Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sta pocinih cokoladi, ovo nije humano Ovaj pms ce me glave dociiiiiiiiii.....samo da mi je slatko...mm je dusa moja sinoc u 22h isao u prodavnicu po cokoladu Ja je pojela skoro cijelu, on dobio reda radi jedan redak (a inace spuca skoro sve ), kaze mi : jel sad sve ok, hocemo li na miru u krevet
MMR ili vec kako se zove. Jos nam ostala ona od 18 mjeseci i zakazala nas na moj termin poroda . Bila neka super dr danas, nije dala meni da drzim Anu vec mm, kao da me ne udari u stomak, a on se boji vakcina, injekcija...uopsteno igle, samo sam gledala kad ce pasti u nesvjest, sav preblijedio
Da i da vam kazem da su mi trazili iz obdanista da mi u DZ napisu da je dijete redovno sve vakcine primilo i ako nije razlog sto nije i do kad bi trebalo primiti.
Da i da vam kazem da su mi trazili iz obdanista da mi u DZ napisu da je dijete redovno sve vakcine primilo i ako nije razlog sto nije i do kad bi trebalo primiti.
Posto smo mi kao redovno vakcinisani samo napisala na ljekarskom da je redovno vakcinisana, a ako nije onda se kao neki poseban formular popunjava. Sad nisam pitala razlog zasto traze, mozda samo evidencija u slucaju epidemije ili tako nesto.
Samo da vam mahnem, nemogu sve da iscitam glava mi se raspada. Dvije noci nisam oka sklopila zbog Atijinih zubica Da hoce vise niknuti kako je samo boli dusa draga nemoze ni da spava. Jos me danas ona teta u birou za zaposljavanje iznervirala doslo mi da je udavim uh kako sam ljuta idem se izivljavati na rucku pa u horizontalu
kako cu Alenu/11 mjeseci)dati prolife.jel cjelu ampulu odjednom,mogul stavit u sok.jel bolji prolife ili linex.3 put je imao proliv,kontam ako bude opet imao da mu dadnem nesto
kako cu Alenu/11 mjeseci)dati prolife.jel cjelu ampulu odjednom,mogul stavit u sok.jel bolji prolife ili linex.3 put je imao proliv,kontam ako bude opet imao da mu dadnem nesto
ja sam pila prolife, a linex baby ili obicni. a ja sam svojima kupovala vrecice one sto se razmute u tecnosti
< Poruku je uredio MALA1994 -- 23.5.2011 15:42:58 >
Meni neka nervoza u stomaku....a obicno znaci da cu se iznervirati ili rastuziti....hm...
A znala sam....ne znam ni sta sam ocekivala....Ljudi moji kako mrzim kad ljudi nisu od rijeci i kriju se kao misevi....mrzim laz, mrzim "e sutra sigurno", "u ponedjeljak sigurno", "hocu 100" - izasipam se.....
Meni neka nervoza u stomaku....a obicno znaci da cu se iznervirati ili rastuziti....hm...
A znala sam....ne znam ni sta sam ocekivala....Ljudi moji kako mrzim kad ljudi nisu od rijeci i kriju se kao misevi....mrzim laz, mrzim "e sutra sigurno", "u ponedjeljak sigurno", "hocu 100" - izasipam se.....
tebe je neko bas nasekirao. ne daj se!!!!!!!!!!!!!!
ja odoh sebi praviti pomfrit, zdravo da se hranim dok mi nema cojka, ionako sam samo na salatama
ima li zainteresovanih
Ovo bih jela i dan i noc
meni tata nedavno donio onu spravu sto stavis krompir u nju i sad me ne mrzi napraviti, a prije dok sam rucno rezala krompir peglativno...a sad malo malo napravim sebi
Samo da vam mahnem, nemogu sve da iscitam glava mi se raspada. Dvije noci nisam oka sklopila zbog Atijinih zubica Da hoce vise niknuti kako je samo boli dusa draga nemoze ni da spava. Jos me danas ona teta u birou za zaposljavanje iznervirala doslo mi da je udavim uh kako sam ljuta idem se izivljavati na rucku pa u horizontalu
Je li ona plava nahlada?
Lady ne daj se bit ce sve ok . Tajra prestani s kuhanjem i u Ameriku si poslala kisu . A. je stvarno postao stravaaaaa i uzas i u javnosti, uzeo casicu svoju gadjao me, mrstio se itd . Stan nam je prilicno devastiran a meni je kicma uzas, moram doktoru danas nemogu disati od bolova, ali opet se smjeskam . Gdje su ostale zenice vrijedne? Odoh i ja kamuflirati malo stan dok nije A. krenuo u akciju.
a dusa moja, ja odem na pola sata ti odmah razocarana nemoj se sekirati dusice