|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  761 762 [763] 764 765   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.5.2011 14:38:02   
Anoniman
Tajra nemoj kuvati ziva bila, a ni pitu uciti praviti, ako treba napravim ti ja i posaljem samo nam vrati ono sunce user posted image

Mala to ti porazgovaraj sa snajkom, ja nisam nista radila user posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 19051
23.5.2011 14:38:16   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja odoh sebi praviti pomfrit, zdravo da se hranim dok mi nema cojka, ionako sam samo na salatama
user posted image user posted image

ima li zainteresovanih

Ovo bih jela i dan i noc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 19052
23.5.2011 14:40:09   
Lady26
IZVORNA PORUKA: isabella

Sto se tice pricanja ja sam malo zabrinuta ova moja samo vice babo i to je to user posted image user posted image user posted image i cao nista vise a 13 joj mjeseci zar nije vrijeme da kaze bar mama,,,,,user posted image

moja je do 13mj znala samo mama, tata, deda, nana i daida (daidza)...eh od tada je pocela rijec po rijec...teta sto je cuva puno joj cita, prica....i tako je krenulo, sad svaku rijec ponovi....eto sastavi po 2 rijeci...
Sad ce ona, no sikiriki... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 19053
23.5.2011 14:41:50   
R&T@

ja odoh sebi praviti pomfrit, zdravo da se hranim dok mi nema cojka, ionako sam samo na salatama

ima li zainteresovanih

Dadadin A. i jauser posted image
Vazda u zivotu...

Hej, Rimini, bas mi je zao sto si user posted image
Ali, glavu gore, sad ce juliuser posted image
A za hranu ti ne smijem nista reci...ja zaboravim da treba jestiuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 19054
23.5.2011 14:42:12   
Anoniman
Tajra kad spomenu tm... moj nikad nije komentarisao ni pitao nista, a neki dan zove me na tel da udjem na njegov FB i nadjem mu u porukama neki br tel sto mu jedna prijateljica poslala i ja citam cijeli njihov razgovor trazeci broj i pita ona njega koliko imam ja do poroda i on govori 98 dana, smije mu se ona kao pa ti bas brojis, kad on njoj...ma jok nego jelena ide na neki super sajt gdje joj pise koliko jos ima pa mi rekla, a kao imaju pravo dobar forum sa extra drustvom, zavidim joj kad tipka sa njima koliko zajednickih tema nadju user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19055
23.5.2011 14:43:07   
megi
oooo sto ste vrijedne
ma kakva kisa u nedzaricima nista ne pada user posted image

a kad je o pricanju rijec moja svasta zna i sve ponavlja i bas moramo paziti sta pricamo
ali kao i Lana mijenja dva slova pa je dipsi - dispi
cips je cisp i tako sve zamjenjuje meni simpaticno

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19056
23.5.2011 14:43:40   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Lady26

ima li zainteresovanih

Ovo bih jela i dan i noc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tata nedavno donio onu spravu sto stavis krompir u nju i sad me ne mrzi napraviti, a prije dok sam rucno rezala krompir peglativno...a sad malo malo napravim sebi user posted image

a gdje macak felix

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19057
23.5.2011 14:46:29   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: tajra

ima li zainteresovanih

Dadadin A. i jauser posted image
Vazda u zivotu...

Hej, Rimini, bas mi je zao sto si user posted image
Ali, glavu gore, sad ce juliuser posted image
A za hranu ti ne smijem nista reci...ja zaboravim da treba jestiuser posted image user posted image user posted image

za Andrejevica znam ali necu ni da pitam poceo cova jesti i povrce koliko sam ja shvatila

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19058
23.5.2011 14:48:10   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tajra nemoj kuvati ziva bila, a ni pitu uciti praviti, ako treba napravim ti ja i posaljem samo nam vrati ono sunce user posted image

Mala to ti porazgovaraj sa snajkom, ja nisam nista radila user posted image

Trudnica moja draga, bas si user posted image user posted image

Imam ja sveki uvijek raspolozenu za kuhanje, ali bih JA da probam...

Ali nekad u augustu kad bude +40 i budemo molile za koju kap kise...

Sad ne smijem, evo brukam se do Italije cakuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19059
23.5.2011 14:49:49   
Lady26

za Andrejevica znam ali necu ni da pitam poceo cova jesti i povrce koliko sam ja shvatila

user posted image stvarno, gdje ovo pise, ako je tako hB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 19060
23.5.2011 14:51:13   
Apotekarka
DAn...I ovdje ce kisa ja briskla malo po apoteci garant zatouser posted image
Evo drzim se za krajnik...misa mu vise...opet...a i pms-uuser posted image ,kasni mi danuser posted image
Antonio jutros ustao u 6 i 50 dijete se skroz promjenilo po pitanju spvanja do nedavno 9-9 i 30 sd 7 ili 8...a u isto vrijeme legne...
bOlesne bebare ozdravite brzo

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19061
23.5.2011 14:52:10   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nego jeste li vi procitali da se moje dijete nabacivalo Nanetu user posted image , navalila da ga grli user posted image , a Nane nju hrani smokijem, valjda vidjeo mene blentavu pa dijete konta da te ja nahranim kad ova majka nece user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rano su poceli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ja volim svu nasu djecu pa to je cudo majke mi....
Samo da se ne "razidjemo", bilo bi mi zao user posted image ....i jos kad bi se oni druzili, ma hajde....
Puno gledam sapunice i pod uticajem sam serija tipa Beverly Hills user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam najbolja kad pocnem mm: ono dijete s RR bolesno, ono ne jede, ono prica...

A on samo koluta ocima...

Ne razumije on to, druze sudijauser posted image

kaze meni mm hej pa ti nisi nikako bila na rr zene ce ti se pitati gdje si..neko vece me za noJu pitao koji ti je to brko user posted image user posted image

a jelena tm je super, kako covjek sve prati.

a isabela pazi se nemoj se igrati moras jesti ccc

a tekja ja nemam pojma kako je u importane nisam nikada bila kakva je igraona?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19062
23.5.2011 14:54:27   
Malenaoduvijek

user posted image stvarno, gdje ovo pise, ako je tako hB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa nedavno je dadada pisala da hoce sirovo povrce i neko voce, jagode npr.ili sam ja poludila user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19063
23.5.2011 14:54:47   
R&T@
IZVORNA PORUKA: megi

oooo sto ste vrijedne

a kad je o pricanju rijec moja svasta zna i sve ponavlja i bas moramo paziti sta pricamo

Bas razmisljam o preseljenju...pa bit ce kise ne briniuser posted image user posted image user posted image

A ovako moja R. pjeva: Ide maca oko pebe, pazi da te ne poHebe, cujaj mio jep, da ne budes sep...user posted image user posted image user posted image user posted image (jednu rijec sam prilagodila pravilima foruma, kod R. je u originaluuser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 19064
23.5.2011 15:01:02   
Lady26

pa nedavno je dadada pisala da hoce sirovo povrce i neko voce, jagode npr.ili sam ja poludila user posted image user posted image

Da da za jagode...to znam...a pojeo mrkvicu svjezu, i to znam... ovo mi je rekla u igraoni neki dan, mozda ima jos nesto...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 19065
23.5.2011 15:04:29   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: megi

oooo sto ste vrijedne

Bas razmisljam o preseljenju...pa bit ce kise ne briniuser posted image user posted image user posted image

A ovako moja R. pjeva: Ide maca oko pebe, pazi da te ne poHebe, cujaj mio jep, da ne budes sep...user posted image user posted image user posted image user posted image (jednu rijec sam prilagodila pravilima foruma, kod R. je u originaluuser posted image user posted image user posted image user posted image )

ti si ispod trebevica, jelteka ,..meni je tetka na soukbunaru, a mama mi je pokopana na hambinoj carini i majka pa navratim povremeno gore

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19066
23.5.2011 15:04:41   
Apotekarka
JOJ TAJRA AL SE ISMIJAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19067
23.5.2011 15:04:42   
Lady26

A ovako moja R. pjeva: Ide maca oko pebe, pazi da te ne poHebe, cujaj mio jep, da ne budes sep...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19068
23.5.2011 15:05:27   
megi
tajra za R user posted image user posted image user posted image
i evo i ovdje pocela kisa ne moras vise ni razmisljati o preseljenju

a moja cura kaze kupice mi dedo jagoda i secera
to u prevodu znaci umoci jagodu u secer polize secer a jagodu i ne pogleda

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19069
23.5.2011 15:05:55   
Malenaoduvijek
apotekarko tebe nikako da prodje, bas mi je zao.

a moj Luka je sada isto poceo pravo rano da se budi, , pola 7 a znao je spavati do pola 10user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19070
23.5.2011 15:06:06   
Anoniman
Ma R je prava kraljica... kako je ona pametna, zna sta treba pjevati user posted image

Nego Tajra, a da mi posudis malo tu svoju svekrvu user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19071
23.5.2011 15:07:19   
Apotekarka
A moja MAla prođe p se brzo vrati i sve u krug i ja i Antonio pijmo imunoglukan pa vidjet cemo stanje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19072
23.5.2011 15:07:59   
Lady26
I Lana isto se ranije budi user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim nije neka razlika ali sad se zna prije 7 probuditi....mada ja "ne hajem" bar do 7,10-7,15...dok me ne pocne gadjati - jastukom, dekicom, dudom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 23.5.2011 15:08:17 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19073
23.5.2011 15:09:38   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

A moja MAla prođe p se brzo vrati i sve u krug i ja i Antonio pijmo imunoglukan pa vidjet cemo stanje

user posted image user posted image user posted image user posted image
Big hug....da vas vise sve to popusti user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19074
23.5.2011 15:13:25   
Anoniman
Apotekarko draga moj savjet vadi krajnike, ja sam izvadila sa 22 godine i od kad sam izvadila ja kao nova, a prije sam bila bukvalno deset dana penicilini, deset pauza pa opet 10dana penicilini, plus na extencilinu bila koji ma nista nije pomagao. Kako sam izvadila krajnike jednom me malo grlo zabolilo i to sam bez antibiotika prosla.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  761 762 [763] 764 765   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  761 762 [763] 764 765   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *