Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ja nesto nemam inspiracije za pisanje samo da vas zamolim da skuhate ovih dana rucak za tajru i njenu obitelj jer evo kiša i kod mene pada zbog njenog kuhanja ako razvije onu pitu kojom nam prijeti nista od mora ovo ljeto
Samo da vam mahnem, nemogu sve da iscitam glava mi se raspada. Dvije noci nisam oka sklopila zbog Atijinih zubica Da hoce vise niknuti kako je samo boli dusa draga nemoze ni da spava. Jos me danas ona teta u birou za zaposljavanje iznervirala doslo mi da je udavim uh kako sam ljuta idem se izivljavati na rucku pa u horizontalu
Je li ona plava nahlada?
Nije moja teta je crna a umalo zbog nje da izgubim pravo na zfravstvenu zastitu Rekla mi da se javljam svakih 90 dana, umijesto 60 i ja danas je pitam ona mrtva hladna kaze pa jeste svakih 60 ja poludila
ja nesto nemam inspiracije za pisanje samo da vas zamolim da skuhate ovih dana rucak za tajru i njenu obitelj jer evo kiša i kod mene pada zbog njenog kuhanja ako razvije onu pitu kojom nam prijeti nista od mora ovo ljeto
nisam do posle stigla danas, da ih
a mene grlo razvaljuje ...ne znam sta mi je...odjednom pocelo...pece me uzasno
jel nas tko pozelio vidim haman nije sem Male Mi smo dobro nemam se kad javiti a kamoli da vas pratim jer A. cim vidi da sjednem za lap. vice mi bizi bizi oce on da gleda Bumbu dosadnog. Nadam se da ste svi dobro ....Jer nema sanse da vas iscitavam .
A ovako moja R. pjeva: Ide maca oko pebe, pazi da te ne poHebe, cujaj mio jep, da ne budes sep... (jednu rijec sam prilagodila pravilima foruma, kod R. je u originalu )
Dobra je moja S kad je bila tako tog uzrasta, jedan dan ulijece u kucu i sva zadihana "mama mamaaaa, pred vratima je ogroman zaHebac" (prilagodjeno )... trebalo nam je vremena da skontamo da je dijete vidjelo zelembaca
IZVORNA PORUKA: Lady26
Sta pocinih cokoladi, ovo nije humano Ovaj pms ce me glave dociiiiiiiiii.....samo da mi je slatko...mm je dusa moja sinoc u 22h isao u prodavnicu po cokoladu Ja je pojela skoro cijelu, on dobio reda radi jedan redak (a inace spuca skoro sve ), kaze mi : jel sad sve ok, hocemo li na miru u krevet
ovo meni ne lici na PMS nego na PTS
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Samo da vam mahnem, nemogu sve da iscitam glava mi se raspada. Dvije noci nisam oka sklopila zbog Atijinih zubica Da hoce vise niknuti kako je samo boli dusa draga nemoze ni da spava. Jos me danas ona teta u birou za zaposljavanje iznervirala doslo mi da je udavim uh kako sam ljuta idem se izivljavati na rucku pa u horizontalu
Pa zar i vi Nadamo se da ce vam biti lakse kao i nama
IZVORNA PORUKA: noa
ja nesto nemam inspiracije za pisanje samo da vas zamolim da skuhate ovih dana rucak za tajru i njenu obitelj jer evo kiša i kod mene pada zbog njenog kuhanja
ako razvije onu pitu kojom nam prijeti nista od mora ovo ljeto
slazem se u potpunosti
IZVORNA PORUKA: dadada
nisam do posle stigla danas, da ih
a mene grlo razvaljuje ...ne znam sta mi je...odjednom pocelo...pece me uzasno
ma sta je tebi draga??? cuj grlo??? ako te samo boli, bez kaslja, popij jednu Coca-colu, al ne hladnu nego mlakastu, provjereno
rezime uz kavu i cigaretu ha valja li ovo a sad se malo isplaci jer si na ignore pa se opet vrati
hej mi bili kod roditelja od mm , tek maloprije dosli,cekali da mm dodje s turnira,cak je i po kisi igrao,eh on i njegova loptaiv@ncice aj ti do mene predji na cigar
hej mi bili kod roditelja od mm , tek maloprije dosli,cekali da mm dodje s turnira,cak je i po kisi igrao,eh on i njegova loptaiv@ncice aj ti do mene predji na cigar
hej mi bili kod roditelja od mm , tek maloprije dosli,cekali da mm dodje s turnira,cak je i po kisi igrao,eh on i njegova loptaiv@nciceaj ti do mene predji na cigar
Mogu li i ja doci, ali na milku i nessicu ili tursku sa mlijekom. Popušiću ja sa rajom ako treba
haj ti kod mene vidis da je ova marijana bRezobrazna