|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  762 763 [764] 765 766   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.5.2011 15:13:59   
Lady26
Sta pocinih cokoladi, ovo nije humano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovaj pms ce me glave dociiiiiiiiii.....samo da mi je slatko...mm je dusa moja sinoc u 22h isao u prodavnicu po cokoladu user posted image user posted image
Ja je pojela skoro cijelu, on dobio reda radi jedan redak (a inace spuca skoro sve user posted image ), kaze mi : jel sad sve ok, hocemo li na miru u krevet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19076
23.5.2011 15:14:33   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

A moja MAla prođe p se brzo vrati i sve u krug i ja i Antonio pijmo imunoglukan pa vidjet cemo stanje

izgleda da je tebi jedini spas da operises te krajnike

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19077
23.5.2011 15:16:58   
Anoniman
Moje dijete vise od dva sata spava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ja naprosto ne mogu da vjerujem.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 19078
23.5.2011 15:18:32   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Moje dijete vise od dva sata spava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ja naprosto ne mogu da vjerujem.

bravisimo

a koju je ona bocu primila ?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19079
23.5.2011 15:21:01   
Anoniman
MMR ili vec kako se zove. Jos nam ostala ona od 18 mjeseci i zakazala nas na moj termin poroda user posted image . Bila neka super dr danas, nije dala meni da drzim Anu vec mm, kao da me ne udari u stomak, a on se boji vakcina, injekcija...uopsteno igle, samo sam gledala kad ce pasti u nesvjest, sav preblijedio user posted image

Neposredna veza do poruke: 19080
23.5.2011 15:22:23   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za Anicu user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja jos nista ne radim po tom pitanju...ne znam....vidjet cu opet sa mm...bila sam odlucila da je nece primiti a sad se premisljam user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19081
23.5.2011 15:22:32   
teacher75
i mi kontamo ovih dana na vakcinu- onu na koju kasnimo vec vise od pola godineuser posted image muka mi kad pomislim

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19082
23.5.2011 15:23:08   
salmy
Dok napravih rucak,ispeglah hrpu vesa........Vi se napisaleuser posted image user posted image  
ko ce Vas pofatati

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19083
23.5.2011 15:23:39   
Anoniman
Da i da vam kazem da su mi trazili iz obdanista da mi u DZ napisu da je dijete redovno sve vakcine primilo i ako nije razlog sto nije i do kad bi trebalo primiti.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 19084
23.5.2011 15:25:21   
R&T@

Ma R je prava kraljica... kako je ona pametna, zna sta treba pjevati user posted image

Nego Tajra, a da mi posudis malo tu svoju svekrvu user posted image

CoJeka mozes uzeti, ali nju mi ne dirajuser posted image user posted image user posted image user posted image

MALA, ja sam rodjena tamo gdje tvoja tetka zivi (i mozda ti poznajem tetkuuser posted image  ), a sad sam malo "istocnije i visocije"-Tokauser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19085
23.5.2011 15:25:48   
Lady26

Da i da vam kazem da su mi trazili iz obdanista da mi u DZ napisu da je dijete redovno sve vakcine primilo i ako nije razlog sto nije i do kad bi trebalo primiti.

Wtf.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
U jbt.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19086
23.5.2011 15:27:32   
Anoniman
Posto smo mi kao redovno vakcinisani samo napisala na ljekarskom da je redovno vakcinisana, a ako nije onda se kao neki poseban formular popunjava. Sad nisam pitala razlog zasto traze, mozda samo evidencija u slucaju epidemije ili tako nesto.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19087
23.5.2011 15:28:06   
*pcelica*
Samo da vam mahnem, nemogu sve da iscitam glava mi se raspada. Dvije noci nisam oka sklopila zbog Atijinih zubica user posted image Da hoce vise niknuti kako je samo boli dusa draga nemoze ni da spava. Jos me danas ona teta u birou za zaposljavanje iznervirala doslo mi da je udavim uh kako sam ljuta idem se izivljavati na rucku pa u horizontalu user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19088
23.5.2011 15:28:12   
Lady26
Tajra idi na BB user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19089
23.5.2011 15:28:40   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

Tajra idi na BB user posted image
hahhaha taman joj htjedoh pisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19090
23.5.2011 15:39:16   
bebacha
kako cu Alenu/11 mjeseci)dati prolife.jel cjelu ampulu odjednom,mogul stavit u sok.jel bolji prolife ili linex.3 put je imao proliv,kontam ako bude opet imao da mu dadnem nesto

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 19091
23.5.2011 15:40:58   
salmy
ja ga istresem u flasicu i dam ujutru prije obroka,iskreno nama uvijek pomogne linex(pola ampule istresem u caj),nego prolife 

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 19092
23.5.2011 15:41:29   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

kako cu Alenu/11 mjeseci)dati prolife.jel cjelu ampulu odjednom,mogul stavit u sok.jel bolji prolife ili linex.3 put je imao proliv,kontam ako bude opet imao da mu dadnem nesto

ja sam pila prolife, a linex baby ili obicni.
a ja sam svojima kupovala vrecice one sto se razmute u tecnosti

< Poruku je uredio MALA1994 -- 23.5.2011 15:42:58 >

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 19093
23.5.2011 15:59:12   
Lady26
Meni neka nervoza u stomaku....a obicno znaci da cu se iznervirati ili rastuziti....hm...

A znala sam....ne znam ni sta sam ocekivala....Ljudi moji kako mrzim kad ljudi nisu od rijeci i kriju se kao misevi....mrzim laz, mrzim "e sutra sigurno", "u ponedjeljak sigurno", "hocu 100" - izasipam se.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 23.5.2011 16:06:22 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 19094
23.5.2011 16:20:39   
bebac2

Meni neka nervoza u stomaku....a obicno znaci da cu se iznervirati ili rastuziti....hm...

A znala sam....ne znam ni sta sam ocekivala....Ljudi moji kako mrzim kad ljudi nisu od rijeci i kriju se kao misevi....mrzim laz, mrzim "e sutra sigurno", "u ponedjeljak sigurno", "hocu 100" - izasipam se.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tebe je neko bas nasekirao. ne daj se!!!!!!!!!!!!!!

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19095
23.5.2011 16:24:11   
bebac2
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja odoh sebi praviti pomfrit, zdravo da se hranim dok mi nema cojka, ionako sam samo na salatama
user posted image user posted image

ima li zainteresovanih

Ovo bih jela i dan i noc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tata nedavno donio onu spravu sto stavis krompir u nju i sad me ne mrzi napraviti, a prije dok sam rucno rezala krompir peglativno...a sad malo malo napravim sebi user posted image

a gdje macak felix

imam i ja tu spravu, super je

dva djecaka,.2006. i 2009.

Neposredna veza do poruke: 19096
23.5.2011 16:32:38   
Anoniman
Lady ko diraouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebac2)
  Neposredna veza do poruke: 19097
23.5.2011 16:32:46   
myb@by

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Samo da vam mahnem, nemogu sve da iscitam glava mi se raspada. Dvije noci nisam oka sklopila zbog Atijinih zubica user posted image Da hoce vise niknuti kako je samo boli dusa draga nemoze ni da spava. Jos me danas ona teta u birou za zaposljavanje iznervirala doslo mi da je udavim uh kako sam ljuta idem se izivljavati na rucku pa u horizontalu user posted image

Je li ona plava nahlada?

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 19098
23.5.2011 16:33:13   
Ella_H
Lady ne daj se bit ce sve okuser posted image .
Tajra prestani s kuhanjem i u Ameriku si poslala kisuuser posted image .
A. je stvarno postao stravaaaaa i uzas i u javnosti,
uzeo casicu svoju gadjao me, mrstio se itduser posted image .
Stan nam je prilicno devastiran a meni je kicma uzas,
moram doktoru danas nemogu disati od bolova,
ali opet se smjeskamuser posted image .
Gdje su ostale zenice vrijedne?
Odoh i ja kamuflirati malo stan dok nije A. krenuo u akciju.

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 19099
23.5.2011 16:42:35   
Malenaoduvijek

a dusa moja, ja odem na pola sata ti odmah razocarana nemoj se sekirati dusice

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  762 763 [764] 765 766   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  762 763 [764] 765 766   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *