|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  764 765 [766] 767 768   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.5.2011 22:30:03   
myb@by

IZVORNA PORUKA: marijanna

a moja noa kad me prije otracauser posted image

mi to dok si reko keks. Hocu mostarskih trešanja user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19126
23.5.2011 22:30:39   
Anoniman

a moja noa kad me prije otracauser posted image

pa znas da sam brza u tomeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19127
23.5.2011 22:31:09   
Anoniman
kod mene su Stolacke,slatke ma cudo jednouser posted image  

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19128
23.5.2011 22:32:46   
Anoniman

user posted image ove su najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image myb@by hajmo ipak kod marijaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19129
23.5.2011 22:34:26   
myb@by

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image ove su najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image myb@by hajmo ipak kod marijaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eto me Noa, samo da pripremim odjećicu za posao user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19130
23.5.2011 22:36:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

Eto me Noa, samo da pripremim odjećicu za posao user posted image

joj ni ja ne znam sta cu sutra obuciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19131
23.5.2011 22:37:11   
Anoniman
hajde dolazite kako sam krenula pojest cu citavu zdjeluuser posted image ova  iv@ncica me ignorirauser posted image user posted image  

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19132
23.5.2011 22:37:32   
myb@by
Pitaj breskvu i dadadu sta ce one, pa da i mi zacas skontamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19133
23.5.2011 22:39:09   
Anoniman

hajde dolazite kako sam krenula pojest cu citavu zdjeluuser posted image ova  iv@ncica me ignorirauser posted image user posted image  

ostavi nam malo da te nebi opet tracaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19134
23.5.2011 22:39:56   
Anoniman

Pitaj breskvu i dadadu sta ce one, pa da i mi zacas skontamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma bjezi tamo njih dvije nemaju veze o modiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19135
23.5.2011 22:42:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

veče,
nadam se da su nam svi drugari zdravi i dobriuser posted image user posted image

mene boli glava ,na poslu frka dolazi nam neka kontrola pa je sve u haosu
mm otišao na ekskurziju četiri dana na more a još gore otišla mi je i mama

user posted image ...a sto maloljetnika pokupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ivancice...ja sam danasuser posted image ...a znam da sam obecala rezime...al me ovo grlo ubi...sad kontam da idem spvat...ba me reze...peceuser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 19136
23.5.2011 22:44:32   
Anoniman
user posted image ...ja cu moju najnoviju pidzamuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma bjezi tamo njih dvije nemaju veze o modiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19137
23.5.2011 22:44:47   
Anoniman
dadada nadam se da ce grlo sutra popustitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19138
23.5.2011 22:46:11   
Malenaoduvijek
oci moje lijepe
user posted image

jelena ona se opasno svalera, a lady i ja imamo prijedlog za tebe ali to kad se vidimo user posted image

a sto mene ova bambi ignorise, ccc user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 19139
23.5.2011 22:46:16   
Anoniman

dadada nadam se da ce grlo sutra popustitiuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19140
23.5.2011 22:47:31   
Anoniman
o tek sad vidim slike,bambi i  jelena preeeeslatka djecicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19141
23.5.2011 22:48:00   
Malenaoduvijek
dadada imas li meda,
neoangin mozda da probas ako imas user posted image user posted image

da brzo prodje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19142
23.5.2011 22:50:18   
Anoniman
mala sta ima mila vidim pitas gdje sam nestala hvala sto si se sjetila user posted image . Mi smo dobro , ziva mira nema al izdevera se
Kako su djecaci lijepi ? Jesil ti dobro mila. user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19143
23.5.2011 22:50:21   
Malenaoduvijek
ovo mostarsko sijelo user posted image user posted image

da ja bjezim user posted image user posted image

mostarke user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 19144
23.5.2011 22:53:28   
Anoniman
mala neka te, primamo sve u drustvouser posted image

Neposredna veza do poruke: 19145
23.5.2011 22:54:14   
Malenaoduvijek
pa vidim da te nema pa kontam da nisi na vikendici...a niko ne zna nista

mi smo dobro hB, kad prave zijane znaci da su dobro, ali neka ih duse drage neka su samo zdravi
user posted image

ljubi dijete

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19146
23.5.2011 22:56:05   
Malenaoduvijek

mala neka te, primamo sve u drustvouser posted image

hvala, ova noJa nece sa mnom da se druzi user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19147
23.5.2011 23:07:49   
Anoniman
popila sam voltaren...ne znam kako ce mi on pomociuser posted image user posted image user posted image ...al haj...ne moze odmociuser posted image user posted image ...nemam nista drugouser posted image sve su mi popili...sad pijem limunadu..samo da na A. ne predje

Neposredna veza do poruke: 19148
23.5.2011 23:16:11   
N_N
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Bambi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nije sto su nasi al su prelijepi user posted image

Medeni su user posted image user posted image  a Nane pravi džentlmen, daj Ani kinder jaje. A S veeeeeeelika user posted image user posted image   Djeca su vam preslatka!

Dobro veče.
Ja sam skršena user posted image  jedva živim user posted image user posted image , raspad sistema, sve zbog poremečene user posted image  manta mi se koliko me crpi.
Djeca spavaju, B je već imao jedno buđenje user posted image  odem do njega on mokar kao da ga neko kantom vode polio user posted image  a spava samo u bodiju user posted image  
dadada, šta bi, grlo? Pih user posted image
Ajjj mene ubi ovo vrijeme, izgleda ništa od ljeta ove godine user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19149
23.5.2011 23:17:52   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: dadada

popila sam voltaren...ne znam kako ce mi on pomociuser posted image user posted image user posted image ...al haj...ne moze odmociuser posted image user posted image ...nemam nista drugouser posted image sve su mi popili...sad pijem limunadu..samo da na A. ne predje

ja sam dugo pravila gresku i pila med i limun kada me boli grlo, a inace imam problema sa glasnicama i promuknem svaki put, kad mi neko rece (ne znam ko) pa limun nadrazuje zdrijelo tako da sam prestala

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  764 765 [766] 767 768   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  764 765 [766] 767 768   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *