Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mala sta ima mila vidim pitas gdje sam nestala hvala sto si se sjetila . Mi smo dobro , ziva mira nema al izdevera se Kako su djecaci lijepi ? Jesil ti dobro mila.
popila sam voltaren...ne znam kako ce mi on pomoci ...al haj...ne moze odmoci ...nemam nista drugo sve su mi popili...sad pijem limunadu..samo da na A. ne predje
Medeni su a Nane pravi džentlmen, daj Ani kinder jaje. A S veeeeeeelika Djeca su vam preslatka!
Dobro veče. Ja sam skršena jedva živim , raspad sistema, sve zbog poremečene manta mi se koliko me crpi. Djeca spavaju, B je već imao jedno buđenje odem do njega on mokar kao da ga neko kantom vode polio a spava samo u bodiju dadada, šta bi, grlo? Pih Ajjj mene ubi ovo vrijeme, izgleda ništa od ljeta ove godine
popila sam voltaren...ne znam kako ce mi on pomoci ...al haj...ne moze odmoci ...nemam nista drugo sve su mi popili...sad pijem limunadu..samo da na A. ne predje
ja sam dugo pravila gresku i pila med i limun kada me boli grlo, a inace imam problema sa glasnicama i promuknem svaki put, kad mi neko rece (ne znam ko) pa limun nadrazuje zdrijelo tako da sam prestala