|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  763 764 [765] 766 767   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.5.2011 16:49:12   
Anoniman
ja nesto nemam inspiracije za pisanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da vas zamolim da skuhate ovih dana rucak za tajru i njenu obitelj jer evo kiša i kod mene pada zbog njenog kuhanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ako razvije onu pitu kojom nam prijeti nista od mora ovo ljetouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 19101
23.5.2011 18:57:28   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Samo da vam mahnem, nemogu sve da iscitam glava mi se raspada. Dvije noci nisam oka sklopila zbog Atijinih zubica user posted image Da hoce vise niknuti kako je samo boli dusa draga nemoze ni da spava. Jos me danas ona teta u birou za zaposljavanje iznervirala doslo mi da je udavim uh kako sam ljuta idem se izivljavati na rucku pa u horizontalu user posted image

Je li ona plava nahlada?

Nije moja teta je crna a umalo zbog nje da izgubim pravo na zfravstvenu zastitu Rekla mi da se javljam svakih 90 dana, umijesto 60 i ja danas je pitam ona mrtva hladna kaze pa jeste svakih 60 ja poludila user posted image user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 19102
23.5.2011 18:59:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

ja nesto nemam inspiracije za pisanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da vas zamolim da skuhate ovih dana rucak za tajru i njenu obitelj jer evo kiša i kod mene pada zbog njenog kuhanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ako razvije onu pitu kojom nam prijeti nista od mora ovo ljetouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam do posle stigla danas, da ih user posted image

a mene grlo razvaljujeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ne znam sta mi je...odjednom pocelo...pece me uzasno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19103
23.5.2011 19:30:35   
Anoniman
jel nas tko pozelio vidim haman nije user posted image user posted image sem Male user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro nemam se kad javiti a kamoli da vas pratim jer A. cim vidi da sjednem za lap. vice mi bizi biziuser posted image oce on da gleda Bumbuuser posted image dosadnog.
Nadam se da ste svi dobro ....Jer nema sanse da vas iscitavam .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19104
23.5.2011 20:03:16   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: tajra

A ovako moja R. pjeva: Ide maca oko pebe, pazi da te ne poHebe, cujaj mio jep, da ne budes sep...user posted image user posted image user posted image user posted image (jednu rijec sam prilagodila pravilima foruma, kod R. je u originaluuser posted image user posted image user posted image user posted image )

Dobra je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja S kad je bila tako tog uzrasta, jedan dan ulijece u kucu i sva zadihana "mama mamaaaa, pred vratima je ogroman zaHebac" (prilagodjeno user posted image user posted image user posted image user posted image )... trebalo nam je vremena da skontamo da je dijete vidjelo zelembaca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Lady26

Sta pocinih cokoladi, ovo nije humano 
Ovaj pms ce me glave dociiiiiiiiii.....samo da mi je slatko...mm je dusa moja sinoc u 22h isao u prodavnicu po cokoladu
Ja je pojela skoro cijelu, on dobio reda radi jedan redak (a inace spuca skoro sve ), kaze mi : jel sad sve ok, hocemo li na miru u krevet

ovo meni ne lici na PMS nego na PTS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Samo da vam mahnem, nemogu sve da iscitam glava mi se raspada. Dvije noci nisam oka sklopila zbog Atijinih zubica Da hoce vise niknuti kako je samo boli dusa draga nemoze ni da spava. Jos me danas ona teta u birou za zaposljavanje iznervirala doslo mi da je udavim uh kako sam ljuta idem se izivljavati na rucku pa u horizontalu

Pa zar i vi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nadamo se da ce vam biti lakse kao i nama user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: noa

ja nesto nemam inspiracije za pisanje samo da vas zamolim da skuhate ovih dana rucak za tajru i njenu obitelj jer evo kiša i kod mene pada zbog njenog kuhanja

ako razvije onu pitu kojom nam prijeti nista od mora ovo ljeto

slazem se u potpunosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: dadada

nisam do posle stigla danas, da ih

a mene grlo razvaljuje ...ne znam sta mi je...odjednom pocelo...pece me uzasno

ma sta je tebi draga??? cuj grlo??? ako te samo boli, bez kaslja, popij jednu Coca-colu, al ne hladnu nego mlakastu, provjereno user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19105
23.5.2011 20:04:40   
Bambi09
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 19106
23.5.2011 20:09:04   
Anoniman
joj bambi kako su samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image medeniiiiiiiii Nane je pravi sarmer lijepi a anuska je prelijepa sa svojim loknicama user posted image user posted image user posted image user posted image A tek nasa Sabinica prava ljepotica , velika ....Pubim

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 19107
23.5.2011 20:12:34   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Bambi09

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Preslatki su mashallah user posted image user posted image user posted image user posted image .
A gdje su slike mamica?user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 19108
23.5.2011 20:14:20   
Bambi09
Mi ovdje nismo ni bile bitne... Njih troje su bili u centru paznje, a slijedeci put se nadamo da ce centar paznje biti cetvrti clan drustva user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 19109
23.5.2011 21:02:49   
Anoniman
Bambi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nije sto su nasi al su prelijepi user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 19110
23.5.2011 21:16:03   
Bambi09
Definitivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19111
23.5.2011 21:17:31   
mama75
user posted image user posted image user posted image predivne slicice!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 19112
23.5.2011 21:19:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Bambi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jesu valauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...preslatki su svo trojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19113
23.5.2011 21:55:27   
iv@ncica
i  tako  nema  rezimea..a  nije  me  bilo  vise  od  10 dana..i  bas se  nista  nije  desavalo i  kuhalo..i  ostalo.aaaaa..ma   salite  seuser posted image ...ne  pricam  vise s vama  kad  me  ignorirate  sad  i  opetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19114
23.5.2011 21:57:48   
dafri
veče,
nadam se da su nam svi drugari zdravi i dobriuser posted image user posted image

mene boli glava ,na poslu frka dolazi nam neka kontrola pa je sve u haosu
mm otišao na ekskurziju četiri dana na more a još gore otišla mi je i mama

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19115
23.5.2011 21:58:06   
dafri
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: jelenaT

jesu valauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...preslatki su svo trojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

medeni suuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19116
23.5.2011 22:13:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

i  tako  nema  rezimea..a  nije  me  bilo  vise  od  10 dana..i  bas se  nista  nije  desavalo i  kuhalo..i  ostalo.aaaaa..ma   salite  seuser posted image ...ne  pricam  vise s vama  kad  me  ignorirate  sad  i  opetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rezime uz kavu i cigaretuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ha valja li ovouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a sad se malo isplaci jer si na ignore pa se opet vratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ančica,sabina i nane su preslatkiuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 19117
23.5.2011 22:19:39   
Anoniman
hejuser posted image mi bili kod roditelja od mm , tek maloprije dosli,cekali da mm dodje s turnira,cak je i po kisi igrao,eh on i njegova loptauser posted image iv@ncice aj ti do mene predji na cigaruser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19118
23.5.2011 22:20:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

hejuser posted image mi bili kod roditelja od mm , tek maloprije dosli,cekali da mm dodje s turnira,cak je i po kisi igrao,eh on i njegova loptauser posted image iv@ncice aj ti do mene predji na cigaruser posted image

a jauser posted image a jauser posted image mene ne zovešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19119
23.5.2011 22:21:32   
myb@by

Mogu li i ja doci, ali na milku i nessicu ili tursku sa mlijekom. Popušiću ja sa rajom ako treba user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19120
23.5.2011 22:23:30   
Anoniman

Mogu li i ja doci, ali na milku i nessicu ili tursku sa mlijekom. Popušiću ja sa rajom ako treba user posted image

haj ti kod mene vidis da je ova marijana bRezobraznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19121
23.5.2011 22:25:35   
myb@by
Eto me Noa,ima da ih momački otračamo kad su nedruštvene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19122
23.5.2011 22:26:49   
Anoniman

Eto me Noa,ima da ih momački otračamo kad su nedruštvene user posted image user posted image user posted image user posted image

hajde evo ja cu je pristaviti a imam i trešanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19123
23.5.2011 22:27:55   
Anoniman
taman oprala tresnje i visnje ,ima i milke samo dodjiteuser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19124
23.5.2011 22:28:32   
Anoniman
a moja noa kad me prije otracauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  763 764 [765] 766 767   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  763 764 [765] 766 767   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *