Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sto se tice pricanja ja sam malo zabrinuta ova moja samo vice babo i to je to i cao nista vise a 13 joj mjeseci zar nije vrijeme da kaze bar mama,,,,,
moja je do 13mj znala samo mama, tata, deda, nana i daida (daidza)...eh od tada je pocela rijec po rijec...teta sto je cuva puno joj cita, prica....i tako je krenulo, sad svaku rijec ponovi....eto sastavi po 2 rijeci... Sad ce ona, no sikiriki...
Tajra kad spomenu tm... moj nikad nije komentarisao ni pitao nista, a neki dan zove me na tel da udjem na njegov FB i nadjem mu u porukama neki br tel sto mu jedna prijateljica poslala i ja citam cijeli njihov razgovor trazeci broj i pita ona njega koliko imam ja do poroda i on govori 98 dana, smije mu se ona kao pa ti bas brojis, kad on njoj...ma jok nego jelena ide na neki super sajt gdje joj pise koliko jos ima pa mi rekla, a kao imaju pravo dobar forum sa extra drustvom, zavidim joj kad tipka sa njima koliko zajednickih tema nadju
oooo sto ste vrijedne ma kakva kisa u nedzaricima nista ne pada
a kad je o pricanju rijec moja svasta zna i sve ponavlja i bas moramo paziti sta pricamo ali kao i Lana mijenja dva slova pa je dipsi - dispi cips je cisp i tako sve zamjenjuje meni simpaticno
Ovo bih jela i dan i noc
meni tata nedavno donio onu spravu sto stavis krompir u nju i sad me ne mrzi napraviti, a prije dok sam rucno rezala krompir peglativno...a sad malo malo napravim sebi
DAn...I ovdje ce kisa ja briskla malo po apoteci garant zato Evo drzim se za krajnik...misa mu vise...opet...a i pms-u ,kasni mi dan Antonio jutros ustao u 6 i 50 dijete se skroz promjenilo po pitanju spvanja do nedavno 9-9 i 30 sd 7 ili 8...a u isto vrijeme legne... bOlesne bebare ozdravite brzo
rano su poceli Kako ja volim svu nasu djecu pa to je cudo majke mi.... Samo da se ne "razidjemo", bilo bi mi zao ....i jos kad bi se oni druzili, ma hajde.... Puno gledam sapunice i pod uticajem sam serija tipa Beverly Hills
Ja sam najbolja kad pocnem mm: ono dijete s RR bolesno, ono ne jede, ono prica...
A on samo koluta ocima...
Ne razumije on to, druze sudija
kaze meni mm hej pa ti nisi nikako bila na rr zene ce ti se pitati gdje si..neko vece me za noJu pitao koji ti je to brko
a jelena tm je super, kako covjek sve prati.
a isabela pazi se nemoj se igrati moras jesti ccc
a tekja ja nemam pojma kako je u importane nisam nikada bila kakva je igraona?
oooo sto ste vrijedne ma kakva kisa u nedzaricima nista ne pada
a kad je o pricanju rijec moja svasta zna i sve ponavlja i bas moramo paziti sta pricamo ali kao i Lana mijenja dva slova pa je dipsi - dispi cips je cisp i tako sve zamjenjuje meni simpaticno
Bas razmisljam o preseljenju...pa bit ce kise ne brini
A ovako moja R. pjeva: Ide maca oko pebe, pazi da te ne poHebe, cujaj mio jep, da ne budes sep... (jednu rijec sam prilagodila pravilima foruma, kod R. je u originalu )
Bas razmisljam o preseljenju...pa bit ce kise ne brini
A ovako moja R. pjeva: Ide maca oko pebe, pazi da te ne poHebe, cujaj mio jep, da ne budes sep... (jednu rijec sam prilagodila pravilima foruma, kod R. je u originalu )
ti si ispod trebevica, jelteka ,..meni je tetka na soukbunaru, a mama mi je pokopana na hambinoj carini i majka pa navratim povremeno gore
I Lana isto se ranije budi , mislim nije neka razlika ali sad se zna prije 7 probuditi....mada ja "ne hajem" bar do 7,10-7,15...dok me ne pocne gadjati - jastukom, dekicom, dudom
Apotekarko draga moj savjet vadi krajnike, ja sam izvadila sa 22 godine i od kad sam izvadila ja kao nova, a prije sam bila bukvalno deset dana penicilini, deset pauza pa opet 10dana penicilini, plus na extencilinu bila koji ma nista nije pomagao. Kako sam izvadila krajnike jednom me malo grlo zabolilo i to sam bez antibiotika prosla.