Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja prespem malu kolicinu u staru flasicu od d3 kapi sa onim dozerom i stavljam u kapia tako nam dr rekla, mislim tako se dozira u otopinu nakapas i inhaliriras.
ona je meni to sama predlozila da kuci radimo da ne dolazimo u dz da sta drugo ne pokupimo.
Jesam ALi sa Lanom, protrcala sam kroz radnju Za djecicu do 35KM....one bez uloska ima po 11KM, predivnih...za parka npr... Tad sam gledala baletanke za sebe, bile su neke po 40 i vise KM a ima i jeftinijih...
Jesam ALi sa Lanom, protrcala sam kroz radnju Za djecicu do 35KM....one bez uloska ima po 11KM, predivnih...za parka npr... Tad sam gledala baletanke za sebe, bile su neke po 40 i vise KM a ima i jeftinijih...
A gdje to dodje? Treba nam cipelica,tenica ,i mami i djecaku
A gdje to dodje? Treba nam cipelica,tenica ,i mami i djecaku
kod apoteke dina kod vranicinih nebodera nova radnja.
moram i ja otici da vidim sta ima, a ja sam se ponovila u fisu
Mala to za djecake kad budes vadila sjeti se mog Luke
a tih skroz malih bodica i sta imam taman za imenjaka. moj Luki ih nije 2 puta obukao i gegica ko u prici, a ovoj guzli sve to bilo malo kad se rodio vejiki
e pa zato se potrudi ono sto smo govorili pa da pregledas
< Poruku je uredio MALA1994 -- 23.5.2011 13:45:29 >
Evo i nas Zavrsili sa vakcinom, cura jela i zaspa. Isli i do obdanista da vidimo tete i djecicu, buducu raju , Ana mi mase i nece da ide kuci, samo tako da ostane i kad krene u vrtic bilo bi dobro. Bjegam sta raditi po kuci pa se pisemo posle
ps. Mala imas pp... a sto se tice te kafe u cetvrtak mozda i mi dodjemo ako bude dobro stanje...tj ako Ana bude dobra
Za hrabricu... Ma ja sekunde ne sumnjam da ce se ona vrlo brzo privici na vrtic jer kako se odmah "skontala" sa Nanetom i kako je druzeljubiva
IZVORNA PORUKA: tajra
Rekoh li ja tebi da te volem
ja prodajem samo da bih mogla kupiti
A, priznajem, napravila sam "buckuris", mrtva bi ga usta jela ... ima da kisa pada i sa neba i iz zemlje
Razmisljam da potkuham jufku, ali morat cu prvo izvuci skafander iz podruma
Nemoj tajra ziva bila... Nemoj tako ti svih bombona i karamela na svijetu... Nemoj tako ti "Milke" cokolade... Nemoj kisela ti mlijeka... Nemoj u kuhinju moooooolllllimmmm teeee!!!!