|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  755 756 [757] 758 759   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.5.2011 10:08:29   
Lady26
user posted image user posted image
Smajo mi prvi komsija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma kad hoces.... ja sam za kaficu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 18901
23.5.2011 10:09:53   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Lady26

dusica draga,pozelila sam vas pravo.user posted image

kapica mena i tebe, kad ce kafa ja cekam user posted image

Ofo si meni nesto  rekla jel? Ili?

jok smaji, ali nista smajo....naraFno, ja sama sa dva decka muzek na put pa ti vidi

Jel me ofo kuci zoves user posted image user posted image hahahahahaha....jel muzek ispunio obaveze - ja ti trenutno ne mogu pomoci user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18902
23.5.2011 10:11:17   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: teacher75

hocemo i mi s vama na kafu, da upoznam MALU1994 i razbojnike a i da vidimo imenjakinjuuser posted image

veceras kafa?!!

ko je za

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 18903
23.5.2011 10:11:46   
megi
jutroooo

evo i nas, bili cijeli vikend kod nane i dede na vikendici, cura nije ulazila u kucu nikako osim da spava
zato ce danas biti haos jer nece moci vani cim oci otvori
i mi smo postali lopovi, ako joj nesto nije po volji izvija se, baca se, pa je ja ostavim onda ona ustane i ide za mnom i place i tako

babmi nadam se da je nane bolje
bebacha kako curica

da vas pitam boje li se vasa djeca svega, adna se odjednom pcoela bojati i kad neko negdje busi odmah trci meni u zagrljaj,
boji se musica, baja i slicno

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 18904
23.5.2011 10:11:54   
teacher75

hocemo i mi s vama na kafu, da upoznam MALU1994 i razbojnike a i da vidimo imenjakinjuuser posted image

veceras kafa?!!

ko je za

moze li sutra? ja veceras radim do 7 a poslije idem na matursko

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 18905
23.5.2011 10:14:22   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: megi

jutroooo

evo i nas, bili cijeli vikend kod nane i dede na vikendici, cura nije ulazila u kucu nikako osim da spava
zato ce danas biti haos jer nece moci vani cim oci otvori
i mi smo postali lopovi, ako joj nesto nije po volji izvija se, baca se, pa je ja ostavim onda ona ustane i ide za mnom i place i tako

babmi nadam se da je nane bolje
bebacha kako curica

da vas pitam boje li se vasa djeca svega, adna se odjednom pcoela bojati i kad neko negdje busi odmah trci meni u zagrljaj,
boji se musica, baja i slicno

moji se boje blendera i miksera tj. Luka i nikako se ne moze navici, a usisivaca npr ne.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18906
23.5.2011 10:14:56   
mama2009
olaaaaaa,

vidim svadjecica "slusaju" , mi smo za vikend bili u Ze, ja sam se odmorila D se ubezobrazila (svi joj popustali) cak je moj brat po poslu je vodo, bukvalno je u bolnici napravila dar mar, derala se smijala, a on joj sve dopustio jer je zelio provesti vrijeem s njom

danas opet kolotecina user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18907
23.5.2011 10:15:57   
Malenaoduvijek

veceras kafa?!!

ko je za

hoces u srijedu, muz i sutra navece dolazi i ne znam kada pa nije red da nas nema kuci user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18908
23.5.2011 10:17:26   
teacher75

veceras kafa?!!

ko je za

hoces u srijedu, muz i sutra navece dolazi i ne znam kada pa nije red da nas nema kuci user posted image user posted image

u srijedu mogu prije 4, jer radim od 5 do pola 8

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 18909
23.5.2011 10:20:11   
mala86
pozzic i od nasuser posted image
budni od prije 6 user posted image ,evo ga sad se uspavljuje

vidim sarajke se dogovaraju za kaficu ,nadam se da ce biti jedna kafica i sljedeci mjesec,pa da vas upoznam dolazim u Sa na nekoliko dana user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 18910
23.5.2011 10:21:31   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama2009

olaaaaaa,

vidim svadjecica "slusaju" , mi smo za vikend bili u Ze, ja sam se odmorila D se ubezobrazila (svi joj popustali) cak je moj brat po poslu je vodo, bukvalno je u bolnici napravila dar mar, derala se smijala, a on joj sve dopustio jer je zelio provesti vrijeem s njom

user posted image user posted image user posted image user posted image za D, tebi nista.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 18911
23.5.2011 10:26:36   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mala86

vidim sarajke se dogovaraju za kaficu ,nadam se da ce biti jedna kafica i sljedeci mjesec,pa da vas upoznam dolazim u Sa na nekoliko dana user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 18912
23.5.2011 10:28:40   
Malenaoduvijek

veceras kafa?!!

ko je za

u srijedu mogu prije 4, jer radim od 5 do pola 8

ja mogu ali lady radi kakva si u cetvrtak i petak popodne s vremenom.

Neposredna veza do poruke: 18913
23.5.2011 10:29:44   
Lady26
Lady cijelu sedmicu Libero user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo mislim na iza 6 poslije podne....

< Poruku je uredio Lady26 -- 23.5.2011 10:30:07 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18914
23.5.2011 10:31:44   
Malenaoduvijek

Lady cijelu sedmicu Libero user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo mislim na iza 6 poslije podne....

gdje si zeljko joksimovic...

neka se teacher izjasni za cetvrtak i petak, ja samo sutra ne bih jer mi muz dolazi a inace moze kad god

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18915
23.5.2011 10:35:44   
Lady26
Stavila bih ja link ali ne mogu youtube na poslu user posted image user posted image user posted image user posted image
Libero, ponovo liberooooooooooooo

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18916
23.5.2011 10:36:28   
tekja
dan...vidim Jelena, Lady i Mala se tivra...neka ste...falile ste...tema bila zamrla...nemojte vise odsustvovati, nema vise opravdanih na lageru, sve ste ispucale i takouser posted image user posted image user posted image

V. dobro, gleda citavo jutro tom i dzerija, ne da ugasiti dvd, aha sad hoce Dondija, to vam je nodi...ccc sto komplikuje...cekam snahu i braticnu da dodju...user posted image ...nego i ja bih na tu kafu, ako mozeuser posted image ...ja mogu uvijek, nagodna sam, nisam k'o ova teacher, nijedan joj termin ne odgovarauser posted image user posted image

mala imam guestion za tebe...prebacila sam V. karton u Vrazovu, haj mi preporuci nekog dobrog pedijatra, znam da ti znas ko valja, plsuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18917
23.5.2011 10:38:41   
R&T@
Dogovorite li se OPET u cetvrtak, odrecu vas se ovako javnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 18918
23.5.2011 10:39:16   
mama2009

IZVORNA PORUKA: mama2009

olaaaaaa,

user posted image user posted image user posted image user posted image za D, tebi nista.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18919
23.5.2011 10:39:18   
Malenaoduvijek
mala imam guestion za tebe...prebacila sam V. karton u Vrazovu, haj mi preporuci nekog dobrog pedijatra, znam da ti znas ko valja,

ja ti se kunem u dr rovcanin, blaga, fina, temeljita
dr aida hadzimurtezic je isto dobra, meni se ne svidja dr perva a dr adnan je na svoju ruku.tako da ove dvije su za preporuke user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18920
23.5.2011 10:40:10   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: tajra

Dogovorite li se OPET u cetvrtak, odrecu vas se ovako javnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ako teacher moze u petak ja sam za da i ti ides sa nama user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18921
23.5.2011 10:41:57   
R&T@
IZVORNA PORUKA: tekja

mala imam guestion za tebe...prebacila sam V. karton u Vrazovu, haj mi preporuci nekog dobrog pedijatra, znam da ti znas ko valja, plsuser posted image user posted image user posted image

Aida- prica bas polako, pa mi zivce user posted image , i cekas tri sata da dodjes na red, ali je bas detaljna...

Adnana izbjegavaj u sirokom luku, osim kad ti trebaju lijekovi ili uputnice ili opravdanje za posaouser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18922
23.5.2011 10:42:58   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: tekja

dan...vidim Jelena, Lady i Mala se tivra...neka ste...falile ste...tema bila zamrla...nemojte vise odsustvovati, nema vise opravdanih na lageru, sve ste ispucale i takouser posted image user posted image user posted image

V. dobro, gleda citavo jutro tom i dzerija, ne da ugasiti dvd, aha sad hoce Dondija, to vam je nodi...ccc sto komplikuje...cekam snahu i braticnu da dodju...user posted image ...nego i ja bih na tu kafu, ako mozeuser posted image ...ja mogu uvijek, nagodna sam, nisam k'o ova teacher, nijedan joj termin ne odgovarauser posted image user posted image

jesi vidjela, ja sta god sam predlozila ne moze..nije do mene Bgm

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18923
23.5.2011 10:43:35   
tekja

ja ti se kunem u dr rovcanin, blaga, fina, temeljita
dr aida hadzimurtezic je isto dobra,
meni se ne svidja dr perva a dr adnan je na svoju ruku.tako da ove dvije su za preporuke user posted image

hvala ti puno, srce siuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

i tebi tajrauser posted image ...meni odgovara i petak...samo me primiteuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 23.5.2011 10:46:00 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 18924
23.5.2011 10:46:32   
R&T@

IZVORNA PORUKA: tajra

ako teacher moze u petak ja sam za da i ti ides sa nama user posted image

Bolje i cetvrtak poslijepodne nego petak...

U cetvrtak cu biti slomljena, ali barem necu bockati u stiklama i biti u haljini za maturuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  755 756 [757] 758 759   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  755 756 [757] 758 759   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *