Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i nas, bili cijeli vikend kod nane i dede na vikendici, cura nije ulazila u kucu nikako osim da spava zato ce danas biti haos jer nece moci vani cim oci otvori i mi smo postali lopovi, ako joj nesto nije po volji izvija se, baca se, pa je ja ostavim onda ona ustane i ide za mnom i place i tako
babmi nadam se da je nane bolje bebacha kako curica
da vas pitam boje li se vasa djeca svega, adna se odjednom pcoela bojati i kad neko negdje busi odmah trci meni u zagrljaj, boji se musica, baja i slicno
evo i nas, bili cijeli vikend kod nane i dede na vikendici, cura nije ulazila u kucu nikako osim da spava zato ce danas biti haos jer nece moci vani cim oci otvori i mi smo postali lopovi, ako joj nesto nije po volji izvija se, baca se, pa je ja ostavim onda ona ustane i ide za mnom i place i tako
babmi nadam se da je nane bolje bebacha kako curica
da vas pitam boje li se vasa djeca svega, adna se odjednom pcoela bojati i kad neko negdje busi odmah trci meni u zagrljaj, boji se musica, baja i slicno
moji se boje blendera i miksera tj. Luka i nikako se ne moze navici, a usisivaca npr ne.
vidim svadjecica "slusaju" , mi smo za vikend bili u Ze, ja sam se odmorila D se ubezobrazila (svi joj popustali) cak je moj brat po poslu je vodo, bukvalno je u bolnici napravila dar mar, derala se smijala, a on joj sve dopustio jer je zelio provesti vrijeem s njom
pozzic i od nas budni od prije 6 ,evo ga sad se uspavljuje
vidim sarajke se dogovaraju za kaficu ,nadam se da ce biti jedna kafica i sljedeci mjesec,pa da vas upoznam dolazim u Sa na nekoliko dana
vidim svadjecica "slusaju" , mi smo za vikend bili u Ze, ja sam se odmorila D se ubezobrazila (svi joj popustali) cak je moj brat po poslu je vodo, bukvalno je u bolnici napravila dar mar, derala se smijala, a on joj sve dopustio jer je zelio provesti vrijeem s njom
dan...vidim Jelena, Lady i Mala se tivra...neka ste...falile ste...tema bila zamrla...nemojte vise odsustvovati, nema vise opravdanih na lageru, sve ste ispucale i tako
V. dobro, gleda citavo jutro tom i dzerija, ne da ugasiti dvd, aha sad hoce Dondija, to vam je nodi...ccc sto komplikuje...cekam snahu i braticnu da dodju... ...nego i ja bih na tu kafu, ako moze ...ja mogu uvijek, nagodna sam, nisam k'o ova teacher, nijedan joj termin ne odgovara
mala imam guestion za tebe...prebacila sam V. karton u Vrazovu, haj mi preporuci nekog dobrog pedijatra, znam da ti znas ko valja, pls
mala imam guestion za tebe...prebacila sam V. karton u Vrazovu, haj mi preporuci nekog dobrog pedijatra, znam da ti znas ko valja,
ja ti se kunem u dr rovcanin, blaga, fina, temeljita dr aida hadzimurtezic je isto dobra, meni se ne svidja dr perva a dr adnan je na svoju ruku.tako da ove dvije su za preporuke
dan...vidim Jelena, Lady i Mala se tivra...neka ste...falile ste...tema bila zamrla...nemojte vise odsustvovati, nema vise opravdanih na lageru, sve ste ispucale i tako
V. dobro, gleda citavo jutro tom i dzerija, ne da ugasiti dvd, aha sad hoce Dondija, to vam je nodi...ccc sto komplikuje...cekam snahu i braticnu da dodju... ...nego i ja bih na tu kafu, ako moze ...ja mogu uvijek, nagodna sam, nisam k'o ova teacher, nijedan joj termin ne odgovara
mala imam guestion za tebe...prebacila sam V. karton u Vrazovu, haj mi preporuci nekog dobrog pedijatra, znam da ti znas ko valja, pls
jesi vidjela, ja sta god sam predlozila ne moze..nije do mene Bgm
ja ti se kunem u dr rovcanin, blaga, fina, temeljita dr aida hadzimurtezic je isto dobra, meni se ne svidja dr perva a dr adnan je na svoju ruku.tako da ove dvije su za preporuke
hvala ti puno, srce si ...
i tebi tajra ...meni odgovara i petak...samo me primite
< Poruku je uredio tekja -- 23.5.2011 10:46:00 >