Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala vam drage moje... ma Nane pravi džentlimen, a Sabinica moja mezimica... Bambi da je ja usvojim?
Mala sta, sta...ne mogu ja iscekati dok se vidimo
sutra cemo ti reci lady i ja ne moZem ja sama....
a Igor i Lana su danas mijenjali dude, flasice cirkus nisi znao koja je kod koga, spominjala sam Anusku, Igor nesto otima od Luke i Lane, ma reko Ana njemu treba da ga klepi izgleda nista bez nje
< Poruku je uredio MALA1994 -- 23.5.2011 23:39:48 >
popila sam voltaren...ne znam kako ce mi on pomoci ...al haj...ne moze odmoci ...nemam nista drugo sve su mi popili...sad pijem limunadu..samo da na A. ne predje
Pa ne mogu vjerovati , ko zna mozda otkrijes novi ucinak lijeka Ma nece biti nista, ujutro ces ti biti kao pticica
Bambi, jelena ma djeca su medovi, preslatki su sve troje , ja ne citam sve pa ne znam sta sam propustila, elem pozzzzzz svima
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
jutro mi maloprije ustali,a malac zaspo sinoc u pola 8!ja nemam pojma sta je sa ovim mojim djetetom-ako zaspe kasnije budi se ranije,ako zaspe ranije budi se kasnije
inace je ok,evo sjedi na kamionu i gleda barneya,i pomalo se vozika naprijed nazad
Medeni su a Nane pravi džentlmen, daj Ani kinder jaje. A S veeeeeeelika Djeca su vam preslatka!
Dobro veče. Ja sam skršena jedva živim , raspad sistema, sve zbog poremečene manta mi se koliko me crpi. Djeca spavaju, B je već imao jedno buđenje odem do njega on mokar kao da ga neko kantom vode polio a spava samo u bodiju dadada, šta bi, grlo? Pih Ajjj mene ubi ovo vrijeme, izgleda ništa od ljeta ove godine
Hvala na komlimentima A taj mali svrco ti je sigurno mokar jer je sparina sinoc bila... Ja isto tako ostavila Nane samo u bodicu, kad vidim poce se dijete znojiti i otkriva se, te ga ja pustim onako samo laganim ljetnim jorgancicem pokrijem, dijete svu noc prespavalo... Ma i njima je ovo vrijeme fuj kao i nama
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Hvala vam drage moje... ma Nane pravi džentlimen, a Sabinica moja mezimica...
Bambi da je ja usvojim?
Mala sta, sta...ne mogu ja iscekati dok se vidimo
Voooodi voooooodiiii... za pola sata bi me zvala i rekla evo tebi tvoje zivotinjce...
IZVORNA PORUKA: tajra
oooooooooooo sabah-morrning
jutro ja evi pijem kafu,Alen spava.noc grozna.prvo je kasljao pa se to smirilo pa nam je bilo vruce.mi smo obadvoje mokri a on je iao samo majicu dugi rukava i one duge gace sa carapicama.ja ga pokrijem on pocne plakat,jedva sam skontala sta mu,nije mi bilo normalno da mu je vec vruce.kuku meni sta cemo kad bude ljeto
bebacha, sparina je... nije toliko vruce koliko je zagusljiv zrak i pritisak vani... a djeca to isto osjete kao i mi... ja sam isto sinoc kontala svisnucu... jos mi je pritisak nesto ovih dana dar-mar pa da vidis ljepote... Nego kako nam je drugarica danas???
dobro je onda.mislila sam da je do nas,da se necemo puno razbolit. drugarica je hvala Bogu dobru,morali smo je jutros poslat u vrtic jer imaju generalnu probu za prirednu.nekaslje vise,jos samo da terapiju zavrsi
Jutro! Kako ste nam svi redom? Ja jucer dobila temperaturu,grlobolja me uhvatila,malaksalost,ma uzas. A sigurna sam da je sve do ovih glupih promjena vremena. Jucer smo cijeli dan proveli kod mojih,pa evo opet planiramo ici,cim se deckic naspava. Ljubimo vas
Jutro i od mene... Amani želim ti brz oporavak, moj maleni je imao jučer turu pa mi nije bilo ni do čeg .. cijeli dan je odbijao hranu samo mu čaj godio mada mi se u jednom momentu činilo da i malo tečnosti pije pa sam sjedila pored njega i nudila mu vodu i čaj. A tek predvečer je pojeo možda pola kiflice, poludjela sam bila od toga jer me muka uhvatila.. jutros bez turice ali se nadam da je neće ni dobiti više...
jutro ja evi pijem kafu,Alen spava.noc grozna.prvo je kasljao pa se to smirilo pa nam je bilo vruce.mi smo obadvoje mokri a on je iao samo majicu dugi rukava i one duge gace sa carapicama.ja ga pokrijem on pocne plakat,jedva sam skontala sta mu,nije mi bilo normalno da mu je vec vruce.kuku meni sta cemo kad bude ljeto
i ja sam ovo juce isto pomislila bas je bilo sparno aman ljudi moji dihat se ne moze . A. je bio sav mokar vani slipav od sparine jos sam ga tanko obukla helanke i maijcu kratki rukav al dzaba .
hodati u gacama (da prostis)
moji su jos dobri u spavacoj nam je fino (do prije par dana pec bila upaljena) ali zato kad otopli moj Igo ce samo u pelenu i tako ce hodati, covjek je inace "vruci"
moji su jos dobri u spavacoj nam je fino (do prije par dana pec bila upaljena) ali zato kad otopli moj Igo ce samo u pelenu i tako ce hodati, covjek je inace "vruci"
heheheh bome i kod nas ljeti na spratu je przionaaaaaaaaaa aaaaaaaaa kad se sjetim vrucine aaaaaa sunce ne zalazi do 9 sati grrrrrrrrrrr Ja moram dnevnu skroz zatvoriti tj. zatvorim harmoniku tam kuha se kad malo virnem da proviris zapahne te ona vrucina ko u pustinji . Sad je jos dobro kako bude jedino zato Mrzim ljeto al eto I A. je proslo ljeto bio gola samo u pempi a i ove god ce abd. I brcko se , svaki dan .
heheheh bome i kod nas ljeti na spratu je przionaaaaaaaaaa aaaaaaaaa kad se sjetim vrucine aaaaaa sunce ne zalazi do 9 sati grrrrrrrrrrr Ja moram dnevnu skroz zatvoriti tj. zatvorim harmoniku tam kuha se kad malo virnem da proviris zapahne te ona vrucina ko u pustinji . Sad je jos dobro kako bude jedino zato Mrzim ljeto al eto I A. je proslo ljeto bio gola samo u pempi a i ove god ce abd. I brcko se , svaki dan .
felix kod mene u dnevnoj od podne kao na plazi przi ko ludo, ja momcima stavim veliki camac u sred sobe i onda se oni brckaju, Luka je tako prosle godine.
jedino nam je u spavacoj hlad pa se malo tamo spasimo kad je bas pakleno, ali kako je cika majstorovic najavio za juli i august nema nam spasa ove godine izgleda
Jutro! Kako ste nam svi redom? Ja jucer dobila temperaturu,grlobolja me uhvatila,malaksalost,ma uzas. A sigurna sam da je sve do ovih glupih promjena vremena. Jucer smo cijeli dan proveli kod mojih,pa evo opet planiramo ici,cim se deckic naspava. Ljubimo vas
Ljepoto zelim ti brzo ozdravljenje
IZVORNA PORUKA: emi7908
Jutro i od mene... Amani želim ti brz oporavak, moj maleni je imao jučer turu pa mi nije bilo ni do čeg .. cijeli dan je odbijao hranu samo mu čaj godio mada mi se u jednom momentu činilo da i malo tečnosti pije pa sam sjedila pored njega i nudila mu vodu i čaj. A tek predvečer je pojeo možda pola kiflice, poludjela sam bila od toga jer me muka uhvatila.. jutros bez turice ali se nadam da je neće ni dobiti više...
E misha mu i turu... Nadamo se da ce drustvo danas biti bolje i bez ture
IZVORNA PORUKA: felix
i ja sam ovo juce isto pomislila bas je bilo sparno aman ljudi moji dihat se ne moze . A. je bio sav mokar vani slipav od sparine jos sam ga tanko obukla helanke i maijcu kratki rukav al dzaba .
Mila moja, kako bi bilo da probas izbjegavati helanke da mu oblacis kad su vrucine i sparine jer to djetetu stvara jos veci srklet, nego mu oblaci neke lagane trenerkice ili pantalonice, nesto lagano i siroko
MALA da te ne preskocim
mi smo sinoc bili u gostima i cura je bila nemoguca, sve je htjela da dira, isla u sobu gdje beba spava kao samo da je vidi, sve hoce da je njeno, ako joj sta ne dam ona u plac, histeriju i slicno, elem ja se sva preznojila i rekla sam drugi put ostaje kuci nema je nigdje voditi, a najgiore je sto ona sve konta i kad je ruzim uopste me ne gleda samo me ignorise i skrene pricu