|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  769 770 [771] 772 773   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.5.2011 12:52:06   
Lady26
Ma djes ba, cuj 50KM...pa cipele joj placam jeftinije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19251
24.5.2011 12:54:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ma djes ba, cuj 50KM...pa cipele joj placam jeftinije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma i ja sam pitala ''do kad radite''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19252
24.5.2011 12:54:51   
Anoniman
Mi imamo i sandalice za more, a jos ne znamo hocemo li ici, tj hoce li mi dr dozvoliti user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19253
24.5.2011 12:58:48   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a ove su samo 10 KMcica bile prosle godine i brzo se suse i ne smrde

U TL rece jel? Pogledat cu...jesam fakat....nije mi palo na pamet sta ce mi dijete nositi na nogama user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 19254
24.5.2011 12:59:28   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi imamo i sandalice za more, a jos ne znamo hocemo li ici, tj hoce li mi dr dozvoliti user posted image

Ih, kad si planirala aBd na more user posted image user posted image user posted image , koji su broj te vase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19255
24.5.2011 13:00:54   
koka i po
cccccc dva dana niko ne pita za mene .....mogla sam gdje i odapet a da ne znate...cccc sram vas bilo user posted image  user posted image ..
evo nikolice sa prikolicama user posted image ...sta sam propustila user posted image ...
nista user posted image ..
nesto user posted image ..
hajmo zacas kratak rezime user posted image ..
dadada user posted image .....uci user posted image  user posted image ...
operacija cista kuca gotova....a i ja s njom...jbt crkla sam user posted image ..
jos tepisi ostali a njih ce moj dragi muz da sredi hihi.....user posted image ...
mali djecak dobro,"tackasti" stigao kuci user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19256
24.5.2011 13:01:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: noa
imaju u TL one sto česi nosajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kao zatvorene platneno-gumene patikice bas za morauser posted image prosle godine nisam nasla br.

Pa jel ove, mm ih kupio sebi, nanosao je ko blesav a meni su user posted image ali sam mislila Lani uzeti...
user posted image

moja zaova ovakve nosa po kuci, samo mene bi bilo strah da ovi sejtani ne izvrnu nogu u njima
i ja sam gledala A. da ove kupim van al nije bilo br . samo 23 br a veliki mu .
Pa sam rekla mami ako nadesi gdje da kupi kad bude hodala , .
Mislim da su oko 7km nisu vise mozda cak i jeftinije jer za odrasle su 6km.

Neposredna veza do poruke: 19257
24.5.2011 13:01:28   
Anoniman
Pa ja planirala krajem juna user posted image , ma poznavajuci mene ja cu otici pa bar na vikend...obozavam mooooreeeeuser posted image

A sandalice su one plasticne, klasicne... cicibanove.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19258
24.5.2011 13:03:11   
Anoniman
A da joj kupis ove Lady, meni su prelijepe ja kontala ako nadjem kupiti i ove user posted image

http://shop.magma.hr/Turbo-Limac/Papuce-za-vodu-Spots/17273/Product.aspx

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19259
24.5.2011 13:03:22   
Malenaoduvijek
i ti si legenda user posted image

bitno je da covjek ima plan pa nema veze nista drugo

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19260
24.5.2011 13:04:21   
Malenaoduvijek

A da joj kupis ove Lady, meni su prelijepe ja kontala ako nadjem kupiti i ove user posted image

to su iste kao ove sto sam ja govorila samo za curice
i ova jela ne prati cccuser posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 24.5.2011 13:05:29 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19261
24.5.2011 13:04:46   
Anoniman

ja sam ove vidjela kad sam isla sa svojim prosle sed. u shoping . 15km su bas su medene ,

< Poruku je uredio felix -- 24.5.2011 13:05:06 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19262
24.5.2011 13:06:45   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

cccccc dva dana niko ne pita za mene .....mogla sam gdje i odapet a da ne znate...cccc sram vas bilo user posted image  user posted image ..
evo nikolice sa prikolicama user posted image ...sta sam propustila user posted image ...
operacija cista kuca gotova....a i ja s njom...jbt crkla sam user posted image ..
jos tepisi ostali a njih ce moj dragi muz da sredi hihi.....user posted image ...
mali djecak dobro,"tackasti" stigao kuci user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja od svoje muke ne pitam ni za koga user posted image
Ali evo ti jedan veeeeeeeeeeeeeliki zagrljaj - more user posted image
Nek je djecak kuci hB, i nek ste svi dobro, i ti si jel de?!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 19263
24.5.2011 13:07:26   
Hanady RR

moja farah je poršle godine imala ove iz TL...
da vam iskreno kažem nisu mi s ebaš pokazale najboljim...
naime ona s eigra u plićaku i one se mokre i ne suše s etako brzo...pa mokra nogica na +40....

al su udobne stavrno...

a starijoj sam uzela ove gore sa slike samo roze u planici ...i super su se pokazale...ove godine če starija biti u ljubičastim opet iz planike a mlađa može njene od prošle godine...

ove iz planike imaju malo podignuto sa strane u odnosu na one sa pijace ...jer kolegica na pijaci platila ( km i mene napal što sma dala 18 Km za papuče...al ima razlike i u materijalu i tok dijelu okolo pa se ne izvrću...bar moja nije...a Hanadi inače ima porblema sa srtoplaima pa vjerujte izvrće se i onako naka smotanauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19264
24.5.2011 13:07:52   
Lady26

Zeljene user posted image taman uz kupace gacice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me like user posted image user posted image user posted image vidjela ih ja u katalogu i preskocila uredno - nije ovo za vodu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19265
24.5.2011 13:09:58   
Malenaoduvijek

Zeljene user posted image taman uz kupace gacice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me like user posted image user posted image user posted image vidjela ih ja u katalogu i preskocila uredno - nije ovo za vodu user posted image

a bile su i roZne za vas cure user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19266
24.5.2011 13:10:01   
Anoniman
Mi imamo ovakve

http://www.annlewis.com.au/jelly_sandals_.html
i iskreno ruzne su mi, ali naci cu ja jos jedne za kupiti user posted image , samo da odem na more user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 24.5.2011 13:11:35 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19267
24.5.2011 13:10:46   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

naime ona s eigra u plićaku i one se mokre i ne suše s etako brzo...pa mokra nogica na +40....

al su udobne stavrno...

a starijoj sam uzela ove gore sa slike samo roze u planici ...i super su se pokazale...ove godine če starija biti u ljubičastim opet iz planike a mlađa može njene od prošle godine...

ove iz planike imaju malo podignuto sa strane u odnosu na one sa pijace ...jer kolegica na pijaci platila ( km i mene napal što sma dala 18 Km za papuče...al ima razlike i u materijalu i tok dijelu okolo pa se ne izvrću...bar moja nije...a Hanadi inače ima porblema sa srtoplaima pa vjerujte izvrće se i onako naka smotanauser posted image

Cek ako sam skontala, nisu dobre ove sa Jeleninog linka a dobre ove sa slike sto sam ja postavila (crvene)?
Interesuje me jer trebam u kupovinu..
Lana ima 18mj, pa me zanima za nju koje su bolje, mada bih ja najradije one plasticne, bas sandale....sto je Sahara prodavala prosli BB...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19268
24.5.2011 13:11:21   
Malenaoduvijek

Mi imamo ovakve

http://www.annlewis.com.au/jelly_sandals_.html

ja sam ovo trazila prosle godine jer sam ja ovakve nosala iz jugoplastike, pa mi bude bijelo gdje su ovi kajsici ali nisam nasla.
ti si ove u cicibanu kupila jeli jelena

< Poruku je uredio MALA1994 -- 24.5.2011 13:13:34 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19269
24.5.2011 13:11:46   
koka i po

IZVORNA PORUKA: koka i po

Ja od svoje muke ne pitam ni za koga user posted image
Ali evo ti jedan veeeeeeeeeeeeeliki zagrljaj - more user posted image
Nek je djecak kuci hB, i nek ste svi dobro, i ti si jel de?!

user posted image ..sta sam propustila ..
ja dobro user posted image ...kaze mi mati moja nemoj sine vise da radis ..gledaj samo u se na se i podase user posted image ..
a ja kontam...bi ja podase da me nije ukocilo u ledjima user posted image ..
hah....sta je jedna generalka za ovakvu zenuuser posted image ...mogla sam i kakav biznis da razvijem user posted image  

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19270
24.5.2011 13:11:59   
Lady26

Mi imamo ovakve

http://www.annlewis.com.au/jelly_sandals_.html i iskreno ruzne su mi, ali naci cu ja jos jedne za kupiti user posted image , samo da odem na more user posted image

E te, ove bih ja najradije, da moze i setati u njima mimo plaze...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19271
24.5.2011 13:12:41   
Anoniman
Ja sam govorila da planiram kupiti takve pa smo ih mi dobili...kupljene u cicibanu. Koliko su KM-a nemam pojma.

Neposredna veza do poruke: 19272
24.5.2011 13:14:53   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

al su udobne stavrno...

Cek ako sam skontala, nisu dobre ove sa Jeleninog linka a dobre ove sa slike sto sam ja postavila (crvene)?
Interesuje me jer trebam u kupovinu..
Lana ima 18mj, pa me zanima za nju koje su bolje, mada bih ja najradije one plasticne, bas sandale....sto je Sahara prodavala prosli BB...

bolje su ove sa slike tvoje...
ja iste zelene na tufne iz Tl Farah imam i nakon 3 dana na moru dijete stavim u sandalice a zelene u torbu jednostavno suviše budu mokreuser posted image
a ove papuče iz Planike su zaista super za more...user posted image

zato ove godine obe imaju te sa tvoje slikeuser posted image
al zaista uzmi u nekoj radnji sa obućom...jer one s apijace nisu iste ni kavlitetom ni mirisom a ni izgledom i čvrstoćom...
kolegica je uzela na pijaci i mekše su i nemaju sa strane podignuto za stopalo

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19273
24.5.2011 13:15:19   
Malenaoduvijek
oticu ovih dana do cicibana da pogledam jer one nisu ni krute pa da kupim ovoj svojoj zutoj pegli da moze da seta i mimo plaze u njima sto kaze lady, jer ove druge su samo za vode i plicaka

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19274
24.5.2011 13:17:22   
Anoniman
A Mala pogledaj i u Planici, Borovu, Astri trebali bi i oni imati nekad prije su imali ja kupovala sestrinoj djeci. Mozda su tamo povoljnije ako nadjes nego u cicibanu.

Neposredna veza do poruke: 19275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  769 770 [771] 772 773   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  769 770 [771] 772 773   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *