Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
treba izvaditi krv, papa test pa tek onda kad je sve to ok onda smijes uzeti tbl, bar sam ja tako morala i sad se evo tjeram da odem dr a nikako da se natjeram
Moja prica na mandarinskom kad je ja nesto pitam, ali kad ona nesto hoce i nesto trazi onda lijepo kaze. Pocela je po dvije rijeci da govori, ali samo kad ona hoce, kad joj nije ćejf neces je natjerati ni mama da kaze, ali sto se tice pricanja Lana je neprevazidjena, kako ona samo slatko prica i ponavlja, sva je kao med
Lady antibebi pilule su hormonska terapija, a ti nisi bila kod dr od kad si rodila Lanu, ko zna kakvi su ti hormoni, koje ti tablete odgovaraju i ostalo. Ja sam prije trudnoce pila microginon zbog mojih poremecenih ciklusa i cistih, a posle trudnoce kad sam vadila hormonalni status microginon mi nikako nije odgovarao po nalazu, jeste da ih nisam pila jer smo se odmah na posao bacili
ja sam razmisljala o tim tab da uzmem al me nesto strah nus pojava ,jer sam cula kao da se od tih tab mozes i udebljat poremete se hormoni sad neznam dal je tacno. Moja mama pije microginon MORA jer je u klimaksu 3 puta je bila u bol. cistili joj tu zgrusavinu krvi i kad dobije nezna stat. Pa joj dok. dao microginon pije 5dan menge I tako stane .Pije vec dvije godine , pa ce nakon2 god prestat da vidi jel se hormoni ustabilili. I da od njih ima jaku glavobolju ionak ima visok tlak pa joj te tab i na tlak zna nekad uticati. Sve JA i da uzmem dzaba mi kad MM ne vjeruje nicemu kaze ...
Ma vala nemam para na bacanje.... Dobijem na moru, dobijem...sta sad da radim, zahebala sam godisnji i gotovo...
ja sam dobila na moru 2 dan znaci dosla ja ponijela tampona stavila i bila u bikini bez problema se KUPALA . vadila ga nakon 2 sata tek samo se vodom napuni pa dole osjecaj kao da je uslo u tebe nesto tvrdo i stoji nista strasno JA ionak nemam 4 dana i hoce i nece nije obilna ,. Pa tako da nisam imala probela stim jedino nije bilo keksa pih
ja sam pila stediril d i bile su mi ok.nikakvih nuspojava nisam imala ni glavobolja niti sam se udebljala cak sta vise.
a tbl za klimaks su nesto drugo, moja mama je to pila jer je imala valunge i svasta nesto i poslije njih je dobila rak dojke tako da ja te za klimaks nikada ne bih pila radi visokih doza hormona.
a mini antibeby pilule nisu vse kao nekada sa velikom koncentracijom hormona , ali treba naravno prvo razgovarati sa dr i odraditi sve pretrage pa onda uzeti. a kod pusaca postoji povecana opasnost od tromboze tako da felix nije to bas tako jednostavno.
Ne bih stavila tampon, oci bi mi ispale...a ja imam tolike bolove da jedva hodam...i bude mi sveukupno 6-7dana....tako da ako dobijem - sran.e A ne bih voljela, radi Lane, hocu da uzivam s njom dole....
Pa zato se rade i hormonalni status prije uzimanja bilo koje hormonske terapije da ti se daju prave anti-bebi da ne bi bilo nuspojava. Ja nisam imala apsolutno nikakvih i ako sam pusac. Cak sta vise ciklus mi je bio dosta kraci, manje obilan, redovan, a ciste se povukle...a imala sam i zastitu, mada mi je ona bila najmanje bitna tada dok sam ih uzimala. Samo ne znam da li ste znali ako prilikom prestanka koristenja antibebi pilula odmah pocnete sa pravljenjem bebe velika je vjerovatnoca da budu blizanci...tako je bilo i kod mene, ali nazalost jedan plod je otisao.
Lady hoces da te zakazem na Jezero da te pregleda?
Ne bih stavila tampon, oci bi mi ispale...a ja imam tolike bolove da jedva hodam...i bude mi sveukupno 6-7dana....tako da ako dobijem - sran.e A ne bih voljela, radi Lane, hocu da uzivam s njom dole....
izvini moradoh se nasmijati i ja sam se bojala i meni je tad bilo PRVI puta . Kontam sta ako ostane u meni , ocul dovoljno gurniti bla bla i opet skupim snage i stavim. Nisam ni ja odma ga stavila znaci prvi dan i ja imam uzas bolove tek kad je pravo procurila za 3 sata , bolovi prosli tad sam stavila opusteno. Al znam imal ista gore kad si u grcu a dati je opustit a nemozes iako sam imala tampon bojala sam se da ne procuri a me seka stalno zezila ej sta ti je to crveno niz noge Nadam se da nece doc .....
izvini moradoh se nasmijati i ja sam se bojala i meni je tad bilo PRVI puta . Kontam sta ako ostane u meni , ocul dovoljno gurniti bla bla i opet skupim snage i stavim. Nisam ni ja odma ga stavila znaci prvi dan i ja imam uzas bolove tek kad je pravo procurila za 3 sata , bolovi prosli tad sam stavila opusteno. Al znam imal ista gore kad si u grcu a dati je opustit a nemozes iako sam imala tampon bojala sam se da ne procuri a me seka stalno zezila ej sta ti je to crveno niz noge Nadam se da nece doc .....
Ne bojim se ja njih, stavljala sam ih, koji put na moru ali tad je to bilo 3 ili 4 dan ...a prva 2 su prebolna da bih stavila tampon - na to sam ja mislila a nemam strah od njega...cak stavise, posto mm nece ici - zauhar da osjetim sta bilo unutra
Pa zato se rade i hormonalni status prije uzimanja bilo koje hormonske terapije da ti se daju prave anti-bebi da ne bi bilo nuspojava. Ja nisam imala apsolutno nikakvih i ako sam pusac. Cak sta vise ciklus mi je bio dosta kraci, manje obilan, redovan, a ciste se povukle...a imala sam i zastitu, mada mi je ona bila najmanje bitna tada dok sam ih uzimala. Samo ne znam da li ste znali ako prilikom prestanka koristenja antibebi pilula odmah pocnete sa pravljenjem bebe velika je vjerovatnoca da budu blizanci...tako je bilo i kod mene, ali nazalost jedan plod je otisao.
Lady hoces da te zakazem na Jezero da te pregleda?
ja sam uradila sve pretrage i zakljucila dr da mgu pocet piti yasmin tablete mene nesto bilo strah jer bilo je slucajeva smrti od yasmina ali haj reko sve sam pretrage uradila valjda doktori znaju i pocnem ja pit kad sam dobila ciklus mi traje obicno 4 dana tako je i bilo zavrsilo mi se i super..ja i dalje pijem tablete ali osjetim neko zujanje u usima ajd reko mislim sebi to sam ja umislila,,i 4 dana nakon menstruacije ponovo pocne krvarenje,,i trajalo je 28 dana i ja prestanem pit yasmin i opet kroz dva dana dobijem znaci skoro mjesec i pol ja sam krvarila u vraga necu vise belaja strah me je
nista od mene prekosutra na druzenju danas mi zakazali instrukcije u cet. u 5 pa necu stici, inace, jedva gledam, i sinoc i preksinoc spavala samo 5 sati. sad dosla s posla, uvalila lanu u krevet ne bi li nekim cudom zaspala- jutros je ranije spavala- od 10 do 11 pa se sve nadam da ce i sada uspjeti bar malo zaspati pa da odmorim. sinoc bila na maturskoj veceri, ostala do 12, dok sam legla vec proslo 1 a ustala jutros prije 7
Ne bojim se ja njih, stavljala sam ih, koji put na moru ali tad je to bilo 3 ili 4 dan ...a prva 2 su prebolna da bih stavila tampon - na to sam ja mislila a nemam strah od njega...cak stavise, posto mm nece ici - zauhar da osjetim sta bilo unutra
Mislim da bi, ustvari sigurna sam, samo sto se papa kad se radi na klinici duze ceka, bar je tako bilo na Gak-u starom. Ja cu ici ove sedmice jedan dan kod nje pa mogu da dogovorim sa njom, samo da nadjem nekog da mi cuva Anu posto mi mm na putu.
Bambi jel dolazis na bb? bas bih voljela da Vas vidim,a Amani nadam se da cete i Vas dvoje doci Lady kako si nam jutros' jel se Lanci projela?
Nisam ti 100% sigurna, al sam nesto razmisljala da bih bas voljela doci i bas sam vas sve pozeljela vidjeti... Ne obecaJem nista al vidjecemo
IZVORNA PORUKA: MALA1994
kod mene u 5 i 15, zajedno sa tajrom ja mislila sta je sada.... a evo i meni curi nos, misa mu pa nece se valjda Lanci prehladiti. mog tatu ukocila ledja, trebao nositi Lukin urin a ne moze da se mrdne covjek
Mala zao mi je tate ti... Kako je sada?