Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
daN..Sparine...Antonio nesto nerovozan joj trebali bi konacno na vakcinu onu od 18 mj a strah me jojjjj...Koje to brojeve obuc vasa djeca nose,moj 25 Afte me da izvinete ....,ostalo ok,osim sto i ja cekam da procuri,ajd vise,ajd... Bambi i jelena djecica su slatkisi Amani,Dadda brzo ozdravljenje znam kako je s grlom Koko kakva je to generalk i kod tebe a cestitih zena na ovoj rr i ja evo na poslu,hocu krmu bademovu pakovati a vidite sad mi ruzno na poslu nema sta noa kakve japanke nije ti kod nas Hercegovina u nas i u cizmama neke trebe letaju Joj nesto sam se razocarala mm isao na razgovor uza posao jedan se za njega privatnik raspitivaodrugi ga uputio i covjek se nije ni pojavio u jednom lokalu kao sto je obecao
Apotekarko vidje li ti sta ti ja napisah...vadi krajnike i ja sam ih sa 22godine izvadila i od tada se preporodila. jeste malo komplikovano, tj malo duze traje oporavak nego kod djece ali bar posle si mirna.
apotekarko, nemas sta brinuti za vakc. pa dobio je i anel i mali od salmy prosli super bez ture . Nece ni A. imati sigurno. A. nosi br 22 obuce . Dok njegov rodjak anel od njega stariji 15 dana nosi 25 br Tako da nema mjerila tome mislim. Jel vrijeme uh imal ista gore nego kad se guzi i oce i nece da procuri nedaj se I kod nas je sparina ubi boze molim Boga da kisa padne da se malo dahne dusom ova sparina neda dihat .
Meni bilo samo vruce vani zato sto sam je sa obukla kao da na zimovanje idem, samo mi skafander trebao. Sad cekam da ovaj moj curetak zaspi, odoh ocistiti balkon, jedan kaFućino napravim i noge u vis ne bih li malo boje na suncu dobila, ko sirko sam.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
sinoc mi je lana nabijala komplekse sa pricom ali se mi zato penjemo gdje stignemo haha
Izvini
Uh, nek se ne penje, jos mi samo i to treba
salim se ja, preslatka je ona meni kako brblja, dusa slatka. a valjda ce i on ubrzo, kaze irma to je samo pitanje dana, pa cekamo
a onaj mali brblja nesto na "mandarinskom" sto bi dadada rekla nista ga ja ne kontam, ziv se on izgalami na mene kad mi nesto daje, a sve razumije tako da ce dobiti po guzi ako ne progovori ko covjek uskoro jer cu ja da svisnem od brige vise
IZVORNA PORUKA: jelenaT Lady ne uzimaj pilule na svoju ruku pogotovo sto si tako davno bila kod ginekologa... a sta ti bi sa onim kvrzicama ili sta vec?
Nisam bas toliko hrabra Kakve veze ima sto sam davno bila kod dr. sa pilulama A ovo drugo, meni se cini da je tu jos...tacno negdje oko reza od bruha...