Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady cim odem dogovorim sa njom, da je ne zovem na tel...par dana ti nista ne znaci . Ma onda su i dobre bile kad si ti vidjela, vec zamladile, dvije sedmice proslo bilo onaj dan pa mozes zamisliti kako je bilo u pocetku. Bolje je, ali jos nije najbolje, maze onim , hvala jos jednom
ja evo radim i spavam, nesto smo se i budile nocas valčjda jucer puno dogadjaja, puno djece oko nje, pa smo nesto nocas plakali, kenjkali, elem jedva me jutros na posao pustila, dok joj nisam dala sok na slamku koji joj je sad glavna fora, onda mi je samo rekla cao idi sad
Lady cim odem dogovorim sa njom, da je ne zovem na tel...par dana ti nista ne znaci . Ma onda su i dobre bile kad si ti vidjela, vec zamladile, dvije sedmice proslo bilo onaj dan pa mozes zamisliti kako je bilo u pocetku. Bolje je, ali jos nije najbolje, maze onim , hvala jos jednom
Ne znaci (hocu reci nije hitno) jer ocekujem - valjda ce doci Ma nema na cemu, samo da joj pomogne
Pozdrav svima! Vidim vi vec o moru pricate. Svaka cast! Meni se vala i ne ide sa mojim malim indijancem, a opet zao mi da se djeca ne bucnu malkice. Tako da planove jos odgadjam, pa vidjecemo. Lady stisni zube i stavi tampon. I meni je to u pocetku bilo bljak, ali kad se ustelis ljepota prava. ja se kupam cak i 1. dan, samo odmah promijenim tampon. Inace sam muhanata pravo. Ja cak ni spiralu necu da stavim, kontam da ce me zuljati
Kazem ja neki dan mm da sam kontala uzeti pilule pred more, kaze : a koje, pa rekoh kontracepcijske..... a stooooooooo bas pred more, ha? Ja mu objasnim a on : aha, zbog toga sigurno, mislim da ces otkazati rezervaciju
jaooooo sto se sada ismijah... otvoren mi prozor u kancelariji i naravno sve se cuje... kad odjednom cujem malca doziva "naaaaanoooooo!!! naaaaaaaanoooooo!!!" javlja se zena s prozora i pita ga sta je sta se dere, kaze mali "baci mi marku da kupim sladoled i Faris K. kupuje"
Ja sam ovih dana bila u velikoj guzvi. Slavili smo rodjendan mojoj velikoj Princezi, pa znate kako to ide. Bice ovih dana slike na temi "torte" Nadam se da cu vas vidjeti na BB da kaficu popijemo. Nema vise prodaje - trudna mi prijateljica, pa dok ne vidim je li ili moram cuvati stvari Isto tako i ne kupuem jer sam bankrotirala. U maju imamo 7 rodjendana druge djece + nas, pa eto, vi skontajte sto me nema na RR
lady ajša je prošle godine nosala na moru one kao što si ti sliku postavila i nije se prevrtala u njima dok je hodala. ako nađeš negdje javi da joj i ove godine kupim
zvala sam da vidim kolčiko bi kod nas koštala opravka laptopa pa čekam da mi jave da skontam šta ću
svima
Vidjela u "Planet obuca" cini mi se oko 11KM....kako su slatke onako maaaaaaaaale
Jelena Ma premorena sam od gostiju, kupovanja poklona, pravljenja torti (btw jedna je bila i ona tvoja - 4 cokolade ). Poslije ovoga mi treba dobar godisnji odmor da dodjem sebi. Ali eto, imamo pauzu do jula sa rodjendanima
Nas Bumba samo broji Ali sada imamo novog ljubimca. Seka dobila za rodjendan onog hrcka Zu-zu i to je sada glavno, samo ga ganjaju po kuci. Srecom on nije onako glasan kao Bumba. Kakvo se to druzenje planira? Gdje, ko, kada, kako???
Chuci izjava je genijalna.nego padal gdje kisa.ja cujem da grmi a nevidim oblake il sam corava joj jedva cekam da dode moja cura da vidim kako je prosla generalna proba
Chuci tvoja cura je genijalna, dusa pametna . Ja nisam ugrabila Bumbu na "ponizenju" , kontala kupiti, vidim u onoj radnji u Importane u prizemlju 54KM, kad sam cula koliko je glasan ja odustala i onako mi sve ove igracke mozak probise, treba mi malo tisine
šta radi onaj hrčak? jel ga nešto naviješ pa ide ili baš me interesuje da ga kupim ajši
pijuče, hoda, cijuče i pravo je sladak al komika ako ga ne ugasiš kako treba a on u snu počne crvčati ne navija se nego na nosiću i na mjestu u obliku srceta na leđima pritisneš i ona svašta radi
super su mi...mi dobili jedna na poklon za rođkad ja još tri kupila...svi imaju imena a meni kad dozlogrdi povadim baterije
< Poruku je uredio Hanady RR -- 24.5.2011 14:55:43 >
Ovo je onaj iz One2play. Pritisnes ga i on skvici kao pravi i voza se po kuci. Meni vala nako, nije simpa, valjda mi na misa lici, sta li. Ali djeca odusevljena. I imas onda da kupis za njega kucice, tunele bla bla hrpu "dodatne opreme".
Ima li bujruma za to druzenje? Jel to da se skupi na jednom mjestu "cunami generacija"? ako ih dolazi vise od 3 moracemo obezbijediti vatrogasce na ulazu u objekat, za svaki slucaj