Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady sve hocu da te pitam kako je Lana jela mimo hranilice, je li je teta uspjela nahraniti?
Nisam zvala, ne zovem vise,ne mogu....nerviram se...prica mi ona je divna, krasna slusa ali nije jela i sl.... Javicu sutra ... Ja joj dajem cokolino mimo hranilice, pojede uredno a to bi pojela i da sjedi u njoj..pa vidjet cemo.... Pocinjem opet blendati , ne znam drugo sta da radim
Ja juce nisam blendala pa pojela sve, danas blendala pa jedva pojela... bitno je da pojede pa bilo kako, da li blendano ili ne meni nije bitno. Ja ponudim neblendano kad vidim da nece izblendam.
Mi rucale, cekam da nam se malo rucak slegne pa bjegamo u skitnju. Zanima me zna li neko: stigla mi neka preporucena posiljka i nas nije bilo kuci i na papiru datum 23. da se podigne u posti, juce nisam otisla, je li kasno danas da podignem?
I ja sam skontala, ako ce pojesti izblendat cu....a taman je lijepo pocela jesti izgnjeceno...ali sta cu, sta da radim.... Cekam samo kritike sviju redom, od mame, svekrve, tetki i sl....ma zaboli me (guza ) Pusa, idem sad....ljubi anicu molim te
I moj mali zezator je poceo zezati sa hranom vec dva tri dana skroz slabo jede.Danas je jedva pojeo 3-4 kasikice supe a trazi da doji pokusavam da smanjimo nekad prodje citav dan ne doji ali evo opet poceo da trazi kiku kako on kaze cupa me vuce samo da doji uhhh sad je zaspao nadam se da ce jesti nesto kada ustane.. Izgleda da su zene pocele provjeravati telefone od mm...Prskalice nadam se da nije nista ozbiljno.
ola mujeres...tek stigoh sjest..citav dan u letu...al' volim kad je ovako ...vodili smo V. na K. Cupriju, ponijeli mu autoguralicu, cak i gore nasao drustvo i super proveli puna dva sata ...dok rucak, spavanac, vrijeme se izvuce...
Lana opet zeza s jelom ...Lady bas mi je zao, ma ako hoce blendano, sto Jelena rece, blendaj sve...imat ce vremena jesti i komadice...
odoh sad malo da citam...vidim da ste bile vrijedne
Zaboravila sam dodati da u zadnje vrijeme A. niti pije mlijeko niti jede normalno, zvace i pljuje. Cim pocne izbacivati hranu van ja sklonim, jer nevidim nikakav efekt sa ne neeeee nemoj to raditi. Ja sam imala ljepse djetinjstvo u ratu nego ova "zatvorena" djeca, nigdje nesmiju bez mame . Hronicno sam umorna od svega a u stanu nam jos pustaju grijanje iako sam zvala 4 puta u roku dvije sedmice al oni nista izgleda cekaju do otvorenja bazena 31og .
joj Ella-h . Za to igranje si upravu sigurno ja sam imala prelijepo djetinjstvo jos dobro pamtim sve igre ..... Mada sam ja u ratu imala samo 7 godina . Al se dobro sjecam svega . Meni se uzas kako bi ja sad odrinjala koji sat eeeeeee Al nema nista od toga ,.
I ja sam skontala, ako ce pojesti izblendat cu....a taman je lijepo pocela jesti izgnjeceno...ali sta cu, sta da radim.... Cekam samo kritike sviju redom, od mame, svekrve, tetki i sl....ma zaboli me (guza ) Pusa, idem sad....ljubi anicu molim te
ajde ba sta te briga tko, ce sta reci ma daj ne zamaraj se . Niti kome pricam kako jede i sta jede. Kad pitaju kratko jasno odg jede sve zivo (pa makar i e jeo ) . I ja A. blendam jedan obrok , tako da me briga sta tko kaze baska kome polazem racune A ovdje te sigurno nece niko osuditi Bitno, da jede pa bilo kako samo neka jede .
Joj Ella, ne znam kakvo je kod vas vrijeme, ali mi do 20. maja nismo nikad gasili pec (plinsko nam je grijanje, pa sami sebi stimamo )...evo i sinoc sam ukljucivala, jer se V. kupao...mene sve strah da nece ni bit ljeta ...a ne znam sta da ti kazem za pljuvanje i hrane i opcenito...joj to mi je nesto najmrze, a i V. kad ima problema sa zubima, momacki pljuje, tako da bude nereda i metar van hranilice...hB pa su to rijetki momenti, inace bih
Amani, ja ti zavidim na tim momentima, beba kod mame, ti nesto cinis za sebe ...uh mama moja da si mi blize
< Poruku je uredio tekja -- 24.5.2011 19:03:31 >
E te, ove bih ja najradije, da moze i setati u njima mimo plaze...
evo da se i ja javim sa kratkim izvjestajem iz setnje, shoppinga i ostalo... bile malo u robotu u wenice, nije neki izbor za laninog uzrasta, valjda se sve rasprodalo. ima stvari za manje bebice puno. cijene su super. ipak, uspjela sam ugrabiti donji dio maslinaste trenerke, 9km. velicina je 86, ali su malo veci brojevi pa joj je cak i duga a inace nosi 92. kupila sam joj i jedan veliki body dugih rukava broj 98, da ima za zimu-samo 4km.eto, to je to. vratile se kuci oko 5, taman prije kise, pravila tek tada rucak, pa smo mm i ja rucali (lana i dalje jede samo supu -prestala sam joj i praviti rucak, ima nekoliko dana, pocecu ponovo za par dana da vidim hoce li pozeljeti). srecom, zaspala je vec maloprije, u 7, ja sam slomljena, jedva sam cekala da ona zaspi i da idem u horizontalu. nadam se da cu veceras ranije zaspati, bas mi se nakupilo umora, nisam odavno bila gora ujutro je konacno vodimo na vakcinu, a muka mi je, bas mi se ne ide nikako
Lady jel to i ti svoju curku ostavljas moja je nakon sinocnjog nepodnosljivog ponasanja do daljeg udaljenja sa javnih skupova doduse namjeravala sam je za vikend voditi u pinoirsku samo se pitam da li ce izdrzati u troljebusu s dobrinje do jezera ali probamo ako bude hujala vratimo se kuci
ja sam jako jer nikada ne vidim na vrijeme dogovor za druzenje, a tako bih vas voljela upoznati. pomalo vam zavidim jer imam osjecaj da se sve znate, a da sam ja tu upala onako niotkuda
Neka djeca jedu, pa makar i dubeci , kad V. nema apetit ja sam ocajna, doslovno
MA znam mila moja mene odma zeludac zaboli kad me vako pitaju sto sam mrsava . ..... Al bitno da jedu bilo kako ja blendam i boli me brigec sta tko misli a ja mirna a anel sit. Pusa i vama odo prat kosu a imal mi ista mrze na svjetu pusa velika
Felix draga kod mene suprotan ucinak debljam se ja od nervoze a stvarno imam i previse kg . Tekja ma i ovdje i hladno i kisa uglavnom par dana ali sparina u zraku, jos kad zivim u zgradi sagradjenoj od hrpe piljevine i par kartona zamisli grijanje jer tako se ovdje "gradi", i jos ti dobro naplate. Elhamdulilah na svakom stanju ova me moja generacija 2009 utaksirila, potreban mi je remont od do drage zene .
Felix draga kod mene suprotan ucinak debljam se ja od nervoze a stvarno imam i previse kg . Tekja ma i ovdje i hladno i kisa uglavnom par dana ali sparina u zraku, jos kad zivim u zgradi sagradjenoj od hrpe piljevine i par kartona zamisli grijanje jer tako se ovdje "gradi", i jos ti dobro naplate. Elhamdulilah na svakom stanju ova me moja generacija 2009 utaksirila, potreban mi je remont od do drage zene .
Ella, isto...tako da te razumijem ...joj najgore mi je bilo kad se V. trebao sunetit, oplela pricu meni prijateljica kako se ona za svog toliko sekirala oko suneta da je smrsala 5 kg, jbt, ispade ja se za svog nisam, jer ostala sam ista ...mislim, ne treba vam pricat da nocima nisam spavala od brige..al' eto nismo svi isti...
bebac2, ma ne znaju se svi...ko se ne zna, taj se upozna ...evo sad dogovaramo kafu, jel ono u cetvrtak u 17 , samo jos ne znamo gdje cemo...kad padne i mjesto druzenja, bujrum pa cemo se upoznavati
Tekja duso dobro pa neko razumije osim mame . Ma samo se druzite i upoznavajte hvala Bogu pa ste sve relativno blizu, uvijek sam bila za relaksaciju tj dok nisam rodila ovo drugo pile po redu, od tada pa nadalje i ubuduce neJma relaksacije . Cekam sad mm malko da se izgalamim pa da mi pomogne oko ciscenja .
uh meni nesto dan tezak,ne znam zasto ,bas sam bezveze,a i malac pred mrak posto nemiran,skace,penje se,samo vicem ne !mm osto duze na poslu sat,pa mi se i to oduzi,vrijeme bezvezno ,aj malo sam se olaksala
malac zaspo ,sad bi sebi nesicu napravila al me strah da necu moc zaspat poslije
Ella, isto...tako da te razumijem ...joj najgore mi je bilo kad se V. trebao sunetit, oplela pricu meni prijateljica kako se ona za svog toliko sekirala oko suneta da je smrsala 5 kg, jbt, ispade ja se za svog nisam, jer ostala sam ista ...mislim, ne treba vam pricat da nocima nisam spavala od brige..al' eto nismo svi isti...
bebac2, ma ne znaju se svi...ko se ne zna, taj se upozna ...evo sad dogovaramo kafu, jel ono u cetvrtak u 17 , samo jos ne znamo gdje cemo...kad padne i mjesto druzenja, bujrum pa cemo se upoznavati
kod mene je nervoza zeludca , i ako se malo nasekiram ma sitnica mi fali zeludac me boli, ja povracam ne jedem , i idem na wc svako malo ,. Tako da u meni iako pojedem nesto ne moze ostati ,. Zato sam dosla do svoje linije 55 kg a imala 73 kad sam osla roditi. Brige rade svoje . Ja sam takva i uvjek sam bila osjetljiva , nemogu sebi dokazat hajde ba djecije je sve to bude i prodje, bolest , nejelo , ne spavanje , umor, ..... Tajra, dje ces ranije u krpe .