Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tekja IZVORNA PORUKA: Ella_H Felix draga kod mene suprotan ucinak debljam se ja od nervoze a stvarno imam i previse kg . Tekja ma i ovdje i hladno i kisa uglavnom par dana ali sparina u zraku, jos kad zivim u zgradi sagradjenoj od hrpe piljevine i par kartona zamisli grijanje jer tako se ovdje "gradi", i jos ti dobro naplate. Elhamdulilah na svakom stanju ova me moja generacija 2009 utaksirila, potreban mi je remont od do drage zene . Ella, isto...tako da te razumijem ...joj najgore mi je bilo kad se V. trebao sunetit, oplela pricu meni prijateljica kako se ona za svog toliko sekirala oko suneta da je smrsala 5 kg, jbt, ispade ja se za svog nisam, jer ostala sam ista ...mislim, ne treba vam pricat da nocima nisam spavala od brige..al' eto nismo svi isti... bebac2, ma ne znaju se svi...ko se ne zna, taj se upozna ...evo sad dogovaramo kafu, jel ono u cetvrtak u 17 , samo jos ne znamo gdje cemo...kad padne i mjesto druzenja, bujrum pa cemo se upoznavati kod mene je nervoza zeludca , i ako se malo nasekiram ma sitnica mi fali zeludac me boli, ja povracam ne jedem , i idem na wc svako malo ,. Tako da u meni iako pojedem nesto ne moze ostati ,. Zato sam dosla do svoje linije 55 kg a imala 73 kad sam osla roditi. Brige rade svoje . Ja sam takva i uvjek sam bila osjetljiva , nemogu sebi dokazat hajde ba djecije je sve to bude i prodje, bolest , nejelo , ne spavanje , umor, ..... Tajra, dje ces ranije u krpe .
|