|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  772 773 [774] 775 776   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.5.2011 14:14:48   
Anoniman
Lady cim odem dogovorim sa njom, da je ne zovem na tel...par dana ti nista ne znaciuser posted image . Ma onda su i dobre bile kad si ti vidjela, vec zamladile, dvije sedmice proslo bilo onaj dan pa mozes zamisliti kako je bilo u pocetku. Bolje je, ali jos nije najbolje, maze onim user posted image , hvala jos jednomuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 19326
24.5.2011 14:15:55   
megi
vrijedne zenice svasta nesto napisale
svaka cast

ja evo radim i spavam, nesto smo se i budile nocas valčjda jucer puno dogadjaja, puno djece oko nje, pa smo nesto nocas plakali, kenjkali, elem jedva me jutros na posao pustila, dok joj nisam dala sok na slamku koji joj je sad glavna fora, onda mi je samo rekla cao idi sad

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 19327
24.5.2011 14:17:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady cim odem dogovorim sa njom, da je ne zovem na tel...par dana ti nista ne znaciuser posted image . Ma onda su i dobre bile kad si ti vidjela, vec zamladile, dvije sedmice proslo bilo onaj dan pa mozes zamisliti kako je bilo u pocetku. Bolje je, ali jos nije najbolje, maze onim user posted image , hvala jos jednomuser posted image

Ne znaci (hocu reci nije hitno) jer ocekujem user posted image - valjda ce doci user posted image user posted image user posted image
Ma nema na cemu, samo da joj pomogne user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19328
24.5.2011 14:19:12   
mama75
Pozdrav svima! Vidim vi vec o moru pricate. Svaka cast! Meni se vala i ne ide sa mojim malim indijancem, a opet zao mi da se djeca ne bucnu malkice. Tako da planove jos odgadjam, pa vidjecemo.
Lady stisni zube i stavi tampon. I meni je to u pocetku bilo bljak, ali kad se ustelis ljepota prava. ja se kupam cak i 1. dan, samo odmah promijenim tampon. Inace sam muhanata pravo. Ja cak ni spiralu necu da stavim, kontam da ce me zuljati user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 19329
24.5.2011 14:23:43   
Lady26
Otkad tebe zeno nema user posted image
Ma skontat cu, nema mi druge...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 19330
24.5.2011 14:26:52   
Anoniman
Ja primjetih da mama75 i mama2009 samo kad se primakne BB se pojave na sajtu, ovako ih nema nikako user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19331
24.5.2011 14:27:02   
Lady26
Kazem ja neki dan mm da sam kontala uzeti pilule pred more, kaze : a koje, pa rekoh kontracepcijske..... user posted image a stooooooooo bas pred more, ha? Ja mu objasnim a on : aha, zbog toga sigurno, mislim da ces otkazati rezervaciju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19332
24.5.2011 14:27:58   
Bambi09
jaooooo sto se sada ismijah... user posted image user posted image user posted image user posted image  otvoren mi prozor u kancelariji i naravno sve se cuje... kad odjednom cujem malca doziva "naaaaanoooooo!!! naaaaaaaanoooooo!!!" javlja se zena s prozora i pita ga sta je sta se dere, kaze mali "baci mi marku da kupim sladoled i Faris K. kupuje" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19333
24.5.2011 14:30:58   
Anoniman
Bambi user posted image
nego je li ti taj prozor gleda prema gore ili dole prema Drini user posted image ?

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 19334
24.5.2011 14:32:50   
chuci
evo i mene opet malo

lady ajša je prošle godine nosala na moru one kao što si ti sliku postavila i nije se prevrtala u njima dok je hodala. ako nađeš negdje javi da joj i ove godine kupim

zvala sam da vidim kolčiko bi kod nas koštala opravka laptopa pa čekam da mi jave da skontam šta ću

svima user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 19335
24.5.2011 14:33:34   
mama75
Ja sam ovih dana bila u velikoj guzvi. Slavili smo rodjendan mojoj velikoj Princezi, pa znate kako to ide. Bice ovih dana slike na temi "torte" user posted image Nadam se da cu vas vidjeti na BB da kaficu popijemo. Nema vise prodaje - trudna mi prijateljica, pa dok ne vidim je li user posted image ili user posted image moram cuvati stvari user posted image Isto tako i ne kupuem jer sam bankrotirala. U maju imamo 7 rodjendana druge djece + nas, pa eto, vi skontajte sto me nema na RR user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 19336
24.5.2011 14:35:42   
Anoniman
Nemoj samo da dodje do toga da nema za interneta user posted image . Mama ako bude user posted image kod prijateljice bice kod nas stvari za tebe gratis user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 19337
24.5.2011 14:39:00   
Lady26
IZVORNA PORUKA: chuci

evo i mene opet malo

lady ajša je prošle godine nosala na moru one kao što si ti sliku postavila i nije se prevrtala u njima dok je hodala. ako nađeš negdje javi da joj i ove godine kupim

zvala sam da vidim kolčiko bi kod nas koštala opravka laptopa pa čekam da mi jave da skontam šta ću

svima user posted image

Vidjela u "Planet obuca" cini mi se oko 11KM....kako su slatke onako maaaaaaaaale user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 19338
24.5.2011 14:41:04   
mama75
Jelena user posted image Ma premorena sam od gostiju, kupovanja poklona, pravljenja torti (btw jedna je bila i ona tvoja - 4 cokolade user posted image ). Poslije ovoga mi treba dobar godisnji odmor da dodjem sebi. Ali eto, imamo pauzu do jula sa rodjendanima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19339
24.5.2011 14:42:39   
Lady26
Ja volim vidjeti tvoj nick user posted image user posted image user posted image
Radi li Bumba? user posted image user posted image user posted image
Kod nas se euforija malo stisala....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 19340
24.5.2011 14:45:53   
chuci
kaže onaj bumba Bok. Ja sam Bumba. Želiš li se igrati?
gleda ajša u njega, slegne ramenima i kaže: Može
user posted image user posted image

ajša ga je dobila u subotu i sad mora spavati navečer s njom i moram ih pokriti zajedno jednom dekicom i ne smiju mu viriti none user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19341
24.5.2011 14:47:26   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj dobra je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 19342
24.5.2011 14:48:02   
mama75
Nas Bumba samo broji user posted image Ali sada imamo novog ljubimca. Seka dobila za rodjendan onog hrcka Zu-zu i to je sada glavno, samo ga ganjaju po kuci. Srecom on nije onako glasan kao Bumba.
Kakvo se to druzenje planira? Gdje, ko, kada, kako???

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19343
24.5.2011 14:48:46   
mama75
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj dobra je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19344
24.5.2011 14:50:35   
chuci
mama75 jesu li to oni hrčci iz turbo limača?

šta radi onaj hrčak?
jel ga nešto naviješ pa ide ili user posted image user posted image baš me interesuje da ga kupim ajši

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 19345
24.5.2011 14:50:50   
bebacha
Chuci izjava je genijalna.nego padal gdje kisa.ja cujem da grmi a nevidim oblakeuser posted image user posted image user posted image il sam coravauser posted image user posted image user posted image
joj jedva cekam da dode moja cura da vidim kako je prosla generalna proba

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 19346
24.5.2011 14:51:03   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama75

Kakvo se to druzenje planira? Gdje, ko, kada, kako???

Planirano aBd za cetvrtak, 17-17,30 - lokacija? Zasada nepoznata user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 19347
24.5.2011 14:53:38   
Anoniman
Chuci tvoja cura je genijalna, dusa pametna user posted image . Ja nisam ugrabila Bumbu na "ponizenju"user posted image , kontala kupiti, vidim u onoj radnji u Importane u prizemlju 54KM, kad sam cula koliko je glasan ja odustala i onako mi sve ove igracke mozak probise, treba mi malo tisine user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 19348
24.5.2011 14:54:42   
Hanady RR

šta radi onaj hrčak?
jel ga nešto naviješ pa ide ili user posted image user posted image baš me interesuje da ga kupim ajši

pijuče, hoda, cijuče i pravo je sladak al komika ako ga ne ugasiš kako treba a on u snu počne crvčatiuser posted image
ne navija se nego na nosiću i na mjestu u obliku srceta na leđima pritisneš i ona svašta radiuser posted image

super su mi...mi dobili jedna na poklon za rođkad ja još tri kupila...svi imaju imena a meni kad dozlogrdi povadim baterijeuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 24.5.2011 14:55:43 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 19349
24.5.2011 14:55:13   
mama75

šta radi onaj hrčak?

Ovo je onaj iz One2play. Pritisnes ga i on skvici kao pravi i voza se po kuci. Meni vala nako, nije simpa, valjda mi na misa lici, sta li. Ali djeca odusevljena. I imas onda da kupis za njega kucice, tunele bla bla hrpu "dodatne opreme".

Ima li bujruma za to druzenje? Jel to da se skupi na jednom mjestu "cunami generacija"? ako ih dolazi vise od 3 moracemo obezbijediti vatrogasce na ulazu u objekat, za svaki slucaj user posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 19350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  772 773 [774] 775 776   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  772 773 [774] 775 776   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *