|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  774 775 [776] 777 778   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.5.2011 16:17:10   
Anoniman
Lady sve hocu da te pitam kako je Lana jela mimo hranilice, je li je teta uspjela nahraniti?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19376
24.5.2011 16:20:07   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady sve hocu da te pitam kako je Lana jela mimo hranilice, je li je teta uspjela nahraniti?

Nisam zvala, ne zovem vise,ne mogu....nerviram se...prica mi ona je divna, krasna slusa ali nije jela i sl....
Javicu sutra user posted image ...
Ja joj dajem cokolino mimo hranilice, pojede uredno a to bi pojela i da sjedi u njoj..pa vidjet cemo....
Pocinjem opet blendati user posted image user posted image user posted image user posted image , ne znam drugo sta da radim

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19377
24.5.2011 16:23:23   
Anoniman
Ja juce nisam blendala pa pojela sve, danas blendala pa jedva pojela... bitno je da pojede pa bilo kako, da li blendano ili ne meni nije bitno. Ja ponudim neblendano kad vidim da nece izblendam.

Mi rucale, cekam da nam se malo rucak slegne pa bjegamo u skitnju. Zanima me zna li neko: stigla mi neka preporucena posiljka i nas nije bilo kuci i na papiru datum 23. da se podigne u posti, juce nisam otisla, je li kasno danas da podignem?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19378
24.5.2011 16:25:59   
Lady26
Ja ti ne bih znala reci.....
Valjda moze user posted image

I ja sam skontala, ako ce pojesti izblendat cu....a taman je lijepo pocela jesti izgnjeceno...ali sta cu, sta da radim....
Cekam samo kritike sviju redom, od mame, svekrve, tetki i sl....ma zaboli me user posted image (guza user posted image )
Pusa, idem sad....ljubi anicu molim te

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19379
24.5.2011 16:30:07   
Anoniman
Prskalice bas mi je zao user posted image

Lady ma zaboli te ko ce ti sta reci, pokusaj koliko toliko ne opterecivati se tim. Ljubi i ti Lanu user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19380
24.5.2011 16:30:36   
lila25
I moj mali zezator je poceo zezati sa hranom vec dva tri dana skroz slabo jede.Danas je jedva pojeo 3-4 kasikice supe a trazi da doji pokusavam da smanjimo nekad prodje citav dan ne doji ali evo opet poceo da trazi kiku kako on kaze cupa me vuce samo da doji uhhh sad je zaspao nadam se da ce jesti nesto kada ustane..
Izgleda da su zene pocele provjeravati telefone od mm...Prskalice nadam se da nije nista ozbiljno.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19381
24.5.2011 16:30:59   
megi
Lady ma dogovoricemo se do vikenda
moze i pola 10
samo da bude fino vrijeme

sto se tice hrane no coment
moja je ko i ovo vrijeme promjenjiva
za vikend je rucala tek u 8 navece tako da sam bila user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19382
24.5.2011 16:48:44   
tekja
ola mujeres...tek stigoh sjest..citav dan u letu...al' volim kad je ovakouser posted image ...vodili smo V. na K. Cupriju, ponijeli mu autoguralicu, cak i gore nasao drustvo i super proveli puna dva satauser posted image ...dok rucak, spavanac, vrijeme se izvuce...

Lana opet zeza s jelomuser posted image ...Lady bas mi je zao, ma ako hoce blendano, sto Jelena rece, blendaj sve...imat ce vremena jesti i komadice...

odoh sad malo da citam...vidim da ste bile vrijedneuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19383
24.5.2011 17:54:10   
Amani12
Dok ja dodjoh Vi se ispricale i otisle pa pa...

Ja malo bolje.
Ostavila deckica kod njegOve nani,spavaju oboje,a ja dosla doma da malo pospremim,nisam nista od jucer...

Joj,vremena...user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 24.5.2011 17:55:28 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 19384
24.5.2011 18:42:52   
Ella_H
Zaboravila sam dodati da u zadnje vrijeme
A. niti pije mlijeko niti jede normalno,
zvace i pljuje.
Cim pocne izbacivati hranu van ja sklonim,
jer nevidim nikakav efekt sa ne neeeee nemoj to raditi.
Ja sam imala ljepse djetinjstvo u ratu nego ova
"zatvorena" djeca, nigdje nesmiju bez mameuser posted image .
Hronicno sam umorna od svega a u stanu nam
jos pustaju grijanjeuser posted image  iako sam zvala 4 puta
u roku dvije sedmice al oni nista izgleda
cekaju do otvorenja bazena 31og user posted image .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 19385
24.5.2011 18:52:35   
Anoniman
joj Ella-huser posted image user posted image user posted image user posted image . Za to igranje si upravu sigurno user posted image ja sam imala prelijepo djetinjstvo jos dobro pamtim sve igre ..... Mada sam ja u ratu imala samo 7 godina  .
Al se dobro sjecam svega .
Meni seuser posted image user posted image user posted image user posted image uzas kako bi ja sad odrinjala koji sat eeeeeee
Al nema nista od toga ,.

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 19386
24.5.2011 18:54:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja ti ne bih znala reci.....
Valjda moze user posted image

I ja sam skontala, ako ce pojesti izblendat cu....a taman je lijepo pocela jesti izgnjeceno...ali sta cu, sta da radim....
Cekam samo kritike sviju redom, od mame, svekrve, tetki i sl....ma zaboli me user posted image (guza user posted image )
Pusa, idem sad....ljubi anicu molim te

ajde ba sta te briga tko, ce sta reci ma daj ne zamaraj se .
Niti kome pricam kako jede i sta jede. Kad pitaju kratko jasno odg jede sve zivo (pa makar i e jeo ) .
I ja A. blendam jedan obrok ,  tako da me briga sta tko kaze baska kome polazem racune
A ovdje te sigurno nece niko osuditi user posted image
Bitno, da jede pa bilo kako samo neka jede .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19387
24.5.2011 18:59:40   
tekja
Joj Ella, ne znam kakvo je kod vas vrijeme, ali mi do 20. maja nismo nikad gasili pec (plinsko nam je grijanje, pa sami sebi stimamouser posted image )...evo i sinoc sam ukljucivala, jer se V. kupao...mene sve strah da nece ni bit ljetauser posted image user posted image user posted image ...a ne znam sta da ti kazem za pljuvanje i hrane i opcenito...joj to mi je nesto najmrze, a i V. kad ima problema sa zubima, momacki pljuje, tako da bude nereda i metar van hranilice...hB pa su to rijetki momenti, inace bihuser posted image user posted image

Amani, ja ti zavidim na tim momentima, beba kod mame, ti nesto cinis za sebe user posted image ...uh mama moja da si mi blizeuser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 24.5.2011 19:03:31 >

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 19388
24.5.2011 19:04:27   
bebac2
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi imamo ovakve

http://www.annlewis.com.au/jelly_sandals_.html i iskreno ruzne su mi, ali naci cu ja jos jedne za kupiti user posted image , samo da odem na more user posted image

ja imam ove ruzne, providne, br. 38 user posted image user posted image user posted image , a imam i jedne male, provjericu koji je broj (oko 20), pa ako ne budu mogle mom djecaku, rado cu ih pokloniti nekome

E te, ove bih ja najradije, da moze i setati u njima mimo plaze...

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19389
24.5.2011 19:07:44   
tekja
felix, samo da teuser posted image

Neka djeca jedu, pa makar i dubeciuser posted image , kad V. nema apetit ja sam ocajna, doslovnouser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 19390
24.5.2011 19:14:19   
teacher75
evo da se i ja javim sa kratkim izvjestajem iz setnje, shoppinga i ostalo... bile malo u robotu u wenice, nije neki izbor za user posted image laninog uzrasta, valjda se sve rasprodalo. ima stvari za manje bebice puno. cijene su super. ipak, uspjela sam ugrabiti donji dio maslinaste trenerke, 9km. velicina je 86, ali su malo veci brojevi pa joj je cak i duga a inace nosi 92. kupila sam joj i jedan veliki body dugih rukava broj 98, da ima za zimu-samo 4km.eto, to je to. vratile se kuci oko 5, taman prije kise, pravila tek tada rucak, pa smo mm i ja rucali (lana i dalje jede samo supuuser posted image -prestala sam joj i praviti rucak, ima nekoliko dana, pocecu ponovo za par dana da vidim hoce li pozeljeti). srecom, zaspala je vec maloprije, u 7, ja sam slomljena, jedva sam cekala da ona zaspi i da idem u horizontalu. nadam se da cu veceras ranije zaspati, bas mi se nakupilo umora, nisam odavno bila gorauser posted image ujutro je konacno vodimo na vakcinu, a muka mi je, bas mi se ne ide nikakouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 19391
24.5.2011 19:18:52   
bebac2
IZVORNA PORUKA: megi

Lady jel to i ti svoju curku ostavljas
moja je nakon sinocnjog nepodnosljivog ponasanja do daljeg udaljenja sa javnih skupova
doduse namjeravala sam je za vikend voditi u pinoirsku
samo se pitam da li ce izdrzati u troljebusu s dobrinje do jezera ali probamo
ako bude hujala vratimo se kuciuser posted image

ja sam jako user posted image user posted image user posted image user posted image jer nikada ne vidim na vrijeme dogovor za druzenje, a tako bih vas voljela upoznati. pomalo vam zavidim jer imam osjecaj da se sve znate, a da sam ja tu upala onako niotkuda

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 19392
24.5.2011 19:22:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

felix, samo da teuser posted image

Neka djeca jedu, pa makar i dubeciuser posted image , kad V. nema apetit ja sam ocajna, doslovnouser posted image
MA znam mila moja mene odma zeludac zaboli kad me vako pitaju sto sam mrsavauser posted image . .....
Al bitno da jedu bilo kako ja blendam i boli me brigec sta tko misliuser posted image a ja mirna user posted image a anel sit.
Pusa i vama
odo prat kosu a imal mi ista mrze na svjetuuser posted image user posted image user posted image
pusa velika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 19393
24.5.2011 20:04:08   
Ella_H
Felix draga kod mene suprotan ucinak
debljam se ja od nervoze a stvarno
imam i previse kguser posted image .
Tekja ma i ovdje i hladno i kisa uglavnom par dana
ali sparina u zraku, jos kad zivim u zgradi
sagradjenoj od hrpe piljevine i par kartona
zamisli grijanje user posted image  jer tako se ovdje "gradi",
i jos ti dobro naplate.
Elhamdulilah na svakom stanju ova me moja
generacija 2009 utaksirila, potreban mi je remont
od do drage zeneuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19394
24.5.2011 20:11:43   
tekja
IZVORNA PORUKA: Ella_H

imam i previse kg
user posted image .
i jos ti dobro naplate.

Ella, isto...tako da te razumijemuser posted image ...joj najgore mi je bilo kad se V. trebao sunetit, oplela pricu meni prijateljica kako se ona za svog toliko sekirala oko suneta da je smrsala 5 kg, jbt, ispade ja se za svog nisam, jer ostala sam istauser posted image user posted image user posted image ...mislim, ne treba vam pricat da nocima nisam spavala od brige..al' eto nismo svi isti...

bebac2, ma ne znaju se svi...ko se ne zna, taj se upoznauser posted image user posted image user posted image ...evo sad dogovaramo kafu, jel ono u cetvrtak u 17user posted image , samo jos ne znamo gdje cemo...kad padne i mjesto druzenja, bujrum pa cemo se upoznavatiuser posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 19395
24.5.2011 20:14:34   
Ella_H
Tekja duso dobro pa neko razumije
osim mameuser posted image .
Ma samo se druzite i upoznavajte hvala Bogu
pa ste sve relativno blizu, uvijek sam bila za relaksaciju
tj dok nisam rodila ovo drugo pile po redu,
od tada pa nadalje i ubuduce neJma relaksacijeuser posted image .
Cekam sad mm malko da se izgalamim pa da mi
pomogne oko ciscenjauser posted image .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 19396
24.5.2011 20:21:26   
mala86
vece svima user posted image

uh meni nesto dan tezak,ne znam zasto user posted image ,bas sam bezveze,a i malac pred mrak posto nemiran,skace,penje se,samo vicem neuser posted image !mm osto duze na poslu sat,pa mi se i to oduzi,vrijeme bezvezno user posted image ,aj malo sam se olaksala user posted image

malac zaspo user posted image ,sad bi sebi nesicu napravila al me strah da necu moc zaspat poslije

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 19397
24.5.2011 20:21:32   
R&T@
Iscitah sveuser posted image
Bravo jauser posted image

Sad odoh uspavati djecu, ako uspavam i sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pisat cu vam opet ranom zoromuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 19398
24.5.2011 20:49:01   
Anoniman
vece,
ja bolesna pravo...imam temp...raspadam se...sve me boli...ne sjecam se zadnji put kad me ovako uhvatilo...nemam snage ni da citam, ni da pisem...sve vasuser posted image pa se cujemo kad sebi dodjem..pa...pa

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 19399
24.5.2011 20:51:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: Ella_H

imam i previse kg
user posted image .
i jos ti dobro naplate.

Ella, isto...tako da te razumijemuser posted image ...joj najgore mi je bilo kad se V. trebao sunetit, oplela pricu meni prijateljica kako se ona za svog toliko sekirala oko suneta da je smrsala 5 kg, jbt, ispade ja se za svog nisam, jer ostala sam istauser posted image user posted image user posted image ...mislim, ne treba vam pricat da nocima nisam spavala od brige..al' eto nismo svi isti...

bebac2, ma ne znaju se svi...ko se ne zna, taj se upoznauser posted image user posted image user posted image ...evo sad dogovaramo kafu, jel ono u cetvrtak u 17user posted image , samo jos ne znamo gdje cemo...kad padne i mjesto druzenja, bujrum pa cemo se upoznavatiuser posted image user posted image

kod mene je nervoza zeludca , i ako se malo nasekiram ma sitnica mi fali zeludac me boli, ja povracam ne jedem , i idem na wc svako malo ,. Tako da u meni iako pojedem nesto ne moze ostati ,.
Zato sam dosla do svoje linije 55 kg a imala 73 kad sam osla roditi.
Brige rade svoje user posted image .
Ja sam takva i uvjek sam bila osjetljiva , nemogu sebi dokazat hajde ba djecije je sve to bude i prodje, bolest , nejelo , ne spavanje , umor, .....
Tajra, dje ces ranije u krpe user posted image .

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 19400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  774 775 [776] 777 778   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  774 775 [776] 777 778   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *