Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Škorpija, i Ajdin je medic, vidjela sam vas na proslom bb, ganjala si njega i jos jednog slatkisa kroz onu basticu , a ja uspavljivala esmu i pjevusila, pa nisam mogla prestati da se javim , ugl. prepoznala sam ga sa avatara
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
dobro vece.hval na izvjestajima joj vremena,kod nas danas dva ludaa pljuska.Alen nervozan uhuh a ja nesto teskoi disem,neznam sta mi je. e sutra moja cura ima priredbu dva nastupa.uh jesam nervozna.stidna mi je i bojim se da nece htjet recitovat pred publikom.al jedva cekam
dobro vece.hval na izvjestajima joj vremena,kod nas danas dva ludaapljuska.Alen nervozan uhuh a ja nesto teskoi disem,neznam sta mi je. e sutra moja cura ima priredbu dva nastupa.uh jesam nervozna.stidna mi je i bojim se da nece htjet recitovat pred publikom.al jedva cekam
eto konacno da nam se vrijem podudari Sretno sutra maleckoj na priredbi . Imal gdje aide zive ? Jesul dobro ona i maleni pozdravi je ako je vidis
Leena , ljubi nam ljepoticu ... I mi smo vas pozeljeli, a nikako da se uganjamo. Bebacha srecno malenoj ljepotici, a ti mama opusti se bice ona bolja i nego sto ti mislis Apotekarka draga cuvaj se... zelimo brzo ozdravljenje
Moje dijete dobilo temperaturu pa sam vise van sebe, nadam se da je od zuba jer nije visoka. Dala sam joj paracetamol i istusirala. zaspala je u devet i vec se tri puta budila. Mada ne bi me iznenadilo i da je od vakcine jer do sada uredno na svaku je temperaturom reagovala. Ako bude imala i sutra vodim je ORL da pogleda joj usi i grlo, jer cijeli dan trlja lijevo uho, pa da nije opet i to. Ljubimo vas
ja samo da vam mahnem mene da oprostite nesto ukočilo izgledam ovako
zar i ti sine brute
vecer.. dadada drago mi je da si boljenoa sta te ukocilo, neka D to otkoci vecerasella_H jel visoka tura? nadam se da ce brzo prociapotekarka nadam se da ce i tebe vise krenut na bolje sazdravljem ,pa stalno nesto moj Niko i ja smo se citav dan divno družili,bas smo kvalitetno iskoristili vrijeme,dusica moja je to,najradje ga ni sutra ne bi spremala u vrtic al moram.. svima veeeeeliki