Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro vam jutro.... Kako su sve bebice koje su imale turu, Jelena, Amani, Ella-H? Dadada kako si ti? Konoooo, moram prijaviti, poceli smo se penjati na kauc Bambiiiiii posalji kabal ziva bila, poludi kuci....ma salim se, valjda ce muzek kupiti.... Svimaaaaaaaa
mi smo dobro, fino spavali, MM danas slobodan, pa imamo sitnih obaveza za obaviti...
Amani, joj zao mi je druga, pahuljica malena...ti zubici bas neku djecu napate...nama predstoje petice, nigdje ni otoka ni crvenila, ali V. gura u usta sta stigne, bas k'o beba...
Ella, kako je A.? Spala tura?
Ima li nam koke...jeli dosao I. kuci? Kako uvce draga?
Dadada, nadam se da nece, ali vrlo vjerovatno je da ce se i A. razboljeti...nekako to uvijek krene sa nervozom...dobro je da si ti bolje...
Teacher, neka si vala uzivala, a neka je Lana malo i taju bihuzurila...pa ne moze mu sve pod konac ...
Bambi, bice bolje ...a cuj najljepsa nego sta nego jeste, mamina curica
Lady, kakvo je stanje? Lana, jelo?
Mala, poslat cu ti PP, kad i gdje...vazi? Odoh sad...obaveze zovu
jutro A. sinoc nije nista spavao stalnooo se budio , guro me plakao i trazio mlijeko pa sok ,pa opet plakao nisam 2 sata u cugu odspavala . Slomljena sam , stvarno neznam sta mu je . Lady, kako je L. mislila sam na vas juce a vidim nisi se sinoc javljala ?
na brzinu da se javim, ne znam gdje udaram bili jutros na vakcini konacno, dobro je proslo, nije puno plakala, trcala po ordinaciji i htjelča uzeti dr olovku ima samo 10 i po kila, vjerovatno je smrsala zadnji mjesec kako hoda i slabije jede. prije 4-5 mjeseci je imala samo kilu manje sad smo mirne 7 dana a onda ocekivanje reakcije. nadam se da ce dobro proci.
Tiki ne mora bit da je smrsala, pa zamisli kad bi svako dijete mrsalo koje prohoda .... po meni to nema smisla....a ni od nejela ne mrsaju bas tako, jer tvoja kao i moja samo bira sta ce jesti a pojedu dosta toga u toku dana... Prema tome ne sekiraj se.... A nadam se da reakcije nece biti
Amani mila zao mi je tako je to i nama bilo kad se nesto okrene sto kazes pa se zareda svaki mjesec nesto al abd proce ljubim ga puno dusa lijepa da nam brzo ozdravi
Mi smo imale samo jedno budjenje ali uz plac, prvo trazila vode ali dok sam je uzela u narucje ona zaspala, i uzmem joj dudu - jedva - i stavim dentinox kapi i hB jutros do pola 8 smo spavale, alarm nas obje probudio...odmah je bilo mama, mama jedno 10x, pa ustane raskopca vrecu, kaze kini,kini, ja joj izvucem jednu ruku a ona sama drugu i izvuce noge, baci je na mene kaze : aja ... Jutros je raspolozenija... Juce je teti pojela pola rucka iz 2x, meni samo par kasika voca, koji zalogaj kljukuse, stapica i mlijeko pred spavanje...nista je nisam tjerala, nisam ni ja bila dobro a i ona nervozna pa nisam forsirala nista, kljukusu je sama uzela iz tanjira....
lady, jesi li se ti ono zalila da ti je lana mrsava? mi juce bili na kontroli i vakcini i ova moja ima samo 10.5kg, a starija od tvoje 2 mjeseca
Jesam se zalila ali ne vise....uopste je ne zelim vise zagledati.... Pisala sam ti ali nisi vidjela....poslije tvog posta o pregledu
meni kad neko kaze da je Luka mrsav ja samo kazem ne mogu sva djeca biti bumbasta, a najbitnije je da je zdrav.a on ima 11 kg .
ja otisla na 2 min do wc i Igor iscupao antenu od wirelessa i glodjao je, uspjela sam zalijepiti, ne Mogu vjerovati
joj dusa snalazljiva Moj A. ima 12 kg puni znaci al opet nije debeli ono taman je nije buco 100% Najbitnije mi je da je zdrav a da ima malo i zalihe nemogu rec jer kad se razboli nece da jede pa brzo mi ofali onda.
jutro A. sinoc nije nista spavao stalnooo se budio , guro me plakao i trazio mlijeko pa sok ,pa opet plakao nisam 2 sata u cugu odspavala . Slomljena sam , stvarno neznam sta mu je . Lady, kako je L. mislila sam na vas juce a vidim nisi se sinoc javljala ?
smeta mu vrijeme mozda , Luka se jedno vrijem budio po sto puta i sada se smirio
svi su znaci lose spavali ...ne znam hoce li se razboliti...valjda nece ...ima zaista jako dobar imunitet...doduse...i ja sam zadnji put ovako bila bolesna prije mnogo...mnogo...godina...cini mi se.. bile je i vrijeme ...kad skontam da su mi i muz i mama vise puta bili bolesni prosle god. a mene nijednom nije uhvatilo...Andrejevica samo hunjavica, jednom...onda smo dobri
mala polubac za djeKace
znaju li vasi klinci izbacivati kospe od tresanja? ja A. ucim...al svaku drugu proguta...pa mu jos cistim...a mrsko mi pravo ...da hoce nauciti
E A. je sad u fazi bacanja svega u wc solju i povlacenja vode ...do sad 4-5 drvenih kockica, daljinski, telefon, medo, lopta, rolna toalet papira i moj punjac za "kosilicu" tj. adapter..pa sad zakljucavamo vrata jer i vodu iz cesme pusta...samo gledam kad ce na vrelu okrenuti ...pa kako smo mu wc zakljucali...dovlaci trpezarijsku stolicu da bi dohvatio predmetes police ...elem, svaki dan je sve snalazljiviji a samim tim i po meni gori
Evo i nas... Danas nemamo ture i malo je bolje raspolozena, samo da ovako potraje . Ovo joj je od zuba jer joj je nocas bukvalno krv tekla iz desni... Samo sad da ne opadne skroz imunitet pa i da vakcina pokaze svoje reakcije. Ljubimo vas, bjegam sta po kuci raditi dok je ona mirna
Poz drage. I ja sam ko fol malo spavala . A ima temperaturu 40 ili ti njihovih 103.9 nisam mogla vjerovati . Jutros se budio u 4 i plakao, dala sam mu lijek i sokic i to jedva. Sad jos malo cekam mm prije posla da mu kupim neke stvari jos, i ponovo toplomjer bilo ih 5 i nekakav sto mjeri temp za 3 sec sad nema nijednog kad mi treba . Meni odma na usni iskocilo ono cudo pu pu samo mi je jos to trebalo. Dadada i moj A. je u tim snalazljivim fazama, dusa mu vodu odvrnuti u kuhinji, prosipati, trazit slatkise po kuci i stosta jos. Hvala vam svima sto pitate za nas .
Dobro vam jutro.... Kako su sve bebice koje su imale turu, Jelena, Amani, Ella-H? Dadada kako si ti? Konoooo, moram prijaviti, poceli smo se penjati na kauc Bambiiiiii posalji kabal ziva bila, poludi kuci....ma salim se, valjda ce muzek kupiti.... Svimaaaaaaaa
hej bez zeze de mi kazi koji ti tacno treba
dadada, tvoj je dobar pa samo baca u wc solju, a moj Nane je u fazi kad ugleda otvorena vrata od wc-a odmah uleti i sto prije ruku U solju i bucka li bucka