Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
doktorica neda flonidan ni Ajli a njemu pogotovo.a nema ti u njem bris,kod njih je samo antibiotik.ja ih izbjegavam koliko mogu. pokusat cu do sutra bez antibiotika pa cu vidjet sta ce reci na kontroli. a bas bi volila flonidan Ajli ukljucit alet ona kaze da neide do 5 godina a ja se bojim sljedeceg napada
e svasta Luki je flonidan ukljucio ORL dr pa onda pedijatrica jer je imao laringitis a imao je tada nepune 2 godine. a imas li ti kakvog dobrog orl dr ili pulmologa privatnika da odes jer mi je to stvarno glupo
bambi kasnim sa odgovorom,pa već duže vrijeme djete se žali na bolove u stomaku i to nekad znaju biti takvi bolivi da on bukvalno vrišti koliko ga boli... vadili sve nalaze i uredu su sem što mu malo željezo loše, ali kad smo radili ultrazvuk abdomena doktorica primjeti damu jedan dio crijeva iznad želudca preklapa i bukvalno se npravi krug, i malo mu je slijepo crijevo produženo ali to nije kaže strašno nego je ovo crijevo zabrinjava što se tako preklapa.. da ne duljim treba često kontrolisati i umeđuvremenu mi je pedijatrica dala uputnicu za jezero.... a gore da ga prime mora baš biti hitno,bukvalno djete ti mora biti na rukama čini mi se da bi ti što prije dogovorili pregled... eto samo da ti odgovorim a u frci sam s poslom pa zato kasnim sa odgovorom..
Bebacha do prije par godina flonidan se nije davao djeci ispod dvije godine, a sad ispod godine, mada smo mi pili, a nismo imali ni godinu ali veoma malu dozu. Na uputstvu pise ne davati djeci ispod godine dana jer moze izazvati konvulzije. Nasa pedijatrica nije bila za to da dajemo Ani dok napuni godinu pa ja bila prestala i opet dijete upale uha, jer njoj ostecenje sluha izaziva alergija. I onda ja opet nastavim flonidan. Iskreno dok god smo na flonidanu dijete dobro, cim napravimo pauzu dijete opet bolesno. Sad smo trenutno na pauzi vec mjesec dana, a jutros sam se cula sa dr i kaze mi zbog vakcine i smanjenog imuniteta da joj ga ukljucim da opet ne bi na usi 2ml uvece kao to je minimalna doza, znali smo mi i vise piti.
Mi smo u subotu bili kod orl koji je izgleda jos gori od nasi pedijatara.dao joj esbesul duplu dozu,inhalacije 3 puta dnevno i bisolvon pit,benil kapi.a djete pilo i amoxibos sreca pa sam ja reagovala na vrijeme.morat cu potrazit privatno orl i odvest je i posavjetovat se
lady ma nema na cem mila ljubnem lanci lijepu. Bambi mene ignore cccc .Jesul radovi zavrseni kako su djeca lijepa . Jel. S. pred kraju sa skolom sad ce im raspust ...
Mi bile vani malo, joj ovog vremena hoce pasti, nece pasti kisa. Ja sam kao malo dijete , mm krenuo iz BG i kupio mi McDonalds i ja pocela odbrojavati sate , jeste da ni na sta nece liciti posle 4sata ali bar da me zelja mine kad vidim onu njihovu kutiju
Ja se zadala opet u peglanje i nikako da zavrsim, da Anci hoce zaspati pa da to zavrsim pa da se ja malo pokiselim, vrijeme mi i za pedikir i manikir i depilaciju, ma za sve a ja nisam ni za sta
aaaaa imam i ja posla, doduse tako mi je svaki dan. Taman malo nesto ko fol uradim i sutra sve isto. Pripremite se za kisu danas, pravim ustipke nisam ima godina . Ovo cudo mi na usni bljak nevolim sto sam sikirli nikako . A. spava jadnickak, a ja trazim toplomjer valjda cu ga naci .
evo malog Muje ... jutros sam bila kod svog ORL.kaze ciko kapaj po potrebi za sada sekreta nema(a ja se pitam sto onda ziga ). djeca su dobro hdB... ovo nisu zelje i pozdravi Radio Zavidovica ali....svim bebama i mama zelim sto manje ture,kaslja slinjenja i proliva... a Tajri zelim da zaboravi kuhati
Lady jel vazi nas dogvoro a gdje kafa sta bi ??
Megi jesi ostala bRez teksta?! Salim se naravno Vazi, kad ces mi se javiti, ja bih mogla krenuti i ranije ako si ti slobodna? Jedino ne znam hoce li Amani ici, jer je bebac bolestan.... Mama ce doci kod mene oko pola 6, ja cu do tada Lanu spremiti i mogla bih tad nekad i krenuti....
Mi bile vani malo, joj ovog vremena hoce pasti, nece pasti kisa. Ja sam kao malo dijete , mm krenuo iz BG i kupio mi McDonalds i ja pocela odbrojavati sate , jeste da ni na sta nece liciti posle 4sata ali bar da me zelja mine kad vidim onu njihovu kutiju
Ja se zadala opet u peglanje i nikako da zavrsim, da Anci hoce zaspati pa da to zavrsim pa da se ja malo pokiselim, vrijeme mi i za pedikir i manikir i depilaciju, ma za sve a ja nisam ni za sta
hajde do polovine jula sacekaj pa ces jesti svjeze a do tada se zadovolji s tim sto dobijes preko grane
ej zene , evo javlja na dnevniku da je uhicen najtrezeniji ratni zlocinac ratko mladic .
cula i ja na rsgu
I JA prenose sve vijesti nadam se da su ovaj put upravu i da je istina ,. Da mu se sudi , samo da ne umre kao sto je Milosevic nije docekao svoju kaznu da izvrsi svoju kaznu Al kod Boga ce svi da odgovaraju