|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  796 797 [798] 799 800   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.5.2011 11:40:21   
Anoniman
Bebacha, Ella, Amani user posted image user posted image user posted image user posted image zelim brzo ozdravljenje. Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 19926
26.5.2011 11:44:29   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

doktorica neda flonidan ni Ajli a njemu pogotovo.a nema ti u njem bris,kod njih je samo antibiotik.ja ih izbjegavam koliko mogu.
pokusat cu do sutra bez antibiotika pa cu vidjet sta ce reci na kontroli.
a bas bi volila flonidan Ajli ukljucit alet ona kaze da neide do 5 godina a ja se bojim sljedeceg napadauser posted image

e svasta Luki je flonidan ukljucio ORL dr pa onda pedijatrica jer je imao laringitis a imao je tada nepune 2 godine.
a imas li ti kakvog dobrog orl dr ili pulmologa privatnika da odes jer mi je to stvarno glupouser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 19927
26.5.2011 11:45:51   
emi7908
 bambi kasnim sa odgovorom,pa već duže vrijeme djete se žali na bolove u stomaku i to nekad znaju biti takvi bolivi da on bukvalno vrišti koliko ga boli... vadili sve nalaze i uredu su sem što mu malo željezo loše, ali kad smo radili ultrazvuk abdomena doktorica primjeti damu jedan dio crijeva iznad želudca preklapa i bukvalno se npravi krug, i malo mu je slijepo crijevo produženo ali to nije kaže strašno nego je ovo crijevo zabrinjava što se tako preklapa.. da ne duljim treba često kontrolisati i umeđuvremenu mi je pedijatrica dala uputnicu za jezero.... a gore da ga prime mora baš biti hitno,bukvalno djete ti mora biti na rukama čini mi se da bi ti što prije dogovorili pregled... eto samo da ti odgovorim a u frci sam s poslom pa zato kasnim sa odgovorom..

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 19928
26.5.2011 11:48:52   
Anoniman
Bebacha do prije par godina flonidan se nije davao djeci ispod dvije godine, a sad ispod godine, mada smo mi pili, a nismo imali ni godinu ali veoma malu dozu. Na uputstvu pise ne davati djeci ispod godine dana jer moze izazvati konvulzije. Nasa pedijatrica nije bila za to da dajemo Ani dok napuni godinu pa ja bila prestala i opet dijete upale uha, jer njoj ostecenje sluha izaziva alergija. I onda ja opet nastavim flonidan. Iskreno dok god smo na flonidanu dijete dobro, cim napravimo pauzu dijete opet bolesno. Sad smo trenutno na pauzi vec mjesec dana, a jutros sam se cula sa dr i kaze mi zbog vakcine i smanjenog imuniteta da joj ga ukljucim da opet ne bi na usi 2ml uvece kao to je minimalna doza, znali smo mi i vise piti.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 19929
26.5.2011 12:06:48   
bebacha
Mi smo u subotu bili kod orl koji je izgleda jos gori od nasi pedijatara.dao joj esbesul duplu dozu,inhalacije 3 puta dnevno i bisolvon pit,benil kapi.a djete pilo i amoxibosuser posted image user posted image user posted image sreca pa sam ja reagovala na vrijeme.morat cu potrazit privatno orl i odvest je i posavjetovat se

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19930
26.5.2011 12:14:05   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Bambi09

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: Bambi09
hej bez zeze de mi kazi koji ti tacno treba 

Ako bas insisitras 

Ma treba mi onaj sto ide iz rutera u racunar, zuti kabal sa 2 dzeka

kabl krece za nekih pola sata, samo da vidim hoce li postom ili kurirom 

Zezas me??!?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 19931
26.5.2011 12:14:25   
bebacha
mala imas ppuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19932
26.5.2011 12:19:52   
Anoniman
lady ma nema na cem mila user posted image user posted image user posted image user posted image ljubnem lanci lijepu.
Bambi mene ignore ccccuser posted image user posted image user posted image user posted image .Jesul radovi zavrseni kako su djeca lijepa .
Jel. S. pred kraju sa skolom sad ce im raspust ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19933
26.5.2011 12:42:31   
Lady26

Eh, kakav je ono dogovor za danas, jel ostaje druzenje kod druga Tite ili je ipak Importane?

user posted image

Jos jednom - jer ocigledno niko nije vidiooooooooooooooooooooo

< Poruku je uredio Lady26 -- 26.5.2011 12:44:27 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19934
26.5.2011 12:47:22   
Malenaoduvijek

Eh, kakav je ono dogovor za danas, jel ostaje druzenje kod druga Tite ili je ipak Importane?

user posted image

Jos jednom - jer ocigledno niko nije vidiooooooooooooooooooooo

a valjda oci moje, uvijek se moze otici do importane centra ako zapada, ja jesam pametna, a tajre nema tako da ona svakako dolazi u titauser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19935
26.5.2011 12:48:54   
Malenaoduvijek
ja usisala dvije sobe i evo da malo sjednem, presjece me stomak nesto isto munja ccccuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19936
26.5.2011 12:50:07   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja usisala dvije sobe i evo da malo sjednem, presjece me stomak nesto isto munja ccccuser posted image

Ti kao Noa, pomislila da usisa i ukocila se user posted image - zato ja nista ne diram po kuci user posted image

Salim se, sorry....jel te puno boli?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 19937
26.5.2011 12:53:50   
Malenaoduvijek

Ti kao Noa, pomislila da usisa i ukocila se user posted image - zato ja nista ne diram po kuci user posted image

Salim se, sorry....jel te puno boli?

ne znam grcevi kako kad se dobro prehladis, ne znam kako bi ti objasnila, izgleda da sam se opet prehladila, budalastina prava....

a ja nisam ostala pri pomisli kao noa ja odradila posao i onda me strecnu heheuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19938
26.5.2011 12:55:48   
Anoniman
Mi bile vani malo, joj ovog vremena hoce pasti, nece pasti kisa.
Ja sam kao malo dijete user posted image user posted image user posted image user posted image , mm krenuo iz BG i kupio mi McDonalds i ja pocela odbrojavati sate user posted image , jeste da ni na sta nece liciti posle 4sata ali bar da me zelja mine kad vidim onu njihovu kutiju user posted image

Ja se zadala opet u peglanje i nikako da zavrsim, da Anci hoce zaspati pa da to zavrsim pa da se ja malo pokiselim, vrijeme mi i za pedikir i manikir i depilaciju, ma za sve a ja nisam ni za sta user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19939
26.5.2011 12:58:17   
Ella_H
aaaaa imam i ja posla,
doduse tako mi je svaki dan.
Taman malo nesto ko fol uradim i sutra sve isto.
Pripremite se za kisu danas,
pravim ustipke nisam ima godinauser posted image .
Ovo cudo mi na usni bljak nevolim sto sam
sikirli nikakouser posted image . A. spava jadnickak,
a ja trazim toplomjer valjda cu ga naciuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 19940
26.5.2011 12:58:57   
koka i po
evo malog Muje user posted image ...
jutros sam bila kod svog ORL.kaze ciko kapaj po potrebi za sada sekreta nema(a ja se pitam sto onda ziga user posted image ).
djeca su dobro hdB...
ovo nisu zelje i pozdravi Radio Zavidovica ali....svim bebama i mama zelim sto manje ture,kaslja slinjenja i proliva...
a Tajri zelim da zaboravi kuhati user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19941
26.5.2011 13:00:04   
megi
gdje ste zene
jooj vremena sparina uzas,

svim bolesnim bebarama zelim da sto prije ozdrave
mi smo onako spavali, malo kenjkali, sad nam je problem jutarnji rastanak
ne da mi na posao i oplace svako jutro user posted image

Lady jel vazi nas dogvoro
a gdje kafa sta bi ??

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 19942
26.5.2011 13:00:46   
Lady26

ne znam grcevi kako kad se dobro prehladis, ne znam kako bi ti objasnila, izgleda da sam se opet prehladila, budalastina prava....

a ja nisam ostala pri pomisli kao noa ja odradila posao i onda me strecnu hehe

Cuvaj se hebem li ti....user posted image

Ja kontala bil povela Lanu ili ne....ipak cu je ostaviti, jesam egoista? Ma nisam jel de....ne bih vas ni vidjela kako treba a kamoli popila kafu...user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 26.5.2011 13:02:18 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 19943
26.5.2011 13:02:49   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

Lady jel vazi nas dogvoro
a gdje kafa sta bi ??

Koji dogovor, nisam u toku user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 19944
26.5.2011 13:09:56   
Lady26
Megi jesi ostala bRez teksta?! Salim se naravno user posted image user posted image  
Vazi, kad ces mi se javiti, ja bih mogla krenuti i ranije ako si ti slobodna? Jedino ne znam hoce li Amani ici, jer je bebac bolestan....
Mama ce doci kod mene oko pola 6, ja cu do tada Lanu spremiti i mogla bih tad nekad i krenuti....

< Poruku je uredio Lady26 -- 26.5.2011 13:10:13 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19945
26.5.2011 13:25:13   
Anoniman
ej zene , evo javlja na dnevniku da je uhicen najtrezeniji ratni zlocinac ratko mladic user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19946
26.5.2011 13:25:47   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi bile vani malo, joj ovog vremena hoce pasti, nece pasti kisa.
Ja sam kao malo dijete user posted image user posted image user posted image user posted image , mm krenuo iz BG i kupio mi McDonalds i ja pocela odbrojavati sate user posted image , jeste da ni na sta nece liciti posle 4sata ali bar da me zelja mine kad vidim onu njihovu kutiju user posted image

Ja se zadala opet u peglanje i nikako da zavrsim, da Anci hoce zaspati pa da to zavrsim pa da se ja malo pokiselim, vrijeme mi i za pedikir i manikir i depilaciju, ma za sve a ja nisam ni za sta user posted image

hajde do polovine jula sacekaj pa ces jesti svjeze a do tada se zadovolji s tim sto dobijes preko grane user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19947
26.5.2011 13:26:17   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

ej zene , evo javlja na dnevniku da je uhicen najtrezeniji ratni zlocinac ratko mladic user posted image user posted image user posted image user posted image .

cula i ja na rsgu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19948
26.5.2011 13:26:42   
Anoniman
Mala ma ja njima ne vjerujem dok ne otvore, dok ne vidim svojim ocima user posted image

Neposredna veza do poruke: 19949
26.5.2011 13:28:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

cula i ja na rsgu

I JA prenose sve vijesti nadam se da su ovaj put upravu i da je istina ,.
Da mu se sudi , samo da ne umre kao sto je Milosevic nije docekao svoju kaznu da izvrsi svoju kaznu
Al kod Boga ce svi da odgovaraju user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 26.5.2011 13:29:22 >

Neposredna veza do poruke: 19950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  796 797 [798] 799 800   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  796 797 [798] 799 800   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *