Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Amani, odmah cepic stavljaj i banjaj Ella...hebemu misa...saljem vam za Anu Bambino...fala bogu to mu jos nije palo na um ...doduse...jedno vrijeme mu je hit bila cetka od solje
Moj gospodin je jucer pjeske otisao do opcine stari grad,pa đamije kod Vijecnice,pa sve laganini korakom nazad.Al dosli kuci nece da spava i vozili smo se komercijalom,tog cirkusa uzivo je maximalno,razgledo i samo govorio tata vozi brn brn cuj tata autobus,jos imamo zelju da se provozamo tramvajem,tek tada mu nista nece biti jasno,ili ce mama vozit tramvaj ps: zaboravih napisati da ga je dajđa vodao carsijom i foliro se a dobili smo poklona od lokalnih trgovaca,kazem dajđi de ti njega cesto provodaj sto ti je carsija
nemam vise ideje sta da jede uzmem pahuljice sameljem u blenderu i zalijem vrelim mlijekom,prvu kasiku je izbacio....ali kad je probao ukus pojeo sve.Vise fakat neznam sta da pravim za dorucak Mala jesil dobila pp?
i onda ti Igor uzme antenu i otkine i onda ljepis, a kabl od adsl je isto razvalio ali srecom zivio bhtelecom pa su mi besplatno to promijenili
ko se o mlijeko oprzi i jogurt duva zato smo mi onaj uredjaj digli iznad dohvata malih zlatnih rucica...jer je isto jednu antenu sredio...a tvoj jede i kablove ...e to ovaj ne radi...to mi je pas radio ...zna ih staviti u usta al jos nikad nije pregrizao
nemam vise ideje sta da jede uzmem pahuljice sameljem u blenderu i zalijem vrelim mlijekom,prvu kasiku je izbacio....ali kad je probao ukus pojeo sve.Vise fakat neznam sta da pravim za dorucak Mala jesil dobila pp?
i onda ti Igor uzme antenu i otkine i onda ljepis, a kabl od adsl je isto razvalio ali srecom zivio bhtelecom pa su mi besplatno to promijenili
ko se o mlijeko oprzi i jogurt duva zato smo mi onaj uredjaj digli iznad dohvata malih zlatnih rucica...jer je isto jednu antenu sredio...a tvoj jede i kablove ...e to ovaj ne radi...to mi je pas radio ...zna ih staviti u usta al jos nikad nije pregrizao
moram i ja skontati kako da dignem jer sve razvali katastrofa ziva slomi me vise.
ma nije meni nego ga caca ruzi non stop pa mi ga zao, a j.. kabl
evo i nas.grozno smo. jutros cim smo ostali pravac pedijatru.Alen kaslje uzasno,ima malo laringitisa i bronhitisa.kaze doktorica da je vrijeme krivo,velika sparina.terapija inhalacija ventolin,jedan urbazon i esbesul jako puno kaslje.samo molim Boga da smanji kasalj da mogu otic Ajli na priredbu jer ga nemam gdje ostavit
evo i nas.grozno smo. jutros cim smo ostali pravac pedijatru.Alen kaslje uzasno,ima malo laringitisa i bronhitisa.kaze doktorica da je vrijeme krivo,velika sparina.terapija inhalacija ventolin,jedan urbazon i esbesul jako puno kaslje.samo molim Boga da smanji kasalj da mogu otic Ajli na priredbu jer ga nemam gdje ostavit
ljubice jeste kupili inhalator, jesi probala ono sto si htjela. urbason je dobar stiti od opstrukcije, Igor je primio 8 komada jer nije mogao da dise.
ako je i kod njega alergijski zasto mu daje esbesul?
da ovaj singular nije tako skup pa da kupis djeci granule ali 100KM mjesecna terapija.???
ma nismo jos kupili al izgleda da cemo morat. a nemam pojma za esbesul,kaze da ima i slajma pa vjerovatno i upale.nisam je bas najbolje cula jer se Alen derao ko lud.
Mala- Ajli mi je u petak posla pit Amoxibos,jel danas zadnji dan ili sutra
ma nismo jos kupili al izgleda da cemo morat. a nemam pojma za esbesul,kaze da ima i slajma pa vjerovatno i upale.nisam je bas najbolje cula jer se Alen derao ko lud.
Mala- Ajli mi je u petak posla pit Amoxibos,jel danas zadnji dan ili sutra
danas je punih 7 dana, ako je rekla dr 7 dana onda jos danas.
joj i ti dr odmah po antibiotiku,ima li temperaturu?
mi smo se zadnji put izlijecili bisolvonom i ventolinom (inhalacijama) bez antibiotika jer nije imao temp.
ako imas parica uzmi ti to svakako, da si u sa posudila bih ti ja nas ali podaleko si mi
ja stvarno neidem doktoru ua svasto i mrzim antibiotik al on kaslje vec 15 dana.u ponedeljak ga gledala i nema nista,samo da iskaslje to i dala bisolvon.al evo 2 dana ima bas onaj ruzni kaslj,ko laringitis i morala sam ga odvest.sad kontam da mu dajem bisolvon i inhalacije ventolin na 6 sati,kako mi je i rekla a da nedajem esbesul.pa da vidim sutra na kontroli sta ce reci.a pitat cu je za te inhalacije bisolvon pa ako odobri kuputit cu sutra i taj inhalator jer vidim da su dobre te inhalacije.
to je lijek koji se daje preventivno kod astme, rinitisa, alergijskih bronhitisa i sl. problema inace alergija raznih da bi se zastitio od gore navedenih.
Igoru je to dala dr pulmolog i hB od kako to pije jednom je samo bio bolestan i to bez temp. on pije tbl jer mu je pedijatrica divna i daje nam recept pa nista ne placamo a inace granule mozes samo kupiti jer nisu na listi a tbl jesu
a znas da se kod laringitisa daje flonidan, a ti probaj tako ako nema temperature pa vidi, mozda da uradite briseve prvo pa onda da ukljucite antibiotik jer je bez veze napamet davati antibiotik.
doktorica neda flonidan ni Ajli a njemu pogotovo.a nema ti u njem bris,kod njih je samo antibiotik.ja ih izbjegavam koliko mogu. pokusat cu do sutra bez antibiotika pa cu vidjet sta ce reci na kontroli. a bas bi volila flonidan Ajli ukljucit alet ona kaze da neide do 5 godina a ja se bojim sljedeceg napada