Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ej zene , evo javlja na dnevniku da je uhicen najtrezeniji ratni zlocinac ratko mladic .
cula i ja na rsgu
I JA prenose sve vijesti nadam se da su ovaj put upravu i da je istina ,. Da mu se sudi , samo da ne umre kao sto je Milosevic nije docekao svoju kaznu da izvrsi svoju kaznu Al kod Boga ce svi da odgovaraju
Boris Tadic je sada dao izjavu pa valjda nije laz....
a jelo zagradili su onaj prostor, vidjela si ako si prolazila i kazu da su ljudi otisli na obuku u bg cak su i cijene saopstili nedavno na jednom portalu ali sto kazes vjerujem samo svojim ocima
Mala vidjela sam da su zagradili, citala sam i taj clanak sa cijenama, a kad sam vidjela da ce biti somun i ostalo shvatila sam da to nece biti onaj pravi McDonalds, ali daj sta das. Isto tako kad sam vidjela cijene... Ali eto vidjecemo kad otvore
Ja zavrsila peglanje, dijete zaspalo, odoh rucak praviti i sebe malo sredjivati vrijeme je. Mi cemo se potruditi da dodjemo danas, ali sve zavisi kakva Ana bude kad se probudi jer je opet kenkava postala, nema temperature ali ujeda. Nadam se da je ta kenkavost od pospanosti.
Lady mislim stvarnooooo kad tebi odgovara je mogu poslije pet kad god pa et cucemo se sms-om sto se mene tice moze 20 do 6 kod opstine
a gdje cemo mislim tito ili importane ovo vrijeme nekakvo sugavo
Ja vise nista ne znam, valjda u titu idemo Moze tako oko 20 do 6...al cujemo se telefonom, vazi? Posto ja imam pamecenje kao zlatna ribica , 3sec, javi se ti meni oko 5-5,15 moze?
Ovo si u pravu, ja se toliko zahebavam i kuci (doduse sada vec malo manje) da niko, ama bas niko me ozbiljno ne shvata kad se uozbiljim ....sve misle zahebancija... Eh eto ti....
Nego sad mi pade na pamet, ne bahnu ti meni nikad u Sa, ono si samo "bombe bacala" jel de?!
evo i od mene malo podske nedaj se lady mila....... Joj ja sam bas naka nikakva tuzna , jer su mi se opet sva sjecanja i tuga opet vratila samo se pitam kako je mojoj mami Al necu da vam kvarim dan .... Losim /ruznim stvarima ..... Moj anel zaspo mm na terenu ...
Pa ne gledaj draga.... Ja to nikad ne gledam....a mm redovno, valjda ko musko, ne znam....
Nisam znala da ce prikazivati sve to mislila sam tj ono gledam o uhicenju kad pocese scene o ratu i jbg meni suze same krenuse i sjecanje . Ugasila sam tv .al da bogdom kako mogu i mozak da ugasim , razmisljanja i sve ruzne slike pred ocima da izbrisem zaboravima. Neponovilo se vise nikad .... Joj izvinite , nisam vam htjela dan kvariti necu vise ,. al mi malo lakse kad dusu olaksam jer mamu necu/nesmijem da zovem . Seka me zvala pre nego sam tv upalila da mi kaze onako podmuklim , tihim glasom ja samo onak knedlu proguta i rekoh ajd hvala Bogu da je uhapsen Odo sad moram za poslom cujemo se i spusti ....