Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ja radila Al fakat toliko posla imam, da me glava boli....dobili smo izmjene na skoro 100 strana, a brojevi, cifre, tekst Sad sam zatvorila i rekla hvala na paznji-prijatno, sefica nam se smije
Uh kakav mi ciko dovuce robu,sta je ono ,jos veli vidimo seeeeee,oooo kontam jedva cekam da d vas roba dođe poprav mi dan....pst da mi mm ne vidi nadam se da i ovo nije neciji mm
Samo mi jos reci koja je firma? Mozda mi je zet, ha ha ha
pozz ženice drage,nas nije bilo odavno,bili na selu kod svekrve (imala operaciju)pa joj pomagala sad je ok sve i može sama pa smo došli našoj kučici dragoj, Mi smo dobro malo prehlađeni od jučer slini al valjda će to proći brzo,a nije ni čudo stalno je bio vabi a neki ružan vjetar puše danima Amani dušo baš mi je žao dušice malene ,napati se više sa tim upalama i virusima groznim nadam se da će brzo biti bolje svim ostalima bebicama puse i
EJ mila pa dje si nam pozelila sam te ljubi nam druga brzo ozdravljenje Amani strpljenja mila proce abd sve to brzo ozdravljenje pusa P.s Kod nas vjetar odnese grmi kisa prokapa et toliko
Uh kakav mi ciko dovuce robu,sta je ono ,jos veli vidimo seeeeee,oooo kontam jedva cekam da d vas roba dođe poprav mi dan....pst da mi mm ne vidi nadam se da i ovo nije neciji mm
Ja ocistila A. nosic babyvac-om,dala mu lijekove i mlijeko i odmah zaspao. E onda sam se ja dobrooo isplakala. Al sad mi nekako lakse. Onda sam po preporuci i savjetu nase MALE zvala i narucila se kod specijaliste pulmologa alergologa dr.Saracevic,tako da idemo u Petak. Mala si,hvala do Neba Sad cu jos sladoled da pojedem,pa da laganini veceru pripremam.
Svima
V. je cijeli dan jako slabo jeo...jutros za dorucak samo malo jajeta, ni trecinu, vodu i maloprije pola teglice breskve...tri razlicita rucka sam mu ponudila, nema sanse...nigdje desni nisu crvene, on veseo, skace, trci, igra se... uf, tesko je biti mama, vazda u grcu...
felix evo nas sads ćemo pokušati biti češći,ljubi mi slatkiša tekja i ja imam problem s jelom,zapravo s mlijekom i mliječnim proizvodima već 2 tjedna ih nije okusio ,neće pa neće kako god mu ponudim samo kaže koni(skloni),jedino mu ponekad puding podvalim al od toga nema neke vajde,neznam šta više da radim
situacija sljedeca: nece dorucak, rucak...ja k'o fol kuliram, kazem, pa dobro neces, kad budes gladan trazi...u 18 h vise nisam mogla izdrzati, pitam hoces jesti..hoce ...pojeo punu zdjelu corbe sa junetinom + krisku kruha, ostatak vocne kasice, jogobelu, kinder cokoladicu i bananu ...ukakio se do vrata...dje nece...evo okupala ga...a raspolozenje mi skocilo do euforije
uh koje natezanje pobogu...
tajra Ajd dok si ovdje da te upitam jer se dvoumim. Nama je ped .. rekla da dajem d3 kapi do maja posle maja da prekinem . Pa opet zimi da nastavim davati.Jel i kod vas tako ili ste vi vec prekinuli kapi kako je ovog sunca ?