Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tajra Ajd dok si ovdje da te upitam jer se dvoumim. Nama je ped .. rekla da dajem d3 kapi do maja posle maja da prekinem . Pa opet zimi da nastavim davati.Jel i kod vas tako ili ste vi vec prekinuli kapi kako je ovog sunca ?
i kod nas je tako
Gdje ste zene.... Mi setali po vilso novom pa se malo vozali autom, mama i tata zdravo ruckali-hamburger kod otrova Lana zaspala u autu, kuci je presvukla popila mlijeko i paja opet.... Uh sad cu i ja brzo, zrak me opicio a i alergija me uhvatila, kisem kao blesava, nos me svrbi...
lana danas spavala od pola 1 do pola 5! oborila je svoj sopstveni rekord. ja sam za to vrijeme bila na poslu. mislila sam da nece veceras do kasno zaspati, kad, eno, zaspala kao i inace u 9
Tako sam happyyyyyyyyyyyy, V. upravo oprao zubice sa el. cetkicom ...mjesecima stoji u njegovoj casici, ne da je ni upaliti, a veceras je uze, kaze mama, pavi i sam ju stavi u usta..pere zubice, a sve mu sega...valjda mu drago sto ga vise nije strah ...sorry, mozda je vama bezze, al' ja sam
Lady i mene drma alergija, cijelogodisnja, na grinje i prasinu...ja vazda smrcem, kisem, oke mi suzne, ma fuj... I mi smo u maju prestali sa d3, pocinjemo u sept. opet, aBd...
Evo malo i nas s rajom... tekja kad si kod cetkice za djecaka i svaka mu cast... nego kontam i ja da pocnem uciti Nane da pere zube cetkicom, ali sad sam malo u dilemi, kupila sam mu onu obicnu djeciju cetkicu, al kontam mozda bih trebala prvo tu elektricnu? Sabina je odmah prihvatila cetkicu i dan danas obavezno sama pere 3 puta dnevno zubice...
Lady sta bi s tetom?
tajra, felix, Amani, marinciiiiiii i svima ostalim naravno
p.s. a joj sto mi nesto fali Mya
i lana nesta ko fol trlja obicnom cetkicom, ja sam sada istraumatizirana nakon sto se drugaricina beba nabola na cetkicu, pa je dobro pazim kad to radi
nisma završila kod doktora danas da ih ++očita'' u biti ono što sama prepoznajem i muž je da mi je u urinu malo kristala...abaketrija s ene pokazuje pa vjerujem neće mi urino kultutu tražiti... i da željezo mi je opet slabije nego bi trebalo biti a ostalo je sve OK... urin je malo jače žut al to može biti i od inekcija jer su hemoglobin i kreatin ok u granicama... eh sad ...d ami ej d aurolog kaže svoje d aodme ortopedu da vidim šta dalje...vjerujem fizikalne terapije al svakako zaključlujem bolovanje jer sam sposoban d ajsedim na guzi svojoj i jedem s astolice
Vecer! Zenice hvala na zagrljajima podrske Moj deckic nakon jos jednog usisavanja i mora suza u dubokom snu. Mi se druzimo,dosli nam seka i brat,mm pravi palacinke,ja doduse samo gledam. bRAVO ZA DJECICU I CETKICE ,posebno za djecaka od Tekj jer se vise ne boji. I mi se ''cetkamo'' posebno kada ga zubici ,tj desni svrbe znaci cesto...
Svima
nisma završila kod doktora danas da ih ++očita'' u biti ono što sama prepoznajem i muž je da mi je u urinu malo kristala...abaketrija s ene pokazuje pa vjerujem neće mi urino kultutu tražiti... i da željezo mi je opet slabije nego bi trebalo biti a ostalo je sve OK... urin je malo jače žut al to može biti i od inekcija jer su hemoglobin i kreatin ok u granicama... eh sad ...d ami ej d aurolog kaže svoje d aodme ortopedu da vidim šta dalje...vjerujem fizikalne terapije al svakako zaključlujem bolovanje jer sam sposoban d ajsedim na guzi svojoj i jedem s astolice
Neka si ti bolje, a nalazi neka "pricaju" sta hoce...
Cim tebe mahi izmasira, sinut ces ti
Nadam se da ti bolovanje nece pokvariti planove za godisnji...
A za strah od pasa: Moja t. se prepala u tom uzrastu i, nazalost, nije prevazisla taj strah... Sada ne place, ali vidim da se boji...
Neka si ti bolje, a nalazi neka "pricaju" sta hoce...
Cim tebe mahi izmasira, sinut ces ti
Nadam se da ti bolovanje nece pokvariti planove za godisnji...
A za strah od pasa: Moja t. se prepala u tom uzrastu i, nazalost, nije prevazisla taj strah... Sada ne place, ali vidim da se boji...
nadam se d ami neće zeznuti godišnji...ako zezenu...mahir sljedeći id ena bolovanje
a za cuku nisma pametna šta da radim...išle smo večeras na prinecs krofne i ista stavr...cuko u parku 10 m od na sona ga vidjela i vriska iz sveg glasa
mahanje i cmokicciii tajra i sve ostale ...decko spava...igrao se vani..pa isli u soping, kupovali darove za rođendane...kupali se i s ad spava..nb esto mi ko dobar ovih dana..pa ja nikako ne mogu doci sebi..ko da nije moje djete ...zavidim onima koji imaju dobru i mirnu djecu...ovo je pred oluju u nas ..sad je u fazi da nece da skine pidžamuz jer mu se svidja, pa s papama za vrtic spava..nece da ih skine i slll...a ostalo je oik ja gledam mastersefa...i nemrem vise pisat..proslew reklame
ozdravite brzo cure i bolesne bebare
iskreno sto se tice kapi d3 i ja sam sarala zaboravim nekad dat sreca doslo ljeto pa ja vise ne dajem . Sjeti se neki dan ono " pa hej maj je ne trebam anelu davat kapi jupii ionak ih zaboravljam " . Teacherko ja se divim tvojoj lanci i njenom snu Jel se popravilo jelo? Bambi moj anel nece cetkice za zube , cim stavi u usta dodje mu nagon povracanja i ja ohanula .Uzmem gazu cisti pokvasim i ocistim rukom koliko mogu . Tekja sta rec sem bravo V. Amani , ljubim druga ma bit ce on dobro abd nemoj se puno sekirat. Hanady vidim Hb ide na bolje super
Moj skoro popio mlijeko i krpe lezi gleda tv tak svaku noc al brzo ce on da padne u trans rano je danas usto samo izvirim on nekad zaspo Eto laku noc i od nas . sVIM bolesnim bebicam jos jednom zelim brzo ozdravljenje i mirnu noc
iskreno sto se tice kapi d3 i ja sam sarala zaboravim nekad dat sreca doslo ljeto pa ja vise ne dajem . Sjeti se neki dan ono " pa hej maj je ne trebam anelu davat kapi jupii ionak ih zaboravljam " . Teacherko ja se divim tvojoj lanci i njenom snu Jel se popravilo jelo? Bambi moj anel nece cetkice za zube , cim stavi u usta dodje mu nagon povracanja i ja ohanula .Uzmem gazu cisti pokvasim i ocistim rukom koliko mogu . Tekja sta rec sem bravo V. Amani , ljubim druga ma bit ce on dobro abd nemoj se puno sekirat. Hanady vidim Hb ide na bolje super
Moj skoro popio mlijeko i krpe lezi gleda tv tak svaku noc al brzo ce on da padne u trans rano je danas usto samo izvirim on nekad zaspo Eto laku noc i od nas . sVIM bolesnim bebicam jos jednom zelim brzo ozdravljenje i mirnu noc
nije se popravilo jelo, vise joj ni ne nudim, pojede samo supu za rucak
Vecer....Ja sam danas bas se premorila ona likcina dovukao lijecina tonu kontam ja hm .j.... li ti...pa onda kuci vesa se napeglala,tamo-ovamo,nekakvo cvijece presadjivala,a sutra 01 bit ce guzvara na poslu i noge me bole strasno,skinem carapu imam sta vidjeti sva plava iu nateknuta joj vise,veli mm ajd bona dobro je bar ti se ne manta hi hi tugo moja Lady sta bi s tetom mene kod moje nesto nervira stalno zateknem Antoniovu bocicu neopranu samo se kupe bakterije,dijete u 13 h popije bocu a ja je zateknem u 18 i 30 tEACHER kako Lanci jede Amani zao mi malenoga N-N Je li se Benji osip povukao Hanady dobrta si ti koliko radfis i iscrpljujes svoj organizam
popeo se danas Nikola u sobi na krevet i zove me da dodjem ,mama,mama..ja dosla ,kad kaže on "kako tu tić"(kako ću sić) svako jutro i vecer piskimo u tutu ,a evo jos koji dan i planiram mu potpuno skinuti pelenu jer mi skoro svaki put kad piski kaže "pitkio",sestra mi kaže da grijesim sto cekam jer mi on vec daje znakove al opet ne mogu mu skinuti pelenu dok ne prestane s vrticem..ne znam svima bolesnim želimo da brzo ozdrave
popeo se danas Nikola u sobi na krevet i zove me da dodjem ,mama,mama..ja dosla ,kad kaže on "kako tu tić"(kako ću sić) svako jutro i vecer piskimo u tutu ,a evo jos koji dan i planiram mu potpuno skinuti pelenu jer mi skoro svaki put kad piski kaže "pitkio",sestra mi kaže da grijesim sto cekam jer mi on vec daje znakove al opet ne mogu mu skinuti pelenu dok ne prestane s vrticem..ne znam svima bolesnim želimo da brzo ozdrave
Joj blago vama moj sad kaze kasnije cu na tutu pa nikad kasnije nestati,nece i nece