Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nije Emi, samo se okliznula i sletila opet u kadu, sreca nije glavom nigdje udarila...Sreca...Jer sam ja nju podigla na noge a ona se otima hoce nazad i iskliznula mi iz ruke...
lady i ja joj rekoh, nije to do kolica, on je njeznica okara pa obuci mu kakvu trenerku laganu dole mani se helanki, a meni jednom rekli za Igu da je ko cura sa maramom dobila je delozaciju odmah .
jelo i ta tura cirkus vise
lady nadam se da si sada bolje, koristis li ti pumpicu ventolinsku kad ti je tako, moj svekar to ima uvijek sa sobom.ljubim vas ja
Nemam , nista ne koristim, osim evo flonidana....gdje to da nabavim i kako, samo kupim ili moram od ljekara dobiti recept ili sta vec? Za sta je venolin.... Mene ovo drzi od jutros, samo mi se veceras pogorsalo
Anel je felix ljubi ga puno od mene! Ko med je! Dobro veče žene, ja sam tako umorna..... Čitav dan trka, poslije vrtića odveli djecu u baštu ali pala kiša pa blato, B je bio k'o a ja ga pustila, baš je isćejfio. Kad smo ga u auto stavili skinuli ga do pelene, sve smo morali presvući Ostaje kod nane i dede do nedjelje, rođendana, oni će ga voditi u vrtić. Kod nas opet radovi bili postavljali klimu, prašina, bušenje pih a sve ideja mm-a kako bih ga nekad prebila ma bubrege bi mu izbila Kupili smo outfit za rođendan i mama sebi haljinicu i odmah mi je raspoloženje Sada idem praviti tortu za vrtić, sutra ću je obložiti fondantom, držite mi fig da uspije. Eto ga, ljubac za sve, nadam se da ste svi dobro.
ako nemas hropinjanja u plucima lady nemoj ventolin. Ja koristim ventolin ali on je za bronhitis ne za alergiju. a on se moze kupiti u apoteci i kosta 5-10km.
ventolin je za disajne puteve, u sustini njega koriste asmaticari ali ja kako sam tebe razumjela tebi je nestalo dahakao kod napada astme. moj Igo ga dobije za inhalacije .
a pumpicu mozes kupiti u apoteci oko 10 maraka je.
moj tata je isto koristio neke pumpice a on je alergicar i imao je ta gusenja, sutra cu ga bas pitati sta je koristio
Tesko disem, drzi me cijeli dan, znaci kad udahnem kao da mi neko sjedi na prsima (ne boli me nista) i ne da da udahnem do kraja, takav osjecaj, zafali mi zraka....i uhvati me onaj dosadni kasalj po 5min Tako je meni svake godine...
N-N hocu mila ljubi i ti malenoga ma neka je ocefio u blatu oprat ce masina ves sav a on uzivao dusa draga ide kod dede i nane ma nece mu biti lose . A i ti radovi neka te ne sekiraju imat ces posle klimu kad se mi budemo przile ti ces uzivati . Lady, hvala mila ma sve mi se cini da je anel trebao biti zensko . Al da nema cune nebi fulnila heheh pusa lanciki pametnoj. Ti se nemoj uzrujavat zbog muza jos gore ti sto se tice disanja ma svi su oni skoro pa isti .
Tako je i moj meni prosle godine, sve zavrsili, okrecili, u subotu u noci ja zavrsila ciscenje u pola tri, ujutru u pola deset dosli majstori da montiraju klimu i moj B sve sa klimom...ja kad ih sve nisam sa noge na nogu necu nikad
Lady ja bih ti najprije preporučila da ventolin ni u kom slučaju ne počneš koristiti bez ljekara i konsultacije s anjim... naime ventolin nije ništa bezazaleno i korištenje istoga u manjoj dozi od potrebene je šteteno a posebno u većoj...kontraindikacije istoga su također nešto što bi trebalo paziti.
Ti u apotekama imaš jako dobrih preparata na biljnoj bazi koji bi ti mogli olakšati alergiju koja je hroničćna i vezana za godišnje dobba... a to na plućima što te stišče je definitvno vlaga koja s ejavila sada ovako naglo nakon sparnoga dana... elem ...ako znaš šta je salep to pij često i uvijek ga imaj kod sebe...možeš ga kupiti u Tip.-top slastičarnoj na čaršiji kod sebilja...to je nešto što bi na prirodnoj osnovi trebalo ti pomoći jako.
Sve ostalo bez ljekara ja ti nebih preporučila, ventolin u obliku pumpice posbeno ne
Ma samo onaj iritirajuci, dosadni, nit ima slajma ni nista, samo od manjka zraka...sad mi i svira u plucima kad disem, samo da nadjem pravu stanicu Nista ovo meni nije novo, ovako ce biti do avgusta ili do prvog odlaska na more....
Ne znam Hanady sta je salep, sad ce mi cika google reci, svaka mu je zlata vrijedna...sad cu pogledati... Joj morat cu nesto uzeti, nervozu mi stvara manjak zraka...
Ne znam Hanady sta je salep, sad ce mi cika google reci, svaka mu je zlata vrijedna...sad cu pogledati... Joj morat cu nesto uzeti, nervozu mi stvara manjak zraka...
korijen kaćuna biljek...on je nama došao iz turske... u čaršiji ga kuhaju odavno... pomaže on i kod nekih drugih upala i proljeva ali je za alergije jako dobar...posbeno ako navečer i u zoru imaš te napade gušenja... mojoj zaovi je svako jutro u 4 salep moj suprug kuhao 6 godina u ovome periodu...porljeće, ljeto čak i jesen...i vjeruj njoj je pomagao. ona je ventolin pumpicu sama izbacila jer se počela osipati ipod pazuha...a bila joj je porpisana od doktora
Jelena, moze biti i bronhitis, ali kako dodje samo i prodje...nikad ne kristim nista osim flonidana i nekad popijem kalcijum....a nije skripanje, to je divna muzika , salim se....sta cu drugo.... Idem u krevet, bice teska noc cini mi se.... Kako je ana, jel spala tura? Pusa i hvala na savjetima
Jel dolazisssssssssssssssssss u subotuuuuuuuuuuuuu
hmmm... cek dok razmislim ... daaaaaaaaaaaaaa.... i to
IZVORNA PORUKA: koka i po
dan.. ovaj juni cu pamtiti po ospicama ...haaj kakva sam ..i po godisnjici mraka iliti braka . ccc namnozile se godinice .. zna li koja dali je opasno imati ospu u oku Sejo mi ima na samoj beonjaci . a i mene ova zlijezda pod uhom boli strasno .. cccc sinoc kad mi lice i ledja ne "izgorise" ..ojjj zene drage ove su ospe bas zaj.... stvar
samo nemoj zguliti... strpi se koliko god mozes... aaaaaaajjjjjjj dusa draga... cuj u oku... nisam imala taj slucaj al nadam se da cete oboje brzo ozdraviti...
Amani, kako nam je druskan??? Hajde gledajte da malo naletite i vi da vas vidim...
MALA evo prilike da popijemo kaficu
felix mila, ja cu ti pojesti to dijete cim ga budem vidjela... aaaaaajjjjjjjj ne urekao mi se dusa moja lijepa... kako sam samo medenjak
IZVORNA PORUKA: marijanna
nikola mi se usuo ima velike crvene fleke,cekam mm pa cu ga odvesti na pregled.. jao soka kad sam ga skidala,valjda nije nista strasno
da nije i kod vas ospice??? jesi ga vodila dr? sta kaze?
tekja, nisam sigurna da li sam upratila, hoces ti na BB?
bebacha ove slike ti nisu trebale
samediiiiii krasotice dobrodosla medju raju... ljubi mi princezu
iv@ncice...
IZVORNA PORUKA: dafri
felix, Anel je meden samedi dobro došla
niko mi ne odgovori za stolicu,imamo par dana problema,izuzetno je tvrda a jedemo sve uobičajeno osim sirupa za kašalj,može li od toga
U. spava ima već 45 minuta,miline
moguce je da nesto sirup pravi probleme, ali bice to ok... probaj malo sa kamilicom blago zasecerenom, nama to pomaze kad imamo tvrdu stolicu
Lady mila, joj mogu misliti kako si se prepala... Kako si sada?
Jelo, zao mi je drugarice, jel imalo bolje, jel spala tura???
N_N pa zar vi niste zavrsili sa radovima u kuci???
N_N nadam se da ces uskoro zavrsiti s poslom . Felix Anel je mashAllah med . Pita mi ona zasjenila razum danas, sutra pravim obavezno a mozda bude i kakav kolac samo nesmijem previse da mi se mm ne pohasi pa da cesto trazi .
Tako je i moj meni prosle godine, sve zavrsili, okrecili, u subotu u noci ja zavrsila ciscenje u pola tri, ujutru u pola deset dosli majstori da montiraju klimu i moj B sve sa klimom...ja kad ih sve nisam sa noge na nogu necu nikad
Ma kriza je I to mi juče javlja u 16h da će majstor doći u 17h, još mi u prizemlju, ama klima skoro pa ni ne treba samo troši pare Još na onako sve čisto i mirisno dovedemi lika sa bušilicom od 3 metra Čistili su skupa i usisavali ja pobjegla u baštu da ih ne gledam makar..... Eh kore izrezane, čekam da se ohlade da ih premažem Samo da me fondant posluša sutra.....