|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  850 851 [852] 853 854   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.6.2011 13:13:24   
Anoniman
MISA mu i turu nedaj se Igi dusouser posted image
Koka kako kod vas strpi se jos malo , pa ces se onda banjatiuser posted image
Bebacha ma jok nahorozi se vrijeme i zaobidje   nabilo je toliku sparinu vani da oce samo udariti da ovo vrijeme ocisti.
Stvarno gdje je dadada user posted image i Amani kako je bebac ???
Salmy dje si ti mila ???
A. evo voza kosilicu oprala pa unijela kuci, i jede uljevak nabada user posted image smjesan je obidje krug stane nabode i sve tako .

< Poruku je uredio felix -- 2.6.2011 13:15:10 >

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 21276
2.6.2011 13:16:07   
Apotekarka
Dan....Mi obavili jutros ovu vakcinu s 18 mj,jedan dio popio,ostalo dobio u rukicuuser posted image ,bio je dobar nadam se da ce je tako dobro i podnijeti kad se sjetim one s 13 mj place mi se,toliko reakcija temp,proljev,osio a najgoire od svega dijt je u tom periodu ne da je bilo nerovozno nego histericno,agresivno uf...to je trajalo nekih 15-ak dana i sve se smirilo...
Ja sm pretjerala sinoc na odbojci,9 meceva odigrali preznojla se,napila vode i malo me grlo skaklji...
Jelena t zao mi je malene,nadam se da se tura nece vracati
Marijanna sta je s Nikolinim osipom je li s pvukao
Koko kakva siiiiiiiii
Bambina kako si ti
Lady je li se kod tebe stanje smirilo
dadadaje li grlo bolje
ostale masemmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 21277
2.6.2011 13:17:00   
Lady26
Kokoooooooooooo user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21278
2.6.2011 13:17:30   
Lady26
Ja jedva gledam user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21279
2.6.2011 13:18:05   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dan....Mi obavili jutros ovu vakcinu s 18 mj,jedan dio popio,ostalo dobio u rukicuuser posted image ,bio je dobar nadam se da ce je tako dobro i podnijeti kad se sjetim one s 13 mj place mi se,toliko reakcija temp,proljev,osio a najgoire od svega dijt je u tom periodu ne da je bilo nerovozno nego histericno,agresivno uf...to je trajalo nekih 15-ak dana i sve se smirilo...
Ja sm pretjerala sinoc na odbojci,9 meceva odigrali preznojla se,napila vode i malo me grlo skaklji...
Koko kakva siiiiiiiii
Bambina
kako si ti
dadadaje li grlo bolje

hos i ti da vidis user posted image ..
ko zaba krastaca sa prvim danom menzesa user posted image ...cccc jos me i to snadje user posted image ..

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 21280
2.6.2011 13:18:12   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: felix

da vas pitam tice se mene . skoro svako jutro me oko pola 8 kao navijen sat probudi stomak me boliii kao da cu dobiti mengu probudi piskit da trpit ne mogu i bol.
Tako svako jutro.
Jel ovo neka prehlada ili sta da se javim ginicu?user posted image
Pre neki dan sam imala puno iscjedka bjelog uzass.....

to bi mogla biti malo jaca prehlada... meni se tako isto desava kad se nahladim... malo uvin H, malo vunene carape i rijesen problem user posted image

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Bambi znam za san i temperaturu, ali jednostavno vise nisam mogla ni ja, a ni ona, kako obje nismo nocas nikako spavale, ona je bukvalno sjedeci zaspala, a meni neki crvi nisu dali zaspati pa sam kao po obicaju dezurala pored nje. Temperatura niti je spala, a niti raste 37,8joj je, istusirala sam je opet i izmasirala, ona sad kako je sat vremena odspavala drugo dijete, dok nije zaspala samo je na rukama bila i kenkala, sad evo pici po kuci i vesela je.

Hvala Bogu dragom... ma cim je ona veselija i cim skakuce znaci da prolazi... ako Bog da nece se vise tura ni vracati... ljubi mi curicu user posted image

kokooooooooo hvala Bogu pa si i ti bolje, jesil se sva istackala?? Kako nam je drustvo I i S???

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21281
2.6.2011 13:18:41   
Malenaoduvijek
u sa je cijeli dan tmurno, hlladnije i malo malo sipi kisa, divno isto jesen user posted image

samo mene valunzi uhvate neki valjda hormoni od user posted image , u majici bez rukava i opet mi fol vruce, nidje veze.

a felix evo i ja prvim uljevak sa spinat ali za velike, a mali ce zeleni mix.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 21282
2.6.2011 13:18:58   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Lady26

Kokoooooooooooo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...helou

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21283
2.6.2011 13:19:21   
Anoniman
apotekarko bit ce drug dobro ma vidjeces abd user posted image neka ste ju rijesiliuser posted image
Kad znas da si osjetljiva nisi trebala piti vodu al hadj sad ubuduce nemoj vise .
Kako ide sa spinotom valjal ???Ja napravim sa jogurtom obicni user posted image i posle kad ispecem pokajmacim anel se tusi jeduci masllah .Bas voli :)
Prije dva sata je jeo zelenjavuuser posted image ...Uh kad se pokaki ko veliki smidi user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 2.6.2011 13:20:52 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21284
2.6.2011 13:21:16   
koka i po
i ja i moja mala"gospojica"user posted image  smo na tufne

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 21285
2.6.2011 13:21:50   
Lady26

Koko kakva siiiiiiiii
Bambina kako si ti
dadadaje li grlo bolje

Hej user posted image ja umirem samo mi niko nije rekao....malo sam bolje, bila sam vani pa valjda zbog toga ali mi se uzasno spava, jedva gledam a ispred mene cifre i cifre....
A ti se ne pazis nimalo hebem li ti....
Bit ce A. super, nema kazu od te vakcine reakcije... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21286
2.6.2011 13:22:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

Koko kakva siiiiiiiii
Bambina
kako si ti
dadadaje li grlo bolje

hos i ti da vidis user posted image ..
ko zaba krastaca sa prvim danom menzesa user posted image ...cccc jos me i to snadje user posted image ..
bas kad se hoce hoce se jos i user posted image user posted image user posted image nedaj se sad ce to sve proc pa ces biti abd ko nova.
Ljubi druga 

Neposredna veza do poruke: 21287
2.6.2011 13:23:12   
Lady26

Kako kazes, tufnice su in user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21288
2.6.2011 13:23:39   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image eh to sam te htjela pitat pa reko necu naljutice se neznam jel joj vako malo fali user posted image user posted image user posted image mogu misliti user posted image user posted image user posted image user posted image tufnica
user posted image

Neposredna veza do poruke: 21289
2.6.2011 13:25:20   
koka i po
u zadnje vrijeme prosto uzivam da citam vase potpise user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21290
2.6.2011 13:25:33   
Apotekarka
koko je li ti mm odusevljen,malo promjene hi hi
Felix de bona malo vise pazi tu svojuuser posted image
Moj A je prije puno spinat jeo sad ga melja par zalogaja,ja uvjek pravim tako da ga skuham i onda proprzim i dosta povlake stavim  uz to dobro zapeceni batci njammmmm

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21291
2.6.2011 13:26:45   
Anoniman
Lady evo sad sam dogovorila sutra u 16h sa njom pregled pa kad odem pitam je user posted image . Je li ti mozes izaci sa posla u slucaju da kaze da dodjes u toku radnog vremena?

Mala ljubi dusicu dragu i nadam se da temperatura nece rasti user posted image user posted image user posted image user posted image
Apotekarko, koko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21292
2.6.2011 13:27:09   
koka i po

user posted image user posted image user posted image eh to sam te htjela pitat pa reko necu naljutice se neznam jel joj vako malo fali user posted image user posted image user posted image mogu misliti user posted image user posted image user posted image user posted image tufnica
user posted image

ko ba...ja da se naljutim user posted image ...ma nema od te ljubavi nista sve je za ljude..(hah....vidi bambi ...niko me ne poznaje user posted image )
ja cu ko vesela...kad volem volem a kad ne volem zna se sta sljeduje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21293
2.6.2011 13:28:08   
koka i po

koko je li ti mm odusevljen,malo promjene hi hi
Felix de bona malo vise pazi tu svojuuser posted image
Moj A je prije puno spinat jeo sad ga melja par zalogaja,ja uvjek pravim tako da ga skuham i onda proprzim i dosta povlake stavim  uz to dobro zapeceni batci njammmmm

zabrana pristupa do daljnjeg user posted image

Neposredna veza do poruke: 21294
2.6.2011 13:32:18   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady evo sad sam dogovorila sutra u 16h sa njom pregled pa kad odem pitam je user posted image . Je li ti mozes izaci sa posla u slucaju da kaze da dodjes u toku radnog vremena?

Ma za to uvijek mogu nije frka...joj ti si jedno veeeeeeeeeeelikacko user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21295
2.6.2011 13:43:45   
samedi
Ja taman spremila N.da idemo napolje kad kisa user posted image Uhhh!
Koko,koko svasta te snadje user posted image ti si jedna jaka i hrabra zena,iznad svega pozitivna,evo saljem ti user posted image podrske !
Jelena,super da nam je Ancica bolje a proci ce,vjerovatno je reakcija na vakcinu uh mrzim ih user posted image
Apotekarko,drzim fige da vas tura zaobidje user posted image
Sto mi spominjete spinat,kod mene puna basta spinata prelijepog a niko nece da jede,neki dan sam mami nabrala dvije veeelike kese spinata i salate,kod mene niko nece da jede osim mene i N.kad joj se cefne...
Mala,sta to i Igor ima sad turu,ne upratih?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21296
2.6.2011 13:45:45   
Anoniman

user posted image

ko ba...ja da se naljutim user posted image ...ma nema od te ljubavi nista sve je za ljude..(hah....vidi bambi ...niko me ne poznaje user posted image )
ja cu ko vesela...kad volem volem a kad ne volem zna se sta sljeduje user posted image

AHA  super onda user posted image user posted image user posted image da si sto se kaze "naravna"
Bas ni tm nije bolovao ospice eee kazi mu dzaba ti bjezi opet ces ih dobiti bolje da u duetu deverate
Malo ga preplasiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21297
2.6.2011 13:45:55   
Lady26
Konoooooooooo jel spala tura kod dr Igija? user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 21298
2.6.2011 13:47:52   
Anoniman
samedi kod mene ima blitve puno al je njakva us napala svekar nece da prska vec ce od nekog cuo staviti zare u vodu da otpusti pa ce zarom vodom poprskat ju ja u vrelu vodu pa sperem dobro us  sa lista i anel voli blitvu .
Skoro zaspo odoh sta raditi rado bi ja sjedila za kom. i caskala al ko ce mi poso po kuci sreditiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21299
2.6.2011 13:50:45   
Anoniman
Ma lady nema na cemu, tu sam ako mogu ikako pomoci, pa bar i ovako user posted image

Anci opet pocela tersati, ja imam osjecaj glava ce mi explodirati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  850 851 [852] 853 854   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  850 851 [852] 853 854   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *