Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
MISA mu i turu nedaj se Igi duso Koka kako kod vas strpi se jos malo , pa ces se onda banjati Bebacha ma jok nahorozi se vrijeme i zaobidje nabilo je toliku sparinu vani da oce samo udariti da ovo vrijeme ocisti. Stvarno gdje je dadada i Amani kako je bebac ??? Salmy dje si ti mila ??? A. evo voza kosilicu oprala pa unijela kuci, i jede uljevak nabada smjesan je obidje krug stane nabode i sve tako .
Dan....Mi obavili jutros ovu vakcinu s 18 mj,jedan dio popio,ostalo dobio u rukicu ,bio je dobar nadam se da ce je tako dobro i podnijeti kad se sjetim one s 13 mj place mi se,toliko reakcija temp,proljev,osio a najgoire od svega dijt je u tom periodu ne da je bilo nerovozno nego histericno,agresivno uf...to je trajalo nekih 15-ak dana i sve se smirilo... Ja sm pretjerala sinoc na odbojci,9 meceva odigrali preznojla se,napila vode i malo me grlo skaklji... Jelena t zao mi je malene,nadam se da se tura nece vracati Marijanna sta je s Nikolinim osipom je li s pvukao Koko kakva siiiiiiiii Bambina kako si ti Lady je li se kod tebe stanje smirilo dadadaje li grlo bolje ostale masemmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dan....Mi obavili jutros ovu vakcinu s 18 mj,jedan dio popio,ostalo dobio u rukicu ,bio je dobar nadam se da ce je tako dobro i podnijeti kad se sjetim one s 13 mj place mi se,toliko reakcija temp,proljev,osio a najgoire od svega dijt je u tom periodu ne da je bilo nerovozno nego histericno,agresivno uf...to je trajalo nekih 15-ak dana i sve se smirilo... Ja sm pretjerala sinoc na odbojci,9 meceva odigrali preznojla se,napila vode i malo me grlo skaklji... Jelena t zao mi je malene,nadam se da se tura nece vracati Marijanna sta je s Nikolinim osipom je li s pvukao Koko kakva siiiiiiiii Bambina kako si ti Lady je li se kod tebe stanje smirilo dadadaje li grlo bolje ostale masemmmmmmmmmmmmmmmmmm
hos i ti da vidis .. ko zaba krastaca sa prvim danom menzesa ...cccc jos me i to snadje ..
da vas pitam tice se mene . skoro svako jutro me oko pola 8 kao navijen sat probudi stomak me boliii kao da cu dobiti mengu probudi piskit da trpit ne mogu i bol. Tako svako jutro. Jel ovo neka prehlada ili sta da se javim ginicu? Pre neki dan sam imala puno iscjedka bjelog uzass.....
to bi mogla biti malo jaca prehlada... meni se tako isto desava kad se nahladim... malo uvin H, malo vunene carape i rijesen problem
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Bambi znam za san i temperaturu, ali jednostavno vise nisam mogla ni ja, a ni ona, kako obje nismo nocas nikako spavale, ona je bukvalno sjedeci zaspala, a meni neki crvi nisu dali zaspati pa sam kao po obicaju dezurala pored nje. Temperatura niti je spala, a niti raste 37,8joj je, istusirala sam je opet i izmasirala, ona sad kako je sat vremena odspavala drugo dijete, dok nije zaspala samo je na rukama bila i kenkala, sad evo pici po kuci i vesela je.
Hvala Bogu dragom... ma cim je ona veselija i cim skakuce znaci da prolazi... ako Bog da nece se vise tura ni vracati... ljubi mi curicu
kokooooooooo hvala Bogu pa si i ti bolje, jesil se sva istackala?? Kako nam je drustvo I i S???
apotekarko bit ce drug dobro ma vidjeces abd neka ste ju rijesili Kad znas da si osjetljiva nisi trebala piti vodu al hadj sad ubuduce nemoj vise . Kako ide sa spinotom valjal ???Ja napravim sa jogurtom obicni i posle kad ispecem pokajmacim anel se tusi jeduci masllah .Bas voli :) Prije dva sata je jeo zelenjavu ...Uh kad se pokaki ko veliki smidi
Hej ja umirem samo mi niko nije rekao....malo sam bolje, bila sam vani pa valjda zbog toga ali mi se uzasno spava, jedva gledam a ispred mene cifre i cifre.... A ti se ne pazis nimalo hebem li ti.... Bit ce A. super, nema kazu od te vakcine reakcije...
hos i ti da vidis .. ko zaba krastaca sa prvim danom menzesa ...cccc jos me i to snadje ..
bas kad se hoce hoce se jos i nedaj se sad ce to sve proc pa ces biti abd ko nova. Ljubi druga
koko je li ti mm odusevljen,malo promjene hi hi Felix de bona malo vise pazi tu svoju Moj A je prije puno spinat jeo sad ga melja par zalogaja,ja uvjek pravim tako da ga skuham i onda proprzim i dosta povlake stavim uz to dobro zapeceni batci njammmmm
eh to sam te htjela pitat pa reko necu naljutice se neznam jel joj vako malo fali mogu misliti tufnica
ko ba...ja da se naljutim ...ma nema od te ljubavi nista sve je za ljude..(hah....vidi bambi ...niko me ne poznaje ) ja cu ko vesela...kad volem volem a kad ne volem zna se sta sljeduje
koko je li ti mm odusevljen,malo promjene hi hi Felix de bona malo vise pazi tu svoju Moj A je prije puno spinat jeo sad ga melja par zalogaja,ja uvjek pravim tako da ga skuham i onda proprzim i dosta povlake stavim uz to dobro zapeceni batci njammmmm
zabrana pristupa do daljnjeg
Ma za to uvijek mogu nije frka...joj ti si jedno veeeeeeeeeeelikacko
Ja taman spremila N.da idemo napolje kad kisa Uhhh! Koko,koko svasta te snadje ti si jedna jaka i hrabra zena,iznad svega pozitivna,evo saljem ti podrske ! Jelena,super da nam je Ancica bolje a proci ce,vjerovatno je reakcija na vakcinu uh mrzim ih Apotekarko,drzim fige da vas tura zaobidje Sto mi spominjete spinat,kod mene puna basta spinata prelijepog a niko nece da jede,neki dan sam mami nabrala dvije veeelike kese spinata i salate,kod mene niko nece da jede osim mene i N.kad joj se cefne... Mala,sta to i Igor ima sad turu,ne upratih?
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
eh to sam te htjela pitat pa reko necu naljutice se neznam jel joj vako malo fali mogu misliti tufnica
ko ba...ja da se naljutim ...ma nema od te ljubavi nista sve je za ljude..(hah....vidi bambi ...niko me ne poznaje ) ja cu ko vesela...kad volem volem a kad ne volem zna se sta sljeduje
AHA super onda da si sto se kaze "naravna" Bas ni tm nije bolovao ospice eee kazi mu dzaba ti bjezi opet ces ih dobiti bolje da u duetu deverate Malo ga preplasi
samedi kod mene ima blitve puno al je njakva us napala svekar nece da prska vec ce od nekog cuo staviti zare u vodu da otpusti pa ce zarom vodom poprskat ju ja u vrelu vodu pa sperem dobro us sa lista i anel voli blitvu . Skoro zaspo odoh sta raditi rado bi ja sjedila za kom. i caskala al ko ce mi poso po kuci srediti