Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo mene na poslu zijevam, adna se nesto od 6 jutros budila, kao da joj je nosic malo zacepljen, ostavila sam im sljez neka kapaju a ja kupim kakve kapi kad s posla
nego dajte mi prijedlog sta da joj kuham vise nemam ideja, ona kako je ono povracala tacno krenula probirati, juce jela virsle koje mi inace ne jedemo al nije nana vise znala sta da joj da i pojela dvije a rucala samo supu, kao da joj je Lana nesto
Jelo, drago mi je da je Ana malo bolje i sretno danas na pregledu
Ja gledam citanje optuznice, pritisak mi je vec skocio na milion...pa mislim stvarno, ovaj sud u Hagu je jedna obicna sprdancija, koja ulizivacka retorika, ne mogu da vjerujem
Tekja I mi smo jedno vrijeme imali zanimaciju otvaranja frizidera i onda fino donosi sta mu se sve jede. Ali proslo ga to,nije mu vise frizider interesantan,uspjeli smo se odvici nekako. A za sudjenje No comment Ljubi djecaka
jutro. Mi smo dobro bas danas gledam datum 3.6 na danasnji dan se anel rodio bio 3.petak kako vrijeme ide danas mu 23.mjes u danasnji dan nam rodjendan jos jedan mjesecak . Boze sto vrijeme ide a kao da je sve juce bilo .
dorucak: palacinci sa abc sirom, nutelom, megle kajmakom, dzemom, jaje na kajmaku, makaroncici sa dimljenim sirom, uljevak sa sirom i spinatom, ustipci...
uzina nam je voce, vocne kasice, supe (V. najvise voli kad iskuham telecu kremenadlu sa raznim povrcem, isjeckam i u to dodam neku sitnu tjesteninu)
rucak jede sto i mi...uglavnom su to variva (sad barem nije problem, kupus, kelj, krompir mladi, spinat, uz neko meso, ma bude samo tako), jednom sedmicno ide pita, jednom riba i jednom neka dolma
vecerom se ne zamaram ili budu palacinci ili ostatak od rucka, ponekad mu napravim puru, nesto na grizu, nekad namazem nesto na krisku i solju mlijeka i to je to...
jutro, da vam se javim onaj momak je umro, sto je bilo i za ocekivati, jer su povrede bile uzasno teske, al eto, valjda se covjek uvijek nada nekom cudu, pa smo se i mi nadali, drzali smo se za nekakvu nevidljivu slamku, nadali se, cudo se ipak nije desilo....neko ce reci, mozda i bolje, jer s takvim povredama zivio bi kao biljka..mozda i jeste...ne znam...uzasno se svi osjecamo...njegova majka i moja mama su jako bliske...pa je valjda, sto je prirodno, jos i teze.
Andrej mi je nesto kenkav, valjda i on osjeti nasu nervozu
A inace, mi smo po starom...ja cu doci na bb...salmy, hoces li i ti...da ti ponesem djubretarac da probate?
a abd vidimo se na bb, samo se nadam da nece kisa padati poceli da prave onu ulicu prema dobrinji kuda ide trolejbus pa su guzve ogromne, valja meni ujutro poraniti
tekja hvala na meniju jede i moja curica sve sto i mi, samo sto je postala nekako izbruiljiva od zuba, aja vise nemam ideja danas nam je riba, a sutra cemo vjerovatno kupus i junetinu a nedjelja kontam lazanje neke sa povrcem da pravim valjda ce hteti, uvijek u rezervi mogu napraviti makarone