Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Benjaminu srecan rodjendan i sve najljepse od srca
Evo i nas... Prvo cu onu dadada-u da udavim , ja jutros se derem, zovem, je zovem a ona coolira, a toliko pici da je niko ne moze stici
Mi jutros ranom zorom ustali, isli na pijacu cura i ja, taju ostavili da odmori i zadrzali se do 11h , dosli kuci okupali mm i ja cuka, pa dok sam kupatilo totalno dezinfikovala crkla sam, sad mm ode po moju sestru i klince u GZ, curu stavila u krevet a ja uzela rucak praviti, cim bude gotov rucak, samo glazuru stavim na kolac i odoh i ja u horizontalu jer mi se spaaaaaaaaaaaava bas
marinci dobitak neki ocekuj Moj anel isto tako vani dobar udje u kucu dosadno mu a vruce za setnje , smjesan je seta sa mm kad vidim cuci anel na sred ceste a mm ceka pored njega sta reko radite kaze anela natjeralo pa djete cucnilo da se olaksa kaki Tako je i juce vani skrio se za borice i kaki vani gdje stigne samo vidis skrio se i cuci kad kaki ustane ja kazem uf sto smidis a on se smije i vice anju kakio smidi .
heeh Anel je legenda J a sve kontam krenut s privikavanjem na tutu a nikako da se nakanim ,nemam pojma ni kako bi počela ,al da će biti veselo bit će ,mogu misliti kake i pipi svuda
A preživit ćemo i to nekako,on meni neki dan veli mama nina kini pe tei kaka i pipi tuta,a ja si kontam mogu misliti što bi bilo u tutu ,sad kako je vruće baš mu smataju pelene stalno hoće da ih skine Nego da vas pitam njemu od jučer nešto izbacilo na vratu samo s leđa,neke crvene točkice sve kontam od vrućine a ne prolazi neznam jel ga trebam voditi doktoru,šta vi mislite?
Mala kako je tajo mila ? A. zaspo kod nas se evo HB oblaca necel biti kise , stvarno je uzas sparina u kuci i van Slabo smo sinoc zato spavali . Jel rano da ja A. recimo uvecer oblacim maijcu kratki rukav pidzame ??JA obucem potkosulj bodi zbog ledja i pidzamu pamucni dugi dole tanju pidzamu i bez carape. Uopce se sinoc nismo pokrijevali ja samo na none mu bacim dekice.
marinci ma vjerovatno od vrucine . JA od juce A. oblacim sorc , a (maijcu kratki vec odavno nosimo) jer je vruce bas . Mene jedino izludjuje njegovo i dalje skidanje carapa i dalje ih stalno skida samo ratujemo.Skine carape i dodnese dekicu i vice poki,poki pokri laze ba , opet otkrije i pobjeze . Bojim se cak i kad pravo ljeto dodje da bos hoda po parketima digla sam tepisone dva oprali jos dva ostala .Pa sam sad prostrla manje tepisone , lakse mi ocistiti parkete ljeti .
MA i j mislim da je od vrućine jer je samo na vratu,da je nešto drugo bilo bi po cjelom tjelu valjda Felix mi već više od tjedan dana spavamo samo u bodiju kratki rukav i tankim gaćama i neda se pokriti, ami i u šetnje idemo u šorcu mala ljubi dječicu
jos uvjek sam krastava. toplo bih preporucila svim roditeljima(ma koliko ovo izgledalo blesavo i apsurdno)da svoju djecu ne sklanjaju od od djece koja su obolila od ospica.u svom domu imala sam priliku da vidim kako reaguju tri dobne generacije na virus varichela zoster i odgovorno vam tvrdim da je mali najbolje podnio a najgore zna se ko.sto god je dijete starije vjerovatnoca od kompikacija je veca. ja se nadam da cu za tri dana biti ko nova.jos da virus nije proradio moje bolesno uho .. bdw...ospice, , i uho koje curi ...kombinacija za poluditi
koko baš mi je žao da ste se tako napatili al eto prolazi i sve će biti ok,ja sam bolovala kad sam bila 2 osnovne dobro se sjećam i nije bilo ništa strašno sem tog dosadnog svraba,nadam se da su dječica dobro ljubni ih od nas punooo
i meni, i meni ...hvala...pa na mamu Mala nedostajala si nam juce...ako nema ture, a gori, onda je sigurnop od zubica...ima li Luka 5? Felix, Marinci, kad cemo ozbiljno na tuta trening...ja doduse jutros ko nesto pocela, on malo posjedi i razguli...od pi-pi-ja nista jos...ma ne konta on to Jelo...ti sigurno sad uzivas... Koko ..jos majo i gotovo... Tiki, Bambi, dadada, apotekarko, megi, sahara, bebacha, ostale
Mi smo skoro citav dan proveli u P. Dolini, sa mojim dragim prijateljicama i djecicom, V. poludio za vozicem, jedva sam ga odvojila...on bi se vozao citav dan i to molim te lijepo, da sjedi sam ...
Moj anel nemoze na nogicu nekontam bili vani tj prije sa mm sve 5 posle nekoliko minuta ja ga zamjenim izadjem sa anelom van hodao sve dobro kad za par minuta nemoze na nogu place krene pa cucne i vice udajio se (tako vice kad boli) a nije se udario nije pao Zabrinula sam se sta mu je boze , Usli u kucu lezi necu ga terat da ustane Bas me strah od cega mu je......
felix nama se to desilo dva puta već al Matej krene šepat na jednu nogu,ja sam pitala pedijatrice veli ona ako se to ne događa često da ne brinem vjerovatno preforsira pa onda ga boli nogica,sigurno je bi kod vas tako
Helouuuuuu... MALA kako ti je tata? Vidim momci su relativno dobro... Jelena, kako deveras? Kako je Anci danas? Jeli stiglo drustvo? Ladyyyyyyy ljepoto... sta nam radi drugarica??? Bas si lukava sto je nisi povela... Nunny pa gdje ste vi draga? Kako je drug A, sta radi, sta prica??? Amani kakva je situacija kod vas? Kako je drug? marincii jel vam toplo??? danas bas kontam ako je kod nas bilo 30 stepeni koliko je bilo kod vas??? uffff... al neka je, dugo smo pomagali da je kisa... mama, princeza ostaje princeza... Medenjak moj medeni bas mi je drago da sam vidjela obje...
Ovaj moj 2 i po sata spavao u vikendici, a poslije smo se "gadjali" vodom tako da je bio sav mokar... Dosli kuci, evo se sada igra, Sabina vani voza bicikl, a ja se kanim da ustanem da osisam Nane pa da ga kupam...
Mala pa zamisli tvoja djeca i Ana, tako ce i meni biti kad stignu, bice veselo . Jos ovaj stariji pravi vragolan, reko kad ova moja pocne upijati fore i fazone od njega bice zanimljivo
tekja vala ovaj moj nema mira neznam da će sekunde moć na tutui sjedit bit ćže svega i svačega posvuda ,a što ga ja sroči bambi vruće opasno,za poluditi ovaj navalio vani samo viče ići,ići a mora jesti a on nema kad čekati