|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  865 866 [867] 868 869   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.6.2011 12:23:31   
R&T@
Kad je u Sarajevu ovako lijepo, mogu misliti kako je u Mostaru toplouser posted image

Za tu pticu, da ti kazem da nas divni narod kaze da je to dobitak...
Ne znam samo da li dobitak u dzep ili iz dzepauser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21651
5.6.2011 12:26:10   
koka i po
haj...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21652
5.6.2011 12:39:13   
marinčii
uh kod nas je vrućeeee za poluditi,ajde vidimo za taj dobitak možda i bude user posted image
KOKO haj i tebi?jesu prošle pljuske?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 21653
5.6.2011 12:52:13   
Anoniman
Benjaminu srecan rodjendan i sve najljepse od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo i nas...
Prvo cu onu dadada-u da udavim user posted image , ja jutros se derem, zovem, je zovem a ona coolira, a toliko pici da je niko ne moze stici user posted image

Mi jutros ranom zorom ustali, isli na pijacu cura i ja, taju ostavili da odmori i zadrzali se do 11huser posted image , dosli kuci okupali mm i ja cuka, pa dok sam  kupatilo totalno dezinfikovala crkla sam, sad mm ode po moju sestru i klince u GZ, curu stavila u krevet a ja uzela rucak praviti, cim bude gotov rucak, samo glazuru stavim na kolac i odoh i ja u horizontalu jer mi se spaaaaaaaaaaaava basuser posted image

Ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21654
5.6.2011 12:52:28   
Anoniman
marinci dobitak neki ocekujuser posted image user posted image
Moj anel isto tako vani dobar udje u kucu dosadno mu a vruce za setnje , smjesan je seta sa mm kad vidim cuci anel na sred ceste a mm ceka pored njega sta reko radite kaze anela natjeralo pa djete cucnilo da se olaksa kakiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tako je i juce vani skrio se za borice i kakiuser posted image user posted image user posted image vani gdje stigne samo vidis skrio se i cuci kad kaki ustane ja kazem uf sto smidis a on se smije i vice anju kakio smidiuser posted image user posted image .

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21655
5.6.2011 12:57:08   
marinčii
heeh Anel je legendauser posted image
J a sve kontam krenut s privikavanjem na tutu a nikako da se nakanim ,nemam pojma ni kako bi počela ,al da će biti veselo bit će ,mogu misliti kake i pipi svudauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21656
5.6.2011 13:30:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

heeh Anel je legendauser posted image
J a sve kontam krenut s privikavanjem na tutu a nikako da se nakanim ,nemam pojma ni kako bi počela ,al da će biti veselo bit će ,mogu misliti kake i pipi svudauser posted image user posted image

isto vako kod nas user posted image user posted image user posted image user posted image ......za pisu hajd i nekako a bome on kad kaki neda da se gleda bjezi krije se .....
Bit ce svega pa hajd user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21657
5.6.2011 13:34:33   
marinčii
A preživit ćemo i to nekako,on meni neki dan veli mama nina kini pe tei kaka i pipi tuta,a ja si kontam mogu misliti što bi bilo u tutuuser posted image ,sad kako je vruće baš mu smataju pelene stalno hoće da ih skine
Nego da vas pitam njemu od jučer nešto izbacilo na vratu samo s leđa,neke crvene točkice sve kontam od vrućine a ne prolazi neznam jel ga trebam voditi doktoru,šta vi mislite? 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21658
5.6.2011 13:50:54   
Malenaoduvijek
evo da vam se kratko javim, nisam nesto u folu user posted image

djecaci su dobro, Luka je kenkav i topal a nema temperature 36,8 user posted image

hajd mu ga znaj sta mu je..

a sve sto su pitali za nas user posted image user posted image , tajra user posted image

jelena jeli dosla seka sa pilicima, vjerovatno vam je veselo user posted image

kono moja, ja ti juce kratko odgovori, ni ne pita te a ljepoticu, hvala ti sto se brines user posted image user posted image

mm je onako, pravo mu smeta ova vrucina pa nam je dosadan user posted image

Igor je non stop mokar, ne znam sta vise da mu radim dijete hoda u bodiju a niz njega lije .

felix user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21659
5.6.2011 13:57:25   
Anoniman
Mala kako je tajo mila ?
A. zaspo kod nas se evo HB oblaca necel biti kise , stvarno je uzas sparina u kuci i van Slabo smo sinoc zato spavali .
Jel rano da ja A. recimo uvecer oblacim maijcu  kratki rukav pidzame ??JA obucem potkosulj bodi zbog ledja i pidzamu pamucni dugi dole tanju pidzamu i bez carape.
Uopce se  sinoc nismo pokrijevali ja samo na none mu bacim dekice.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 21660
5.6.2011 14:00:50   
Anoniman
marinci ma vjerovatno od vrucine . JA od juce A. oblacim sorc , a (maijcu kratki vec odavno nosimo)user posted image jer je vruce bas . Mene jedino izludjuje njegovo i dalje skidanje carapa user posted image i dalje ih stalno skida samo ratujemo.Skine carape i dodnese dekicu i vice poki,poki pokriuser posted image laze ba , opet otkrije i pobjeze .
Bojim se cak i kad pravo ljeto dodje da bos hoda po parketima digla sam tepisone dva oprali jos dva ostala .Pa sam sad prostrla manje tepisone , lakse mi ocistiti parkete ljeti .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21661
5.6.2011 14:25:25   
marinčii
MA i j mislim da je od vrućine jer je samo na vratu,da je nešto drugo bilo bi po cjelom tjelu valjdauser posted image
Felix mi već više od tjedan dana spavamo samo u bodiju kratki rukav i tankim gaćama i neda se pokriti,
ami  i u šetnje idemo u šorcu
mala user posted image user posted image ljubi dječicu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21662
5.6.2011 15:39:07   
koka i po
jos uvjek sam krastava.
toplo bih preporucila svim roditeljima(ma koliko ovo izgledalo blesavo i apsurdno)da svoju djecu ne sklanjaju od  od djece koja su obolila od ospica.u svom domu imala sam priliku da vidim kako reaguju tri dobne generacije na virus varichela zoster i odgovorno vam tvrdim da je mali najbolje podnio a najgore zna se ko.sto god je dijete starije vjerovatnoca od kompikacija je veca.
ja se nadam da cu za tri dana biti ko nova.jos da virus nije proradio moje bolesno uho user posted image ..
bdw...ospice,user posted image , i uho koje curi user posted image ...kombinacija za poluditi

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21663
5.6.2011 15:50:04   
marinčii
koko baš mi je žao da ste se tako napatili al eto prolazi i sve će biti ok,ja sam bolovala kad sam bila 2 osnovne dobro se sjećam i nije bilo ništa strašno sem tog dosadnog svraba,nadam se da su dječica dobro ljubni ih od nas punooouser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 21664
5.6.2011 16:06:08   
Malenaoduvijek
iako koka nikada ne reaguje ni na sta sto joj ja pisem evo joj jedan veliki user posted image user posted image , da sto prije prodje.

marincii user posted image , ljubi djecaka

felix ja svojima oblacim trofrtaljne donje dijelove a Igoru cak sorc vani, a po kuci hoda u bodiju jer se znoji, a carape isto stalno skida .

a tata, hvala na pitanju i pa na pretde sutra kod dr opet pa na pretrage.aBd bice dobro

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21665
5.6.2011 16:23:40   
R&T@
MALA, hocu i ja srcad u potpisu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sapni mi kako, molim, molim, molim, molim lijepo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 21666
5.6.2011 16:36:36   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra

MALA, hocu i ja srcad u potpisu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sapni mi kako, molim, molim, molim, molim lijepo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

citiraj moj post i kopiraj i onda zakaci tamo na opcijama kod sebe gdje hoces, tako sam ih ja od nekog maznula user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21667
5.6.2011 16:51:34   
tekja
IZVORNA PORUKA: tajra

Tekja, tako mi drago sto sam te upoznalauser posted image , ali mi zao sto vise ne "progovorismo"user posted image ... ali bit ce jos prilika, abd...
V. je med medeni user posted image

i meni, i meniuser posted image ...hvala...pa na mamuuser posted image user posted image user posted image
Mala nedostajala si nam juce...ako nema ture, a gori, onda je sigurnop od zubica...ima li Luka 5?
Felix, Marinci, kad cemo ozbiljno na tuta trening...ja doduse jutros ko nesto pocela, on malo posjedi i razguli...od pi-pi-ja nista jos...ma ne konta on touser posted image
Jelo...ti sigurno sad uzivas...
Kokouser posted image ..jos majo i gotovo...
Tiki, Bambi, dadada, apotekarko, megi, sahara, bebacha, ostaleuser posted image

Mi smo skoro citav dan proveli u P. Dolini, sa mojim dragim prijateljicama i djecicom, V. poludio za vozicem, jedva sam ga odvojila...on bi se vozao citav dan i to molim te lijepo, da sjedi samuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21668
5.6.2011 16:56:41   
Anoniman
Moj anel nemoze na nogicu nekontam user posted image user posted image bili vani tj prije sa mm sve 5 posle  nekoliko minuta ja ga zamjenim izadjem sa anelom van hodao sve dobro kad za par minuta nemoze na nogu place user posted image krene pa cucne i vice udajio se (tako vice kad boli) a nije se udario nije paouser posted image Zabrinula sam se sta mu je boze , Usli u kucu lezi necu ga terat da ustane
Bas me strah od cega mu je......

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 21669
5.6.2011 17:11:22   
marinčii
felix nama se to desilo dva puta već al Matej krene šepat na jednu nogu,ja sam pitala pedijatrice veli ona ako se to ne događa često da ne brinem vjerovatno preforsira pa onda ga boli nogica,sigurno je bi kod vas tako 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21670
5.6.2011 17:17:39   
Bambi09
Helouuuuuu...
MALA kako ti je tata? Vidim momci su relativno dobro...
Jelena, kako deveras? Kako je Anci danas? Jeli stiglo drustvo?
Ladyyyyyyy ljepoto... sta nam radi drugarica??? Bas si lukava sto je nisi povela...
Nunny pa gdje ste vi draga? Kako je drug A, sta radi, sta prica???
Amani kakva je situacija kod vas? Kako je drug?
marincii jel vam toplo??? danas bas kontam ako je kod nas bilo 30 stepeni koliko je bilo kod vas??? uffff... al neka je, dugo smo pomagali da je kisa...
mama, princeza ostaje princeza... Medenjak moj medeni bas mi je drago da sam vidjela obje...

Ovaj moj 2 i po sata spavao u vikendici, a poslije smo se "gadjali" vodom tako da je bio sav mokar... Dosli kuci, evo se sada igra, Sabina vani voza bicikl, a ja se kanim da ustanem da osisam Nane pa da ga kupam...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21671
5.6.2011 17:34:38   
Anoniman
Ja jos ćamim ćekajući user posted image , neki udes bio na Rogoju pa zastoj, a ja kao na iglama, tetka momke pozeljela user posted image

Anuska hvala Bogu dobro, nema mire, ali popravila je relativno spavanje pa bar nestouser posted image

Mala pa zamisli tvoja djeca i Ana, tako ce i meni biti kad stignu, bice veselo user posted image . Jos ovaj stariji pravi vragolan, reko kad ova moja pocne upijati fore i fazone od njega bice zanimljivouser posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 21672
5.6.2011 17:38:22   
marinčii
tekja vala ovaj moj nema mira neznam da će sekunde moć na tutui sjedit bit ćže svega i svačega posvudauser posted image ,a što ga ja sročiuser posted image
bambi vruće opasno,za poluditi ovaj navalio vani samo viče ići,ići a mora jesti a on nema kad čekati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21673
5.6.2011 18:29:41   
koka i po
a ja sve hocu da pitam zasto me Mala ignorise al me stid...reci ce zene da sam umazena user posted image (jesam malouser posted image )user posted image
i tekji naravno user posted image user posted image ..
i mojoj priji user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 5.6.2011 18:30:59 >

Neposredna veza do poruke: 21674
5.6.2011 19:09:27   
R&T@
Jesam li pretjerala sa ♥ ♥ ♥ user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  865 866 [867] 868 869   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  865 866 [867] 868 869   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *