|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  875 876 [877] 878 879   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.6.2011 9:11:23   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tekja

jutro...i mi smo poranili, valja iskoristiti prijepodne, poslije sunce bas bude prejako...

Tiki, neces moci naci dobar krevet za 200-300 KM, mi smo pretprosle godine sve obisli i na kraju kupili krevet na sajmu...ali sajam je u aprilu, ne vjerujem da mozes do tada cekati... uz 15% popusta i sa madracem je bio 700 KM, velicina 160X200, ima latoflex ali vec skripiuser posted image ...meni su u Belloni kreveti predobri, moze se za 1000 KM naci odlican krevet, sa sanducima jos da se pocastis madracem sa memo pjenomuser posted image ...ja bih se malo strpila, ustedila, pa kupila kvalitetan...

Mi smo dobro, osim sto sam se jutros jedva digla iz kreveta...mene zvanicno bole ledja, treba mi dobrih pola sata da prohodamuser posted image

previse ste ga razradili, lakse malo inace komsije nece moci spavati user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 21901
7.6.2011 9:13:17   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

Hepi B-dej Bambinouser posted image user posted image user posted image user posted image

mala, ja tebi neodgovorih...kad listam svako malo pa skontam sta se sve desavalouser posted image ...nisam vidjela novi dvosjed kod Irmeuser posted image ...nama je ona rekla da ne moramo dolaziti

dusa moja, ma znam ja da vi ne morate dolaziti nego ja tebi pokazala na slici.nemoj se ti meni ljutiti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21902
7.6.2011 9:18:50   
mama2009
olaaaa, samo da vam mahnemo

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 21903
7.6.2011 9:21:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Hepi B-dej Bambinouser posted image user posted image user posted image user posted image

mala, ja tebi neodgovorih...kad listam svako malo pa skontam sta se sve desavalouser posted image ...nisam vidjela novi dvosjed kod Irmeuser posted image ...nama je ona rekla da ne moramo dolaziti

dusa moja, ma znam ja da vi ne morate dolaziti nego ja tebi pokazala na slici.nemoj se ti meni ljutiti user posted image

ma sto bih se ljutila...sta ti je...nego nisam skontala da je ovo kod Irme Lukauser posted image ...tek mi sad lampica klikuser posted image ...a fin joj je dvosjeduser posted image

Neposredna veza do poruke: 21904
7.6.2011 9:27:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama2009

pa sta mai kod slovenacauser posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 21905
7.6.2011 9:30:13   
Skvo RR

pa sta mai kod slovenacauser posted image

Samo upad...haj pogledaj pp dadada...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21906
7.6.2011 9:32:02   
Lady26
Dobro jutro user posted image
Mi smo imali katastrofalnu noc....jedva gledam na oci.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21907
7.6.2011 9:32:59   
Lady26
user posted image
Bambi moja najdraza user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21908
7.6.2011 9:33:07   
*pcelica*
Dobro jutro Mi preko vikenda bile kod dede u gostima (jer nam je nana pobjegla pa je nije bilo user posted image ) a juce me cekalo tona posla po kuci
Bambi sretan rodjendan i da ih jos puno docekas sa svojim najmilijim
Felix kako je A usnica boli li ga
Lady bas mi je zao djevojcice mogu misliti kako je boli Ljubi joj slatki nosic da sto prije prodje
Hajte zene evo user posted image ko je za bujrum da ne pijem sama

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 21909
7.6.2011 9:35:22   
Anoniman
Nego da vas pitam

1. je li vas vasa djeca slusaju (ova od 2 god. pa na dalje) tipa kad im kazete da raspreme nesto? ovaj moj mene ne benda 5%
2. je li vasa djeca pruzaju ruke, haman pa svima, nepoznatim, da ih dignu...da se nosaju? ovaj moj to radiuser posted image
3. Da li vam se desilo da dijete oslovi totalno nepoznatu osobu sa "mama"...ovaj moj je to neki dan uradio jednoj curi u kaficu i pruzio ruke da ga podigne user posted image
4. Da li se vasa djeca bez imalo straha udaljavaju od vas? ovaj moj ode...ni ne osvrce seuser posted image

Mene vec panika hvata...mislim, posmatrajuci njegove vrsnjake, uglavnom ulaze vec uveliko u "fazu stida"i opreza...pa mi ovo njegovo malo ...da fino kazem...stras imeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21910
7.6.2011 9:39:16   
Malenaoduvijek

Nego da vas pitam

1. je li vas vasa djeca slusaju (ova od 2 god. pa na dalje) tipa kad im kazete da raspreme nesto? ovaj moj mene ne benda 5%
2. je li vasa djeca pruzaju ruke, haman pa svima, nepoznatim, da ih dignu...da se nosaju? ovaj moj to radiuser posted image
3. Da li vam se desilo da dijete oslovi totalno nepoznatu osobu sa "mama"...ovaj moj je to neki dan uradio jednoj curi u kaficu i pruzio ruke da ga podigne user posted image
4. Da li se vasa djeca bez imalo straha udaljavaju od vas? ovaj moj ode...ni ne osvrce seuser posted image

Mene vec panika hvata...mislim, posmatrajuci njegove vrsnjake, uglavnom ulaze vec uveliko u "fazu stida"i opreza...pa mi ovo njegovo malo ...da fino kazem...stras imeuser posted image user posted image user posted image

isti problem, ja sam vec rekla ubio se za pedofila i pitala sam i Irmu a ona mi kaze da je to faza i da je jos mali da ce poceti da se stidi i nece htjeti nikome.
ja se iskreno nadam jer je ovo katastrofa, vidi covjeka u parku i pruza mu ruke da ga uzme, prvi put ga vidio i sl. situacije.
a Igor je susta suprotnost, odmah pocne plakati kad mu se neko previse priblizi i pegla ga.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21911
7.6.2011 9:40:29   
Malenaoduvijek
nisam vam se pohvalila, mm i meni je danas pnih 6 godina kako smo zajedno.

Neposredna veza do poruke: 21912
7.6.2011 9:43:26   
Anoniman

Nego da vas pitam

isti problem, ja sam vec rekla ubio se za pedofila i pitala sam i Irmu a ona mi kaze da je to faza i da je jos mali da ce poceti da se stidi i nece htjeti nikome.
ja se iskreno nadam jer je ovo katastrofa, vidi covjeka u parku i pruza mu ruke da ga uzme, prvi put ga vidio i sl. situacije.
a Igor je susta suprotnost, odmah pocne plakati kad mu se neko previse priblizi i pegla ga.

ma to i ja kontam...bas je nezgodnouser posted image stvarno me malo strah...mislim, i ovako je pravo ziv...moram ga uvijek imati naoku...ne do bog sec. moje nepaznje i neke bolesne osobe...ne smijem ni pomisliti...pomakla sam se s mjesta

Neposredna veza do poruke: 21913
7.6.2011 9:44:07   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21914
7.6.2011 9:49:41   
Lady26
Mogu li ja iako nemamo preko 2god? user posted image
1. Pospremit ce ako pospremamo zajedno, sama jos uvijek ne....
2. Moja Lana ne bi prisla skoro pa nikome, ukopa se, a ako je neko krene uzeti vrti se, otima, nekad zaplace
3. Samo sam ja mama, mozda zato sto Lana vec ponesto prica, pa zna razliku mama, tata, deda, ovaj onaj...user posted image user posted image ne znam...
4. Otici ce par koraka ali se okrene da vidi ide li neko za njom...nece daleko....

Mislim da ti nisam pomogla.... ali eto.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21915
7.6.2011 9:52:45   
Lady26

Cestitammmmmmm user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21916
7.6.2011 9:58:51   
mama2009
moja dadada slovenci su ovo, nisam ja u drzavnim institucijama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21917
7.6.2011 10:00:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Mogu li ja iako nemamo preko 2god? user posted image
1. Pospremit ce ako pospremamo zajedno, sama jos uvijek ne....
2. Moja Lana ne bi prisla skoro pa nikome, ukopa se, a ako je neko krene uzeti vrti se, otima, nekad zaplace
3. Samo sam ja mama, mozda zato sto Lana vec ponesto prica, pa zna razliku mama, tata, deda, ovaj onaj...user posted image user posted image ne znam...
4. Otici ce par koraka ali se okrene da vidi ide li neko za njom...nece daleko....

Mislim da ti nisam pomogla.... ali eto.... user posted image

nisiuser posted image user posted image user posted image ...al hvalauser posted image user posted image
ma zna i moj razliku mama, tata, nana...svjestan je on...zato mi i stoji upitnik iznad glaveuser posted image to je prvi put...ne znam sta mu bi

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21918
7.6.2011 10:01:33   
mama2009

cestitam da jos 66 provedete zajedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21919
7.6.2011 10:04:17   
de_de

Nego da vas pitam

Ni Keno nema 2 godine, a sve ovo vec radi, i da najgore mi je kad pocne na pola puta otimati rukicu da ga ne drzim, nego da on sam hoda. E a samo neka vidi kakvu lijepu curu odmah za nkom ide i pruza ruke ( kaze mm da im je to u genima)user posted image user posted image user posted image
P.S. Bas se dugo nismo javljali pa pozdravljamo sve drugare i drugarice, cestitamo rodjendane, godisnjice....
Bambi zelimo sretan rodjendan i da joj se sve zelje ostvareuser posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21920
7.6.2011 10:07:29   
mama2009
IZVORNA PORUKA: de_de

Nego da vas pitam

Ni Keno nema 2 godine, a sve ovo vec radi, i da najgore mi je kad pocne na pola puta otimati rukicu da ga ne drzim, nego da on sam hoda. E a samo neka vidi kakvu lijepu curu odmah za nkom ide i pruza ruke ( kaze mm da im je to u genima)user posted image user posted image user posted image
P.S. Bas se dugo nismo javljali pa pozdravljamo sve drugare i drugarice, cestitamo rodjendane, godisnjice....
Bambi zelimo sretan rodjendan i da joj se sve zelje ostvareuser posted image user posted image user posted image

za druga K veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a mami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 21921
7.6.2011 10:07:57   
Lady26

cestitam da jos 66 provedete zajedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da nije mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 21922
7.6.2011 10:08:27   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26

Da nije mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suti ti tamo, idi radi nesto

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21923
7.6.2011 10:09:11   
de_de
Ma pozelili smo vas puno, al nemam vremena da vas aktivno pratim, pa ovako uletim. Drugarica D nam pravo porasla, malo smo je neki dan smekali na FBuser posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 21924
7.6.2011 10:09:14   
Lady26
Poslije dorucka....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 21925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  875 876 [877] 878 879   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  875 876 [877] 878 879   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *