|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  927 928 [929] 930 931   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.6.2011 8:51:18   
bebacha
jutro.moji su dobro,s tim da je Alen postao pravi ters,na svako moje ne odobravanje neceg on place i izvija se,al neka ga,ima kaduser posted image user posted image
sinoc je 2 sata spavao sa sisom u ustimauser posted image user posted image user posted image user posted image e kad nisam poludila,ja izvadim a on u plac.dojio je 8 putuser posted image user posted image user posted image user posted image a inace 3 dana jede samo kiflu,poije jedan Frutek i dojiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

mene kasalj ne popusta,sinoc sam mislila da cu morat na Hitnu.nemogu iskasljat i pocne me gusit.sta da radim,sta da koristimuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23201
16.6.2011 9:03:34   
Malenaoduvijek
dobro jutro

prvo da ne zaboravim

marinci zar nisi ti meni govorila da na spinat kad pravis "tuknes" jedno jaje i dodas pavlake i da maleni to pojede u slast user posted image , jer ja sam tako pocela njima nekada da pravim i stvarno pojedu fino...

tajra, srecom mi imamo svoj inhalator pa se kuci inhaliramo i bude nam odmah puno bolje, ali vidim cura je bolje i bez toga to mi je bas dragouser posted image

moji su jutros ustali u pola 7 dobro je u odnosu na prethodne dane i pola 6 user posted image

Luka je dosadan postao kad god da legne sad se nadigne ranom zorom..

juce sou program, Irma nam dala bebu celu sto prica kaze mama, tata, helo, i vrti glavom i place i smije se i sad hodaju obojica po kuci i nosaju bebu.
Igor je grize za ruku jer tako pocne pricati, smijesni su, a Luka je mazi, priljubi je uz sebe, radi joj sve ono sto mu Igor neda...
sega user posted image user posted image

felix moja ja se iskreno nadam da je to kod A.samo faza a ako nije sta ces navikao se da jede ono sto njemu najvise odgovara i to je to.

ja zbog toga svojima uopste nisam davala nista od te hrane, tipa hrenovki, salama a srecom ni mi to ne jedemo inace sam sigurna da bi Igor samo to htio jesti i    nista drugo, ovako ih mogu jos malo varati sa stvarima koje trebaju da jedu.user posted image user posted image

danas je malo ljepse vrijeme, ali ja i dalje nedefinisana hm...user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23202
16.6.2011 9:05:00   
Malenaoduvijek
bebacha jesi pila bisolvon ikako, mene tako kad gusi pijem bisolvon pa sad ne znam.
i meda uzmi da ti oblozi grlo .

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23203
16.6.2011 9:08:22   
Anoniman
jutro.
Kod nas na jutro veselo, naime uzela sam nejgovog medu i dekicu da operem lijep dan a vala i vrijeme je nekako dok se igrao krisom sam uzela da ne bude suza
Ukljucim masinu kad se nekad A. stvori iza mene gleda on u masinu kad je ugledao dekicu i bedu odma poce plac  ne dija mo bedu i poki (dekicu vice poki -pokri)
Reko kupaju se bit ce cisti neeeeeee dajjjjjj beduuuuuuu mama , suze krokodilske stoji pored masine ne mice , i gleda u svoje najdraze user posted image user posted image pa ce mama boji bedu dajjjjjjjjj (mama boli medu ) .....
Jedva sam ga smirila i zaigrala .....

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 23204
16.6.2011 9:13:30   
Bambi09
Dobro jutro zelim svima, koliko god da vas ima...

MALA ja sam jutros u fazi da mi fali samo sekund da budem definisana user posted image user posted image user posted image user posted image  Imam osjecaj da ce danas u toku dana ta sekunda biti pretvorena u pozitivnu definiciju... Zato ti predlazem da pratis moju definiciju i stvoris sama sebi svoju definiciju pa cemo obje biti definisane... (eh jbg ako znam sta sam sada napisala) user posted image user posted image user posted image user posted image
Sto se tice spinata, ja ga pravim upravo tako kako si opisala s tim da dodam jos i nasitno isjeckane virsle, ima ljepsi ukus a djeca se "dave"...

bebacha ne daj se, drzi se... user posted image

felix mila, nadam se da "ljutko" slusa i da fino ruca user posted image  ljubim vas oboje...

marinciiiiiiiii user posted image  sta ima kod vas (sem vreline), kako napreduje drugar?

Nego narode, sto nam se ovo ne javlja Meri29 user posted image  Meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako mi je Majdica????

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23205
16.6.2011 9:16:54   
Malenaoduvijek
MALA ja sam jutros u fazi da mi fali samo sekund da budem definisana user posted image user posted image user posted image user posted image Imam osjecaj da ce danas u toku dana ta sekunda biti pretvorena u pozitivnu definiciju... Zato ti predlazem da pratis moju definiciju i stvoris sama sebi svoju definiciju pa cemo obje biti definisane... (eh jbg ako znam sta sam sada napisala) user posted image user posted image user posted image user posted image

legendo, dobra ti je ova definicija skroz user posted image user posted image user posted image user posted image evo vec mi je bolje

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23206
16.6.2011 9:20:05   
Malenaoduvijek
dusica moja draga
jedan mali decko tako nije dao da mu skuni carape kad krene leci, mi probamo kad zase a on oci ko fildjani, to je bio sou s njim i njegovim carapama..druge nisu palile nego mora u tim u kojima je bio taj dan da spava user posted image user posted image user posted image

e tako i A., on mene podsjeca na bebe iz filmova, one slatke dusa mila ..ma cim je on moj rakic mora biti sladak.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23207
16.6.2011 9:23:18   
Lady26
Niko nas nije pozeliooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23208
16.6.2011 9:24:09   
Anoniman
dobro jutro drage moje zeneuser posted image

mi smo superiska...osim sto sam ja malo ukocena u vratu...al to je standardna moja boljka...moram opet nekad kod kiroprakticara da me izlomiuser posted image

posto nisam najbolje u toku...aj em sori ako nesto preskocimuser posted image ...vidim tajrici su trebali na inhalacijeuser posted image ...a vidim da im je sada  boljeuser posted image ...vidim Anelko postao izbirljiv...sta da ti kazem felix...ja s A. kuburim vec godinu dana...ako hoces da ti stavim recepte za razne sosove samo reci...inace ne mislim da je tjestenina nezdrava...dapace....sigurno je 100 puta bolja od pomesauser posted image ...bebaca...sva djeca nakon bolesti tj. prehlade postanu nemoguca..procice

Ja A. stavljam vec neko vrijeme na wc (ima onu svoju dasku)...i dam mu privatnosti...tj.izadjem iz wc...obilazim ga svake min. dvvije...ja jucer dolazim,tek on s jednom nogom u soljiuser posted image drugom izvan...i onim malim glasicem...tihim...kojeg koristi kad uradi neki zijan me zove "mama"user posted image ...stvarno...nadasve...i zaista...fakat ne znam na koga je on ovoliki zijancer...a jutros je nabio kos na glavu...i to uski diouser posted image ...aj em spic les

kissi...noa, mala, lady, jelo,apotekarko,bambino,ticerko,amani, mama...itd...itd...svima ukratko s ove teme

sta nam je s ivancicom...nije se javila godinamauser posted image gdje nam je imenjak

< Poruku je uredio dadada -- 16.6.2011 9:33:38 >

Neposredna veza do poruke: 23209
16.6.2011 9:27:55   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Niko nas nije pozeliooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

eno sad ti znas da smo vas mi pozelili user posted image user posted image user posted image

a necu da te ometam kad radis user posted image user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 16.6.2011 9:28:46 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23210
16.6.2011 9:29:56   
Lady26
Hjooooooooooooj sutra ne radim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta cu da radim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23211
16.6.2011 9:30:49   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

eno sad ti znas da smo vas mi pozelili user posted image user posted image user posted image

a necu da te ometam kad radis user posted image user posted image

user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23212
16.6.2011 9:33:17   
Malenaoduvijek
ja bih te zvala da se druzimo,ali do jedno 1 imamo obaveza tako da mozemo da se druzimo poslije podne.
a kazu da ce sutra biti jako toplo do 30 C tako da idi na bazen user posted image

jesam pametna...

dadada nemoj bona dirati dijete nije on zijancer nego samo radoznao...ti ko ja.pa djeca su radoznala moraju istrazivati a ako ne rade zijane ne mogu istrazivatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23213
16.6.2011 9:34:17   
Anoniman
Mahanje i od nas....
Ja sam toliko bljak, Boze nedaj. Probudila se nocs u pola dva i nisam mogla do pola sest zaspati, zaspala u pola sest probudila me cura u pola sedam, ja sva otekla ne mogu na noge stati, a ni ruke ne osjecam, povracam, glava i se raspada...mrzim sama sebeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23214
16.6.2011 9:37:30   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mahanje i od nas....
Ja sam toliko bljak, Boze nedaj. Probudila se nocs u pola dva i nisam mogla do pola sest zaspati, zaspala u pola sest probudila me cura u pola sedam, ja sva otekla ne mogu na noge stati, a ni ruke ne osjecam, povracam, glava i se raspada...mrzim sama sebeuser posted image

Neeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image kako ces to reci.... pa draga trudna si, drugo stanje, normalno je da ti se raspolozenje mijenja, opste stanje....
Jos ako si sama sa curicom....user posted image user posted image
Ne daj se user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23215
16.6.2011 9:39:19   
Lady26

ja bih te zvala da se druzimo,ali do jedno 1 imamo obaveza tako da mozemo da se druzimo poslije podne.
a kazu da ce sutra biti jako toplo do 30 C tako da idi na bazen user posted image

jesam pametna...

Bazen bljak, nikad u zivotu.... a i ne bih se skinula u kupaci user posted image user posted image ne znam kako cu na more.....
Izaci cemo do 11 pa spavanje, rucak i  opet cemo oko 3-4negdje....
Ne merem u kuci puno user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23216
16.6.2011 9:40:51   
Anoniman

jesam pametna...

dadada nemoj bona dirati dijete nije on zijancer nego samo radoznao...ti ko ja.pa djeca su radoznala moraju istrazivati a ako ne rade zijane ne mogu istrazivatiuser posted image user posted image user posted image

ma razumijem ja njegovu i tvoju potrebu za "istrazivanjem"user posted image ...ali ne razumijem kako uvijek uradi nesto sto meni nije ni na kraj pameti da bi mogaouser posted image ...ono kad je ubacivao stvari u wc i povlacio vodu pa nam zacepio wcuser posted image ...to mogu sebi objasniti...merak mu gledati kako stvari nestaju jednim pritiskom na dugme....al sta ce mu noga u wc...sta se kontao...okupatiuser posted image ...pa mislim...stvarno...ne do bog da sam prije toga stavila neko sredstvo za dezinfekcijuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 23217
16.6.2011 9:42:11   
Malenaoduvijek
jelo znam da ti nije nikakva utjeha ali meni je tako bilo sa spavanjem kad sam bila sa Igorom trudna, vise nisam spavala nego sto jesam.

ja taman malo uhvatim Luka me probudi i tako u krug,

a za to povracanje mislim da bi trebala barem da nazoves dr jer po meni to nije ok.
ja sam ti pisala da sam ja tako povracala kod upale mokracnih kanala a da nisam ni osjetila upalu tako da barem nazovi pa pitaj ako nista...

veliki user posted image user posted image za vas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23218
16.6.2011 9:45:10   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

jesam pametna...

ma razumijem ja njegovu i tvoju potrebu za "istrazivanjem"user posted image ...ali ne razumijem kako uvijek uradi nesto sto meni nije ni na kraj pameti da bi mogaouser posted image ...ono kad je ubacivao stvari u wc i povlacio vodu pa nam zacepio wcuser posted image ...to mogu sebi objasniti...merak mu gledati kako stvari nestaju jednim pritiskom na dugme....al sta ce mu noga u wc...sta se kontao...okupatiuser posted image ...pa mislim...stvarno...ne do bog da sam prije toga stavila neko sredstvo za dezinfekcijuuser posted image

i meni puno toga nije jasno sto ovi moji rade, ali oni rade i pored toga, valjda sto su djeca..nemam pojma.

a ti nemoj da stavljas sredstvo za dez kad je dijete budno, samo navece, prebicu ja tebe.user posted image user posted image user posted image

a lady salim se ja za bazen, ne volim ih ni ja niti idem, nego fakat ne znam...

mozda da odes do vrela bosne u toku sedmice tamo nije ni guzva a i lijepo je svjeze...posto si ti motorizovana .

< Poruku je uredio MALA1994 -- 16.6.2011 9:46:28 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23219
16.6.2011 9:48:06   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

jesam pametna...

i meni puno toga nije jasno sto ovi moji rade, ali oni rade i pored toga, valjda sto su djeca..nemam pojma.

a ti nemoj da stavljas sredstvo za dez kad je dijete budno, samo navece, prebicu ja tebe.user posted image user posted image user posted image

a lady salim se ja za bazen, ne volim ih ni ja niti idem, nego fakat ne znam...

mozda da odes do vrela bosne u toku sedmice tamo nije ni guzva a i lijepo je svjeze...posto si ti motorizovana .

ma necu vise nikakouser posted image user posted image ...sta ja znamsta je sljedece

Neposredna veza do poruke: 23220
16.6.2011 9:59:24   
salmy
Mi samo da Vam mahnemouser posted image user posted image user posted image
idemo vani inace ce gospodin da pocne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23221
16.6.2011 10:01:22   
Lady26
Kako je lijep dannnnnnnnnnn user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi (citaj Lana) vec 3 jutra u 8 izlazimo na terasu....
Samo pocne juku, juku, mama jukuuuuuu, ide ceta user posted image user posted image user posted image i na vrata....i tako me seta po terasi gore dole, gore dole....
Teta nas gleda a mi sutamo loptu, setamo se i tako....ja napola spremljena za posao pa poslije trcim user posted image user posted image
Onda sam se vozila sa mm u troli, jes' lijepo kad imas stelu kod revizora user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23222
16.6.2011 10:04:02   
Malenaoduvijek

Kako je lijep dannnnnnnnnnn user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi (citaj Lana) vec 3 jutra u 8 izlazimo na terasu....
Samo pocne juku, juku, mama jukuuuuuu, ide ceta user posted image user posted image user posted image i na vrata....i tako me seta po terasi gore dole, gore dole....
Teta nas gleda a mi sutamo loptu, setamo se i tako....ja napola spremljena za posao pa poslije trcim user posted image user posted image
Onda sam se vozila sa mm u troli, jes' lijepo kad imas stelu kod revizora user posted image user posted image user posted image

hocu ja stelu da ne placam kartu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23223
16.6.2011 10:07:48   
Lady26
Moras ga upratiti, samo kazes da mene pozdravi i to je to, nekoliko mojih prijateljica  tako radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i onda on mene nazove ili posalje sms : neko te pozdravio, pojma nemam ko user posted image user posted image user posted image user posted image

Al jos ovu sedmicu, pa pohiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 16.6.2011 10:13:41 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23224
16.6.2011 10:13:14   
Malenaoduvijek

Moras ga upratiti, samo kazes da mene pozdravi i to je to, nekoliko mojih prijateljica  tako radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Al jos ovu sedmicu, pa pohiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja svake srijede i petka idem trolom kod Irme i kupim kartu kod vozaca,(jesam fina jelda) user posted image user posted image user posted image

a gdje ce onda?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  927 928 [929] 930 931   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  927 928 [929] 930 931   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *