Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a moja felix znaci treba cvike, kontam ja pukla kad ono ups
ma prije bi rekla da mi treba hafa sto anel kaze (kafa) i cigara evo sad sam pa bolje vidim nisam obracala paznju na potpis . Apotekrko ti opet nazebla , cuvaj se draga kad znas da si osjetljiva Koko nemoj previse tresanja da te nebi proćerale Lady,
ma bizi meni su se ogadile vise kod mame ima tresnja , popnem se na nju i jela dok mi se nije zgadilo Juce isto na vikendici ima tresnji koliko ti dusa zeli fujj , .... Sad se neke crvaju mislim ašlame , al hajd i crvi su jestivi
a kad stoje dvije hrpe jedna pored druge koje uzmes
ubicu se majke mi, ja sam jedno vrijeme isla s mamom na pijacu i ucila od nje sta je sta srecom inace bi i ja sad pitala sta je to....a kako nisi cula za alice .
a kad stoje dvije hrpe jedna pored druge koje uzmes
ubicu se majke mi, ja sam jedno vrijeme isla s mamom na pijacu i ucila od nje sta je sta srecom inace bi i ja sad pitala sta je to....a kako nisi cula za alice .
NoJa reci im za vase tresnje noJJJJJAaaaaaa
mala... pusti ove puterice ...znam ja sa su alice i hrustevi...ja opet vise volim hrusteve...samo one sto puknu u ustimatj. rasprsnu se...puni soka...a takve sam samo jela na bracu kod mog tetka..na zalost...nema ih vise...e to su pravi hrustevi bili..haj sto tresnje ne znaju...da mi ih je kod jabuka vidjeti