|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  933 934 [935] 936 937   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.6.2011 17:37:36   
Anoniman
ah odakle da krenem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aha sjetila sam se,za mene niko ne pita,bas ste bezobrazne sto ne pitate za mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam uvredjen al nisam iznenadjenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala i tajra evo vamuser posted image user posted image user posted image zato sto pitate za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio noa -- 16.6.2011 17:38:02 >

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 23351
16.6.2011 18:14:58   
iv@ncica
ooooooooooooooo  dobar  dan...........nema  ni  nas  danima..a  brate  se  niste  rastrgle  pitajuc za  nasuser posted image user posted image ...
gdje  si noja....nikad  se  sastat  mi...mara  uciiiii...  mi  ok..cekamo  operacion  tati opet,....i  jos  2  tjedna  do  odmorauser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23352
16.6.2011 18:59:25   
dafri
pozdravčić i od nas,
mi smo u frci oko rođendana,u subotu slavimo,nadamo se suncuuser posted image
ako ne bude stvarno ne znam šta ćemo

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 23353
16.6.2011 21:52:21   
Lady26
Sta je sa ovom temom.... user posted image user posted image user posted image
Nijednu noc nema nikoga....
Gdje ste da vam se pozalim, nisam odavno....
Lana opet ne jede....samo doruckovala, par zalogaja rucka, u 7 hipp vocnu kasicu i pred spavanje karamelino...user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 23354
16.6.2011 21:59:56   
marinčii
evo da se i mi tuspasimo,M cijeli dan nije spavo i evo opet ga jedva uspavala večeras neznam šta mu bi...a i on slabije jede,ja sve kontam da je do ovi vrućina,ni meni se ništa ne jede user posted image
dafri čestitamo curici rođendan sa zakašnjenjem ,i želimo vam dobar provod i lijepo vrijeme u subotu
iv@nčice.noa,marijanna  pa mogle bi biti i malo češćeuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23355
16.6.2011 22:10:56   
Lady26
I Lana samo pola sata....i nije vise htjela....
A jelo user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23356
16.6.2011 22:12:55   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

i moja lana danas spavala samo pola sata!!! nikad krace, zaspala vec u 11 jutros i spavala samo do pola 12 i vise nikako, popodone smo bile u parku i setnji i jedva je izdrzala do 8. usput joj kupila kiflu i monte i pojela je keks jer sam znala da nista od vecere i da ce se komirati kad dodjemo kuci,u povratku je malo kenjkala i trazila cucu i naravno odmah zaspala

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23357
16.6.2011 22:13:24   
Anoniman
Vece i od nas... ja sam i dalje osamucena, malo mi se digao pritisak, ali i dalje nije najbolji tako da sam user posted image
Samo da mi je nocas noc prespavati preporodila bih se meni se cini, vec zadnjih par noci pa par sati spavam, vise mi bebi ne dozvoljava, toliko se vrti da imam osjecaj kroz kozu ce iskociti.

Lady user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23358
16.6.2011 22:16:01   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

i moja lana danas spavala samo pola sata!!! nikad krace, zaspala vec u 11 jutros i spavala samo do pola 12 i vise nikako, popodone smo bile u parku i setnji i jedva je izdrzala do 8. usput joj kupila kiflu i monte i pojela je keks jer sam znala da nista od vecere i da ce se komirati kad dodjemo kuci,u povratku je malo kenjkala i trazila cucu i naravno odmah zaspala

Ne bih ja svoju pustila bez vecere nema sanse....iovako slabo jede....ako zaspe u autu do kuce ja je probudim...jer svakako moram je presvuci, obuci pidzamu i da jede...
Zato je veceras legla u pola 10 ali je pojela zdjelu karamelina...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 23359
16.6.2011 22:16:49   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Vece i od nas... ja sam i dalje osamucena, malo mi se digao pritisak, ali i dalje nije najbolji tako da sam user posted image
Samo da mi je nocas noc prespavati preporodila bih se meni se cini, vec zadnjih par noci pa par sati spavam, vise mi bebi ne dozvoljava, toliko se vrti da imam osjecaj kroz kozu ce iskociti.

Lady user posted image user posted image user posted image user posted image

Citala sam da ti je malo bolje hB....preeeeenizak ti je bio pritisak hebem mu... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23360
16.6.2011 22:21:17   
Anoniman
Ma ko zna koliki je on bio kad je bio 50/30 posle litar one pjevac supe, cokolade od 100grama, dvije kafe i solje posoljene vode. Onda kad si mi ti slala poruku bio je 85/50, a sada je 90/55 i jos sam sva kao da me neko mokrom carapom mlatio, sva osamucena.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23361
16.6.2011 22:26:47   
Anoniman

Lana opet ne jede....samo doruckovala, par zalogaja rucka, u 7 hipp vocnu kasicu i pred spavanje karamelino...user posted image
user posted image user posted image mis mu vise .......i nejelo zao mi je mila nije ni kod nas nista bolje .
Sve sto jede jede sam ,i pomalo nista nis cim znam po pempama prije sam cesce menjala bude pun sad , bude duze sati u pempi zato sto ne jede toliko niti dajem soka puno tecnosti malo naspem na dan popije 100ml soka ostalo vode iz solje malo 10ml.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23362
16.6.2011 22:27:53   
Anoniman

Ne bih ja svoju pustila bez vecere nema sanse....iovako slabo jede....ako zaspe u autu do kuce ja je probudim...jer svakako moram je presvuci, obuci pidzamu i da jede...
takodje pojeo bi mi flasu pa makar na snuuser posted image user posted image
Teacherko pa ocel se buditi ti do jutra user posted image .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23363
16.6.2011 22:29:02   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma ko zna koliki je on bio kad je bio 50/30 posle litar one pjevac supe, cokolade od 100grama, dvije kafe i solje posoljene vode. Onda kad si mi ti slala poruku bio je 85/50, a sada je 90/55 i jos sam sva kao da me neko mokrom carapom mlatio, sva osamucena.

Joj joj jooj....sutra sam slobodna, ako ti sta bude trebalo zovi me slobodno, ne budi tvrdoglava "ja mogu sama" user posted image ....imam auto.... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23364
16.6.2011 22:32:31   
Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image mis mu vise .......i nejelo zao mi je mila nije ni kod nas nista bolje .
Sve sto jede jede sam ,i pomalo nista nis cim znam po pempama prije sam cesce menjala bude pun sad , bude duze sati u pempi zato sto ne jede toliko niti dajem soka puno tecnosti malo naspem na dan popije 100ml soka ostalo vode iz solje malo 10ml.

Hoce spica vode, bilo kakve tecnosti, voce, lina razna, virsle, jaje, puru, griz ali nece rucak...danas plakala hoce sa tatom salame (poslije NE pojedenog rucka, nudila sam joj svega 10min, nisam htjela duze user posted image ), on krenuo da joj da, rekoh das li joj tom cu te cijelom salamom po glavi mlatnuti user posted image user posted image
Kaze jel znas da je to nasilje u porodici, ima SOS telefon, samo probaj user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23365
16.6.2011 22:39:06   
Anoniman
Lady user posted image , hvala draga...sutra popodne bi trebao mm, tako da se nadam da ce do ponedjeljka biti slobodan, bar bi trebao. Sutra nam i poslednja injekcija user posted image ...joj da nam je i sa tim zavrsiti vise traume imam i ja, a ne tek Ana. Sve joj guza modra, a ogromni joj ubodi na guzi i sve crveno oko uboda, kako se vrti i otima.
Dafri srecan rodjendan princezici sa zakasnjenjem, sve najljepse user posted image . Nadam se da ce i u subotu zbog vas, a i u nedjelju biti lijepo vrijeme jer meni u nedjelju rodjendan user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23366
16.6.2011 22:40:24   
Anoniman

Hoce spica vode, bilo kakve tecnosti, voce, lina razna, virsle, jaje, puru, griz ali nece rucak...danas plakala hoce sa tatom salame (poslije NE pojedenog rucka, nudila sam joj svega 10min, nisam htjela duze user posted image ), on krenuo da joj da, rekoh das li joj tom cu te cijelom salamom po glavi mlatnuti user posted image user posted image
Kaze jel znas da je to nasilje u porodici, ima SOS telefon, samo probaj user posted image user posted image

joj ovi muskiuser posted image user posted image mene moj jos nervira na anelovo ne jelo samo zna rec pa de ono kao pusti ga jeo je kod mame (sveki) pa sta reko samnom uzeo lupam supe , kifle a to je zalogaj dva i to je njemu kao najeden jeouser posted image user posted image user posted image .

I anel uredno doruckuje prilicno jaje hrenovke user posted image namazem sta cu drugo neznam, a rucak je borba user posted image najgore od svega sto mi se neda prikuciti da ga ja nahranim ma jok !
Sam ce on , ko ....
Stvarno neznam kome god kazem svi vicu o.k je kao jede bar nesto (al meni je to nesto nistauser posted image user posted image user posted image e , jesam nezahvalna a taka sam nisam navikla na to).
Kao i njihova djeca jedu sama , niko im posebno ne sprema jede sta i mi ...
Nista videcu sta ce mi bas sutra ped. reci uvezi Ne jela .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23367
16.6.2011 22:47:51   
lila25
Pa lady koliko kolicinski ,ako je uspot nesto grickala smoki ili slicno.ona sigurno nije gladna ako fino spava i ako nije nervozna .Moj E.slabo jede pogotovo sad poslije antibiotika,dvije tri kasicice za rucak supe sa povrcem i to mu je danas sve s tim da je pojeo monte,smoki,keks u gostima sudjuke i veceras pred spavanje dojio kad pogledam kolicinski to je nista ali i te kako je unio kalorija ovim grickalicama i glupostima.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23368
16.6.2011 22:51:52   
bebacha
vece.ja sam ludo skroz pa etuser posted image user posted image Alen samo place i place,ako ne place onda nesto negoduje,evo vec 4-ti dan.ja kontam zubi,trice,jedino logicno objasnjenje,samo trazi da doji.
Ajla nesto kmezava,samo mene trazi.
ima i nesto pozitivno.nakon 4 dana pojeli su rucak,po puno zdjelicu corbe

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 23369
16.6.2011 22:52:30   
Lady26
Nije kod mene to problem....problem je rucak...ona usput svasta pojede...ja to nista ne racunam...necu da mi provodi dane na slatkisima, grickalicama, jajima, puri i vocu...
Strogo se pazi da prije rucka ne jede gluposti ali nije to razlog, cini mi se da sam (ako sam dobro vidjela) vidjela da ce joj i ove donje 3....zato je nisam tjerala puno da jede, ali eto pojede vocnu kasicu...
Ma ne znam, ovo me dijete izludi, kako je pocela sa dohranom, ne znam kad sam je sa osmijehom nahranila....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 23370
16.6.2011 22:53:56   
Lady26
Bebacha user posted image user posted image
Jelena cuvaj se user posted image , Felix user posted image user posted image
Ostale izdajice user posted image user posted image

Laku vam noc zelim... pa pa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23371
16.6.2011 23:01:50   
teacher75

i moja lana danas spavala samo pola sata!!! nikad krace, zaspala vec u 11 jutros i spavala samo do pola 12 i vise nikako, popodone smo bile u parku i set_nji i jedva je izdrzala do 8. usput joj kupila kiflu i monte i pojela je keks jer sam znala da nista od vecere i da ce se komirati kad dodjemo kuci,u povratku je malo kenjkala i trazila cucu i naravno odmah zaspala

kad joj se spava, trlja oci i place, ne bi ta nista ni okusilauser posted image a mislim da joj je kifla, monte-veliki a ne mali i keks kaloricnije od karmelina, ipak se najela od togauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 16.6.2011 23:02:17 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23372
16.6.2011 23:03:22   
teacher75

takodje pojeo bi mi flasu pa makar na snuuser posted image user posted image
Teacherko pa ocel se buditi ti do jutra user posted image .

nece, ne budi se do 7, a znas da lana ne pije mlijeko

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23373
16.6.2011 23:05:58   
teacher75
zaboravih napisati da je pojela nekoliko smokija od neke zene u parku, navalila pravo, mene stid bilo, zena joj malo ponudila a lana navalilauser posted image ko kad joj vise nikako ne kupujem smoki od kako sam cula koliko je stetan pa dijete pozeljelouser posted image

Neposredna veza do poruke: 23374
16.6.2011 23:07:27   
bebacha
a sto je stetanuser posted image user posted image ja nisam to cula

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 23375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  933 934 [935] 936 937   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  933 934 [935] 936 937   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *