R&T@
|
Dobro jutro Ja sinoc bila kokos, pa jutros glumim horoza MALA, cemo ti i ja da se Zdogovorimo i taxi turneju napravimo Lady26, si rekla da nas primas , a cemo mi shvatimo i kad nas otjeras toliko komada indijanaca nema ni u vrticu Bambi, moja ima li te definicije ... Koko,prijo, rijesi li se pelene ono skroz ...ima li oziljaka od tackica Noa, iv@ncice, marijanna, Mostarke moje drage, znam da vam je sunce "upeklo", ali sjetite se i nas iz brdskoplaninskih predjela Bebacha, ljubi tu djecu, neka nema bolesti...s "peglanjem zivaca" se nauci zivjeti JelenaT, glupe boce, jadna guza , a taj nemirko kad izadje, aBd, stipnut cu ga za obrascic sto ti ne da spavati...a tvom muzu daj u zadatak da dize, mislim tvoj pritisak Ticerko, ponekad vam zavidim na mjestu stanovanja...sva mjesta za dobre djecije izlaske su vam blizu , mozda se sretnemo veceras Dafri, bas me stid sto djevojcici ne cestitah rodjendan, ali sad joj saljem brdo poklona Megi, Felix, ne diraj mi imenjaka...i ja bih zivjela na sokovima i njegovom jelovniku Marincii, Isabella, ti se sigurno kupas, pa nas zaboravila kao i ona mama2009 Pcelice, slusaju li djevojcice Tekja, vracaj se kuci Chuchi ti nas napustila Apotekarko, jesi li nam zdrava i Dadadu i Saharu necu da spomenem , samo im djecici puse saljem Sad kad sam vas "prozvala" odoh buditi ukucane... Budite mi danas dobre i zdrave