|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  934 935 [936] 937 938   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.6.2011 23:10:17   
lila25
Pa isti je slucaj i kod nas rucak nece zabavljam izvodim,sve moguce istresem pred njega ali on uzme dvije tri kasike i samo ponavlja ne ne ne,ali zato grisinija kada bi mu pustila pojeo bi ono veliko pakovanje.I bas se promijenilo jelo kako sam mu popustila za grickalice i to sve jer mu nana dedo dajdja i ostala familija kupi brdo gluposti i jos mi kazu ma daj mu malo nece mu nista biti .Isto veceras u gostima sva djeca jedu kako da mu ne dam kad pocne da place.tamo je jeo i nije htio vecerati samo sika.Zbog toga uvela sam sankcije na slatkise i grickalice ne kupujem ili krijem kad neko donese pa da vidim kako ce biti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23376
16.6.2011 23:11:33   
teacher75
IZVORNA PORUKA: bebacha

a sto je stetanuser posted image user posted image ja nisam to cula

puno je soli i masnoce. drugarica koja je lezala sa bolesnom bebom na pedijatriji mi je pricala kako su sestre i doktorice ruzile zene sto daju bolesnoj djeci smoki, pogotovo ako imaju bronhitis i slicne probleme jer stetno utice na to, lijepi se valjda, nisam sigurna zasto al su ih bas napadale da niposto ne smiju...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23377
16.6.2011 23:13:28   
teacher75
takodjer sam citala da s smoki i slicno izazivaju neku vrstu ovisnosti jer imaju pojacivace okusa, pa dijete kad proba smoki pocne da odbija ostalu zdravu hranu jer mu vise ona nije ukusnauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 23378
16.6.2011 23:28:26   
bebacha
ja kupujem samo smoki corn flips,mastan nije,slan jest.ima kikirikija pa mi je logicno sto ga djeca s bronhitisom nebi trebala jest.a smoki nema pojacivac okusa,bar ovaj koji ja kupujem,to imaju cipsevi i slicne gluposti

< Poruku je uredio bebacha -- 16.6.2011 23:29:09 >

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 23379
16.6.2011 23:35:48   
teacher75

ja kupujem samo smoki corn flips,mastan nije,slan jest.ima kikirikija pa mi je logicno sto ga djeca s bronhitisom nebi trebala jest.a smoki nema pojacivac okusa,bar ovaj koji ja kupujem,to imaju cipsevi i slicne gluposti

moja hoce samo onaj bosanski crveni od 30 feninga, ma ja ne kupujem vise, kupim joj bobi stapice kad hocu da je zabavim, ipak mi je to nekako bolje

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23380
16.6.2011 23:40:26   
bebacha
eh to je taj.najbolji.evo ga sad jedemuser posted image user posted image user posted image a stapici najbolji pardonuser posted image user posted image user posted image

joj jest pusto veceras.zenice vrijedne hmhmuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23381
16.6.2011 23:42:33   
Anoniman
Ja citam, citam...a lijeno mi pisati...bebi se bas unervozio neda mi ni sjediti, ni stajati, ni lezati...uh zaboravila sam kako izgleda kad te nogom potkoci user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 23382
16.6.2011 23:54:49   
teacher75
odoh ja spavati, umorna i pospana pravo, laku nocuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23383
17.6.2011 6:47:22   
R&T@
Dobro jutrouser posted image

Ja sinoc bila kokos, pa jutros glumim horozauser posted image user posted image user posted image

MALA, cemo ti i ja da se Zdogovorimo i taxi turneju napravimouser posted image
Lady26, si rekla da nas primasuser posted image , a cemo mi shvatimo i kad nas otjeras
toliko komada indijanaca nema ni u vrticuuser posted image user posted image user posted image
Bambi, moja ima li te definicijeuser posted image ...
Koko,prijo, rijesi li se pelene ono skrozuser posted image user posted image ...ima li oziljaka od tackicauser posted image
Noa, iv@ncice, marijanna, Mostarke moje drage, znam da vam je sunce "upeklo", ali sjetite se i nas iz brdskoplaninskih predjelauser posted image user posted image user posted image
Bebacha, ljubi tu djecu, neka nema bolesti...s "peglanjem zivaca" se nauci zivjetiuser posted image
JelenaT, glupe boce, jadna guzauser posted image , a taj nemirko kad izadje, aBd, stipnut cu ga za obrascic sto ti ne da spavati...a tvom muzu daj u zadatak da dize, mislim tvoj pritisakuser posted image user posted image
Ticerko, ponekad vam zavidim na mjestu stanovanja...sva mjesta za dobre djecije izlaske su vam blizuuser posted image , mozda se sretnemo vecerasuser posted image
Dafri, bas me stid sto djevojcici ne cestitah rodjendan, ali sad joj saljem brdo poklonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Megi, user posted image
Felix, ne diraj mi imenjaka...i ja bih zivjela na sokovima i njegovom jelovnikuuser posted image
Marincii, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Isabella, ti se sigurno kupas, pa nas zaboravilauser posted image user posted image
kao i ona mama2009user posted image
Pcelice, slusaju li djevojciceuser posted image

Tekja, vracaj se kuciuser posted image user posted image
Chuchi ti nas napustilauser posted image user posted image
Apotekarko, jesi li nam zdravauser posted image

i Dadadu i Saharu necu da spomenemuser posted image , samo im djecici puse saljemuser posted image

Sad kad sam vas "prozvala" odoh buditi ukucane...
Budite mi danas dobre i zdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 23384
17.6.2011 7:44:29   
Bambi09
user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23385
17.6.2011 8:06:42   
bebacha
jutro i od nas.ja pijem kaficu i cekam da moja kmeza ustaneuser posted image
juce se poceo pustat kad hodat,prede sam od kauc do stola i tako te krace relacije.ozgleda nece biti ko seka pa prohodat za rodendan.
juce sam pravila tortu,sutra prijateljicinoj maloj rodendan,danas jos fondan i gotovo.al odo prvo na pijacu.joj kad god ja hocu ici negdje on spava dugo.
mene kasalj i dalje muci,sad me pocinje i glava boljet od njega.
sinoc ste pravo zakazaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  

joj ja nemogu ko Tajra pravit set_aljni rezimeuser posted image

< Poruku je uredio bebacha -- 17.6.2011 8:07:58 >

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23386
17.6.2011 8:51:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

a sto je stetanuser posted image user posted image ja nisam to cula

puno je soli i masnoce. drugarica koja je lezala sa bolesnom bebom na pedijatriji mi je pricala kako su sestre i doktorice ruzile zene sto daju bolesnoj djeci smoki, pogotovo ako imaju bronhitis i slicne probleme jer stetno utice na to, lijepi se valjda, nisam sigurna zasto al su ih bas napadale da niposto ne smiju...
za sta se lijepi? ne kontam, kakve veze ima bronhitis sa smokijem? moze se jedino za crijeva lijepiti...za bronhije ne mozeuser posted image ...pa nije nam ista rupa za disanje i jelouser posted image ...to zastrasivanje kod mene ne bi upalilo dok ne bi dobila valjan razlog navodne stetnosti...prije da djeca onda nece da jedu, sto naravno, produzuje i samo ozdravljenje...nego da je smoki toliko stetan za zdravljeuser posted image ...dajte...molim vas...ne treba pretjerivati niucemu...nista djetetu nece biti ako povremeno pojede smoki...soli su isto tako potrebne, masnoce...mene vise to pretjerivanje pocelo nervirati...pa nece nam djeca makrobioticari biti...mislim,ko voli nek izvoli...samo za mene ni jedna krajnost ne valja...kako pretjerano unosenje, tako i pretjerivanje na tzv. zdravoj ishranikoja danas stojipod velikim upitnikom

ivancice i noJa...jasam bogami pitala za vas...to stome vi ignorisete to je druga stvaruser posted image user posted image

A sad dobro jutrouser posted image ,
ja imm jucer bili u kinu...prvi put gledali 3duser posted image film...e...ko nije jos bio...obavezno otidjiteuser posted image user posted image user posted image ...ekstra...onda sam malo prohodala po radnjama...ja ne znam sta je ono...ali se meni cini da je garderoba od prosle godine doooobro poskupila...a ponuda...nula...okaidi, najbolja....sto se ponude tice...mada su cijene zara...jos uvijek...cekam kraj julauser posted image ...tl, katastrofa...lego...mislim, tri sorcai pet majica...a cijeneuser posted image hajd dabarem imaju dobru ponudu lego kockica...ne znam sta je ono...katastrofa...u bimbusi ne ulazim...iana, vazda isto...ma elem, ja razocaranauser posted image ...jedino u okaidi fakat imaju super stvarcica za djecake...samo cekam daim cijene budu po momukusuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 23387
17.6.2011 8:57:45   
DM

A na pulmologiji(na pedijatriji) dijele za večeru ,djeci pašteteuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 23388
17.6.2011 9:06:17   
mala86
jutro user posted image

fino je je netko usto prije nas,da nismo prvi user posted image user posted image !evo ja se opece dok sam oko dorucka,bas me pece,drzim obloge na ruci

juce setali skoro cijeli dan 3x user posted image

evo ga sad razbaciva igracke moze do 10,nakon 10 cemo spremat user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 23389
17.6.2011 9:09:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

A na pulmologiji(na pedijatriji) dijele za večeru ,djeci pašteteuser posted image

ma nidze veze...jedino logicno objasnjenje bi bilo da se jetra neopterecuje dodatno zbog masnoce i soli...jer je vec opterecena radi lijekova tj. bolesti same...ja drugo objasnjenje ne vidim...sto naravno, kod zdravog organizma, nije nista strasno u normalnoj kolicini...jedinokod pretilosti

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 23390
17.6.2011 9:12:06   
marinčii
jutro,mi budni od 8,evo ga sad iskuplja autiće i reda ih,a bmw zove be-beuser posted image
lady,felix vidim kod vas problem ručak a kod nas doručak evo jutros pojeo pola zdjelice čokolina i ja sva happy jer jučer mlijeko nije okusio nikako,a i svaki dan mu je takav ,doručak pojede jedino puding ili čokolinouser posted image ništa od ovi namaza neće,ni jaja ma ni salame ništa njemu to sve bljać kako on kaže,jedino čorbe prolaze ,kašika mu zakon a ja se ubi po ovim vrućinama kuvajući da ima dva različita slana obroka dnevno,al dobro nek jede makar nešto..a bome počeo je super piti,jučer popio 400ml soka i 200ml vodeuser posted image
dadada slažem se s tobom,umjerenost u svemu je najbolji receptuser posted image ,M jede smoki ponekad a evo recimo sad više od 2 tjedna ga nije tražio da jede,znači da i nije toliko ovisan koliko govoreuser posted image
tajra ljubi mi curice svoje slatkeuser posted image
bambi mila i tebi ugodan i lijep dan želim kao i svim  ostalim ženicamauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 17.6.2011 9:20:37 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 23391
17.6.2011 9:24:42   
Anoniman
jutro.
Nemam kad citat samo da vam mahnemo, slabo sam spavala anel dobro .
Vidim o smokiju pricate , anel je jeo ko mamen po 2 do 3 kese dnevno , nisam mu mogla skloniti skriti koliko je volio jeo.Kad se na nesto natepa dok mu se ne ogadi nece se proc user posted image inace je takav i jednog dana sam presta jest ne trazi ga .Sad daj boze da u mjesecu jedan pojede nece valjda mu se ogadio (nije ni cudo koliko ga jeo samo)user posted image user posted image
Marinci, tajra, dadada, mala, lady, megi,bambi, amani, salmy, mala86,noa i ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 23392
17.6.2011 9:26:53   
marinčii
evo šta sam ja M uzela za rođendan u Iani
]http://w[imgww4.slikomat.com/11/0617/fse-DSC007.jpg[/img]

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23393
17.6.2011 9:39:33   
Bambi09
dadada slazem se s tobom u potpunosti, svaku rijec kao da sam ja napisala... mene vec odavno nervira i zato bolje je da sutim, ne komentarisem jer bih mogla izazvati "incident" user posted image user posted image user posted image
nego sve hocu da te pitam, pa sturim (ovih dana cesto sturam) user posted image  jel mogao sorc malisanu???

tajra, ljepoto moja, definicija je (izgleda) slijedeca: doooosaaadnooooooo miiiii jeeeeeeeeeeee!!!! vruuuuuuuceeeeeee miiiiii jeeeeeeeee!!!! nerviraju me "nesposobne" fakultetlije user posted image  a kao slag na tortu, sve su prilike da mi je moja hronicna upala bubrega opet proradila i boooooooliiiiiiiii meeee!!!!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23394
17.6.2011 10:27:48   
isabella
Zene user posted image user posted image nisam bila ovdje ne pamtim Naida moja pregrizla jezik pa je bio belaj pravi a bila sam skoro pobudalila user posted image user posted image user posted image user posted image .A i ja nisam bas dobra inficirala mi se ranica na grlicu maternice pa je bolno u vraga,,pusa svima

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23395
17.6.2011 10:47:17   
Bambi09
isabella draga, kako mislis pregrizla jezik user posted image  nadam se da ste obje dobro i da ce sve biti ok...

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 23396
17.6.2011 10:54:51   
isabella

IZVORNA PORUKA: Bambi09

isabella draga, kako mislis pregrizla jezik user posted image  nadam se da ste obje dobro i da ce sve biti ok...

ma kako je brzac i lopov oko stola hodala i krenula prema igrackama upade i bradom od sto i zubicima jezik ima 6 gornjih zuba i bas su posiroki krv ljeva a ona se zakoceni neznam sta sad da radim i odmah ju na hitnu sreca nije skroz sreca je sto su joj zubici rastavljeni tako da je na 4 mjesta probila zubicem jezik bilo je bitno samo da stane krv a jezik je kao i desni lahko obnovljiv i evo sreca i ne primjeti se vise...

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23397
17.6.2011 10:59:15   
marinčii
evo nas  iz šetnje već je prevruće uf,ovaj moj malac jel iziđemo pokaki seuser posted image pa moramo žurno nazad
issabela baš mi je žao curice ,mogu misliti kako joj je bilo,mene zubarka nedavno onom bušilicom po jeziku oparala i napravila mi ranicu ,nisam 3 tjedna mogla normalno jesti niti piti uf kad se sjetim,nadam se da će kod nje brže proći ljubimo jeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 23398
17.6.2011 11:00:07   
Bambi09
hej dusa lijepa, mogu misliti kako se prepala i kako je to boljelo... aaaaaa... ljubi je jednom za mene  user posted image  cuvaj je... ocito da je vjetropir kao i ova moja... Sabina kad mi je bila mala, u stvari za 2-gi rodjendan, ona sa djecom u sobi bila i kako su skakali i plesali padne i udari bradicom od regal... na zalost njoj je ostao oziljak na bradi... user posted image

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 23399
17.6.2011 11:02:50   
isabella
Hvala vam ma sreca pa se dobro zavrsilo cuvam ja nju maximalno ali nema sanse uhavatit ju user posted image user posted image eto sada joj je bila prilika da se najede sladoleda user posted image user posted image rekli mi da joj dajem sladoled po mogucnosti na stapicu da drzi na jeziku da nebi oteklo ,,neznam stalno pravi belaje ali uvijek hvala bogu dobro prodjemo,,,

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  934 935 [936] 937 938   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  934 935 [936] 937 938   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *