|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  946 947 [948] 949 950   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.6.2011 22:03:26   
Bambi09
aaaaaaaaaaaaa vidi je sto kopira... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro ti to prekopira... user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady, sto mi prije ne javi za Masku, evo tek sad prebacili... ludoooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam totalno izmorena od Drine, sunca, vode, kupanja, suncanja, uzivanja, blentavljenja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jedva gledam na okice... navratih samo da vam pozelim laku i ne previse toplu noc... user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23676
20.6.2011 22:07:45   
Bambi09
Lady prebaci na Novu, pocinje policijska akademija 2, ludnicaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23677
20.6.2011 22:10:57   
Lady26
Fajaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23678
20.6.2011 22:13:45   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo i nas, vidim niko nije pitao user posted image user posted image

Bebacha ne mora znaciti da na antibiogram odgovara samo na tri antibiotika, mozda odgovara i na vise ali oni nisu testirali jer nisu imali reagense ili ko zna sto. Zao mi je draga pravo, ljubimo vas i zelimo brzo ozdravljenje

Mi smo pili ovaj multivitamol sto je stavila sliku felix i nama je pravo poboljsao apetit dok opet se grlo i usi nisu upalili.

Ljubac za sve ostale user posted image

Nisam pitala ali si mi u mislima...krenem da napisem i zaboravim....
Sto vas nema cijeli dan? kako si, kako none, Ana? Luka user posted image ?
A nisi joj kupila Dr Theiss multivitamol, koji je ovaj sto je Felix stavila, ne vidim na slici....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23679
20.6.2011 22:44:39   
Anoniman
Dr Theiss multivitamol +1
Je ovaj na slici kod Felix. Za njega sam ti govorila kad si me i pitala koliko je para.

Mi bili danas malo kod mojih i pravo uzivali, Ana nije oka sklopila, a bila je pravo dobra, cijeli dan vani ni jednom dijete nije zakenkalo, a jela je hvala Bogu sto poslednjih sedam dana nije pojela, ne znam gdje joj je stalo sve. Od sestre klinci dole pa sa njima cijeli dan.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23680
20.6.2011 22:47:16   
Lady26
http://www.naturprodukt.hr/MuVi_TIM_HR.pdf
Ja nasla ovaj na internetu, a kod Felix cini mi se nije ovaj...mutna slika....

Samo neka jede hB user posted image , meni drago cuti kao da moja pojede

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23681
20.6.2011 22:51:31   
Anoniman
Sad sam uporedjivala ovu moju kutiju sto ima i ovu sto si ti stavila sa slike, identicno sve pise na kutiji samo sto je bijela, a ne narandžasta. U cemu je razlika nemam pojma. Nama ORL preporucio i ja pitala u apoteci i ona mi teta rekla u hitnoj u apoteci da je ona koristila sve i svasta svojoj djeci a da se taj najbolje za apetit pokazao i kao musterije su prezadovoljne.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23682
20.6.2011 22:55:22   
Lady26
Onda oki doki smoki user posted image
ABd kupim taj pa da probamo....ja izludih vise....
ljubim vas puno....

Idem sad u kjevet, pa paaaaaaaaaa user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23683
20.6.2011 23:08:32   
nanika
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Kako vi provjeravate zubice svojim bebarama? Ja nikako da prebrojim Nanetu koliko ima zubica... Znam samo da su mu puna usta user posted image user posted image

Nanikaaaa ja sam mislila da ste vi rijesili sunet vec davno user posted image user posted image  De obavite i to da djecak nema problema... ljubimo drugaricu E i druga medenjaka user posted image

Bambi eto nismo jos taj sunet rijesili, u srijedu aBd. Moj A ima 16 zubica, samo mu petice fale. Ljubi djecicu, a poseban user posted image za Sabinu

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23684
20.6.2011 23:44:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Onda oki doki smoki user posted image
ABd kupim taj pa da probamo....ja izludih vise....
ljubim vas puno....

Idem sad u kjevet, pa paaaaaaaaaa user posted image user posted image

multivitamol 0 bodovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomogao je jedino da nakon nekog vremena ne pravi probleme nego fino popije sirupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23685
21.6.2011 7:37:12   
marinčii
jutrouser posted image Mi budni od pola 7,neznam šta mu bi odavno se nije ovako rano probudio.
Danas mm rođendan pa ćemo malo u hodanciju,svima želimo ugodan i lijep dan
puseee

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23686
21.6.2011 7:39:18   
Anoniman
jutro,
marinci...mi smo i prije...oko 6.30user posted image ...pravi horoz...a ja ne znam ko sam, sta sam i sucim se bavimuser posted image
Sretan rodjkas tmuser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 23687
21.6.2011 7:49:39   
Bambi09
Guuud muuurning from mi user posted image

marincii sretan rodjendan tm, zelim vam veseo i ugodan dan... dobro se nahodajte...

dadada, mislim da si ti ona kako se ono zove... mislim znas user posted image user posted image user posted image

Da li je netko raspolozen za kaficu user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23688
21.6.2011 7:50:01   
marinčii
Hvala dadada ,a ko ce im ga znat ,al hajde ranije ćemo u šetnju i bolje jer čim prođe 11 bude užasno vruće,
kako A s jelom jel kreno jesti?ili je još glavni pomfrit?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23689
21.6.2011 7:51:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Guuud muuurning from mi user posted image

marincii sretan rodjendan tm, zelim vam veseo i ugodan dan... dobro se nahodajte...

dadada, mislim da si ti ona kako se ono zove... mislim znas user posted image user posted image user posted image

Da li je netko raspolozen za kaficu user posted image

user posted image
eee...dobro si...ta sam...tauser posted image user posted image user posted image

marinci...sve standardnouser posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 23690
21.6.2011 8:09:31   
bebacha
jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kod nas noc gorzna.juce Alen imao 3 puta proliv al hajdi kontan 3 put nije puno.citav dan ga kasalj zezao,al je onda povratio dosta slajma i malo se smirio.ja sinoc oko 23 da ga obidem,pipnu ha djete vrelo,temp 39user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sat vremena joj je trebalo da spadne,preznio se i vise se nije vracala.ja kontam samo da su zubi,trice al desne su tvrdeuser posted image user posted image

a sto se tice bakterije.ponovit cemo bris,ja cu vjerovatno otic u pone ili utorak odma to obavit.

a sto se tice nekog drugog misljenje hmm to je tesko.kod nas imaju samo 3 pedijatra,i nijedan nije bas dobar.ja sam jednom trazila drugo misljenje i nije mi hjtela nista reci jer kao njega vec lijeci drugi doktoruser posted image user posted image
privatnika kod nas nema al et ako ovako nastavi morat cemo u Tuzlu il Tesanj

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23691
21.6.2011 8:12:38   
marinčii
uh Bambi što bi sjela ova kafica sad i još u tako dobrom društvu joj,pa da smo barem bližeuser posted image
Vidim ti si se jučer nauživala i nakupala sa dječicom,baš mi je drago da ste se lipo proveli

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23692
21.6.2011 8:14:20   
Bambi09
a misha mu mekinjasha, pa sta ga je to toliko safatalo... dusa draga... moguce jeste da su zubici, ali obzirom da je vec ustanovljeno da ima baju, moras ga drzati na oprezu... mozes li telefonom kontaktirati pedijatricu, pa da je zovnes i kazes sta je bilo nocas, da samo upitas da li treba ga dovoditi ili ne user posted image

marincii hajde dodjite na Drinu da se drugari zajedno brckaju... rado bih i ja s tobom sjela i ocejfila... a bice i toga ako Bog da... prvi put zapucam za MO zvr te da je popijemo user posted image user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 21.6.2011 8:15:42 >

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23693
21.6.2011 8:21:08   
marinčii
bambi ma bit će dašta će,samo nek je zdravljauser posted image
bebacha baš mi je žao mila,a da ga ipak opet odvedeš i popričaš s pedijatrom,pa možda da mu da neku terapiju ,mora biti nešto ako već ima baje neće same otići ,baš su čudni ti pedijatri

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23694
21.6.2011 8:22:42   
Anoniman
bebaca...za mi jesto se mucite...ma procice i to...nego ti sad radi ono sto ti mozes nebil barem sto vise smanjila procenat bakterija...a moze cak i izlijecila...ne znam je li moguce bez antibiotika...al mu svakako slatkise skroz ukini jer se one tako mnoze...a davaj mu sto vise c vitamina...u svim oblicima...sad imas ovog voca koje je puno vitaminom c ala jagoda, kivija, limuna, etc.

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 23695
21.6.2011 8:29:20   
bebacha
dadada nisam znala da slatkise,hvala,a uvela sam cjedenje sokice sa c vitaminom jer on danas pocinje pit sirup za anemiju.
ona je nama dala neku kremu,koje je inace za oci,da mazem malo nos unutra,zove se Chloramphenicol.
zabrunula me ova teperatura jer je prosle sedmice imao jako visoku sedimentaciju al je ispio Pancefuser posted image user posted image  

evo sad vidim da ova mast sprecava rast bakterija i da djeluje na vise vrsta bakterija

< Poruku je uredio bebacha -- 21.6.2011 8:31:35 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23696
21.6.2011 8:38:10   
mala86
jutro i od nas

nista se nisam naspavala,malac nesto kenjko,vrtio se,oko 4 mjerila tem.ona 38 u guzi¨dam mu malo paracetamola,cekam da spadne

posto ima problema sa laringitisom, a i mm boli grlo,kontam se vjerovatno je to user posted image ,dali da ga vodim dr ,ili da cekam user posted image
jos nije promuko

a juce nije jeo,sva sreca nisam ga tjerala,vjerovatno je to

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23697
21.6.2011 8:40:11   
Anoniman
ma da, slatko ih hrani...kiselo ubija
nego daj mu caja od sipka...on taman i zatvara a i on je pun vitamina c...josmalo prosurfaj koje je voce sem limuna najbogatijepa ga tim kljukaj...nece mu biti drago...al stas saduser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 23698
21.6.2011 8:46:01   
bebacha
voli on to malo kiselkasto.visnje jede bez problema a juce je pio cjedenju narandzu i jabuku,bez secera i svida mu se.

Mala ako nekaslje i nije promuko ja ga nebi vodila,uh laringtisuser posted image user posted image user posted image kod njega je problem sto se brzo razvija.znas da vec danas moze imat onaj laringitican kasalj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23699
21.6.2011 8:50:13   
Anoniman
jutro.
mi smo dobro hb . nema nista novo et pusa od nas.

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 23700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  946 947 [948] 949 950   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  946 947 [948] 949 950   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *