|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  945 946 [947] 948 949   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.6.2011 14:31:58   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja cu tebe ubiti,lady
ja ti jos kazem ima neki multivitamin od nekog dr (nisam se mogla sjetiti od kojeg) a ti sutis, pa ovo sto ti govoris je od dr theiss-auser posted image user posted image user posted image

Pa ja, Dr Thaiss, vidjela na internetu maloprije user posted image user posted image user posted image user posted image - cika google zakon user posted image
Nisam znalaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image mojne me ubijat mlada sam jos...nisam prozivjela kao ti i koka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja ti volim ovog cika google  svasta mi pametno ima za reci u odnosu na druge user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23651
20.6.2011 14:33:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

ja cu tebe ubiti,lady
ja ti jos kazem ima neki multivitamin od nekog dr (nisam se mogla sjetiti od kojeg) a ti sutis, pa ovo sto ti govoris je od dr theiss-auser posted image user posted image user posted image

taj anel pio nista nam nije pomogao .U njemu imaju samo vitamini voce dosta .A u pikovitu pise da je kod manjka apetita ....

Potiče apetit i jača imunitet organizma
Pospješuje razvoj i zdrav rast
Nadopunjuje dnevne potrebe za vitaminima i željezom

nije tacno da nije za apetit user posted image - multivitamol

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23652
20.6.2011 14:36:22   
Malenaoduvijek

ja cu tebe ubiti,lady

taj anel pio nista nam nije pomogao .U njemu imaju samo vitamini voce dosta .A u pikovitu pise da je kod manjka apetita ....

i ovaj je felix evo ja nasla na webu ima i zeljeza u njemu i svih vitamina

Dr. Theiss Multi-Vitamol Sirup 1+
    multivitaminski preparat sa željezom namjenjen djeci iznad jedne godine života i mladima univerzalni proizvod za prevenciju hipovitaminoze posebno se preporuča djeci slabog apetita, za jačanje obrambenih snaga i tijekom oporavka od bolesti.
Način primjene: Djeca od 1-6 godine 1 malu žlicu 2-3 puta dnevno. Djeca iznad 6 godina 1 veliku žlicu 1-2 puta dnevno.
Pakiranje: 200 ml, vitaminsko-mineralni dodatak prehrani

vidis sta pise, vidjecu i ja bas mozda da uzmem ovaj kad budem uzimala slijedeci put sirup.

a vidi ti ovih cura sto me ignorisu, a kome ja ovo pisem, misa vam vaseg

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23653
20.6.2011 14:41:31   
Anoniman
evo ovajuser posted image sam ja A. davala 

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 23654
20.6.2011 14:43:36   
marinčii
pozz ženice,šta je ovo dok mene nije bilo sve požutilouser posted image
Mi za vikend bili na selu kod sveki,uh dole je manje vruće u ovom  Mostaru pržionauser posted image
Kod nas novo je to da nam je nikla 3 peticauser posted image user posted image a nije bio ni puno nervozan još jedna i gotovo ,s jelom i dalje isto ,odbija voće ,mlijeko i jaja al sva sreća jede povrće i svo meso pa me to tješi
Vidim ima blesni bebara želimo ima što brže da ozdraveuser posted image user posted image
dadada puse za nestašnog A,dafri slavljenica je bila preslatkauser posted image
apotekarko ne javi se ti,šta bi što niste dolazili?
felix vidim A je kreno jesti opet,ajde baš mi je drago,ljubim gauser posted image
lady,mala,bambi,koko,noa,iv@nčice,marijanna ,bebacha ,jelena i ostaleuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23655
20.6.2011 14:43:47   
Malenaoduvijek

evo ovajuser posted image sam ja A. davala 

ne znam jeli to isto ali ne bih rekla, vidis sta sam ja skinula gore u ovom postu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23656
20.6.2011 14:45:01   
Lady26
Nanikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23657
20.6.2011 14:46:52   
Lady26

ja cu tebe ubiti,lady

i ovaj je felix evo ja nasla na webu ima i zeljeza u njemu i svih vitamina

Dr. Theiss Multi-Vitamol Sirup 1+
    multivitaminski preparat sa željezom namjenjen djeci iznad jedne godine života i mladima univerzalni proizvod za prevenciju hipovitaminoze posebno se preporuča djeci slabog apetita, za jačanje obrambenih snaga i tijekom oporavka od bolesti.
Način primjene: Djeca od 1-6 godine 1 malu žlicu 2-3 puta dnevno. Djeca iznad 6 godina 1 veliku žlicu 1-2 puta dnevno.
Pakiranje: 200 ml, vitaminsko-mineralni dodatak prehrani

vidis sta pise, vidjecu i ja bas mozda da uzmem ovaj kad budem uzimala slijedeci put sirup.

a vidi ti ovih cura sto me ignorisu, a kome ja ovo pisem, misa vam vaseg

Ne neeeeeeeeee ja ne ne ignore....radim pa uljetim kao padobranac user posted image user posted image
Evo imam otvoren PDF prospekt za njega pa citam, meni se cini superiska....
http://www.naturprodukt.hr/MuVi_TIM_HR.pdf

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23658
20.6.2011 14:47:39   
Bambi09
Kako vi provjeravate zubice svojim bebarama? Ja nikako da prebrojim Nanetu koliko ima zubica... Znam samo da su mu puna usta user posted image user posted image

Nanikaaaa ja sam mislila da ste vi rijesili sunet vec davno user posted image user posted image  De obavite i to da djecak nema problema... ljubimo drugaricu E i druga medenjaka user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 20.6.2011 14:48:43 >

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23659
20.6.2011 14:49:15   
Apotekarka
Nikad ja svijet a i net zezajuuser posted image
FElix slobodno Anelu mozes duzi period davati b complex ne smeta mu nista
Lady 26 slobodno Lani smijes ukljuciti multivitamol poslije redapina
I pikoviti i multivitamol su gotov isti po sastavu vitamina i minerala,smo mozda za pikovit bolja reklama a sve je to isto
Mi smo pili imunoglukan i to nije ni blizu ijednog ovog sirupa to je bas za imunitet a ovi ostali su dodatci prehrani naravno ne treba sad se pouzdati u sirupe vitaminske da ce njima nadoknaditi voce koje npr ne uzimaju i sl.
Mom Antoniu se one bradavice malo rasirile po licu i ima i na tijelu jednu valjda prenese,virusne suuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 23660
20.6.2011 14:50:32   
Malenaoduvijek
ja bila nasla isti user posted image user posted image user posted image

a bambi kad se igramo pa im onda virim u usta ima li sta nov, kad se smiju pa iskoristim priliku pa virim u usta user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23661
20.6.2011 14:52:22   
Anoniman

ja bila nasla isti user posted image user posted image user posted image

a bambi kad se igramo pa im onda virim u usta ima li sta nov, kad se smiju pa iskoristim priliku pa virim u usta user posted image

vako i ja inace da diram ujede me dobro user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23662
20.6.2011 14:52:36   
Apotekarka
To je taj sa slike sirup
Marinči odgodili smo sad za nedjelju ima li sanse da se vidimo...Nadam se da ce vrijeme posluziti....
Bravo z 3 mi ih odavno imamo sad nas 5 muce

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 23663
20.6.2011 14:56:14   
marinčii
apotekarko neznam još za nedelju ako budem mogla javim ti,a i nama je nikla 5 ..3 po redu još jedna nam fali i imamo sve zubiće mliječne
bambi mm ga škaklja i nasmijava a ja virimuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 23664
20.6.2011 14:56:55   
Anoniman
MARINCI ZA zube user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 23665
20.6.2011 16:01:24   
tekja
Kad god uletim nigdje nikoguser posted image ...V. spava puna 3 sata...ne znam sta cu vise od dosadeuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23666
20.6.2011 16:03:20   
Lady26
Blago tebi, Lana od cetvrtka spava max 45 min za cijeli dan....user posted image
A spavala po 2-3h...
Valjda joj vruce ili sta li....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 23667
20.6.2011 16:15:19   
Anoniman
jedan narandžasti pozdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja pravim kolacuser posted image user posted image user posted image user posted image sva sam euforicna sutra mi dolazi jedini stric kojeg nisam vidjela 10 godinauser posted image a njega volim poslije tate najviseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uh prokleti covjek sve me nesto strah koliko sam sretnauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23668
20.6.2011 16:18:11   
Lady26
I am happy for U user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23669
20.6.2011 16:26:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

I am happy for U user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23670
20.6.2011 20:03:44   
Ella_H
Felix pusti sveki udri brigu na veseljeuser posted image .
Skorpija i mala preslatki su vam avatari.
Malaaaa kakvo je vrijeme u Sarajvu javljaj hehe.
Mala ja kad dodjem dolazim za posve, sve
je jos u procesu al kad bude bit ce slatka za sve user posted image .
Pretty mama nedostajala si dobrodosla nazad.
Bambi nemogu ni ja svom izbrojat zube hem grize
hem je uvijek u pokretu ko da su mu crvi u guziuser posted image .
Jedva cekam petak InshaAllah idem po svoje pile malo.
Velika pusa sviiiimauser posted image user posted image od mene.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23671
20.6.2011 21:15:09   
mala86
vece svima user posted image

moji momci zaspali,obojica hrcu user posted image user posted image

vikend proveli na cistom zraku,u subotu u jagodama i tresnjama,juce u rostilju user posted image user posted image user posted image zato smo danas samo kratku setnjicu imali

cekam neku seriju na novoj,turska,al kako skonta u seriji likovi vode porijeklo iz BiH,pa cu vidjet jel valja sta,kazu i zadnja scena snimljena u Mostaru user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 23672
20.6.2011 21:29:19   
Lady26
Veceeeeeeeeeeeee
Mi bili sa drugaricom Deniz na vilsonovom, bilo nam super, mame su jedva sta progovorile ali dobro, bit ce popravni user posted image
Lana okupana, pojela cokolino i spavanje....
Ja jedem smoki user posted image user posted image i gledam "Masku" po ko zna koji put user posted image
Al me Lana umorila, meni se cini necu vudna docekati mm....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23673
20.6.2011 21:34:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

kaže Sergej: "baba" kao baka a Zara:" nije baba kaže se tajo"user posted image user posted image user posted image
Emir: "idem ja baki" a Alim "nisam ja Bakir ja sam Alim"user posted image user posted image user posted image moram li naglasiti da su oni to u krug vrtili jer su svi tvrdoglavi i svako tjera svojeuser posted image user posted image user posted image

prejakouser posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: noa

a mama mu obukla bijeli šorc
cemu se nadala da mi je znati

user posted image ovo smo od bambino kupiliuser posted image

dadada ja cu tebe ubiti, nemoj ruziti vise dijete pusti ga neka se igra, bona nemoj ga sputavati.imam ja jednog indijanca, ja ga brate pustim da divlja a posebno na poljani .

ma ne sputavam ja njega...on mene sputavauser posted image user posted image user posted image zato i jest VAKI ...sto ga pustim da radi sta hoce...nisam ja bila VAKA...nije mi moglo bitiuser posted image user posted image moja mama strah i trepet bilauser posted image user posted image
Mi smo dobro necu da urecem al od juce popodne mu se polako al lagano vraca  apetit hb dragome uh, masallah

user posted image user posted image user posted image
uh ne mogu vise ove bambi metodeuser posted image user posted image user posted image
p.mama...i tebi puno, puno hvala...bilo nam je predobrouser posted image

bebacho...user posted image zao mi je...a probaj naci jos jedno misljenje..barem bih ja..
lady...vjerovatno su i zubi u pitanju...pocece ona opet papati...znam da je tegobno...al stas...imas djece koja moraju vazda pomalo jesti, pa ti se cini da zapravo nista ne jedu...jer nemaju jedan obrok kako treba...tj. kako mi to zamisljamo da treba...a oni opet svega unesu...svegacesto ali pomalo

noa...aj em hepi for ju tuuser posted image user posted image user posted image pozdravi ga od nas s rruser posted image

e bas me zanima nasta ce liciti ovaj post kad pritisnem "potvrdi"user posted image user posted image ...ne smijem nikako...aiii...mene strahuser posted image user posted image user posted image ...et...odoh pritisnutiuser posted image user posted image ...nek mi je onaj gore na pomoci

ps...mala avatar jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 23674
20.6.2011 22:00:41   
Anoniman
Evo i nas, vidim niko nije pitao user posted image user posted image

Bebacha ne mora znaciti da na antibiogram odgovara samo na tri antibiotika, mozda odgovara i na vise ali oni nisu testirali jer nisu imali reagense ili ko zna sto. Zao mi je draga pravo, ljubimo vas i zelimo brzo ozdravljenje

Mi smo pili ovaj multivitamol sto je stavila sliku felix i nama je pravo poboljsao apetit dok opet se grlo i usi nisu upalili.

Ljubac za sve ostale user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  945 946 [947] 948 949   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  945 946 [947] 948 949   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *