|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  955 956 [957] 958 959   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.6.2011 21:30:02   
sheri
nemamo mi ovu kucicu, igraonica ima user posted image user posted image user posted image user posted image
a njih tri su stvrano slatke, presmijesne pogotovo kad su svetri zajedno

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 23901
21.6.2011 21:43:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: sheri

evo da vam mahnemo , nas trio fantastikus user posted image . na rodjendanu je bilo super, cure su se super igrale. hvala vam i ovdje svima na cestitkama. sad smo i mi dvogodisnjaciuser posted image
na slici slijeva nadesno, Minja, Nora i Lillyuser posted image

user posted image user posted image user posted image  sve tri su preslatke...a vidi osmijeha u slavljeniceuser posted image user posted image

p.s. imamo istu kucicuuser posted image

preslatke su user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 23902
21.6.2011 21:47:14   
Amani12
Sheri, djevojcice su user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 23903
21.6.2011 22:05:33   
Anoniman
Samo cu sliku prokomentarisati...cure su medoviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se fakat ne da citati...al fakatuser posted image user posted image
nadam se da ste svi dobro...ovaj dan mi je bio za filma kakvog...al o tom neki drugi putuser posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 23904
21.6.2011 22:10:56   
Lady26
I ja cu samo mahnuti, idem u krevet, Lana me smorila veceras...ako sad ne pocnem mrsati necu nikad user posted image user posted image
Laku noccccc user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23905
21.6.2011 23:26:18   
isabella
pozz zenica samo da pitam imali neko iskustva sa TOPLINSKIM OSIPOM moja Naida se sva osula po stomaku ledjima rukama guzi i vratu jer evo dva dana su temperature do 40 stepeni,,navece je nemoguce zaspati bila bih zahvalna na odg,,,

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23906
21.6.2011 23:48:23   
DM
istuširaj je i "namaži" dječijim puderom

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 23907
22.6.2011 0:11:18   
Hanady RR
isabela lešće kupanje i talkiranje dječijim puderom tj.talkom...
mislim dabi to trebalo pomoći...
dioublemum pošalji na Pp broj mobitela...trebam teuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 23908
22.6.2011 0:40:10   
isabella
jeli tecni ili puder u prahu??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 23909
22.6.2011 0:43:06   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: isabella

jeli tecni ili puder u prahu??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u prahu...
to je puder iz bebi porgrama kozmetike...
sad ne znam kod vas kako izgleda i koje porizvođače imate al znam da je moj curi bekutanov i hippov puder pomagao vrlo učinkovito...
dijete napuderišeše, to s esasušuje a beba bude onako kao da si je brašnom posulauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 23910
22.6.2011 0:47:40   
isabella
eh super imam jaa i becutanov i nivein i humannin i penaten puder user posted image user posted image user posted image user posted image ja se naoruzala pravo znaci ujutro cemo se puderisat evo je sad spava ko mala bebica user posted image user posted image ..Hvala puno a ja kakva sam vec bi ju ujutro pedijatru vodila,,,,

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 23911
22.6.2011 2:43:07   
Ella_H
Ola zene evo i mene,
dobro je nema vise slika da ne izgubim abdestuser posted image .
Tekja odmorila sam se i previse, pozelila sam nestaska
svog jako a i on je mene, nekad me nazove i nesto brblja.
Kod mene stariji sincic kad sta nadje od dzidza midza
prije samo pita jesu to mama gluposti ili harami hehe,
a ja uvijek odgovaram gluposti nije za djecu i suti djete.
Od djece samo nesto krijemo a sto je najgore ja i od
sebe sakrijem zaboravna sam.
Veceras divna noc bila sam u setnjici sve je mirno
ali kad A. dodje nema vise toga..
Sheri curice su meduser posted image user posted image user posted image .
Pusa za sve pilice od nas user posted image user posted image user posted image .
Maaala nemoj biti lijena javljaj prognozu malo
i cuvaj pilice.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 23912
22.6.2011 7:54:23   
tekja
Jutro...mi pravo poraniliuser posted image ...ustao je u 7...nije odavno...zato cemo u setnju odmah nakon dorucka, da izbjegnemo vreline i da bude bar nekog hajra od ranjenjauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 23913
22.6.2011 7:57:54   
bebacha
jutro.ja budna od 7.jest lijepo rano ustat.sinoc nam opet bila temperatura,uspjeli smo je skinut al je cjelu noc bio topal,po mojoj procjeni oko 37,6.odjednom pocne stavljat prste u usta,pa kontam zubi.a kad mu je temp skocila na 38,5 poceo jez plazit o maca kad pije mlijeko,trazi vodu.bas mi ga bilo zao.
sad spava,nadam se da ce biti bolji i manje kasljat pa da odem do Biinga i da Ajli nademo biciklo.kontali joj kupit za njegov rodendan.joj sto ovi starij uvjek bolje produuser posted image user posted image
ja vec par dana trazim biciklo da ima zadnju kocnicu,ono kad okrenes pedale nazad da zakoci,i samo sam jednom nasla al mi nije nije lijepouser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 23914
22.6.2011 7:59:03   
bebacha
Tekja ti se javi dok ja roman napisauser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23915
22.6.2011 8:32:41   
R&T@
Uranile poranile zene moje u meneuser posted image

Ja sam vam definitivno omatorilauser posted image

Djeca spavaju, a ja se nadignem, da prostite, cim svaneuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23916
22.6.2011 8:45:08   
Malenaoduvijek
Maaala nemoj biti lijena javljaj prognozu malo

dobro jutro,

svasta sam nesto htjela napisati a sada sam sve zaboravila user posted image

nisam lijena Ella u sa je veoma vruce ljeto je doslo ali u punom jeku na suncu se mozes prziti kako je user posted image

tekja Luka se voli vozii trolom, ali tramvaj mu se zbog zvukova bas i ne svidja nije odusevljen mozda kada drugi put bude isao bude bolje user posted image
a prsten zabacen , ma ja user posted image user posted image neka se barem dijete zabavlja kad od vas nista

amani pa sta je s tobom, iscrpljenost ili nesto drugo dusica draga moras se i ti cuvati, a cuvaj i to pile

dafri povedi i mene sa sobom, priiimmmiiii me hocu i ja na more user posted image , salim se ja a vi se lijepo provedite i sretan put...

sheri cure su premedene, nista ne valjaju, duse drage...

bebacha dusica mila da prodje tura brzo user posted image , jeli Alenu prosao proljev?

a moj Igor ima proljev od sinoc, pa sad ne znam sta je..danas cemo preci na dijetalnu ishranu i mlijeko bez laktoze pa se nadam da ce proci da nije nista ozbiljno

kono ja uzela dr.theissa pa cemo da vidimo nakon par dana ishod user posted image

jelo user posted image user posted image
nama se bas neda da se vidimo user posted image

ostale ljepotice imate veliko mahanje od nas mi idemo sad dr pa se cujemo

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 23917
22.6.2011 8:56:23   
R&T@
Sretno, user posted image  malo...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23918
22.6.2011 9:02:34   
tekja
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a prsten zabacen , ma ja user posted image user posted image neka se barem dijete zabavlja kad od vas nista

ostale ljepotice imate veliko mahanje od nas mi idemo sad dr pa se cujemo

user posted image user posted image user posted image  so not trueuser posted image

...sretno kod dr. draga, bice sve ok aBduser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23919
22.6.2011 9:25:08   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

I ja cu samo mahnuti, idem u krevet, Lana me smorila veceras...ako sad ne pocnem mrsati necu nikad user posted image user posted image

A tek vecerasuser posted image

Neka ti je Bog na pomociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23920
22.6.2011 9:26:35   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Neka ti je Bog na pomociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaboravila sam vam javiti da veceras imam nekih obaveza hahahahahahaha hahahahaha user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23921
22.6.2011 9:32:22   
marinčii
IZVORNA PORUKA: isabella

pozz zenica samo da pitam imali neko iskustva sa TOPLINSKIM OSIPOM moja Naida se sva osula po stomaku ledjima rukama guzi i vratu jer evo dva dana su temperature do 40 stepeni,,navece je nemoguce zaspati bila bih zahvalna na odg,,,
mi smo prije tjedan dva imali taj osip po vratu samo ,male točkice crvene i apotekarka nam kaže da uzmemo kremu floceta,namazali 3 puta i prošlo i evo nije se vraćalo a bome jučer je u M ostaru bilo katastrofa 43 stupnjauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 23922
22.6.2011 9:40:15   
Anoniman
dobro jutro zene moje umeneuser posted image

mala, sretno kod dr.user posted image ...valjda ce i sracka brzo proci...ja to vazda s zubima povezujem...doduse,cim otopli i vodakod nas postaje losija...mozda bi najpametnije bilo ljeti kupovati vodu...ako nista da covjek ne razmislja je li od vode

ja dobilauser posted image pa sam nikakva...a Andrej fino doruckovao...sad mi crnjak...kako ga neizvesti...naviklo se dijete da svako jutroidemo u park...a ja fakat ne znam kako cu...glava mi puca...vrti mi se...treba njega ganjati, sunce...bas ne znamuser posted image

Gledam ga jucer...bas je narastaouser posted image ...pravi "klipan"user posted image ...a jos me ne slusauser posted image user posted image tvrdoglav je...to je strava

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 23923
22.6.2011 9:41:20   
R&T@

IZVORNA PORUKA: tajra

Zaboravila sam vam javiti da veceras imam nekih obaveza hahahahahahaha hahahahaha user posted image user posted image user posted image

I ja user posted image

Idem u narandzasti svijetuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23924
22.6.2011 9:44:32   
Lady26
Znas, sta mene briga, bujrum, bit ce mame hB, nek svaka ganja svoju djecu user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  955 956 [957] 958 959   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  955 956 [957] 958 959   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

TV?
milenium

Koliko bi ste vašem dvogodišnjem djetetu dozvolili da gleda tv dnevno?

koliko hoće (39%)

pola sata (24%)

sat (25%)

dva sata (8%)

tri sata (4%)

Broj svih glasova: 75

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *