|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  966 967 [968] 969 970   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.6.2011 22:20:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Lady26

Odoh, umorila me ova kupovina user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusaaaaaaaa svimaaaaaaaaa user posted image user posted image

kooonnnnnooooo jesi ljuta ti na mene.....
ma nije na tebe neg je na mene...odavno me stavila na ignore...a ne znam zastoooooouser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 24176
23.6.2011 22:24:58   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Bambi09

dadada, sve hocu da te pitam, jes to ti na Otoki??? Ja sam bila u ratu na Otoki u onom neboderu kad predjes preko mosta pa desno odmah, onaj u sredini...

jes...jes...jesi li u nizovima ili bas u neboderu...jos ce ispasti da si u mom neboderu bilauser posted image user posted image ...ja sam u neboderu gdje je nekad bila privredna banka...prvi neboder uz miljacku

eh ja sam bila u onom iznad tog... ima jos onaj jedan tamo prema dzamiji, ali ja sam bila u onom srednjem... a u tom prvom do miljacke mi zivi tetka, cini mi se na 11-om spratu user posted image

joj moram vam ovo "ispricati"... danas poslije Drine, dala ja Sabini 2 KM da ode kupiti sebi sladoled jer me slusala i da mi vrati 1 KM kusura... eh krenula ja malo da prosetam sa Nanetom pred spavanje i zovem je da ide s nama... pitam je gdje mi je kusur, kad ona stade i izu papucu i vadi iz papuce 1 KM i govori kako nije imala dzepa pa je sakrila da joj neko ne uzme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24177
23.6.2011 22:27:27   
Anoniman

dadada, sve hocu da te pitam, jes to ti na Otoki??? Ja sam bila u ratu na Otoki u onom neboderu kad predjes preko mosta pa desno odmah, onaj u sredini...

jes...jes...jesi li u nizovima ili bas u neboderu...jos ce ispasti da si u mom neboderu bilauser posted image user posted image ...ja sam u neboderu gdje je nekad bila privredna banka...prvi neboder uz miljacku

eh ja sam bila u onom iznad tog... ima jos onaj jedan tamo prema dzamiji, ali ja sam bila u onom srednjem... a u tom prvom do miljacke mi zivi tetka, cini mi se na 11-om spratu user posted image

joj moram vam ovo "ispricati"... danas poslije Drine, dala ja Sabini 2 KM da ode kupiti sebi sladoled jer me slusala i da mi vrati 1 KM kusura... eh krenula ja malo da prosetam sa Nanetom pred spavanje i zovem je da ide s nama... pitam je gdje mi je kusur, kad ona stade i izu papucu i vadi iz papuce 1 KM i govori kako nije imala dzepa pa je sakrila da joj neko ne uzme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

posalji mi na pp kako ti se tetka zove...tj. preziva...moram je znati onda...ja ovdje citav zivot zivim

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 24178
23.6.2011 22:27:29   
Malenaoduvijek

Odoh, umorila me ova kupovina user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nije na tebe neg je na mene...odavno me stavila na ignore...a ne znam zastoooooouser posted image

a sto na tebe user posted image

ja je izradila juce ali nisam mogla stvarno a i bez mene je imala dovoljno posjetilaca, a danas ja spavala do 7, a Luka do pola 8 a nisam nigdje ni mrdnula a nesto smo se dogovarale ali nista konkretno i eto ti ona sad ljuta izgleda ili ne user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24179
23.6.2011 22:29:40   
Anoniman

izvjestaj s lica mjesta (s prozora kupatila) ludnica ja nikad ovoliko svijeta u ferhadiji nisam navece vidjela nikada....
joj i ovdje je ludnica...al pravo dobra ludnica...van gogh sad pjeva...stadiJon pun, puncat...ma ja bih tamooooo

Neposredna veza do poruke: 24180
23.6.2011 22:30:34   
Anoniman

a sto na tebe user posted image

ja je izradila juce ali nisam mogla stvarno a i bez mene je imala dovoljno posjetilaca, a danas ja spavala do 7, a Luka do pola 8 a nisam nigdje ni mrdnula a nesto smo se dogovarale ali nista konkretno i eto ti ona sad ljuta izgleda ili ne user posted image
ma pojma neImamuser posted image ...ni noJe mi vise nema...tuzna sam plahouser posted image

Neposredna veza do poruke: 24181
23.6.2011 22:36:31   
Anoniman
bambi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sabina je prava pametnica nema sta bas se snasalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24182
23.6.2011 22:43:45   
Malenaoduvijek

izvjestaj s lica mjesta (s prozora kupatila) ludnica ja nikad ovoliko svijeta u ferhadiji nisam navece vidjela nikada....
joj i ovdje je ludnica...al pravo dobra ludnica...van gogh sad pjeva...stadiJon pun, puncat...ma ja bih tamooooo

rekoh ja tebi, a ti mi ne vjerujes user posted image user posted image

aa noJu sam juce na nekoj temi vidjela i neJma je mozda se istopila od vrucine user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24183
23.6.2011 22:43:46   
Bambi09
eh sto ona zna izvaliti i napraviti skec, to niko ne zna... user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24184
23.6.2011 22:46:28   
Anoniman

aa noJu sam juce na nekoj temi vidjela i neJma je mozda se istopila od vrucine user posted image user posted image
vidi se da je sdp pobjediouser posted image user posted image ...inace su ovih godina pevaljke iskljucivo nastupaleuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24185
23.6.2011 22:47:20   
Malenaoduvijek
dadada evo ja te VoJim, user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24186
23.6.2011 22:49:01   
Anoniman

dadada evo ja te VoJim, user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

i ja tebe ...ti si moj druguser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24187
23.6.2011 22:50:06   
Malenaoduvijek

vidi se da je sdp pobjediouser posted image user posted image ...inace su ovih godina pevaljke iskljucivo nastupaleuser posted image

e svasta bih ti sada napisala ali nije ni za foruma ni za ova teme tako da to ostavljam za drugu priliku user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24188
23.6.2011 22:51:39   
Malenaoduvijek
dijete snalazljivo mama nemoj je.
ja imam jednu sabinu u porodici ako je i 5 posto tvoja kao ova svasta ces ti jos s njom dozivjetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 24189
23.6.2011 23:01:40   
N_N
Helooooooo user posted image  Nije nas bilo nekoliko dana ali tu smo, mislimo na vas. Jednostavno B guza, posao, frka..... a i svaki dan poslije posla negdje idemo, šetamo, pobjegnemo na vikendicu, koristimo lijepe dane. Da ne ponavljam i ovdje, pisala sam na temi Tuta, konačno je haos iza nas user posted image  
Ostalo, ništa novo, S nam je na moru sa mojim roditeljima pa nam nedostaje pravoooooo! Ponovili smo se, kupili smo meni bibi user posted image  jer nam je ujutro haos, dok mene na posao odvezemo, pa B u vrtić pa mm na posao pređemo grad uzduž i poprijeko jer smo raspoređeni po svim opštinama user posted image  Ja u Centru, B na Stupu, mm u Hrasnom user posted image  Uglavnom, riješili smo makar jutarnju frku i podijelili se, B i mm će se voziti a S (kad bude škola) i ja. Uh kako bih sada na more....... ali prije sredine avgusta ništa.... Mahanje generaciji, nadam se da ste svi dobro user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 24190
23.6.2011 23:03:52   
N_N
Ih ima još nešto user posted image  S nam je prošla odličnim user posted image user posted image  Jeste da ima jednu 4, ostale su 5 ali super, jako sam ponosna, lijep je osjećaj samo da znate user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 24191
23.6.2011 23:08:37   
Anoniman
Cestitam i bibi i Sarin uspjehuser posted image user posted image user posted image user posted image ...velika je to stvar mama...velikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 24192
23.6.2011 23:11:49   
N_N
Hvala dadada user posted image  hvala.
P.S. da li možda tm puši Code user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24193
23.6.2011 23:12:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Hvala dadada user posted image  hvala.
P.S. da li možda tm puši Code user posted image user posted image user posted image user posted image
da...soouser posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 24194
23.6.2011 23:13:49   
N_N
Detalji na pp user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24195
23.6.2011 23:14:48   
Malenaoduvijek
super, ja cestitah i na tuti ali i ovdje cu, bravo i za odlikasicu i za malog djecaka user posted image user posted image user posted image

a mama ipak ide na more, odlicno, ti si neki pravo dobar posao dobila, cestiitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 24196
23.6.2011 23:16:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Detalji na pp user posted image
cekamuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 24197
23.6.2011 23:21:50   
Anoniman
evo meneuser posted image user posted image user posted image ja sam u trci dosla mi dijaspora ne znam kud gonimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24198
23.6.2011 23:22:23   
N_N
Hvala mala user posted image  neka smo se mi sa guzom dogovorili, ostalo manje više, vjeruj. Baš sam se brinula pravooo user posted image
Ma ovaj bibi je u opticaju odavno i eto potrefilo se da nam sad "izleti" user posted image  A posao..... kucam, ne smijem ni da pričam, i to konačno......hB! A godišnji je kolektivni tako da imam sreće user posted image  da je onaj kao i u večini dr. firmi, slabo da bi g.... vidjela moreta ove godine user posted image

Neposredna veza do poruke: 24199
23.6.2011 23:24:00   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa

evo meneuser posted image user posted image user posted image ja sam u trci dosla mi dijaspora ne znam kud gonimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja mislila ti se istopila na tom svom kamenu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  966 967 [968] 969 970   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  966 967 [968] 969 970   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *