Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
bambina, da te mogu utjesiti ne mogu, moja sestra je imenjakinja i , necu nista reci. a nedostajat ces kako neces, vec ti zavidim, ides na vlasic jelda? super, lijepo se provedite, u neku vikendicu ili u hotel ..hocu i ja.
samo se dobro namazite da ne izgorite
da idem na Vlasic ali bez cerge joj vec mi fale majke mi al neka bas jucer kazem mm da ne bih voljela da se djeca toliko vezu za nas kao sto smo se mi vezali za roditelje, neka djeca zive svoj zivot i neka ne osjecaju svakodnevno griznju savjesti ako uzivaju u necemu a njihovi roditelji ne...
hej evo malo nas,dobro vam jutro mislim dan otkad vam se ne javismo ali vas citamo haman pa redovno.....evo E legla da pajki,izigrala se na tarasi,ja miline i vrucine kod nas plaza svaki dan na tarasi ne bi dijete iz vode izlazilo,ja nju posusim, obucem uvedem u kucu,je li neko ostavio otvorena vrata od tarase ona se kupa u haljinama u nedelju smo mislili malo na kupanje u Neum,sto bi rekla moja E "boga isala"(ako Bog da inshAllah).....Bambi lijep provod na Vlasicu i nemoj brati jagode po sumi ljubac veliki za generaciju
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
heeej eno je jos nije zaspala,zove "babuka,babuka doooodjiiiiii"....a ja mislila ona se do sad naspavala,pola sata glumila da spava o jest zahebato dijete
idi uspvaja dijete ženo...samo će se fino domroit i eto je da ti nešto kaže...i ništa od spavanja
i tvoja babu zove u svim situacijama kad joj nešto ne odgovara
Bambi posto je E nas vrsnjak, pa me zanima koliko je on visok i koliko ima kg? Mi sad kad smo isli na pregled pred sunet moj A ima 14kg i 84cm , za koji dan mu je punih 18 mjeseci, bas je buco, ali dr kaze da nije toliko na izgled, ima teske kosti
Dan, sto bi moj djecak rekao... Kako su nam drugari,drugarice i mame? Jao kad upekne Sunce u ovaj nas asfalt,pa ovo je za poludjeti... Ali eto,izdrzi se nekako... Opet vas ne mogu upratiti. Skontah da pisete o tuti,mi pelene koristimo za navecer i ponekad preko dana ako cemo gdje duze hodati,a inace bokserice i gacice,pa u tutu sve obavljamo. Desava mu se jos da se upiski u gacice,a li to je valjda savrseno normalno,tako da ne pridajemo tome znacaja. Laganini...
Nanika cestitamo na sunnetu Jelena kako si nam ti i curetak? Je li jos na antibioticima? Bambi ,mila, uzivaj na planini,saljemo Zaha ljubi nam kupacicu malenu,pozelili smo vas Ostale Mala1994,Lady,Felix,Apotekarka,Tekja,Hanady,Salmy,Dadada i sve ostale
poz ženice,nemam vas kad čitati ,nadam se da ste mi svi dobro i zdravo Ja sam grozno još uvijek me pms drma(još nisam dobila) s tim da sam ukočena ,ne mogu se sageti ni okrenuti ,leđa me bole grozno,ne pamtim da me ikad ovoliko bolilo,e sad jeli od pms a bome i klima mi stalno radi otkako su ove vrućine a i uznojim se pa može biti i od toga,valjda će brzo proći jer mi je ovako baš teško s M ,neće da miruje sekunde pusice šaljem svima
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
pozdravcic da se i mi malo javnemo jos se budimo po noci u placu ne znamo sta je, ali valjda ce i to proci jos cekamo donje trice i lagano se pripremamo za nedjelju, 2 godine, kako vrijeme leti ljudi moji ko da se jucer rodila , a sad pametuje ko velikaaaaa i jos bira sta ce obuci
Javi li se babacha kako je A Bambi nadam se da se lijepo provodis, malo odmori od djece pa cete se jos vise voljeti Koko mogu misliti sta ima sveg u basci ja bih sad kod tebe na rucak ostalim zenicama i djecici veeliikkii
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
Gdje nam je Felix,Bambina? usutile se zenice Mi sinoc setali i se zaletio da sjedne na klupu u parku,kako se zaletio tako je proletio kroz klupu ja vidim ima ga,pa nema neznam bili se smijala ili trcala da ga uzmem.Sreca pao je na travu,moglo je biti svega
Salmy Dusa mala,samo nek se nije udario Mi smo bili bolesljivi ovih dana,doduse vise ja nego djecak,pa smo ugkavnom doma ili kod nani. Rastu mu trice pa ga tura muci... A za kaficu se cujemo,obavezno,samo da nam krenu bolji dani,aBd... Ljubi nam Afija