Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kakio i danas u vrtiću Sinoć je, zaova, u 2:20, na svijet donijela jednu lijepu curicu tešku 3200 g Bilo je komplikacija, pupčanica se omotala pa se nije mogla spustiti..... Zaova je nahebala pošteno, što od epi, što da su joj kapilari po licu popucali..... Uglavnom, sada su obje dobro, nadam se da ćemo ih sutra vidjeti
Kakio i danas u vrtiću Sinoć je, zaova, u 2:20, na svijet donijela jednu lijepu curicu tešku 3200 g Bilo je komplikacija, pupčanica se omotala pa se nije mogla spustiti..... Zaova je nahebala pošteno, što od epi, što da su joj kapilari po licu popucali..... Uglavnom, sada su obje dobro, nadam se da ćemo ih sutra vidjeti
Ja sam se danas tako nahodala, sve radi neke gluposti, poslije mi bi krivo sto bezveze potrosih dan i ne skupih snage da dijete izvedem i u popodnevnu setnju ...
maloprije smo opet kakili u gace, nisam stigla uloviti, al' nema mjesta posustajanju, sutra je novi dan...bar se nikako nije upiskio
Jelo, zao mi je sto neces moci prirodno, ali hB kad postoji i CR...samo da sve bude ok
Tekja Kako napreduje tuta trening? Ja mislim da grijesim,jer A. u kuci trazi tutu obavezno kad kaki,cesto i kad piski,ali ako idemo vani na duzi period ja mu stavim pelenu. Zbunjujen ga,jel tako? Ljubi djecaka
Pa po mojoj procjeni dobro...nije se nijednom upiskio tokom noci, znaci da je psihicki spreman za odvikavanje, preko dana se ne piski u gace, ali ga ja moram nuditi, ne trazi nikako sam ...jucer je kakio u tutu, danas, kako rekoh u gace,...eto haj ti procjeni kako nam ide
napolju ne budemo duze od 2 sata i ne upiski se, zato ni tene ne skidamo kad ulijecemo u kucu, nego trcimo na tutu ...
A sto stavljas Amanu pelenu? Uvijek nosi kompletnu presvlaku, ako se upiski, presvuci ga, pa to je cas posla...mislim ja tako, ti opet kako hoces ...Mi kad smo skinuli, skinuli smo sve i nadam se da ce biti i konacno
Pa tako i ja skontah,Tekja. Samo zbunjujem dijete... A preko noci cemo zadrzati pelenu,jos neko vrijeme sigurno... A super vama ide taj tuta trening,bravo za decka Bravo i za Tajru Moji djecaci zaspali. Maleni prije 20h a i veliki skoro... E ja necu prije 00:00h
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ej zene , mi jeli palacinke skoro sjela .Bili vani pa nas kisa potjerala i grmljevina . N-N cestitam neka je ziva i zdrava puno godina . I bravo Bedi za kaku