Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
veče, jelena biće to sve ok,ako tako treba neka i CR a nikad ne znaš,ja sam rodila prirodno pa devet dana bila u bolnici,za drugo mi je rekao CR obavezno N_N čestitke
Hvala vam drage žene Stalno smo u kontaktu, skupa su , jedva čekam da ih vidim. Moji evo sad otišli na spavanje, hvalaaaaaaaa Bogu. Inače B je katastrofa užasno nemiran, dokrajći nas poslije posla Malo prije mraka je uzeo kamen i pogodio komšijino auto a dedo ga čuvao i usput snimao. Snimak je kao iz Nadrealista, čim mi pošalje postavim vam, ja sam se upi-pi gledajući, na nogama jedna plava jedna bijela papuča. Najgore što nisam ni znala da je pogodio u auto. Moram se sutra izvinjavati komšiji - ovo je već maloljetnička delikvencija Nema štete, mali je kamen ali ipak..... Idem i ja pod tuš pa u krpe, slomljena sam Mahanje.
N-N bedo i anel kao da ih je jedna mater rodila isti i anel se baca kamenicama samo sto on mene gadja ...... danas neka baja hoda mi po ruci mala skroz jedva se vidi golim okom, ja cu anelu dodji vidi maje baje hoda po ruci .On imao prutic u ruci kad me puko dobro me zabolilo , pa sta uradi crni anele reko,kaze on nema baje ubio Bajo spao a ja dobila dobro po ruci. Inace cim vidi da sta gmize odma usmrti. Van samo belaja trazi, svasta dira penje se svugdje , ...
Draga felix baš kako kažeš, vidim da smo u istom sosu Majke mi naš B kao da je na bobama ja ga pogledom više ne mogu upratiti a kamoli trčati za njim. On nas doslovno slomi!! Ko god provede više od 30 min. sa nama žali nas! Najviše me nervira što se on stalno dere Stalno je aaaaaaaaaaaa. Odakle mu toliko energije Zato mi bude žao leći odmah, uživam u tišini.
veceeeeee dok ja sve iscitam vrijeme mi spavati,na ovoj temi je vazda guzva mi smo danas isli na Igman,samo na kafu u onaj telekomov dom i mogu vam reci da je ambijent bas super za malu djecicu,Esmica se izigrala po onoj travi,ljuljala,brala mami cvijece...N_N cestitke,malenom piletu zelimo sve najboljejelena nije bitno na koji nacin rodis,bitno je samo da je sve uredu i da nam se to majusno sto prije rodi ljubimo svu raju i koja pajki i koja ne pajki(ako ima ovih sto ne pajke)
Vecer...Najprije N-N cestitke na novom clanu porodice.... Jelena t samo manje sikiravcije nije ni carski nista strasno no sikiriki... Mi smo uz pripremama za rođendan,kisu javjalju ,ali napravit cemo u jednom zatvorenom prostoru slavlje...Sutra sam uzela slobodan dan tzako da od jutra startam a slavlje je predvecer od 5 pa nadalje.... Nadam se da ce proci sve dobro i da ce Antonio biti dobar i odusevljen...
Ja isla jutros vaditi nalaze, pa posla i cura sa mnom, sacekala me sa tajom vani i kad sam zavrsila nastavile sa setnjom, tako da smo vec obavile setnju i pijacu. Jos nema ni pola deset, a ja vec krepana
jutro. Antonio sretan ti rodjendan Mi smo slabo spavali i juce i danas se budio u pola 5 trazi peka .-mlijeka dere se Ja jutros ustala kad sam fino napravila da dam nece eh tako me nenerviro na jutro rekla sam mu jos jednom me probudi pa nisi mala beba da moras piti peka . Jos jede kasno oko 22.30 peka i opet mi trazi .
felix ovaj moj sinoć zadnji put jeo prije 5 i ništa posle i opet jutros neće da doručkuje,jedva oko pola 10 ga natjerala da pojede puding ,baš me brine to njegovo odbojanje mlijeka bopjim se da mu ne naškodi ,opet razmišljam da ga vodim pedijatru ,šta vi mislite? Drago mi je da je Alen kući
odkad vam je tako marinci odbijanje ??? Ja bi odvela i vodila sam ....Opet kako hos nadam se da ce brzo projesti. Moj hb sad -zasad o.k jutros je ruckio tikvicu sa bjelim lukom sveki pravila pa mu dala i pricinila sa brasnom mirusi na cevap od gljiva . I sve je pojeo . Rucku sam mu rizu sa povrcem. Danas cemo abd ici malo do shopinga , da mu uzmeme nesto za rodjendan za obuc . Tortu cemo sutra abd naruciti .... Uh danas je pakleno vani 29stepeni na jutro.Sinoc ono nista nebi bog zna kise .
ma ima mjesec dana kako odbija mlijeko ,nekad pojede al to je malo oko 200ml dnevno,a on slano dobro jede hvala bogu samo su mliječni proizvodi problem Mi smo već kupili šorc i majicu za roćkasa,i naručili tortu i sad samo da bude sve ok pa da proslavcimo ročkas abd
meni nije cudno za mlijeko jer sam cula da puno djece nece .Kod prijatlj. mali posle godine ga vise nece nikako..... Takodje i od mm rodjaka djete anelov vrsnjak dojila ga do 20mjes. posle nece mleka ovog nikako . Nepije uopce.....Probaj mu u jelo ubacivat abc sir ako voli ili kajmak . Tako ja radim. A.ima 3 flase peka nepopije punu flasu a i ne pratim te ml . meni je bitnije da jede ovam ostalo. I mi cemo danas nadam se da cemo nac lijepo nesto . Neznam sta cu uzet dal maijcu ili potkosulju ? .
i on je dojio 20 mjeseci i jedno vrime je htio jesti čokloino po dva puta dnevno al evo ima mjesec dana kako odbija,nekad pojede al to rijetko,a ostalo jede,evo sad je pojeo juhicu s mesom ,pun tanjur ,nije mogo dočekat da je ohladim mi smo uzeli majicu nekako mi potkošulja djeluje previše obično mada ni majica nije fensi šmenci al eto u priliku Nadam se da će te naći nešto fino