|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  991 992 [993] 994 995   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.6.2011 21:30:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Felix to ja za sebe pitam user posted image user posted image user posted image
ahhhuser posted image user posted image user posted image ma mere i tebi user posted image .....

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 24801
29.6.2011 21:32:52   
Lady26
N_N cestitammmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

Ja sam spavala do 20h user posted image , kaze M a sta ces veceras raditi, rekoh - spavati sta drugo user posted image i jedva cekam, al mi je prerano....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24802
29.6.2011 22:03:39   
dafri
veče,
jelena biće to sve ok,ako tako treba neka i CR a nikad ne znaš,ja sam rodila prirodno pa devet dana bila u bolnici,za drugo mi je  rekao CR obavezno
N_N čestitkeuser posted image user posted image

tajra eee vaš godišnji,meni mm ćorluči već danima

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24803
29.6.2011 22:16:24   
N_N
Hvala vam drage žene user posted image
Stalno smo u kontaktu, skupa su user posted image , jedva čekam da ih vidim.
Moji evo sad otišli na spavanje, hvalaaaaaaaa Bogu. Inače B je katastrofa user posted image užasno nemiran, dokrajći nas poslije posla user posted image Malo prije mraka je uzeo kamen i pogodio komšijino auto user posted image a dedo ga čuvao i usput snimao. Snimak je kao iz Nadrealista, čim mi pošalje postavim vam, ja sam se upi-pi gledajući, na nogama jedna plava jedna bijela papuča. Najgore što nisam ni znala da je pogodio u auto. Moram se sutra izvinjavati komšiji - ovo je već maloljetnička delikvencija user posted image user posted image Nema štete, mali je kamen ali ipak..... user posted image
Idem i ja pod tuš pa u krpe, slomljena sam user posted image Mahanje.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 24804
29.6.2011 22:45:16   
Anoniman
N-N bedo i anel kao da ih je jedna mater rodila istiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i anel se baca kamenicama samo sto on mene gadja ......
danas neka baja hoda mi po ruci mala skroz jedva se vidi golim okom, ja cu anelu dodji vidi maje baje hoda po ruci .On imao prutic u ruci kad me puko dobro me zabolilo , pa sta uradi crni anele reko,kaze on nema baje ubiouser posted image user posted image user posted image user posted image Bajo spao a ja dobila dobro po ruci.
Inace cim vidi da sta gmize odma usmrti.
Van samo belaja trazi, svasta dira penje se svugdje , ...

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 24805
29.6.2011 23:07:00   
N_N
Draga felix baš kako kažeš, vidim da smo u istom sosu user posted image  Majke mi naš B kao da je na bobama user posted image user posted image user posted image  ja ga pogledom više ne mogu upratiti a kamoli trčati za njim. On nas doslovno slomi!! Ko god provede više od 30 min. sa nama žali nas! Najviše me nervira što se on stalno dere user posted image user posted image  Stalno je aaaaaaaaaaaa. Odakle mu toliko energije user posted image  Zato mi bude žao leći odmah, uživam u tišini.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24806
29.6.2011 23:45:52   
Honey3
veceeeeeeuser posted image dok ja sve iscitam vrijeme mi spavati,na ovoj temi je vazda guzvauser posted image mi smo danas isli na Igman,samo na kafu u onaj telekomov dom i mogu vam reci da je ambijent bas super za malu djecicu,Esmica se izigrala po onoj travi,ljuljala,brala mami cvijece...user posted image N_N cestitke,malenom piletu zelimo sve najboljeuser posted image jelena nije bitno na koji nacin rodis,bitno je samo da je sve uredu i da nam se to majusno sto prije rodiuser posted image ljubimo svu raju i koja pajki i koja ne pajki(ako ima ovih sto ne pajke)user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 24807
30.6.2011 0:18:14   
Apotekarka
Vecer...Najprije N-N cestitke na novom clanu porodice....
Jelena t samo manje sikiravcije nije ni carski nista strasno no sikiriki...
Mi smo uz pripremama za rođendan,kisu javjaljuuser posted image ,ali napravit cemo u jednom zatvorenom prostoru slavlje...Sutra sam uzela slobodan dan tzako da od jutra startam a slavlje je predvecer od 5 pa nadalje....
Nadam se da ce proci sve dobro i da ce Antonio biti dobar i odusevljen...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24808
30.6.2011 0:49:04   
Honey3
Apotekarka lijep provod zelimo i bez kise user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 24809
30.6.2011 8:28:33   
marinčii
Dragi Antonio sretan ti rođendan  i da nam uvijek budeš zdrav ,veseo i razigran ,ljube te Matej i mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 24810
30.6.2011 8:41:12   
Amani12
Slatkom Antoniu zelimo sve najljepse od user posted image , da nam uvijek bude veseo,nasmijan i sretan. Mamice nek je i tebei sa srecom user posted image
Sretan rodjendanko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro i ostalim mamama i bebama od mog pospanka i mene user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24811
30.6.2011 8:54:30   
tekja
jutro...

Antonio, SRETAN TI 2. RODJENDAN, sve najljepse od V. i meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo fino spavali, doduse malo poranili, pa cemo i ranije izaci, dok nije ugrijalo...

Alen nam izasao iz bolniceuser posted image user posted image user posted image

sve mame i bebeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 24812
30.6.2011 9:02:36   
Amani12
IZVORNA PORUKA: tekja
Alen nam izasao iz bolniceuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24813
30.6.2011 9:14:55   
Lady26
Morgen user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 24814
30.6.2011 9:18:35   
Anoniman
Antonio srecan rodjendan i sve najljepse od srca zeli ti Ana sa mamomuser posted image

Ja isla jutros vaditi nalaze, pa posla i cura sa mnom, sacekala me sa tajom vani i kad sam zavrsila nastavile sa setnjom, tako da smo vec obavile setnju i pijacu. Jos nema ni pola deset, a ja vec krepana user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 24815
30.6.2011 9:30:44   
Lady26
Antoniu sve najljepse i od nas dvije cure user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24816
30.6.2011 9:33:21   
Anoniman
nas dvije cure

vidi ove Lady sto se prodaje ko curauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24817
30.6.2011 9:34:05   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ama suti ti tamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24818
30.6.2011 10:31:59   
Anoniman
jutro.
Antonio sretan ti rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo slabo spavali i juce i danas se budio u pola 5 trazi peka .-mlijeka user posted image user posted image user posted image dere se
Ja jutros ustala kad sam fino napravila da dam nece eh tako me nenerviro na jutro rekla sam mu jos jednom me probudi pa nisi mala beba da moras piti peka .
Jos jede kasno oko 22.30 peka i opet mi trazi .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24819
30.6.2011 10:59:49   
marinčii
 felix ovaj moj sinoć zadnji put jeo prije 5 i ništa posle i opet jutros neće da doručkuje,jedva oko pola 10 ga natjerala da pojede pudinguser posted image ,baš me brine to njegovo odbojanje mlijeka bopjim se da mu ne naškodi ,opet razmišljam da ga vodim pedijatru ,šta vi mislite?
Drago mi je da je Alen kućiuser posted image user posted image user posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24820
30.6.2011 11:36:29   
Anoniman
odkad vam je tako marinci odbijanje ???
Ja bi odvela i vodila sam ....Opet kako hos user posted image nadam se da ce brzo projesti.
Moj hb sad -zasad o.k jutros je ruckio tikvicu sa bjelim lukom sveki pravila pa mu dala i pricinila sa brasnom mirusi na cevap od gljiva .
I sve je pojeo .
Rucku sam mu rizu sa povrcem.
Danas cemo abd ici malo do shopinga , da mu uzmeme nesto za rodjendan za obuc .
Tortu cemo sutra abd naruciti ....
Uh danas je pakleno vani 29stepeni na jutro.Sinoc ono nista nebi bog zna kise .

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24821
30.6.2011 11:39:20   
marinčii
ma ima mjesec dana kako odbija mlijeko ,nekad pojede al to je malo oko 200ml dnevno,a on slano dobro jede hvala bogu samo su mliječni proizvodi problem
Mi smo već kupili šorc i majicu za roćkasa,i naručili tortu i sad samo da bude sve ok pa da proslavcimo ročkas abd

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24822
30.6.2011 11:51:52   
Anoniman
meni nije cudno za mlijeko jer sam cula da puno djece nece .Kod prijatlj. mali posle  godine ga vise nece nikako.....
Takodje i od mm rodjaka djete anelov vrsnjak dojila ga do 20mjes. posle nece mleka ovog nikako .
Nepije uopce.....Probaj mu u jelo ubacivat abc sir ako voli ili kajmak .
Tako ja radim.
A.ima 3 flase peka nepopije punu flasu a i ne pratim te ml . meni je bitnije da jede ovam ostalo.
I mi cemo danas nadam se da cemo nac lijepo nesto .
Neznam sta cu uzet dal maijcu ili potkosulju ? .

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24823
30.6.2011 12:21:35   
marinčii
i on je dojio 20 mjeseci i jedno vrime je htio jesti čokloino po dva puta dnevno al evo ima mjesec dana kako odbija,nekad pojede al to rijetko,a ostalo jede,evo sad je pojeo juhicu s mesom ,pun tanjur ,nije mogo dočekat da je ohladimuser posted image
mi smo uzeli majicu nekako mi potkošulja djeluje previše obično mada ni majica nije fensi šmenciuser posted image al eto u priliku
Nadam se da će te naći nešto fino

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24824
30.6.2011 12:29:17   
Anoniman
hvala marinci nadam se etuser posted image user posted image a znas mene , kako je bio prosle god obucen user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ......
Drago mi je da papa ostalu hranu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  991 992 [993] 994 995   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  991 992 [993] 994 995   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *