|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1022 1023 [1024] 1025 1026   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.7.2011 11:54:36   
teacher75
ne znam gdje cu sada kupiti lovor jer nisam kontala izlaziti s njom, svaki cas moze kisa a mm radi do kasno naveceruser posted image luka imam, kako se pravi taj sirup od luka? jel crveni luk?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25576
5.7.2011 12:05:33   
tekja
Ma imas Tiki lovor u svakom marketu, tamo na zacinima...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 25577
5.7.2011 12:06:50   
teacher75
IZVORNA PORUKA: tekja

Ma imas Tiki lovor u svakom marketu, tamo na zacinima...

znaci ipak je moram izvoditi vaniuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 5.7.2011 12:08:06 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25578
5.7.2011 12:08:59   
teacher75
jos je bljucnula po dekici bez koje ne moze zaspati i sad je mokra, dok se osusi nema ni spavanjauser posted image

Neposredna veza do poruke: 25579
5.7.2011 12:18:16   
Anoniman
 bolesnim bebarama zelim brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image
Teachreko zasto je ne odvedes na pregled , moze se joj nedo bog navuc laringitis .Tako je i nama sve bilo ....
Nije ni A. nista htjeo od cajeva tih .
Nama je rekla da dajem topao caj da omeksa taj slajm da lakse izbacuje iz sebe znaci toplo joj daji .
user posted image

Neposredna veza do poruke: 25580
5.7.2011 12:25:57   
megi
pozzz

jelena super za anu bas mi je drago da se mala curica vise ne muci

teacher a probaj joj napraviti caj pa joj daji spricom po malo, bolje ce joj pomoci nego neki sirup
moja je redovno od ovog caja od jabuka i luka povracala slajm

zaha i hanady nadam se da ce cure biti bolje

ostalim nadam se da je sve u reduuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25581
5.7.2011 12:49:41   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Lady to zaplakivanje je često dešavanje kod djece toga uzrasta...smao polako...ako se ti upsnaičiš ona to ojeti pa je još teže...zato smao polako...a znam kakav ej to osjećaj...uh tuga me uhavti kad se sjetimuser posted image

Bas mi je zao Farah...mogu misliti kako je to muci user posted image
A nisam ja panicar, mislim ne dam pokazati user posted image u tom trenutku....poslije se meni tresu ruke, srce lupa ali kad sve prodje user posted image ...samo ne volim taj osjecaj kad ne znam sta joj je i ne dozvoljava mi da je privijem i utjesim jer je ocigledno nesto bas prepalo i nije dosla sebi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 25582
5.7.2011 13:05:49   
bebacha
Mi i zvanicno pripadamo ovoj grupiuser posted image
Felix ja sam takode pila dabroston i kao cura i kasnije i menstruacije se uredovale.
Hanady zao mi je cure al bice brzo bolje,
Teacher nadam se da ce kasalj brzo proci,ja sad imam fobiju od toga.
e sad malo o namauser posted image user posted image user posted image
Alen mi vec par dana spava jednom,od 13-15.jel mu rano za touser posted image ustaje u 8,zaspi u 21
juce je zavrsio a antibiotikom i ventolinom.nekaslje nikako,nos malo curi jos uvjek.mo smo iz bolnice dobili preporoku lupkanje 3 puta po 15 minutauser posted image user posted image to nismo uspjeli odredit ni 2 minute,jednostavno djete se neda izvrnut u taj polozaj.imao je punoo slajma i sad ga nekad osjetim da hropti.sta da radim.bojim se da ce se uskoro taj slajm opet aktivirat.
pocela sam mu palahko uvodit mlijeko,kravlje i konacno je poceo prihvatat,dali mu smijem davat zbog slajma.
poceo je povono dobrooo jest,sve mi jede.pije ferum i pikovit,nadam se da cemo popravit krvnu sliku

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25583
5.7.2011 14:01:24   
Anoniman
bebacha , nama je ped rekla da mlijeko smanjim kad je imao u sebi slajma jer mlijeko mu jos vise stvara slajm .
Rekla nam topao caj da pije dosta caja toplog da omeksa taj slajm da lakse izbacuje , nije ni anel dao da ga rukama tapakam po ledjima sve nam je isto rekla kao vama potpuno.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 25584
5.7.2011 14:38:00   
Anoniman
evo koja slikica sa rodjedana . Nesto na fb ne mogu uci na svoj profiluser posted image .
dva rodjaka
user posted image
user posted image
kad smo upalili svjecu ovu na prvi tren se toliko prepouser posted image user posted image posle je puho .user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25585
5.7.2011 14:39:34   
Lady26
Ipak si mu ono obukla user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25586
5.7.2011 14:41:05   
Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

user posted image

Kako je samo meden masallah user posted image , presladak user posted image
Neka ti je ziv, zdrav i veseo puno godina user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25587
5.7.2011 14:44:10   
Anoniman
jesam pa kad se zamacko promjenila sam maijcu jer seka mu obukla svidjela joj se user posted image user posted image user posted image . Hvala mila user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25588
5.7.2011 14:54:06   
Anoniman
kod nas kisa pada user posted image .

Evo jos dvije samo necu viseuser posted image user posted image user posted image
user posted image

dusa mu uzet plasticne papuce i navuce ih i tako hoda user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25589
5.7.2011 14:55:35   
Malenaoduvijek
bebacha neka si se ti malo javila user posted image user posted image

samo vodi racuna kada mu dajes mlijeko da ako je moguce zeljezo ne pije sat prije i dva poslije radi apsorpcije jer kazu da mlijeko usporava apsorpciju zeljeza.

a za to lupkanje ti nema druge jer jedino tako ce mu se slajm uspjeti odvojiti i izaci, ali ako ne moze proci ce aBd i ovako.trebalo bi...

ne mogu da otvorim prednje str nesto pa ne mogu procititi sta je sa Farah i
Lanom od teacher...

a felix med maleni, nista ne valja, samo neka je zdrav i ziv dusa mala.

mi digli nalaz UK Igorov kaze kontaminiran,pa cemo ponoviti, uzela sam sada i one contrice sterilne u apoteci pa da probamo.
a on nece da piski dok ga ja gledam nikako, stavljala ga u kadu po pola sata a on nece i nece user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 25590
5.7.2011 14:57:02   
Malenaoduvijek
Alen mi vec par dana spava jednom,od 13-15.jel mu rano za touser posted image ustaje u 8,zaspi u 21

moj Luka je vrlo kratko spavao dva puta uvijek samo jednom, to je od djeteta do djeteta razlicito, a jeli ti kenkav, ako nije onda nema problema

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 25591
5.7.2011 14:58:22   
Lady26
Farah povraca od juce, pa su isli dr, sad su na dijeti, ali je dosta bolje danas...
A Lana od Tiki malo povracala slajm i kaslje

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25592
5.7.2011 15:05:42   
Anoniman
Bebacha bas mi je drago da je drug bolje user posted image
Teacher i Hanady zelim curama brzo ozdravljenje user posted image
Felix Anel je med, medeniuser posted image , zao mi je za sestru ti, ali bice to sve ok, pila sam i ja dobrostan i kao djevojka, a i u trudnoci.

Lady i kod nas se cesto desava taj plac u noci, ja sam se bojala usi, kad srecem nisu. Kaze dr ili prozivljava sto se po danu desilo, a kao moguce i od zuba jer cetvorke i ako su joj sve izasle jos sve oko njih oteklo i crveno.

Mi bili na kontroli i hvala Bogu sve ok, bebica se malo spustila, grlic skracen, nije vise pupcanik oko glave...sve za 10 za prirodan porod, ali ja moram na carski... sto kaze dr najgore bi joj bilo da joj dodjem sa 10 prstiju otvorena a mora me u salu. Mene ce najvjerovatnije 30.07. poroditi ali 20.07. cemo znati sigurno... u slucaju da me ne porode tada onda moja dr ode na godisnji pa ce me prepustiti dr Murtezicu (ima li ko iskustva sa njim?). Uglavnom dvije sedmice malo da primirim i posle toga ako krene nije strasno. Bebica je sitna kilazom, ustvari srazmjerna je sedmici u kojoj sam, svi organi i sve fino razvijeno, cak se kao i testisi spustili sto je i rano za ovu sedmicu. Cekacemo sto duze budemo mogli, ali s obzirom na grlic i na to da se malo otvaram vidjecemo kako ce ici.

Neposredna veza do poruke: 25593
5.7.2011 15:11:51   
Lady26
Citala sam na temi, hB da je sve ok user posted image user posted image - pratim te u stopu user posted image
Sta radi Ana, kako je ona?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25594
5.7.2011 15:16:49   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Farah povraca od juce, pa su isli dr, sad su na dijeti, ali je dosta bolje danas...

ooo bas mi je zao,

jeli tiki isla dr bice dobro aBd user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25595
5.7.2011 15:20:34   
Lady26
Mislim da nije...ne znam...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25596
5.7.2011 15:25:37   
Malenaoduvijek
evo sad otvorih i vidim, bas mi je zao curica....

a jelena super za momcinu user posted image user posted image

moj Luki je bio sitniji, samo je bitno da je sve srazmjerno, narasti ce neka je samo zdrav user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 5.7.2011 15:26:16 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25597
5.7.2011 15:29:13   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Lady26

ooo bas mi je zao,

jeli tiki isla dr bice dobro aBd user posted image

nismo isli dr, uzela sam joj sirup na bazi meda i propolisa pa joj nekako na silu dala. ona ne voli ni cajeve ni med, pa rekoh lakse mi je natjerati da popije po kasiku sirupa dnevno. samo se jedanput nakasljala danas i to u snu i bljucnula taj slajm, tako da ju je to probudilo nakon nepunih pola sata. evo sad opet spava, sve ok, nije vise nikako kasljala. fino jede, apetit joj super pa mislim da nije upala grla- imala je do sada dva puta i nista nije jela tada. nije ni nervozna, ponasa se sasvim normalno. kad smo isli dr, odmah su joj davali antibiotike pa necu da je vodim ,jer oni odmah preventive radi zacas ukljuce antibiotike, a ne smatram da je nesto ozbiljno

Neposredna veza do poruke: 25598
5.7.2011 15:30:00   
Anoniman
ma nije bitno sto je sitan porast ce abd bitno da se sve razvija kako treba user posted image
Kolika mu je sad kg .
Mala vi hvatate pisu sretno draga uf tesko je to user posted image sigurno nadam se da ces je uloviti .

Neposredna veza do poruke: 25599
5.7.2011 15:30:24   
teacher75
IZVORNA PORUKA: felix

evo koja slikica sa rodjedana . Nesto na fb ne mogu uci na svoj profiluser posted image .
dva rodjaka
user posted image
user posted image
kad smo upalili svjecu ovu na prvi tren se toliko prepouser posted image user posted image posle je puho .user posted image

divan jeuser posted image dusa preslatkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1022 1023 [1024] 1025 1026   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1022 1023 [1024] 1025 1026   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *