|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  319 320 [321] 322 323   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
15.11.2009 23:15:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

a jel bebe koje doje, a imaju zubice, jel grizu siku? jel boli?user posted image

sheri ma boli i krvariuser posted image user posted image user posted image user posted image , salauser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 8001
15.11.2009 23:17:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: sheri

a jel bebe koje doje, a imaju zubice, jel grizu siku? jel boli?user posted image

sheri ma boli i krvariuser posted image user posted image user posted image user posted image , salauser posted image

Joj sahara jesi zločasta user posted image
sheri, moj user posted image  ima jedan zubić, on mu je nekako do pola porastao user posted image  a drugi je tek izašao..... i sad za sad ne boli user posted image  Baš sam danas gledala kako doji, jezikom user posted image  tako da ti donji zubići ne diraju bradavicu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8002
15.11.2009 23:18:56   
Hanady RR
E da i ja sa peškirićima ''spavam'' jer su blaznice premalene za nas trenutno.

A draga beba sa zubićima ponekad ujede, malo zaboli pucneš je po guzi i ona to više neradi bar taj put. Ja sam skontala kad vidim da je puno nervozna nedam joj odmah siku jer me ujede neko je prvo malo na rukama smirim pjevušim pa joj siku dam. a kad ujede zaboli al opet pobjegnem joj na vrijeme da me ne rani pravo.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8003
15.11.2009 23:21:00   
sheri
sahara, prijavit cu te tvom profesoru, reci cu mu da si jako neozbiljnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 8004
15.11.2009 23:28:27   
Ella_H
strasno je neozbiljna hehe
treba je poslati da anonimnom/oj da odgovor
na temu o izgledu vag---i**ne hhehehe
danas mi je stvarno opasan dan bio nema sta

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8005
15.11.2009 23:29:11   
sheri
e stvarno, mene nekad prepadne o cemu sve ljudi razmisljaju

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 8006
15.11.2009 23:32:36   
Ella_H
OT i mene isto ja crkoh kontajuci sto sad place
kako cu ono drugo djete usreciti sta cu skuhat
kad cu ocistiti kupatilo itd
hocu li moci stignut u wc hehe

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8007
15.11.2009 23:38:23   
Anoniman
sheri, ne znam o kome pricas user posted image user posted image , a eto Hanady ti je objasnila, ja sam rekla kod mene ha zubi krenu niks dojenje user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 8008
16.11.2009 7:36:33   
marinčii
dobro jutrooooo
moj gospodinuser posted image sinoć zaspao u 8 i probudio se jutros u 5(spavao 9 sati u komadu)ali od 5 evo smo budni..sreća mama sinoć legla u 9 ko kokošuser posted image pa odspavala 8 sati tako da nisam pospana..joj sinoć je toliko vrišto da je baš bio smiješan nije prestajao ...valjda je oduševljen kad se čujeuser posted image
vidim vi ste sinoć bile pravo aktivne..felix baš mi je žao cimerice user posted image user posted image
mnn bravo za prve riječi....user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8009
16.11.2009 7:44:29   
Srculence
Jutro marinčii izgleda da smo samo nas dvije ranoraniociuser posted image .I ja sam od 5 budna i ne da mi se više spavati....Kako je Matej sluša li?
Pusica!!!

< Poruku je uredio Srculence -- 16.11.2009 7:45:37 >

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8010
16.11.2009 8:05:05   
marinčii
ej srculence..evo dobro se izgalamiouser posted image i evo zaspo..al neće on dugo...kako tvoj bebač?jeli prošla bola od vakcine?mi sutra idemo pa sam ja sva u strahu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 8011
16.11.2009 8:06:20   
reallove
dobro jutro..mi smo sinoc zaspali u 21:30,a probudili se jutros u 8..Emin je evo pravo naspavan igra se,smije,a ja bih jos malo spavalauser posted image ..pozz

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 8012
16.11.2009 8:27:13   
mala mu
dobro jutooo user posted image ..
e drage moje ja sam izgleda imala sreće jer moj je spavao čak do 6huser posted image ma pravo se naspavaliuser posted image user posted image
nešto sam nabrzaka uspjela pročitati nema me stalno pa nisam baš upućena uto šta se sve izdešavalouser posted image
felix baš mi je žao tvoje cimerice,jadna mala bebica...kak' život zna biti okrutan...

e i mi smo jučer prvi put probali kašicuuser posted image ih kako se samo oblizuje..onako malo j1-2 kašičice tek toliko da vidim kako reaguje na drugu hranu i pravo mu se sviđauser posted image user posted image
uglavnom su me malo i iznervirali jučeruser posted image .....uh ..ma ima kod nas u komšiluku mnogo mali bebica,bila rodna godinauser posted image user posted image pa uglavnom mi dignu tlak sve one "iskusne" mame,majke,nane...e jučer ti došle u goste strina od mm-a sa svojom snahom i malom bebicom(koja je mlađa od Ahmeda skoro 2mj.)pa joj onako karamelu ogulile i stavile na usta a bebica cucla i liže sva se umazala..neka to rade to je njihovo user posted image i znaju kako će sa njim postupati al' što me ba moraju svaki put počastiti svojim savjetima da se djetetu "MORA" dati da jede i probava hranu...kao da nema ništa zdravije od karamele!!!!!
a druga pametna mama mi kaže da su naše user posted image dovoljno velike da mogu piti mlijeko iz tetrapaka,onako samo bez ikakvih dodataka..light...user posted image user posted image user posted image user posted image ..kao što ja njemu još dajem Aptamil ona svom već mjesec daje samo čisto mlijekouser posted image user posted image

sve je to da čovjek-žena-ja popuser posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8013
16.11.2009 8:37:33   
Srculence
marinči dobro je bebac hvala Bogu...prošlo je...Samo sad se skroz promijenio kad je pospan prije bi samo zatvorio okice i zaspao a sad nešto rukicama trlja oči plače tersa i tek onda spavauser posted image .Počeo je okretati glavicu i na desnu stranu lijepo u tome nam je pomogao sveznalica...stvarno je super ja mu stavim na desnu stranu i on sav sretan sluša i gledi i smije se.Bravo za sveznalicuuser posted image user posted image user posted image !!!!
Sretno sutra na vakcini i da sve dobro prođe!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 8014
16.11.2009 8:41:49   
marinčii
pozdrav mala mu..jao žena pa ja ne mogu vjerovati da takve žene postoje...ma daj totalno su glupe i neupućene koda žive u prošlom stoljeću,oprosti ali stvarno užas..čuj tako malom djetetu karamelu davat..šta bi tek meni rekle..moj matej ni vode još nije oprobaouser posted image user posted image ma pusti ti te torokuše i radi kako ti misliš da trebaš 
srculence ajde super da je sveznalica pomogaouser posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 16.11.2009 8:42:46 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 8015
16.11.2009 8:57:09   
Ex Yu
jutro zene vidim niste puno poranili osim vas dvije ... mi smo oko 7 al dok se mi izigramo rucamo  presvucemo i opet zaspemo evo haman 9 sati ... a mama nasla neke igrice i navukla se neskidam se ko budala nemogu preci igricu do 3 godine ... ko plavusa ... user posted image user posted image user posted image hajd imam jos 2 godine i 11 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image

helem ja sam na dijeti pijem neke tablete i super mi ide ... al sam se sva zadeverala sise su mi do dva omanja bubnja stomak nadoso a nikad dobit a juce me uhvatila ona trudnica kiselina prava sto sam imala u trudnoci na sir ... pa sam se sva zblahnula sta ako sam trudna ... sve kontam da idem kupit test pobudalit cu user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8016
16.11.2009 9:08:56   
lilith
mala mu,koju si kasicu dala?mojoj je 5 mjeseci i 17 dana, jos nismo poceli papati...

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 8017
16.11.2009 9:13:55   
Mya_81 RR
Jutroooooo....

Mi spavale dobro, ali neću u detalje da ne bih urekla user posted image

Sad se malo igra sama user posted image , pa ćemo uskoro jesti...

Ex Yu, i ja sam brijala da sam trudna, a samo ne znam kako bi se to moglo desiti usljed nedostatka ''ovog onog'' ali eto jednostavno me bilo uhvatilo....

Mala mu, i mene živciraju strašno komentari ''trebaš ovako ili onako''....a to za mlijeko ne znam šta bih rekla...znam naravno da je bolje davati AD, ali isto tako znam jako puno mama koje u današnje vrijeme nemaju novaca za to pa kupuju obično,a takvih situacija je prije bilo sigurno i više...moj zet je odrastao na običnom mlijeku, sike ni AD mlijeka u životu nije vidio i nije boležljiv nimalo user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 8018
16.11.2009 9:15:14   
mala mu
ooo ex yu hoće li to biti još slatki maliuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image neka neka treba povećati natalitetuser posted image user posted image user posted image

lilith ja mu kupila HIPP kašicu sa jabukom i mrkvom ma pravo mu se sviđa sve mljacka i gleda u kašičicuuser posted image a zine kada krenem sa kašikom kao zna šta treba raditiuser posted image user posted image

e marinčii teško je kada si okružen "pametnim" ...ma ja po svom prst u uho i idemo dalje..user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu lilith)
Neposredna veza do poruke: 8019
16.11.2009 9:15:21   
Ex Yu
Al Mya sto je najgore ja nisam u "zaostatku" user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 8020
16.11.2009 9:15:55   
marinčii
ex yu ma i meni se dešavalo da me uhvati onaj neki ružni okus u ustima i da mi se povraća bar dva puta u svakom mjesecu a nisam trudna...bar mislim da nisamuser posted image user posted image pošto dojim i nisam dosad dobila pa nikad sigurna 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu lilith)
Neposredna veza do poruke: 8021
16.11.2009 9:22:21   
Mya_81 RR
Mi smo probali jabuku, šljivu, krušku, mrkvu, šipak s jabukom i neke sokiće....ovo su sve bile HIPP kašice, a od sutra kuhamo sami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 8022
16.11.2009 9:23:07   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

Al Mya sto je najgore ja nisam u "zaostatku" user posted image user posted image

Ma, šuti ženo, blago tebi user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 8023
16.11.2009 9:25:59   
lilith
super,ja sam takodjer kupila hipp-ove mrkvu i jabuku...dvoumila se izmedju toga da skuham sama pa joj dam,ali probacu i ja prvo sa hippom pa onda kuhanjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8024
16.11.2009 9:26:38   
Pretty mamma
Ex Yu, i ja bi rado na dijetu, ali ne mogu kad dojim...baš me to muči...
Malena ma umorila noćas, evo sad sam ju strpala u kolica (u navettu) i pokušava se uspavati.
Uh, pospana sam baš, idem polako gledati neku serijicu.
Hej mame, jeste li kupovali šta u posljednje vrijeme? Ima li kakvih sniženja? Mislim za bebe.

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 8025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  319 320 [321] 322 323   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  319 320 [321] 322 323   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *