|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  817 818 [819] 820 821   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
8.8.2011 9:23:41   
vila_7
IZVORNA PORUKA: palachinken

Iman, mene stid, već sam negdje kukala, ali nikako nam ne ide sjedeći položaj. On se redovno prevrće i kljuca uokolo, ne može skontati bradavicu, a meni treba treća ruka da ga namjestim user posted image pa nam nesto ne ide, moramo još vježbat.
a te marame za dojenje, ma to ću uzeti samo svoju maramu i našiti joj pantljiku za oko vrata i čičak ili drikrer da pričvrstim...i to je to.

user posted image user posted image user posted image user posted image ma nisam ni sumnjala da ces ti neku inovaciju napraviti! user posted image
A skontat cete vas dvoje sjedeci,ja mislila da je tezi,a kad sam se uhodala-meni bar milion puta laksi-dok je mala bila,sad moze i naglavacke da se namjestim,ona ce uhvatiti kako njoj odgovara! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20451
8.8.2011 9:26:58   
vila_7

I mene je moj zabetonirao komentarom, kao nije on nikad vidio da žene doje u javnosti, osim Romkinja što prose na cesti, pa tako izvale siku i nakače dijete. A sav je inače za dojenje, sve ide uokolo i priča kako je majčino mlijeko super stvar, baš me iznenadio. Ali ko ga shisha, neće je on cuclati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Pa i mene je moj sokirao zbog tog-jer i dan danas se hvali svima kako dojim i trudim se,....ma sad kad skontam mozda to oni ne zele da neko slucajno sta ne bi vidio a da je "njihovo"? user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20452
8.8.2011 9:27:10   
taurus
IZVORNA PORUKA: tajra

Saljem pozdrave i mami i E. i R. user posted image user posted image user posted image user posted image

i mi vama šaljemo mnogo poljubaca user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20453
8.8.2011 9:28:28   
vila_7
taurus kako djecica?

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 20454
8.8.2011 9:31:08   
ladyblue RR
Cickolini, je upravo mislim na tebe i hoću da ti pošaljem poruku da vidim jesi li došla, kad ti se javiuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 20455
8.8.2011 9:31:58   
vila_7
Lady ja na ovom tvom tickeru jedva skonta gdje je beba! user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 20456
8.8.2011 9:37:01   
kolacic
ej znam da ova tema nema veze s deterdzentom ali me zanima jel iko od vas koristio kapsule ariel za sareno, interesuje me kakve su, jesu li ucinkovite..podijelite sa mnom utiske...user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 20457
8.8.2011 9:41:22   
palachinken

IZVORNA PORUKA: helena_7

I mene je moj zabetonirao komentarom, kao nije on nikad vidio da žene doje u javnosti, osim Romkinja što prose na cesti, pa tako izvale siku i nakače dijete. A sav je inače za dojenje, sve ide uokolo i priča kako je majčino mlijeko super stvar, baš me iznenadio. Ali ko ga shisha, neće je on cuclati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Pa i mene je moj sokirao zbog tog-jer i dan danas se hvali svima kako dojim i trudim se,....ma sad kad skontam mozda to oni ne zele da neko slucajno sta ne bi vidio a da je "njihovo"? user posted image user posted image user posted image

Pa to je user posted image Još on nije skontao da to već nije "njegovo" nego ima malog sisavca koji je obe meme prisvojio sebi hihihi

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 20458
   [Obrisana poruka]
8.8.2011 9:46:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 20459
8.8.2011 9:56:10   
esmina i bebina mam
Vidim od jutros nam je tema dojenje u javnosti user posted image
Ja sam to sazvakala sa Esmom tako da mi je sada logicno kad je dijete gladno,zedno ili se zeli smiriti ja dadnem siku.Ako postoji mogucnost da odem u wc ili neki cosak izvucem se a inace nosim pamucnu pelenu i samo je prebacim.Ja na to gledam kao na hranu ali eto ko zna kakvih ljudi ima pa ne bih bas da me neko gleda onako otkrivenu.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20460
8.8.2011 10:14:15   
mersiha 77
hahahaha mi dojimo gdje stignemo,al su svedjani nagledali mojih sisa a muz nema nista protiv
imam jednog komsiju nas je a zena svedjanka imaju 5 djece a ona se zabavlja sa drugim a on tu,sad su se razveli ma ludnica
ovdje se nezna ko je s kim hehehehe

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 20461
8.8.2011 10:35:32   
Super Beba
Samo da mahnem za dobro jutro! Nama je vikend bio baš živ, frka trka...Al smo vala se odmorili i nauživala, što jes' jes'...odoh sada u novu turu skitnje, pa vas pozz sve!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 20462
8.8.2011 10:38:49   
vila_7
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

hahahaha mi dojimo gdje stignemo,al su svedjani nagledali mojih sisa a muz nema nista protiv
imam jednog komsiju nas je a zena svedjanka imaju 5 djece a ona se zabavlja sa drugim a on tu,sad su se razveli ma ludnica
ovdje se nezna ko je s kim hehehehe

a mersiha moja zato ti tako o sexu kao o dobrom danu !  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image salim se ja nemoj se ti ljutiti!

Neposredna veza do poruke: 20463
8.8.2011 10:39:15   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Iman83

Joj, ja i dan danas najviše volim dojiti ležeći, al je to postala nemoguća misija osim noću kad spava. Sad kad je pokušam ležeći dojiti, ona me sruši, popenje se na mene i odozgo doji kako bi mogla razgledati uokolo..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20464
8.8.2011 10:40:44   
vila_7
IZVORNA PORUKA: kolacic

ej znam da ova tema nema veze s deterdzentom ali me zanima jel iko od vas koristio kapsule ariel za sareno, interesuje me kakve su, jesu li ucinkovite..podijelite sa mnom utiske...user posted image

nisam, ja koritim PERWOLL tecni i prezadovoljna sam jer ne treba omeksivac uopce,a ves mirisan i mekan

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 20465
8.8.2011 10:46:14   
mersiha 77
helena neljutim se ja natebe nikada
al to je stvarno tako
da im je nasih muskaraca sve one hodale plave hehehehe nas mentalitet
a kod njih je to normalno

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 20466
8.8.2011 10:47:37   
mersiha 77
nego sveki mi dolazi krajem mjeseca,uh kad dodje ima da se izjedemo zubima

Neposredna veza do poruke: 20467
8.8.2011 10:57:10   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

nego sveki mi dolazi krajem mjeseca,uh kad dodje ima da se izjedemo zubima

user posted image user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 20468
8.8.2011 11:04:48   
palachinken
helena, mescini da sam te kliknula na FB user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 20469
8.8.2011 11:06:22   
rose
jos 5 dana do odmora....bas mi je mrsko raditi

a vi kako 'te user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 20470
8.8.2011 11:30:09   
vila_7

helena, mescini da sam te kliknula na FB user posted image

odoh provjeriti jel ti se mescini user posted image

Neposredna veza do poruke: 20471
8.8.2011 11:30:58   
vila_7
IZVORNA PORUKA: rose

jos 5 dana do odmora....bas mi je mrsko raditi

a vi kako 'te user posted image

uh ja vise nikad necu ovako rano pa mi smigate vi kojima odmor tek dolazi! user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 20472
8.8.2011 11:40:53   
lejla80
Pozdrav i od nas..ja taman napisala dugometrazni post kad ono ugasi se laptop..otiso je sav u helac...uglavnom svima sam bila nesto napisala al sad mi mrsko ponavljat heheh...puse

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 20473
8.8.2011 11:47:57   
Selma.A.M
Evo da se i ja opet malo javim .......

Danas smo išli da primimo prvu vakcinu BCG ali nisu još došle ali su nas naručili za četvrtak i napokon nas stavili na spisak user posted image

Zatim smo išli da prijavimo malenu i da izvadimo rodni list ali sad se iz nekog razloga čeka 10 dana da bude gotov pa smo zato zdravstveno ostavili za neki drugi put jer nemožemo ništa bez matičnog broja .......

Pupak nam nije još otpao, sad već visi uveliko samo još da odpadne user posted image ...........
Ah da i cura je dobila ime Ajna user posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 20474
8.8.2011 12:19:13   
vila_7
Selma avatar presladak! Jel se to kod vas moze i kasnije dati ime?
Kod nas te pitaju jos dok si na stolu pod trudovima! user posted image

Opet mi Eva dobila onaj glupi osip od vrucine (tako dr. i ja pretpostavljamo),malo iznad pise prema stomaku i vise je kao mrlje crvenkaste. Ne znam cime mazati - kreme ne pomazu, dr.necu jer ce dati opet onu sa kortikosteroidima,......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislila sam probati prati kamilicom to podrucje, i staviti komadic pelene preko ,a ispod one jednokratne-cisto da se odmori taj dio od plastike,pa da vidim hoce li pomoci.user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  817 818 [819] 820 821   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  817 818 [819] 820 821   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Smirenje

Da li ste uzimale ili uzimate ljekove za smirenje i koje i da li deluju po vasem misljenju

jesam i to (59%)

ne nisam (41%)

Broj svih glasova: 101

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *