|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  815 816 [817] 818 819   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
7.8.2011 11:15:25   
mamin cvjetić
Jao žene kod mene ni dobro jutro ni nikakvog pozdrava ja požurila da odgovorim ženi pa zaboravo da pozdravim pa evo sada jedan veliki pozdrav za sve mame i bebe

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 20401
   [Obrisana poruka]
7.8.2011 11:21:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 20402
7.8.2011 11:24:12   
palachinken
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Palachinken ja imam istu takvu samo je bez točkića i marke je ROBOT ja je dobila od kuma i njegove žene i super je pravo a gdje su je kupili neznam mogu ih pitati a vidjela sam na piku jedni istu kao i moja pa pogledaj ako hoćeš.

Meni se baš zbog točkića učinila praktičnom, jer bez točkića tih ležaljki ima svigdje. Hvala tebi svakako. Ej dobro si, pik.ba mi nije ni naumpao, odoh se zaroviti malo

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 20403
7.8.2011 11:38:03   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Palachinken ja imam istu takvu samo je bez točkića i marke je ROBOT ja je dobila od kuma i njegove žene i super je pravo a gdje su je kupili neznam mogu ih pitati a vidjela sam na piku jedni istu kao i moja pa pogledaj ako hoćeš.

Meni se baš zbog točkića učinila praktičnom, jer bez točkića tih ležaljki ima svigdje. Hvala tebi svakako. Ej dobro si, pik.ba mi nije ni naumpao, odoh se zaroviti malo

Točkiće možeš posebno kupiti i staviti ja sam takve točkiće viđala u OBIJU pa ako nenađeš sa točkićima eto ti ideja

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20404
7.8.2011 11:59:38   
mala86

IZVORNA PORUKA: palachinken

Jutro žene! mi smo od 4 do 6 imali neko kenjkanje/grčenje fazu, naravno, muški dio familije uredno spava, samo sam ja na nogama. Znate šta, danas ćemo mi napolje! Jest da je tek 20 dana, ali upucat ću nekog, vjerovatno mm, ako još ostanem u kući. Dobro, nije to neki pravi izlazak, nego u auto i kod bake i dide, jer je dido slabo pokretan pa jos nije ni vidio unuče uživouser posted image , ali ja sam svejedno sretna kao da idem na matursko u najmanju ruku user posted image

Mi kontamo kupiti onu ležaljku za bebe, ono čudo sa više nivoa što može biti i hranilica, eh sad, čini mi se da je neko spomkinjao da ima to čudo, ali na točkovima. Ako je iko vidio takvu džidžu s točkićima, nek napiše gdje i koja marka. Gledam bimaco.net, kod njih nema.

sorry moram upast

ma draga ti ako se osjecas da mozes,zbog rane,mozes ti vec setat slobodno

ja bas sinoc listala malcevu radosnicu,mi smo setali vec nakon 10-tak dana,ma kuca bi me ubila
moj prvi izlazak bio u trgovinu sama,pa onda i malca u kolica
sa 15 dana malac bio na sajmu mama bebi i trudnica,znam da je bio najmladji,i jos bio djecak 2 dana stariji

e da-skontala sam ko ti je svekrva i zaova,jos svekra moram user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20405
7.8.2011 14:06:16   
HAHA
Dobar dan,slabo stignem da se javim od ova moja tri mušketira.Imali smo i mi sinoć epizodu od 1:30 do 04:00,na kraju smo i tv upalili,a onda zaspao do 06:00 nije se prvrnuo,pa opet cirkus od spavanja do 7:30,ali proći će sve to jednog danauser posted image user posted image user posted image .Leena uživaj u Bihaću i poljubi nam Iman za nas,kad se sretnete aBd.Sunce,nisam skontala da si ti ono juče sa cvjetićem,tek kad ste otišle neko rečeuser posted image .Poslije otišli na Trebević,mm prošetao s dečkima,a ja prostrla deku i haman zaspalauser posted image user posted image user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 20406
7.8.2011 15:14:55   
Leena
Iman, vazi, moze od utorka, a moze i sutra ujutro, posaljem ti sms da se dogovorimo:), imam broj, ovaj put mi nije esma balila po mobitelu, kao prosliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HAHA, ljubi i ti svoje deckice, pa se vidimo aBd uskoro u redovnim skitnjamauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 20407
   [Obrisana poruka]
7.8.2011 15:29:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 20408
7.8.2011 17:35:25   
sunce27
Pozdrav za vas sve moje drage mamice, kako ste nam? Ja evo sa mojom bebi kuci, da mi nije nje poludjela bih, muzek mi i danas radi i bas je bezveze kada nema ni vikend slobodan, jako sam ljuta jer je od sutra trebao na godisnji ali ga nece dobiti jer imaju dosta posla u firmi user posted image user posted image cvijeticu kako mi je drago sto sam te napokon upoznala, tvoji Emina i Eldin su pravi slatki medovi, upoznali smo i vjesticu i njenu slatku djevojcicu i kao sto je nekada rekla Rime vjestica zaista nije vjestica vec jedna divna, divna teta. HAHA vjeruj mi da si mi se cinila poznato, ali mi bilo nekako glupo da zapitkujem, sinoc kada sam usla na fb skontam da si to ti, ljubi svoga slatkisa zivahnog.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20409
7.8.2011 17:37:43   
sunce27
cvijeticu moj sretan ti rodjendan, sve najljepse ti zelim sto se pozeljeti moze evo jedna user posted image za tebe

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 20410
7.8.2011 19:50:40   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: sunce27

cvijeticu moj sretan ti rodjendan, sve najljepse ti zelim sto se pozeljeti moze evo jedna user posted image za tebe

Hvala darga moja a torta je mljc taako ukusnauser posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 20411
7.8.2011 21:07:15   
ladyblue RR
evo nas kući...
super nam bilo na vikendici. N slušala, trčala po terasi, igrala se...
došli kući u 20h, okupala je, nahranila i pa-pa. evo je spava, ne zna gdje se nalazi.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 20412
7.8.2011 21:09:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ladyblue

evo nas kući...
super nam bilo na vikendici. N slušala, trčala po terasi, igrala se... ja uzivala sa sveki...
došli kući u 20h, okupala je, nahranila i pa-pa. evo je spava, ne zna gdje se nalazi.

Znala sam ja da ti zbog svekrve ides na vikendicu user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 20413
7.8.2011 21:14:42   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

evo nas kući...
super nam bilo na vikendici. N slušala, trčala po terasi, igrala se... ja uzivala sa sveki...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da li si normalna?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20414
7.8.2011 21:16:03   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro ti nama dosla i sa i bez sveki user posted image . jesi li za kaficu sutra oko devet-pola deset... da ti se javim kad zavrsim ctg?

Neposredna veza do poruke: 20415
7.8.2011 21:16:59   
rose

evo nas kući...

user posted image user posted image

ova moja jos izvodi bijesne gliste u kreveticu prdi ustima i vrti se...haman joj se ne spava user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20416
7.8.2011 21:18:04   
ladyblue RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro ti nama dosla i sa i bez sveki user posted image . jesi li za kaficu sutra oko devet-pola deset... da ti se javim kad zavrsim ctg?

zovi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20417
7.8.2011 21:28:52   
ladyblue RR
Nađa bali već danima i sve je gore i gore. Nabubrile su joj gornje i dvojke i trojke da je to užas. Ona to stojički podnosi ali ne vadi ruke iz usta. ako nema ništa da glođe, onda stane u krevetiću pa glođe ograduuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20418
7.8.2011 22:28:50   
lejla80
Joj žene moje što se nasekirah maloprije. Mala mi od kume dobila meningokok..ostavili ih u bolnici. Svi su u karantini. Stan im dezinficirali..ma užas pravi. Pojma nemam kako je to pokupila, čuvaju je nena i dedo i baš dijete nije izloženo, al hajd znaj. Sad malo čačkala po netu i još više se zabrinula...uhhhh..sad nešto počelakontati kad smo zadnji put bili skupa, ma svašta mi kroz glavu prolazi

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 20419
7.8.2011 22:37:54   
rose

Nađa bali već danima i sve je gore i gore. Nabubrile su joj gornje i dvojke i trojke da je to užas. Ona to stojički podnosi ali ne vadi ruke iz usta. ako nema ništa da glođe, onda stane u krevetiću pa glođe ograduuser posted image

mojoj skroz izbile gornje jedinice i jedna dvica...druga se bijeli...i da pocela je da skrguce zubima...ruzno slusati user posted image

Neposredna veza do poruke: 20420
7.8.2011 22:38:49   
rose

IZVORNA PORUKA: lejla80

Joj žene moje što se nasekirah maloprije. Mala mi od kume dobila meningokok..ostavili ih u bolnici. Svi su u karantini. Stan im dezinficirali..ma užas pravi. Pojma nemam kako je to pokupila, čuvaju je nena i dedo i baš dijete nije izloženo, al hajd znaj. Sad malo čačkala po netu i još više se zabrinula...uhhhh..sad nešto počelakontati kad smo zadnji put bili skupa, ma svašta mi kroz glavu prolazi

kako se to dobije

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 20421
7.8.2011 22:44:26   
lejla80
Pojma ti nemam draga Rose...njoj rekli kao mogla je ona to negdje i u zraku pokupiti a ja sad čitam po netu kao mora biti neki kontakt sa slinom..Gore u bolnici standardno svi su tajanstveni pa to dodatno izludi moju kumu..Uglavnom malu su prikopčali na aparate i prate je, ona živa pravo pa je baš teško držati na krevetu al hajd valjda će i taj horor uskoro proći..

Vi pravo "ozubatili" hehhehheh...čini se Sorraja to pravo dobro podnosi...čestitammm

2011.
2016.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 20422
7.8.2011 22:56:53   
rose

Vi pravo "ozubatili" hehhehheh...čini se Sorraja to pravo dobro podnosi...čestitammm

ma zubo pravi bas danas s mm komentarisem da hvala Bogu nismo osjetili neku njnenu nervozu...kad bi ovako i ostali iznikli bilo bi bas dobro user posted image
jedino da hoce prestat skrgutat...kakve zvukove pravi imam osjecaj da ce ih skrsiti

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 20423
7.8.2011 23:02:48   
ladyblue RR
i N skrguce zubima a ja se jezim od tog zvuka

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 20424
7.8.2011 23:03:34   
lejla80

IZVORNA PORUKA: rose

ma zubo pravi bas danas s mm komentarisem da hvala Bogu nismo osjetili neku njnenu nervozu...kad bi ovako i ostali iznikli bilo bi bas dobro user posted image
jedino da hoce prestat skrgutat...kakve zvukove pravi imam osjecaj da ce ih skrsiti

Uh ja se se sva naježim kad čujem taj zvuk...hehhe..Ma prestaće jašta samo dok malo ona oproba sve mogućnosti sa zubimauser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 20425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  815 816 [817] 818 819   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  815 816 [817] 818 819   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

desi li vam se

da pomesate imena svoje dece , da imenom jednog deteta zovnete drugo ili trece, da pomesate a jasno gledate u dijete

desi se (75%)

nije do sad (25%)

Broj svih glasova: 80

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *