Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I mi da se prijavimo Švrćo bio budan cijelo jutro, duša draga, napokon se ublebao, mislim da je ovo znak i za mamu da mu se pridruži Vidim vi vikendice spominjete, vala i ja sam svoju poželjela, malo onog svježeg zraka da udahnem, jedva čekam da bebača povedemo, još malo, još malo...
joj jelena, sve hocu da ti kazem sretno ako se ne cujemo na RR-u, drzim ti fige na cr i da sve prodje u najboljem redu... ti si meni super, jako hrabra i snazna zena, pa vjerujem da ce porod za tebe biti maciji kasalj... u svakom slucaju, good luck
nigdje nikog u ovoj smjeni...moja jos nije zaspala, budna od pola 9......spustim je u krvetic, lezi al cim cuca ispadne jok....i vazda mi vak na ruci zaspe-ko mogla bi uskoro.....jedino kad je bas premorena zaspi sama..
Super Bebo i ja kombinujem slano i slatko..mada moj mališa više voli slatko..al ja od slanog i dalje ne odustajem...Isto jako voli Lino hapice kao i onu o Nestle riža+kukuruz
Canim sretan vam maleni rođendanko sa malim zakašnjenjem ...eh ko da smo jučer odbrojavale dane i čekale porod Ako misliš da je cura spremna ti je stavi na tutu,moj vala još nije za te fiskulture...u svakom slučaju javljaj rezultate
Sweet bez brige ako tako voli ti i nastavi...mali od moje sestre je od prvog dana spavao na stomaku, jednostavno dijete nije htjelo drugačije...a što kažeš na ravnoj podlozi ništa joj neće biti a što se ljulje tiče..zanimljiva je ali neznam koliko se isplati i koliko ćeš je koristiti....dobro ti je neko posavjetovao da probaš, mada ja ovom svom kad u radnji pokažem igračku on vrišti od sreće a kad dođemo kući ni ne gleda u nju
Selma A.M. i moj mali je imao istu stvar i nema to veze sa polom jednostavno je to zbog tvojih hormona i proći će dok trepneš...no sikiriki i dobrodošla Meni su govorili da stavljam bijeli luk i nake metle da okrećem da ne povejruješ šta sve ovom narodu pada na pamet..
Palachinken ma svi mi prođemo kroz tu fazu na početku...ma mene vala i sada uhvati...al sreća brzo popusti
Odlucila sam uzet onu obicnu do 11 kila, sto je mi trebamo ljuljat, em jeftinija 100 KM od one em nije bas da cu je smjet ostavljat samu da je ljulja ljulja, ipak se pravo vrcka sad....
nigdje nikog u ovoj smjeni...moja jos nije zaspala, budna od pola 9......spustim je u krvetic, lezi al cim cuca ispadne jok....i vazda mi vak na ruci zaspe-ko mogla bi uskoro.....jedino kad je bas premorena zaspi sama..
Evo nas i mi smo ista smjena
juh...pa šta je ovo..niko se živ jutros nije javio a ja se taman psihički pripremila na čitanje jutarnjih postova, nekako su mi oni najdraži...A ubacila u sjedalicu (zavezanog naravno ) i pustila mu crtiće da malo gleda...
Evo nas i mi smo ista smjena
vas dvije dežurne hehheh...pa sunce ti odlučila da se ovdje javljaš samo u kasnim satima....
Jutro žene! mi smo od 4 do 6 imali neko kenjkanje/grčenje fazu, naravno, muški dio familije uredno spava, samo sam ja na nogama. Znate šta, danas ćemo mi napolje! Jest da je tek 20 dana, ali upucat ću nekog, vjerovatno mm, ako još ostanem u kući. Dobro, nije to neki pravi izlazak, nego u auto i kod bake i dide, jer je dido slabo pokretan pa jos nije ni vidio unuče uživo , ali ja sam svejedno sretna kao da idem na matursko u najmanju ruku
Mi kontamo kupiti onu ležaljku za bebe, ono čudo sa više nivoa što može biti i hranilica, eh sad, čini mi se da je neko spomkinjao da ima to čudo, ali na točkovima. Ako je iko vidio takvu džidžu s točkićima, nek napiše gdje i koja marka. Gledam bimaco.net, kod njih nema.
Jutro žene! mi smo od 4 do 6 imali neko kenjkanje/grčenje fazu, naravno, muški dio familije uredno spava, samo sam ja na nogama. Znate šta, danas ćemo mi napolje! Jest da je tek 20 dana, ali upucat ću nekog, vjerovatno mm, ako još ostanem u kući. Dobro, nije to neki pravi izlazak, nego u auto i kod bake i dide, jer je dido slabo pokretan pa jos nije ni vidio unuče uživo , ali ja sam svejedno sretna kao da idem na matursko u najmanju ruku
Mi kontamo kupiti onu ležaljku za bebe, ono čudo sa više nivoa što može biti i hranilica, eh sad, čini mi se da je neko spomkinjao da ima to čudo, ali na točkovima. Ako je iko vidio takvu džidžu s točkićima, nek napiše gdje i koja marka. Gledam bimaco.net, kod njih nema.
hej milas, mi izasli 23. dan sa kolicima, nis ti ne brini. ko god mi je ista reko ja kazem da mi je cura moderna
eh sad jutro... mi evo ustale. mala je zaspala sinoc oko 1 i kusur i spavajuci je uzmem da je nahranim oko 4 pa oko 7 pa sad oko 10 al je od 4 ostala sa mnom jer sam soavala dojeci je....ko navijena je sinoc za jelo...na 3 sata...i pokakili smo se sinoc, opet 5. dan-to kod nje haman tako ide...
Esma sinoc jedva zaspala, plac neki, nervoza... Na kraju zaspala meni na rukama, sto nije radila ni sa mjesec dana... Budila se svu noc... Izgleda da su trojke krenule, jer i ujeda sve zivo... A cini mi se da su i nabubrile, ali ne da ona da fino vidim.
Jele, kuharice, je li nam se Anči smirila? Ja juce kako spustih slušalicu tako i Esma poče da zafrkava, nervoza neka neviđena...
Iman, sta bi s tobom? Nigdje te Kako nam je rodica? Hajd mi javni kad ti odgovara da se vidimo...
Palachinken, gdje nade to cudo? Ja nikad nisam za to cula, a bas super izgleda... Mi smo imali onu obicnu lezaljku, sto cini mi se sweety prica da ce kupiti. Nama je bas koristila, ali ovo tvoje izgleda bas super, da ne moras poslije hranilicu kupovati.
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Leena, zasad sam našla samo na netu, a proizvođač je neki kineski BabySky, eh sad, ima kod nas jedna prodavnica, KidiOz, što prodaje tu marku bebećih stvari (prejeftine su im stvari) pa možda budem imala sreće. Valjda moze i u ležeći položaj.
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
canim, ovo tvoje ko space shuttle To kad malo porastemo... sweet, ma šteta neiskoristiti ovo sunca dok ima, jer nama će 40 dana isteći u septembru, taman kad krenu kiše.
ja licno sam 7. dan vec setala malo, a sa njom eto 23.
Palachinken ja imam istu takvu samo je bez točkića i marke je ROBOT ja je dobila od kuma i njegove žene i super je pravo a gdje su je kupili neznam mogu ih pitati a vidjela sam na piku jedni istu kao i moja pa pogledaj ako hoćeš.