|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  812 813 [814] 815 816   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
5.8.2011 22:53:43   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam stvarno manita zena...sad se nesto zamislila... ja uopste ne razmisljam kako ce CR proci, ja samo i intenzivno razmisljam ko ce izdrzati toliko dana u bolnici user posted image

joj to jeste...valja ti ležati u bolnici. ja sam se porodila ujutro i da me neko pitao, već bih poslije podne išla kući. jedva sam jutro dočekala da bježim kući, da popijem kafu i zapalimuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20326
5.8.2011 22:57:55   
esmina i bebina mam
Ma ladyblue ti kako si aktivna ne bi me cudilo i da si prozore prala kad si dosla kuci user posted image user posted image user posted image user posted image
a jelena ma brzo to prode svakako ne znas gdje si prva 2-3 dana user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 20327
5.8.2011 23:02:39   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Ma ladyblue ti kako si aktivna ne bi me cudilo i da si prozore prala kad si dosla kuci user posted image user posted image user posted image user posted image
a jelena ma brzo to prode svakako ne znas gdje si prva 2-3 dana user posted image user posted image user posted image

nisam prala prozore ali sam s vrata uzela krpu da očistim elemente u kuhinji jer su mi ostavili prste na njima dok sam bila u bolnici. moja mama kad se nije onesvijestila kad me vidjelauser posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 20328
5.8.2011 23:07:11   
esmina i bebina mam
user posted image
znala sam ja da si nesto morala ti odraditi nisi ti tip od odmora ....ja vala prelezala sa Esmom ko pravi bolesnik a i sa Salkom sam jos da me Esma nije dizala i sad bi lezala user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 20329
   [Obrisana poruka]
5.8.2011 23:13:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 20330
5.8.2011 23:17:22   
esmina i bebina mam
Iman kako je Imancica 

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20331
   [Obrisana poruka]
5.8.2011 23:20:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 20332
5.8.2011 23:25:59   
esmina i bebina mam
uuuuuuuu bas mi je zao ali ja za te slinice mislm da su dobre jer ih izbacuje a kod mog salke su primjerci ogromni iz nosa ispadali .....doduse bilo mi ih je lako izvaditi jer ima nosic na mene sa sirokim nozdrvama user posted image
Vala da joj hoce sto prije izbiti ti zubici

Esma je otisla u Zaostrog sa nanom i dedom pa joj 100 briga imam sta ja znam nekako sam njmirnija kada je sa mnom a ne mogu ih odbiti da je vode kad znam da je vole i da ce je cuvati 

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20333
5.8.2011 23:33:55   
canim
Evo mi maloprije usli u kucu, bili pozvani na iftar i tako malo sjelili i dosli pa rekoh da se javimo malo.

Da vas pitam jeli iko imao bolove u donjem djelu stomaka nakon poroda ? Mislim nakon 40 dana, ja ponekad imam te bolove, pogotovo ujutro a evo veceras me na iftaru bas ufatilo da boli, bila sam kod 2 razlicita ginekologa, nisu vidjeli nikakav poseban problem, vec kazu proci ce to, pa ne znam sta da radim, sta bi me moglo drugo boliti u donjem djelu stomaka ako nisu ovi "ginekoloski" problemi user posted image

Sad procitah sta ste pisali, jeleno ja ne bih smjela kuci ici da sam 6 prstiju otvorena,user posted image ja sa 6 prstiju bila na stolu za porod, jos se sjecam da sam pitala koliko jos vremenski cu se poradjati a dr veli porodit cu se do ponoci sigurno, a to pitanje sam postavila negdje oko 16h user posted image

< Poruku je uredio canim -- 5.8.2011 23:38:22 >

Neposredna veza do poruke: 20334
5.8.2011 23:38:05   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

rose, kada ćete na vakcinu? ja kontala sljedeće sedmice...

od 15 kad budem na godisnjem...nije mi se dalo peglati s trazenjem slobodnih dana opet

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 20335
5.8.2011 23:41:22   
rose
mi se danas nahodali...od negdje pola 5 pa do pola 9, 9....onda se malena vrtila po krevetu, igrala i smijala nam se dok se nije uspavala tamo oko10...postajemo prave skitalcine user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 20336
5.8.2011 23:44:11   
ladyblue RR
canim,da ti nije ovulacija? Mene nikada stomak ne boli kada dobijem ali me skoro svaki put boli kada imam ovulaciju.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 20337
5.8.2011 23:47:35   
mamin cvjetić
Vidi žena i sjela a bez mene e nemože to tako moram i ja malo da mahalam sa vamauser posted image .

Canim i mene je stomak bolio poslije kao i tebe i ništa nisam radila i prestalo samo ne sekiraj i kod tebe će proći.

Jelo vidim pitašide li ko na BB sutra idem ja i sunce i vidim da se nimalo ne brineš i nemoj nema potrebe sve će proći kako treba aBd ljubi slatke kovrdže od nas.

Lady ženo ti nikad živa mira nemaš odmarš li kad ljubac i za Nađu slatkicu malu.

Esmina kako tvoja mala raja vidim Esma nam je sprašila na more neka je sa dedom i nanom joj ništa neće faliti kako nam je drug ljubni nam ga puno.

Iman šta nam je sa drugaricom nisam u toku i onaj izvještaj ti je za deset onako ti nama češće.

Ostale mame i bebe šaljemo vam moja banda i ja velikiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 20338
5.8.2011 23:48:09   
idacha
caos, drage moje..
evo i ja na kratko da upadnem..
moji momci pozaspivali, hvala Boguuser posted image user posted image user posted image

inace, kod nas je sve, hB, mashallah... Tarik lijepo napreduje, fino doji, malko grcici zezaju, ali guramo nekako..
najteze je kad se i Imi i Tarik unervoze u isto vrijeme.. onda nastaje haos, ali Boze moj, prodje i to...
kako vase bebarice? slusaju li?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 20339
5.8.2011 23:49:05   
ladyblue RR
N je pocela da hoda po kreveticu. Drzi se za ogradu i obilazi krugove. Danas poslije podne sam je jedva natjerala da spava. Ja je spustim i izadjem iz sobe. Kada se vratim ona svaki pu na drugom kraju kreveta. Sjela ja da vidim sta to ona radi a ona fino obilazi krevetic i pokusava da dohvati naljepnice koje su na zidu iznad nje.

Neposredna veza do poruke: 20340
5.8.2011 23:49:29   
canim
IZVORNA PORUKA: ladyblue

canim,da ti nije ovulacija? Mene nikada stomak ne boli kada dobijem ali me skoro svaki put boli kada imam ovulaciju.

Meni je ovaj bol skroz nepoznat, ja nikad nisam imala bol prilikom ovulacije tako da ti nebih znala reci, s obzirom da meni menzes jos nije poceo tako da nemam blage veze kako moj reprodukcioni sistem funkcionise user posted image

Neposredna veza do poruke: 20341
5.8.2011 23:52:20   
mamin cvjetić
evo od mene za ovu veselu družinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 20342
5.8.2011 23:54:58   
Anoniman
Cvjetic najvjerovatnije i ja naletim na bb pa se vidimo... kad vidis jednu debelu znaj da sam ja user posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
  Neposredna veza do poruke: 20343
5.8.2011 23:55:52   
mamin cvjetić
Jelena prepoznaću te među hiljade žena user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20344
5.8.2011 23:57:07   
ladyblue RR
da Jelena,ti si jedna jako debela zena!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20345
5.8.2011 23:57:55   
canim
Jeleno bona kako mozes planirati da hodas a otvorena 6 prstiju user posted image user posted image user posted image vala svaka ti cast user posted image ja bi samo lezala isto onako kao sto je Esmina opisala user posted image

Neposredna veza do poruke: 20346
6.8.2011 0:00:08   
canim
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Canim i mene je stomak bolio poslije kao i tebe i ništa nisam radila i prestalo samo ne sekiraj i kod tebe će proći.

Ja se nadam da ce proci uskoro, doduse u zadnje vrijeme me rijedje boli, jedno vrijeme me je znalo boliti skoro svako jutro user posted image

Neposredna veza do poruke: 20347
6.8.2011 0:00:21   
Anoniman
Ma kod mene boljke iste ili lezala ili hodala, a posto ja nisam nesto horna za lezanje ja radije hodam...da mi vrijeme brze prodje, ucrvala bih se u kuci i onako ko zna kad cu izaci iz kuce sa dvoje male djece s obzirom da cu vecinu vremena biti sama sa njima, pa da iskoristim sada dok je bebi jos u pupi user posted image

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 20348
6.8.2011 0:00:41   
ladyblue RR
ja sam sa trudovima isla u Interex i par sati nakon toga otisla da se porodimuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 20349
6.8.2011 0:02:32   
Anoniman
Lady i ja sam isto tako sa Anom user posted image . I posle interexa otisli na pizzuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  812 813 [814] 815 816   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  812 813 [814] 815 816   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Cvijece:))
muaaa

Da li cesto kupujete cvijece i koliko ste novaca spremne dati za jedan cvijetni aranzman??

20 km (75%)

30km (16%)

50 km (8%)

Broj svih glasova: 106

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *