|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  811 812 [813] 814 815   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
5.8.2011 17:53:21   
bint
eh evo i nas...draga Iman na pameti si mi citav dana,moj H je jaaako nervozan,non stop nesto kmezi,cak je malo i vruc s vremena na vrijeme i ne da dodirnuti desni kije su bas bas vruce...joj nikakvi smo i nosic mu sad zacepljen,jedva doji...citala sa tvoje postove pa izgleda da nas snaslo istouser posted image samo ad hoce vise s hajrom krenutii nicati...
selma dobro nam doslaaaaa...sretna vam sedmicauser posted image user posted image
aaaaaaaa danas mi se porodile tri prijateljice jedna je rodila djevojcicu a druge dvije djecakeuser posted image user posted image user posted image sretni moj petak i moja H ej rođen u petak pa sam bas nekako happyuser posted image user posted image user posted image
canim i aj kupila tutu al draga moj H  niakako da sjedne na nju,ma nema sanse bar jos...jos fol sma uzela neku zanimljivu ehheeheh jucer ga pedijatrica u dz stavila na onog konjica tu hoce al an tutu nece user posted image user posted image user posted image
ladyblue zavidim ti na tim prespavanim nocima....ja vise i ne zanm sta je to,ja sma hronicno umorna Bogamiuser posted image user posted image al hajd bice valjad nekad bolje
mersiha pa sta je s nogom,jel starsnooo bas??'ah bas mi ej zaooo...
lejla meni svi govore kao H napredan masallah ah kad procita vase mjere,dimenzije vi sta bas za masaAllahuser posted image
haha kako je hamza i njegova brada?????pozz za decke tvoje
ostaleeeee mameeuser posted image user posted image user posted image user posted image a bebicamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 20301
5.8.2011 18:33:33   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Selma, meni su rekli da je to od majcinih hormona i da se ne zacudim ako cak i mlijeko krene iz njih, rekli da ce oticat i da je bole te da je ne diramo tu i zbog toga ai da se sprijeci infekcija. Prije napunjenog mjeseca proslo je...

Ma i ja mislim da je do hormona ali opet sam sigurnija kad pitam user posted image  

A zar je već prošao mjesec ? Mašala user posted image user posted image user posted image

Selmice mojoj ce u pon aBd dva mjeseca user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20302
5.8.2011 21:08:39   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: ladyblue

canim, ta ti je ležaljka do 6 mjeseci. imala sam je i ja i čim se N počela sama dizati i pokušavati da se nagne naprijed, ja sam je izbacila iz upotrebe. i ona se meni jednom prevrnula. ja je našla kako leži na stomaku a ležaljka joj na leđimauser posted image

što se DM-ova tiče, ja sam uredno obišla sve još u periodu kada sm muku mučila da nađem hapu i najbolje snabdjeveni su u Alti i onaj na Koreji. Onaj na Dobrinji nije loš ali se iz njega sve brzo rasproda.

Ne stavljam ja nju odavno u tu lezaljku da bude sama vec ono kad neko dodje pa ne znam gdje bi je pa je stavim tu jer jos uvijek moze stati u nju ili ovako kad hocu da je nahranim, ali poslije ove avanture i ova moja ide u arhivu, nismo kupili hranilicu jos uvijek, mislila sam da nema potrebe da je kupujem samo skule bezveze po kuci skupljam ali sad ozbiljno razmisljam o njoj user posted image

meni je,opet, hranilica zakon. ona je u hranilici od 4. mjeseca. ja sam kupila onu sa svim položajima i visinama i nisam se pokajala ni sekundu. hranim je isključivo u hranilici i mislim da je to jako važno. treba da ima red kada jede isto kao i kod spavanja. ona u hranilici inače provodi dosta vremena. provodila ga je i više dok je bila manja ali sada hoće da hoda. uspijem je ujutro držati u hranilici sat-sat i po, dok je ne stavim na spavanje i u toku dana je stavim prije obroka pa dok joj ne dosati. naredam joj igračaka i onda nešto devera dok ih sve ne pobacauser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 20303
5.8.2011 21:09:18   
ladyblue RR
šta je sa Jelenom? nestala bez traga

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 20304
5.8.2011 21:53:15   
Anoniman
Draga uletih i vidim da pitas za mene...u frci sam nekoj pa nemam kad citati... sinoc sam imala bas jake bolove i bila na pregledu, otvorena cijelih 6prstiju, ali bebi se jos nije spustio pa mi ostavio dr opciju da me odmah porodi ili da idem kuci, sto sam ja naravno dosla kuciuser posted image , onda cijeli dan skitala, neke obaveze zavrsavala sto su mi jos ostale. Moze u ponedjeljak prijepodne da se nadjemo za ono sto je cickolino ostavila kod tebe i da popijemo kaficu dok se nisam porodila user posted image

Neposredna veza do poruke: 20305
5.8.2011 22:10:58   
ladyblue RR
a ženo draga 6 prstiju...pa ti ćeš Luku izbaciti k'o s pjesmomuser posted image . ja sam 6 prstiju bila otvorena i imala trudove na 2 mimuteuser posted image
daj obavezno u ponedjeljak da se vidimo....ako dobaciš do ponedjeljka. ako ne dobaciš ja ću oprati stvari i poslati po tvom mužu u bolnicuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20306
5.8.2011 22:14:01   
rose

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: rose

ja ne znam kako ga koristis bez officea...ono sto mi pada na pamet je linux...ne znadoh da se moze na net bez ikakvog OS-a user posted image

imam ja OS, windows 7, ali nejmam office, ne treba mi ni word ni excel user posted image samo internet user posted image

heh ne znadoh da ima ljudi koji ne koriste office uz OS...cak sam bila ubjedjena da u tom slucaju...bez office ne radi nista kako treba cak ni internet user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20307
5.8.2011 22:16:21   
Anoniman
Ma draga Lady nazalost ali nema nista od prirodnog poroda, jedino kuci da ostanem se poradjati user posted image , mora carski. Ma te stvarcice nisu za bolnice, to za posle, malo je veci broj tako da to toliko nije ni bitno koliko je bitno da kafu popijemo jer sa dvoje djece posle bice mi bas veselo user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 20308
5.8.2011 22:17:06   
ladyblue RR
office se odvojeno instalira. jedno je instalacija OS a drugo office-a.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 20309
5.8.2011 22:20:54   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma draga Lady nazalost ali nema nista od prirodnog poroda, jedino kuci da ostanem se poradjati user posted image , mora carski. Ma te stvarcice nisu za bolnice, to za posle, malo je veci broj tako da to toliko nije ni bitno koliko je bitno da kafu popijemo jer sa dvoje djece posle bice mi bas veselo user posted image

pa što se onda igraju i čekaju kada si toliko otvorena?

vidimo se mi u ponedjeljak a kada se porodiš, onda ćemo kafenisati kod tebe na terasiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20310
5.8.2011 22:23:24   
Anoniman
Bio Bašić(tako nesto juce) i on mi sam nudio da ostanem, a ja iskreno nisam do kraja ni torbu spakovala (ti me razumijes user posted image ), ali kao posto je beba jos visoko mogu i kuci, bez obzira na otvorenost beba se nije spustila.
A za tarasu bujrum uvijek user posted image

Neposredna veza do poruke: 20311
5.8.2011 22:25:15   
ladyblue RR
ne vodi se ti mojim svijetlim primjerom nego spakuj tu torbu. da ne bude, k'o ja....trudovi a ja pakujem torbu. kod mene sve vazda mimo svijetauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20312
5.8.2011 22:31:29   
esmina i bebina mam
Evo mene skitalcine sinoc spavala kod MM-ovih jer su oni u neka doba otisli na more a i Esma sa njima.Mi smo opet danas sa Salkom vazdan po Sarajevu lunjali sa rodacima ja jesam se i raznijela u onom Food Ofice-u a vala nije mi nesto hrana user posted image ja sta bi bilo da mi se vsidjela jos odemo na Grbavicu u Jadranku na kolace ........ma evo sve mi zlo.Salko se cuo nije dojio je gdje je stigao ....jeo kifle a kod ekonomije mu dadoh kasicu i zaspao je tako smijesno u kolicima da se svijet poceo okretati dok mi nismo skontali da se sav savio.....jesam nemajka user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 20313
5.8.2011 22:31:41   
Super Beba
Jelena - legendo! Čudi me da su ti dozvolili kući da ideš. Moju prijateljicu zadržali sa 2 prsta (i ona trebala na CR)...

(sad pročitah tvoje obrazloženje u postu iznad hehe)

< Poruku je uredio Super Beba -- 5.8.2011 22:38:30 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 20314
5.8.2011 22:32:35   
rose

a ženo draga 6 prstiju...pa ti ćeš Luku izbaciti k'o s pjesmomuser posted image . ja sam 6 prstiju bila otvorena i imala trudove na 2 mimuteuser posted image
daj obavezno u ponedjeljak da se vidimo....ako dobaciš do ponedjeljka. ako ne dobaciš ja ću oprati stvari i poslati po tvom mužu u bolnicuuser posted image

ma jelena treba na carski koliko ja znam tj procitah user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 20315
5.8.2011 22:36:04   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

ma jelena treba na carski koliko ja znam tj procitah user posted image

ma treba ona na carski nego mi čudno kako je poslaše kući a toliko otvorena ali eto nije se beba još spustila pa zato...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 20316
5.8.2011 22:38:06   
Anoniman
Ma stomak mi jos pod sisama user posted image , a ko sta radi ja pred ogledalo i gledam da se nije poceo spustati user posted image
Nego hoce li sutra ko na baby bazar?

Neposredna veza do poruke: 20317
   [Obrisana poruka]
5.8.2011 22:39:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 20318
5.8.2011 22:42:40   
Anoniman
Ma sto je cudno, ja im iskreno i ne vjerujem da sam toliko otvorena, ja se super osjecam. Juce sam imala tri puta bol na 30minuta zaredom i onda je popustilo i vise se nije vracala nikako, kaze dr laznjaci, ali me iznenadili sto su pravilni. Juce sam imala pritisak na gospodju i nisam mogla noge skupiti a danas nista alarmantno, malo bolucka, ali boluckalo me tako po malo cijelu trudnocu. ne moze se roditi da vodenjak ne pukne, a nije mi daleko jezerouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 20319
5.8.2011 22:44:23   
ladyblue RR
ma jašta, samo ti čekaj da pukne vodenjakuser posted image . meni su ga probili jer nije sam pucao kada sam bila otvorena 9 prstiju

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20320
5.8.2011 22:46:47   
esmina i bebina mam
Ma ja sve nesto kontam da je ovaj vikend tebi jelo rodniiiiiiiiiiii user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 20321
5.8.2011 22:47:38   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Ma ja sve nesto kontam da je ovaj vikend tebi jelo rodniiiiiiiiiiii user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 20322
5.8.2011 22:48:05   
Anoniman
Esmina cekaj bar neku bude ponedjeljak popodne posle kafe sa ladyuser posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 20323
5.8.2011 22:49:32   
ladyblue RR
rose, kada ćete na vakcinu? ja kontala sljedeće sedmice...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20324
5.8.2011 22:51:13   
Anoniman
Ja sam stvarno manita zena...sad se nesto zamislila... ja uopste ne razmisljam kako ce CR proci, ja samo i intenzivno razmisljam ko ce izdrzati toliko dana u bolnici user posted image

Neposredna veza do poruke: 20325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  811 812 [813] 814 815   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  811 812 [813] 814 815   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

dijete se udari u glavu
marny

s čim namažete ?

med (22%)

hladni oblog (38%)

nešto treće, što?!!! (41%)

Broj svih glasova: 74

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *