Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Iman, mene stid, već sam negdje kukala, ali nikako nam ne ide sjedeći položaj. On se redovno prevrće i kljuca uokolo, ne može skontati bradavicu, a meni treba treća ruka da ga namjestim pa nam nesto ne ide, moramo još vježbat. a te marame za dojenje, ma to ću uzeti samo svoju maramu i našiti joj pantljiku za oko vrata i čičak ili drikrer da pričvrstim...i to je to.
ma nisam ni sumnjala da ces ti neku inovaciju napraviti! A skontat cete vas dvoje sjedeci,ja mislila da je tezi,a kad sam se uhodala-meni bar milion puta laksi-dok je mala bila,sad moze i naglavacke da se namjestim,ona ce uhvatiti kako njoj odgovara!
I mene je moj zabetonirao komentarom, kao nije on nikad vidio da žene doje u javnosti, osim Romkinja što prose na cesti, pa tako izvale siku i nakače dijete. A sav je inače za dojenje, sve ide uokolo i priča kako je majčino mlijeko super stvar, baš me iznenadio. Ali ko ga shisha, neće je on cuclati
Pa i mene je moj sokirao zbog tog-jer i dan danas se hvali svima kako dojim i trudim se,....ma sad kad skontam mozda to oni ne zele da neko slucajno sta ne bi vidio a da je "njihovo"?
I mene je moj zabetonirao komentarom, kao nije on nikad vidio da žene doje u javnosti, osim Romkinja što prose na cesti, pa tako izvale siku i nakače dijete. A sav je inače za dojenje, sve ide uokolo i priča kako je majčino mlijeko super stvar, baš me iznenadio. Ali ko ga shisha, neće je on cuclati
Pa i mene je moj sokirao zbog tog-jer i dan danas se hvali svima kako dojim i trudim se,....ma sad kad skontam mozda to oni ne zele da neko slucajno sta ne bi vidio a da je "njihovo"?
Pa to je Još on nije skontao da to već nije "njegovo" nego ima malog sisavca koji je obe meme prisvojio sebi hihihi
Vidim od jutros nam je tema dojenje u javnosti Ja sam to sazvakala sa Esmom tako da mi je sada logicno kad je dijete gladno,zedno ili se zeli smiriti ja dadnem siku.Ako postoji mogucnost da odem u wc ili neki cosak izvucem se a inace nosim pamucnu pelenu i samo je prebacim.Ja na to gledam kao na hranu ali eto ko zna kakvih ljudi ima pa ne bih bas da me neko gleda onako otkrivenu.
hahahaha mi dojimo gdje stignemo,al su svedjani nagledali mojih sisa a muz nema nista protiv imam jednog komsiju nas je a zena svedjanka imaju 5 djece a ona se zabavlja sa drugim a on tu,sad su se razveli ma ludnica ovdje se nezna ko je s kim hehehehe
Samo da mahnem za dobro jutro! Nama je vikend bio baš živ, frka trka...Al smo vala se odmorili i nauživala, što jes' jes'...odoh sada u novu turu skitnje, pa vas pozz sve!
hahahaha mi dojimo gdje stignemo,al su svedjani nagledali mojih sisa a muz nema nista protiv imam jednog komsiju nas je a zena svedjanka imaju 5 djece a ona se zabavlja sa drugim a on tu,sad su se razveli ma ludnica ovdje se nezna ko je s kim hehehehe
a mersiha moja zato ti tako o sexu kao o dobrom danu ! salim se ja nemoj se ti ljutiti!
Joj, ja i dan danas najviše volim dojiti ležeći, al je to postala nemoguća misija osim noću kad spava. Sad kad je pokušam ležeći dojiti, ona me sruši, popenje se na mene i odozgo doji kako bi mogla razgledati uokolo..
Danas smo išli da primimo prvu vakcinu BCG ali nisu još došle ali su nas naručili za četvrtak i napokon nas stavili na spisak
Zatim smo išli da prijavimo malenu i da izvadimo rodni list ali sad se iz nekog razloga čeka 10 dana da bude gotov pa smo zato zdravstveno ostavili za neki drugi put jer nemožemo ništa bez matičnog broja .......
Pupak nam nije još otpao, sad već visi uveliko samo još da odpadne ........... Ah da i cura je dobila ime Ajna
Selma avatar presladak! Jel se to kod vas moze i kasnije dati ime? Kod nas te pitaju jos dok si na stolu pod trudovima!
Opet mi Eva dobila onaj glupi osip od vrucine (tako dr. i ja pretpostavljamo),malo iznad pise prema stomaku i vise je kao mrlje crvenkaste. Ne znam cime mazati - kreme ne pomazu, dr.necu jer ce dati opet onu sa kortikosteroidima,...... Mislila sam probati prati kamilicom to podrucje, i staviti komadic pelene preko ,a ispod one jednokratne-cisto da se odmori taj dio od plastike,pa da vidim hoce li pomoci.